Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Klart! Nem csak neked van eleged a párod eszementségétõl. 😉
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
púúúúú
Kérdõjel hiányzik sztem #Ð
púúúúú
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
http://www.youtube.com/watch?v=GPicDyg76M8&feature=related
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
😄D sok könyvet nem olvasok, inkább neten olvasgatok, de ha a mostanában forgatott "III. birodalom legnagyobb (vadászpilóta) ászai" címû könyvet elõvenném a buszon, a szélsõliberális média által hülyített birkák tuti meglincselnének 😄
aludni nem tudok ilyen helyen, zene az megy, de akkor is. Ismerkedni meg hát... elég átlátszó lehet. Fõleg nehéz a mindenki komor arccal a földet nézi buszjáratokon 😄
"Motoroztál már -5 fokban és szélben? Mire beöltözöl, az egy örökkévalóság."
buszon is -5 fok van, mert csak akkor fûtenek amikor nincs olyan hideg, csak szél nincs. Ellenben büdös van, tömegnyomor, b@szott lassú, na meg a biciklis sofõrök (akik azt hiszik, hogy a 2 pedál erõs felváltva taposgatásától megy a busz)...
Bár tény, hogy személyi repülõeszköz lenne a legjobb 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez valamennyire így van. Viszont útközben lehet olvasni, aludni, zenét hallgatni vagy (figyelem!) ismerkedni! 😉
Én pl. diploma írás alatt bent egyetemen mértem és az utazás alatt elmélkdetem, hogy mit is mértem és mit írok majd bele a doksiba. A felét fejben írtam meg. Aztán x hét után leültem és leírtam helybõl 40 oldalt. Persze az emeber nem ír örökké diplomamunkát....
"Olcsó, gyors, kényelmes, és még élvezetes is a közlekedés vele (kivétel amikor az autósok leszorítanak) 😊"
Motoroztál már -5 fokban és szélben? Mire beöltözöl, az egy örökkévalóság.
"én egy 50km-et bevállalnék barátnõhöz, sõt akár többet is, de akkor csak munka mentes napokon tudnék menni 😊
de 50km az még nem olyan sok."
Egyetértek. Meló mellett necces, de egyébként 50 km az nem vészes (bár nagyon vidéken az lehet). Persze nem légvonalban fontos a távolság, hanem közlekedési kapcsolatot nézve. Mert pl. Szigetszentmiklós - Százhalombatta légvonalaban 10-11 km, de ott van közte a Duna...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
én egy 50km-et bevállalnék barátnõhöz, sõt akár többet is, de akkor csak munka mentes napokon tudnék menni 😊
de 50km az még nem olyan sok.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az utazás meg nem annyira sok, mint aminek látszik. Egyetem alatt is napi 2x1 órát utaztam naponta minimum. Volt amikor naponta kétszer mentem be. Reggel is, meg esti röplabda edzésre is. Az napi 4 óra utazás volt úgy, hogy hazafele még 20 km-ert tekertem bringával. A nyári meló alatt 2x100 percet utaztam többször is. 8-9 év alatt megszokja az ember. A gond az, hogy más elõl veszi el az idõt. Összességében anyagilag megéri otthon élni, mert í]y pár év alatt össze lehet szedni komoly pénzt (fõleg, ha elindulok felfele a ranglétrán).
A másik az, hogy Pestre nem szívesen költöznék be, csak olyan környékre ami zöldövezet. Az meg pályakezdõként egyedül végépp vágyálom. Õszintén bevalomm, hogy fõvárosunk nagy része egy pöcegödör a szememben. Vannak szép részei, de nem sok. Nem azért járok be, mert szeretem hanem azért, mert kell. Szóval még, ha el is költöznék otthonról akkor is vagy ott mennék albiba ahol most lakom, vagy Pest valamenyik nyugisabb részében. Sok idõelõnnyel nem járna egyik sem.
Hozzá teszem az utazás azért olyan amilyen, mert Bp. és az agglomeráció közlekedése az elmúlt 15 évben szinte nem változott semmit (ha a leépülést annak tekintjük...), de forgalom meg csak nõ. Ahol én lakom ott a lakosság száma az elmúlt 15 évben megduplázódott. Menekülnek az emberek Bp-rõl. És ott vagyunk a M0-ás mellett. A vezetõk meg korruptak és töketlenek. Építik a szar, semmire sem jó 4-es játékmetrót mikor abból a pénzbõl fép Bp. közlekedése és az agglomeráció közlekedése ugrásszerûen javulhatna, ha normálisan használnák fel a pénzt. De ez már egy másik történet...
én már nem bírnám így csinálni huzamosan.
s nem tudsz közelebb költözni? megéri ennyit utazni?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ma csak 5.40-kor kelek és reggel 75 perc alatt bent vagyok. Hazafele 90-95 perc. Ez a magyar realitás.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Csak ott némileg magasabb az életszínvonal és nem napi 9-10 órát melóznak nevetséges pénzért. Úgy könnyû leugrani az 50km-re levõ nõhöz autóval 6-7 óra meló után és normális állapotú utakon és dugó nélkül. Én napi cirka 2,5-3 órát utazok...
Csak itt nálunk van hogy juj a barát-nõ "vidéken lakik",micsoda macera,probléma. Ha kikell mozdulni pár km-t,már gond. Fõleg ha van autód akkor semmiség,ha nincs akkor nehezebb,de nem lehetetlen.
Ja a távolság?Az igazi érzelmek tesztje! Ha nemtudod leküzdeni,nincs értelme,nem akarod,nem érdekel annyira a másik. Inkább keresel helyben valakit,hogy kényelmesebb legyen.Csak nem biztos,hogy az érzelem ugyanaz,vagy amit átélhettél volna. Ilyenkor elõjön,hogy igazából szeretsz e valakit annyira,hogy...
Go Jeff Go!!!!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
de biztos csak én vok degenerált...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Nekem is volt veszprémi csaj ismerõsöm, ha nem lett volna a távolság, lehetett volna belõle valami. De mivel ott volt munkája, nekem itt, neki ott lakása, nekem itt, nem lett belõle semmi.
Távkapcs nem OK.
Nem azért,mert sok ilyen kapcsolatom volt,hanem mert suliba járok(ami 20 km utazás)gyakorlatra pedig 50 km
mondjuk ha sok átszállás lenne,akkor megunnám az biztos,de így simán átszállás nélkül leutazom vasúton azt a távot
Így nem gond,ha egy csaj itt,vagy ott van 😉
úgyhogy, kiegyeztünk egy "közös döntetlenbe"
de rohadtul sajnálom :S