Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbre
úgy könnyû 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Tarajos Sül
Nekem volt egy csaj,aki tõllem picit több,mint 250km-re lakott,de annyiból volt jó,hogy pesten tanult,és itt is volt koleszban
tõllem Bp pedig 50km-re van,és hetente 2x is ottvagyok,ugyhogy hozzászoktam
de kicsit fogyatékos a csaj 😄
ugy értem játszadozott velem,de mára már "elküldtem"(Y)

Nekem a távolsággal nincs olyan nagy gond,mertha belefér az idõmbe,akár suli után,és fel tudok menni
Úgy értem,ha valaki tõllem 3 óra utazásra lakik tõllem,és nekem belefér suli után,hogy 14-kor elmegyek,egy órát talizunk,és 21-re itthon vagyok,akkor elmegyek 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként MÁV arcképes igazolványom van,és a pénz az nem számit,ha vasúton megyek 😉
norbre
a távol dologgal én régóta óvatosan bánok.. régen megismertem egy lányt akibe baromira belezúgtam.. õis hasonlóan érzett, de probléma volt a távolság, kb 3 hetente tudtunk találkozni 1-1 hétvégére.. 3-4 hónap után úgy gondoltam/tuk ez így nem mehet tovább és hát miért ne.. átköltöztem az ország másik sarkába.. õ felajánlotta hogy lakjunk együtt, tök jó lesz.. hát nem lett.. két hét múlva 180°fordulattal a lelkemben költöztem másik albérletbe és szakítottunk..
nem mondom hogy nincs esélye az embernek egy távkapcsolat alapján hosszú kapcsolatot kialakítani, de még nem láttam olyan példát ami mûködött volna.. se az ismerkedési fázist nem élték túl, se azok nem húzták sokáig akik hoszabb idõre külön kellett költözzenek..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Tarajos Sül
javítok

"ha annyira szeretnénk <(megismerni)> egymást"
Tarajos Sül
Hát igen
Ez a legnagyobb gond :S
De én azon vagyok,ha annyira szeretnénk egymást,akkor ugyis lejönne,vagy én mennék fel,õ pedig megengedné
Találtam rendes lányt, csak távol van 😊

klart
naj

Pedig grizzly21 véleményében van igazság. Mi lesz ha Pluskast is dobja majd ugyanígy?
És ha még mindig együtt van a barátjával? Csak éppen a háta mögött megcsalja/meg szeretné csalni?
Akkor érdemes ilyenbe belemenni, ha már tisztázva van mi van a kapcsolatával!
Jelen esetben errõl szó sincs, nem tudjuk.
klart
érdekes szitú de várjuk a fejlemények😊

így van

Rita79
Nem hiszem, hogy alattomos lenne, mivel a lány a barátja tudta nélkül szerintem nem tudja ezt a vacsit kivitelezni, mert mit mond neki, hol van éppen? És ha felmegy hozzá?
Tuti bukta.
Tehát szerintem, ha a csajszi bevállalja ezt a közös vacsit a lakásán, akkor vagy nem érdekli a lebukás veszélye vagy már szakított a barátjával.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

ez akkoris allatomos dolog a csaj részérõl..

kb...

Rita79
A barátja tuti nem tud a vacsiról, de nem kell a lányról rosszat gondolni, lehet, hogy már szakítófélben vannak a barátjával és tetszik neki Pluskast, akit már, mint társát képzeli el.

Ha nem tetszene neki nagyon, akkor biztos nem hívja meg vacsira.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

grizzly21
Haaat..ne tunjon okoskodasnak de ja, tobbet akar valoszinuleg es epp ezert lehet hogy nem kene belemenned (bar te tudod..) van valakije es a hata mogott megis masokat hiv fel a lakasara..ha majd te leszel vele akkor ugyanezt fogja csinalni, merlegeli hogy talalt e jobbat a jelenleginel, es ha igen akkor kicsereli, mint egy lemerult elemet a taviranyitobol. Persze ne nekem legyen igazam

igen az biztos.nem is értem a barátja miért engedi?azonnal kirúgtam volna a helyébe...

Rita79
Ha meghívott magához vacsorázni, akkor biztos, hogy többet is akar.<#ravasz1>

De épp azért kell megtudnod mi a helyzet a barátjával. Hogy vannak? Szakítás szélén? Vagy jól elvannak? Mert ettõl is sok függ.
Azt is tisztáznod kell, mit szeretne. Óvatosan persze.
klart
én úgy értelmeztem hogy csak kettesben lesz a vacsi barátja sehol nem lesz a képben:o

chhaya
mindenesetre a barátja helyében nem repesnék a közös vacsi gondolatától. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

chhaya
mióta van pasija? hogy vannak egymással? hogyhogy meghívott vacsire? összetett dolog ez, nem tudok mit mondani, de a vacsi körül talán kiderül, akar-é többet. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

lol.

zhra odafigyelni!

drága!!!honnan tudod mi a nekem való???én léptem..további szép mindent..

jó kicsit sok volt már a parasztkodásból..elismerem..túljátszottam..bocs

miért hadonászol?nem neked való az kisjány<#ejnye1><#idiota>

imádott barackod lelép a pódiumról..

hú de kemény vagy kislány<#ravasz1>

jah..hogy te vagy fekete pákó eltitkolt kedvese??értem😄

me mi lesz akkó dikmá?

pedig már igen magasan röppenek..<#boxer>

mondtam má" hogy ne tegezz

micsoda hangnem ez<#schmoll2><#idiota>?

na mi a fene???felbukkant a mi kis imádott novánk is???

hát erre már had ne nekem kelljen válszolni..nagyfiú vagy má,nem?

kisjány nehogy elszáljá magadtól...<#hehe>

azér annyira nem vagy<#mf2>

oh!!!megreformáltam a világnézetedet??Hogy én milyen nagyon-nagyon ügyes kislyány vok..<#mf1>

aztán honnét találjam aztat ki én?<#idiota><#confused>

mi a csuda???meg tudod védeni magad???<#alien>
micsoda meglepi..(hogy kellemes vagy kellemetlen döntsd el magad!!)

nem is vagy te olyan buta<#smile><#idiota>

jah..ezt jól megaszondtam..mi???
a beszaris duma csak poén volt..

ne xójjá be<#mf2>.értve vagyok?<#idiota>

áltlában az ilyen nagyszájú emberek,mint te...mármint akik csak neten keresztül azok..ritka kis beszariak..hidd el,tudom..<#mf1>

húha ezt axtán meg azt mondtad<#ravasz1>

ugyan már csak vicc volt roppant szerény vagyok amúgy<#idiota>

az ember legyen az..aki!!!<#pardon1><#pardon1>
ez az én egyik legeslegbölcsebb mondásom

látom az egod rendben van..<#sniffles>
akkor úgy látom nem egy családból származunk..<#buck>

nem is mert én 100%-ék felett vagyok<#vigyor>.csak úgy szerényen jegyzem meg<#idiota>

voltam én normális..csak még az elõzõ életemben..<#beka2>
de ha egy olyan valakivel szóba állsz,mint én,te sem vagy 100%-os..<#beka3>