Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy rendes lányok nem léteznek. <#smile>#smile>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ritka....de 2009-ben hátha lesz azért rendes lány akivel összefutunk😊
boldog új évet kívánok minden olyan embernek itt, aki olyan normális lányt keres, aki nem csak külsõleg hanem belsõleg is kibírható.
<#smile>#smile>
boldog új évet kívánok minden olyan embernek itt, aki olyan normális lányt keres, aki nem csak külsõleg hanem belsõleg is kibírható.
<#smile>#smile>
EGEN!
de mánjelleggel kõne egy jány, mútkor is mentünk a varga gyuláékho disznajt vágni ,azt' nem vót egy asszonyom aki a hurkát tõccse nekik!
de mánjelleggel kõne egy jány, mútkor is mentünk a varga gyuláékho disznajt vágni ,azt' nem vót egy asszonyom aki a hurkát tõccse nekik!
Azért vicces, hogy bejössz offtopic témával, aztán még te oltogatsz másokat
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Ezen jót nevettem kössz😄
ok..de én nem keresem a bajt.
nincs de... és még balhé elõtt fejezzük be, lééééégyszííííí
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
tudom..és sajnálom..de ez már így alakult.DE .
japánmániáslány azért mert te nem talákoztál még rendes kukaccal az még nem jelenti hoyg nics.
erre én sem jöttem rá, de ha már a japán zene volt a téma, gondoltam, berakok egy olyan japán számot, ami passzol a topikhoz... 😊
japán avril lavigne??
Ha már japán zene, hosszuk össze a topikkal. Lazán lefordítva magyarra, a szám címe az, hogy "Szerettem volna találkozni veled".
Tehát:あいたかった
Tehát:あいたかった
köszönjük emese.
a topic címe még mindig :"Ritka rendes lányt találni"...
Kérem kapcsolja ki!
a szemét az azt jelenti hogy náluk az átlagnál több lola m eg vip meg shyguys van ...de szerencsére ide nem jutnak el így éle nicns a dolognak,ki sem kell akadnod rajta,,
mint itt ott is van 1-2 tehetségel megáldott emberke..
De bírom japánt a beteg sexuális felfogásuk miatt és a tamagochi miatt!
mint itt ott is van 1-2 tehetségel megáldott emberke..
De bírom japánt a beteg sexuális felfogásuk miatt és a tamagochi miatt!
anime zenéket tõlem szidhatod egy két jó van azt csokolom legtöbb elég fura, és amúgyis a durvább zenéket szeretek😄
amúgy meg nem, szerintem jobb zenét tolnak mint a magyarok sokkal
amúgy meg nem, szerintem jobb zenét tolnak mint a magyarok sokkal
()() (^^)
Azt hittem azért akadtál ki, hogy a japán kultúrát meg az animét fikázzák. Am a zenéjük meg ugyanolyan, mint itt akár, csak fura a szöveg 😄
púúúúú
Sztem akinek nem olyan az ízlése, hogy az okádék Anime borzalmakat elviselje, annak nem kell az összeset látnia ahhoz, hogy lefikázhassa.
púúúúú
ez pl egy rohad jó szám tényleg 😄
és kinek mi a szemét maradjunk annyiban
gõzõm nincs itt ki milyen zenét hallgat de én is mondhatnám rá hogy szemét , csak én nem sülyedek le a szinvonalatokra<#szomoru1>#szomoru1>
és kinek mi a szemét maradjunk annyiban
gõzõm nincs itt ki milyen zenét hallgat de én is mondhatnám rá hogy szemét , csak én nem sülyedek le a szinvonalatokra<#szomoru1>#szomoru1>
()() (^^)
úgy bizony<#idiota>#idiota>
<#buck>#buck>
aztán vigyázz rá!!
aztán vigyázz rá!!
én gondom megoldódott,elmagyaráztam neki hogy erre figyeljen máskor,volt egy kisebb félreértés mind a két részrõl,mert ugye ez nem személyes beszélgetés volt.namármost abból lehet.nem üvöltöttem le a fejét,csak finoman érzékeltettem hogy szarul esett nekem ez,nem is kellet semmit mondanom mikor odaértem hozzá,egybõl tudta hogy bûnös,megcsókolt megölelt,aztán megbeszéltük végülis.aztán az este is jól alakult,megszeretgettük egymás😉
"nincs egy normális lány, aki nem csak külsõleg hanem belsõleg is kibírható "
Dehogynincs csak keresni kell ,elég ritka...
Dehogynincs csak keresni kell ,elég ritka...
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
nade peace...lola legyen a szûzekkel
http://www.youtube.com/watch?v=eKRApeO3mfM
by
http://www.youtube.com/watch?v=eKRApeO3mfM
by
a 40 éves szüzet nem láttad??,,abban voltak ien hasonló elvei a csávónak és péntek esténként lágy zene,és 50db kamilla ilatú pzs kíséretében,,hmm nagyon jó volt neki és a jobb kezének😄D
háá elcseszted.
mennyit költesz papírzsebkendõre és testápolóra?😄D
OK én azért kikérem magamnak a besorolást ebbe a kategóriába 😄
Amúgy meg ha belegondolsz mégiscsak jobb dolog valakivel együtt lenni (akit ha nem is szeret, de jól el van vele), mint ha egyedül. De azért enyhén átbaszása a másiknak, ha ezt nem tudatja így vele.
Amúgy meg ha belegondolsz mégiscsak jobb dolog valakivel együtt lenni (akit ha nem is szeret, de jól el van vele), mint ha egyedül. De azért enyhén átbaszása a másiknak, ha ezt nem tudatja így vele.
púúúúú
Soha nem fogom megérteni a pasik ezen gondolkodását... Ha nem szeretek valakit, inkább vagyok egyedül, minthogy egy olyan mellett szenvedjek, akit nem szeretek... Mindegy, ti tudjátok... 😊