Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
tõllem Bp pedig 50km-re van,és hetente 2x is ottvagyok,ugyhogy hozzászoktam
de kicsit fogyatékos a csaj 😄
ugy értem játszadozott velem,de mára már "elküldtem"(Y)
Nekem a távolsággal nincs olyan nagy gond,mertha belefér az idõmbe,akár suli után,és fel tudok menni
Úgy értem,ha valaki tõllem 3 óra utazásra lakik tõllem,és nekem belefér suli után,hogy 14-kor elmegyek,egy órát talizunk,és 21-re itthon vagyok,akkor elmegyek 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem mondom hogy nincs esélye az embernek egy távkapcsolat alapján hosszú kapcsolatot kialakítani, de még nem láttam olyan példát ami mûködött volna.. se az ismerkedési fázist nem élték túl, se azok nem húzták sokáig akik hoszabb idõre külön kellett költözzenek..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ez a legnagyobb gond :S
De én azon vagyok,ha annyira szeretnénk egymást,akkor ugyis lejönne,vagy én mennék fel,õ pedig megengedné
És ha még mindig együtt van a barátjával? Csak éppen a háta mögött megcsalja/meg szeretné csalni?
Akkor érdemes ilyenbe belemenni, ha már tisztázva van mi van a kapcsolatával!
Jelen esetben errõl szó sincs, nem tudjuk.
Tuti bukta.
Tehát szerintem, ha a csajszi bevállalja ezt a közös vacsit a lakásán, akkor vagy nem érdekli a lebukás veszélye vagy már szakított a barátjával.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ha nem tetszene neki nagyon, akkor biztos nem hívja meg vacsira.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Azt is tisztáznod kell, mit szeretne. Óvatosan persze.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
micsoda meglepi..(hogy kellemes vagy kellemetlen döntsd el magad!!)
a beszaris duma csak poén volt..
ez az én egyik legeslegbölcsebb mondásom
akkor úgy látom nem egy családból származunk..<#buck>#buck>
de ha egy olyan valakivel szóba állsz,mint én,te sem vagy 100%-os..<#beka3>#beka3>