22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Dick Riddick
    Senki nem állította hogy csak ilyen kapcsolatot akar, és senki nem mondta hogy csak "felpróbálja". Mert nem erről van szó.
  • bl0kiM
    többször vezettem már a játékot 14-16 évesek körében és a hatás nem maradt el, érzékelték hogy itt nem bab-ra megy a játék, ugy tűnik itt többeknek még elmaradásaik vannak.
    nem láttam a filmet és pestet sem szeretem.
  • gbc csabika
    És? Az evolúció során kerültél ide, vagy te talán az utolsó vacsoráról másztál le b+? Az ember ember és vannak testi igényei.
  • clio1616v
    nekem ez...
  • clio1616v
    te nem vagy normális aki téged elviselne ^^
  • salsoul
    "Tudod létezik olyan hogy evoulúció és testi igények. Valakinek igénye van a szexre akkor is, ha nem szerelmes. Az ember így van huzalozva."
  • clio1616v
    Ő legalább az eszét használja gondolkodásra...
  • MR ME
    nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • gbc csabika
    Ezt a részletet megtarthattad volna magadank:)
  • gbc csabika
    És értelmezted is azt vagy csak mutogatsz rá? "Valakinek igénye van a szexre akkor is, ha nem szerelmes. Az ember így van huzalozva." Ez tény, egészséges embereknél így van. Kérdezz meg egy pszichológust vagy pszichiátert. Bár te úgyis jobban tudod bárkinél.
  • Dick Riddick
    Még ki?
  • salsoul
    Ám felvilágosíthatsz a motivációdról, hogy jobban megérthessünk...
  • clio1616v
    nekem attól erekcióm van ha a szerelmem hangját meghallom...
  • Dick Riddick
    "egy olyan lány aki minden discoban átmulatott éjszaka után mással megy haza (és még tovább is)"
    Például innen.
  • salsoul
    Nem csak én látom így.
  • salsoul
    Az aki téged is barátom.
  • Dick Riddick
    Végre. Nem valami ködös utalás!
    Az igazság az hogy te látsz ilyennek. Mivel nem ismered azokat akikkel együtt voltam, és nem ismersz engem sem. Nem tudsz semmit a motivációinkról, a múltunkról, a jelenünkről. Márpedig információ nélkül egy pszichológusnak sem menne a jellemábrázolás. Főleg nem néhány hozzászólás alapján.
    Úgyhogy szerintem jobb lenne ha nem mások véleményének állítanád
    be, hanem a magad véleményének. Jobb lenne.
  • salsoul
    Vegyük figyelembe azt is, hogy mire ment...
  • Lirion
    És téged kikérdezett? Hallgatnál inkább, bölcsebb maradnál..
  • clio1616v
    magyarul csinálj amit akarsz... erre gondolt...
  • Lirion
    Ez egy rettenetesen szar példa. Ekkora baromságot rég nem olvastam már. Állj be salsoul szektájába és osszátok az igéteket a nyugati aluljáróban pesten..
    A "40 éves szűz" c. film főszereplőjének sorsa várható számotokra.
  • clio1616v
    nincs olyan lány aki ne szakítás után lenne és még ne szexelt volna nincs ez másképp az én párommal sem, nem az a lényeg hanem hogy nem lehet az a célod hogy csak ilyen kapcsolatot akarj egy lánnyal felvállalni, hogy egy éjszakára kipróbálod és szia... olvass vissza miből alakult ki ez a lirion féle agymenés, hogy ő csak próbálkozik és majd kialakul hogy kit is akar valójában, felpróbálja a lányokat... és tapasztalatot gyűjt... amelyik lány ilyen kapcsolatot akar hogy tudja hogy csak felpróbálják az kurva, aki meg nem tudja az meg áldozat ez miatt szólogatok hozzá a magam módján
  • gbc csabika
    Salsoul #7693(fujj):
    "Vállald büszkén hogy neked könnyelmű huzalozásod van, és úgy élsz mint egy állat. "
  • bl0kiM
    hát ezt nem értem miből vontad le?! (:
    ba32107: nem igy fogalmaznék, de ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni, akkor erről van szó. vannak azok akik "mindig mással" lógnak és vannak azok akik megfontoltabbak ilyen téren. persze ettől még ők is nők s ők is élnek. csak kicsit máshogy, a maguk módján.
  • salsoul
    De ők egyébként tovább vannak lépve és igazából családban gondolkodnak kezdetektől.
  • Dick Riddick
    "Inkább baszok mint szeretek"
    Na ez az amit senki nem állított. De senki.
  • salsoul
    Úgy látnak mint aki kerüli az életben a felelősséget, és azt, hogy valamit komolyan gondoljon, hogy felelősséget vállaljon, és olyan területre való lépésre szánja el magát, ahonnan nem lehet visszatáncolni, ahol már ki kéne állni, és erőfeszítéseket kéne tenni, ahol felelős lenne a Rókáért - lásd. Kis herceg.

Olcsó gagyiságot látnak.
  • clio1616v
    valamelyik inkább baszok mint szeretek elvtársad mondta hogy álatok öszöneként szexelne inkább, Salsoul nem mondott semmi állatiasat...
  • Dick Riddick
    Nem. Egyszerűen írd le a saját véleményed.
  • gbc csabika
    Ja, és ez nem válasz volt, ködösítsél csak.
  • Dick Riddick
    Szórakoztatócikk... Rosszat teszünk neked ezzel? Megbántunk vele? Vagy mi?
    A te kapcsolataidat miért tartod jobbnak mint az enyéimet?
  • gbc csabika
    Ezt teszi a többes szám második személy, de ha ilyen problémáid vannak ne fórumozz...
  • salsoul
    Most kezdjük elölről a topikot?
  • salsoul
    Nem emlékszem, hogy hozzád szóltam volna...
  • Dick Riddick
    Most már kíváncsi vagyok.
    Kérlek írd már le hogy szerinted hogyan is látnak engem.
  • salsoul
    Azokról, akik mint szórakoztatócikkek vannak együtt.
  • gbc csabika
    Nem emlékszem, hogy azt mondtam volna hogy ösztönlény szintjén kell élnem. Egyébként azt sem te mondtad, hogy ott jártál, ahol más még nem?
  • salsoul
    Nekünk az marad - független attól, hogy neked ez mennyire tetszik, nem tetszik
  • Dick Riddick
    Te is azokról a lányokról beszélsz, akik minden este mással mennek haza.
    Mi nem.
  • ba32107
    De miért jöttök állandóan a végletekkel? Nem csak szüzességi fogadalmat tevő és a velejéig rothadt ribanc nő létezik, akármilyen furcsa is...