22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#7973 Senki nem állította hogy csak ilyen kapcsolatot akar, és senki nem mondta hogy csak "felpróbálja". Mert nem erről van szó.
-
#7972 többször vezettem már a játékot 14-16 évesek körében és a hatás nem maradt el, érzékelték hogy itt nem bab-ra megy a játék, ugy tűnik itt többeknek még elmaradásaik vannak.
nem láttam a filmet és pestet sem szeretem. -
#7971 És? Az evolúció során kerültél ide, vagy te talán az utolsó vacsoráról másztál le b+? Az ember ember és vannak testi igényei. -
clio1616v #7970 nekem ez... -
clio1616v #7969 te nem vagy normális aki téged elviselne ^^ -
#7968 "Tudod létezik olyan hogy evoulúció és testi igények. Valakinek igénye van a szexre akkor is, ha nem szerelmes. Az ember így van huzalozva." -
clio1616v #7967 Ő legalább az eszét használja gondolkodásra... -
#7966 nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható -
#7965 Ezt a részletet megtarthattad volna magadank:) -
#7964 És értelmezted is azt vagy csak mutogatsz rá? "Valakinek igénye van a szexre akkor is, ha nem szerelmes. Az ember így van huzalozva." Ez tény, egészséges embereknél így van. Kérdezz meg egy pszichológust vagy pszichiátert. Bár te úgyis jobban tudod bárkinél. -
#7963 Még ki? -
#7962 Ám felvilágosíthatsz a motivációdról, hogy jobban megérthessünk... -
clio1616v #7961 nekem attól erekcióm van ha a szerelmem hangját meghallom... -
#7960 "egy olyan lány aki minden discoban átmulatott éjszaka után mással megy haza (és még tovább is)"
Például innen. -
#7959 Nem csak én látom így. -
#7958 Az aki téged is barátom. -
#7957 Végre. Nem valami ködös utalás!
Az igazság az hogy te látsz ilyennek. Mivel nem ismered azokat akikkel együtt voltam, és nem ismersz engem sem. Nem tudsz semmit a motivációinkról, a múltunkról, a jelenünkről. Márpedig információ nélkül egy pszichológusnak sem menne a jellemábrázolás. Főleg nem néhány hozzászólás alapján.
Úgyhogy szerintem jobb lenne ha nem mások véleményének állítanád
be, hanem a magad véleményének. Jobb lenne. -
#7956 Vegyük figyelembe azt is, hogy mire ment... -
Lirion #7955 És téged kikérdezett? Hallgatnál inkább, bölcsebb maradnál.. -
clio1616v #7954 magyarul csinálj amit akarsz... erre gondolt... -
Lirion #7953 Ez egy rettenetesen szar példa. Ekkora baromságot rég nem olvastam már. Állj be salsoul szektájába és osszátok az igéteket a nyugati aluljáróban pesten..
A "40 éves szűz" c. film főszereplőjének sorsa várható számotokra. -
clio1616v #7952 nincs olyan lány aki ne szakítás után lenne és még ne szexelt volna nincs ez másképp az én párommal sem, nem az a lényeg hanem hogy nem lehet az a célod hogy csak ilyen kapcsolatot akarj egy lánnyal felvállalni, hogy egy éjszakára kipróbálod és szia... olvass vissza miből alakult ki ez a lirion féle agymenés, hogy ő csak próbálkozik és majd kialakul hogy kit is akar valójában, felpróbálja a lányokat... és tapasztalatot gyűjt... amelyik lány ilyen kapcsolatot akar hogy tudja hogy csak felpróbálják az kurva, aki meg nem tudja az meg áldozat ez miatt szólogatok hozzá a magam módján -
#7951 Salsoul #7693(fujj):
"Vállald büszkén hogy neked könnyelmű huzalozásod van, és úgy élsz mint egy állat. " -
#7950 hát ezt nem értem miből vontad le?! (:
ba32107: nem igy fogalmaznék, de ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni, akkor erről van szó. vannak azok akik "mindig mással" lógnak és vannak azok akik megfontoltabbak ilyen téren. persze ettől még ők is nők s ők is élnek. csak kicsit máshogy, a maguk módján. -
#7949 De ők egyébként tovább vannak lépve és igazából családban gondolkodnak kezdetektől. -
#7948 "Inkább baszok mint szeretek"
Na ez az amit senki nem állított. De senki. -
#7947 Úgy látnak mint aki kerüli az életben a felelősséget, és azt, hogy valamit komolyan gondoljon, hogy felelősséget vállaljon, és olyan területre való lépésre szánja el magát, ahonnan nem lehet visszatáncolni, ahol már ki kéne állni, és erőfeszítéseket kéne tenni, ahol felelős lenne a Rókáért - lásd. Kis herceg.
Olcsó gagyiságot látnak. -
clio1616v #7946 valamelyik inkább baszok mint szeretek elvtársad mondta hogy álatok öszöneként szexelne inkább, Salsoul nem mondott semmi állatiasat... -
#7945 Nem. Egyszerűen írd le a saját véleményed. -
#7944 Ja, és ez nem válasz volt, ködösítsél csak. -
#7943 Szórakoztatócikk... Rosszat teszünk neked ezzel? Megbántunk vele? Vagy mi?
A te kapcsolataidat miért tartod jobbnak mint az enyéimet? -
#7942 Ezt teszi a többes szám második személy, de ha ilyen problémáid vannak ne fórumozz... -
#7941 Most kezdjük elölről a topikot? -
#7940 Nem emlékszem, hogy hozzád szóltam volna... -
#7939 Most már kíváncsi vagyok.
Kérlek írd már le hogy szerinted hogyan is látnak engem. -
#7938 Azokról, akik mint szórakoztatócikkek vannak együtt. -
#7937 Nem emlékszem, hogy azt mondtam volna hogy ösztönlény szintjén kell élnem. Egyébként azt sem te mondtad, hogy ott jártál, ahol más még nem? -
#7936 Nekünk az marad - független attól, hogy neked ez mennyire tetszik, nem tetszik -
#7935 Te is azokról a lányokról beszélsz, akik minden este mással mennek haza.
Mi nem. -
ba32107 #7934 De miért jöttök állandóan a végletekkel? Nem csak szüzességi fogadalmat tevő és a velejéig rothadt ribanc nő létezik, akármilyen furcsa is...