22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Fbn Lx #8053 még arra vagyok kíváncsi, hogy miféle képzeletbeli állat jelenik meg a szemeid előtt amikor ekkora ferdítéseket írsz.
Külön röhej, hogy kiagyalod fejben hogy ki hogyan, milyen rendszerességgel, kikkel szokott kúrni, aztán ezt minősíted is.
Nembaj, hogy képzelt árnyalakokkal dobálózól, mert rohadtul nem ismersz senkit, és alig tudsz valamit innen bárkiről is?
Ez is csak a saját egód növelését szolgálja. -
#8052 1.) egész végig azt magyarázzátok, hogy az ember "állati eredetű" vagyis az evolúció során állatból vált azzá ami (emberré). na most, az állatok (nyilván láttatok már természetfilmet) az ösztöneik után mennek, ez igaz a fajfenntartó tevékenységükre is. az ember abban különbözik tőlük, hogy van érzelmi oldala is. az oroszlánpapa nem fog ráugrani az oroszlánmamára ha az hazahozott egy zebrát...
"ki írt olyat, hogy "nekem a dugás a legfontosabb"?" na, ki?! mert én nem.
és azért nem töröltem ki, mert feltételeztem hogy nem fogtok leragadni a szó szerinti jelentésnél -
#8051 Eddig nem ment, miért pont most menne? -
#8050 Én is az olyanokat szeretem -
#8049 Már bebizonyítottad, hogy nem értesz magyarul, de leírom még egyszer: az igényeimnek megfelelők közül sem fűvel-fával. Szeretnék egyszer olyan vitapartnereket akik nem tök agyhalottak.... -
Fbn Lx #8048 Oké, hidd azt.
Próbáljuk ki, hogy igazad van-e! írd le az észérveidet, és megígérem, totálisan beleképzelem magam a szerepbe, átrágom magam rajta rendesen.
Általában ezt szoktam tenni ha írsz valamit, de most tegyük meg ezt még egyszer utoljára. Mert még a végén azt fogom hinni, hogy menekülsz bizonyos dolgok elől, amire nincs válaszod.
Egyébként én vagyok az, aki mindig átrágja magát az ellenérveken - kivéve, ha akkora faszság, hogy már az első logikai csekknél elbukik. -
#8047 Ami nem egyszer történt----->bárkivel.....
Tényleg elmés:) -
#8046 azért annál válogatósabbak vagytok, hogy minden fűvel-fával, de attól még fűvel fával csak nem az összessel... -
#8045 lárámázol >>> lármázol -
#8044 -
#8043 Igenis lényeges, mert látszik, hogy neked egyből az következik a szerelem nélküli szexből, hogy fűvel-fával. -
#8042 Minek?
Te is úgy lárámázol, hogy a saját hangodtól nem hallasz meg semmilyen más hangot. -
Fbn Lx #8041 "nekem (meg talán még vagyunk páran) nem a testi vágyak vannak az első helyen."
honnan tudod, hogy nekem, vagy bárki másnak igen?
ki írt olyat, hogy "nekem a dugás a legfontosabb"?
van, amikor egy kicsit erre, van, amikor arra vágyik az ember.
Az a baj, hogy részetekről túl sok a belemagyarázás, leírtok olyan dolgokat, amit senki ki nem mondott, és nem is szándékozik. Ezek természetesen nem igazak.
"ha nő, akkor jöhet" > de ebbe megint bele fogtok kötni (:"
Hát persze, hogy bele. de miért nem törölted ki, ha időközben rájöttél, hogy hülyeség? -
#8040 énkérekelnézést! (: -
#8039 lépésenként:
szex szerelem nélkül > szex (nyilván nővel) szerelem nélkül > igénytől függően lefekszel egyenlőre (csak egy) nővel továbbra is szerelem és mindenféle nem-testi-vonzalom nélkül > valószínűleg nem egyszer történt, ebből nem nehéz kihozni, hogy szex akárkivel.
"ha nő, akkor jöhet" és az irónia neked smafu?!
azt hiszem sikerült a hozzászólásnak azt a részét megragadnod ami a nézőpontok egyeztetése érdekében a lehető leglényegtelenebb. inkább az előtte ill. utána lévő mondatokat tanulmányozd. -
#8038 Ja, és a szexuális igények bizony tetemes részét képezik a pszichiátriának. A pszichiáter pedig orvos. -
Fbn Lx #8037 kérlek. ellenérveket. Ne légy már egy negatív egoista fasz, aki csak osztani tud.
logikus érveket. most az egyszer. kösz. -
#8036 Bele is kötök, mert senki nem írta, hogy aki nő az jöhet, és hogy az ösztöneink után megyünk, ezt a ti "csapatotoknnak" még mindig nem sikerült felfogni. Annyit mondtunk hogy a szex szerelem nélkül is élvezhető, ti meg hozzáképzelitek a rémképeiteket. -
#8035 az ember szexuális igényeit szerintem senki nem vitatja. salsoul nem azért nevez titeket barbárnak, állatnak akárminek mert ilyen irányú igényeitek vannak! hanem azért mert (azok alapján amit eddig irtatok) az ösztöneitek után mentek. "ha nő, akkor jöhet" > de ebbe megint bele fogtok kötni (:
már sokadjára írjuk hogy neki, nekem (meg talán még vagyunk páran) nem a testi vágyak vannak az első helyen. ez nem rejt semmilyen aszkétizmust, nem vagyunk önmarcangoló, befelé forduló szürke emberek, csupán mást tartunk az első helyen.
a pszichiáter nem tart szexuális felvilágosító órákat(tudtommal), ezzel inkább orvosok foglalkoznak. -
ba32107 #8034 Általában én is ezt kérdezem magamtól.......ma kivételesen ráértem, de a vitába nem folyok bele jobban, mert:
- rossz vitázó vagyok, ide-oda csapong a véleményem
- nem tudom rendesen kifejteni a gondolataimat
- és főleg le vagyok törve, de rendesen -
#8033 Mert az evolúció az nem? Amúgy mondom: kérdezzél meg egy pszichiátert, majd elmagyarázza miért vannak szexuális igényei az embereknek. -
#8032 Annyira szűk látókörű vagy, hogy csak ezt látod amit most is írtál. -
#8031 Tudod mi a biológia?
A hulla. Na az a 100% biológia... -
#8030 az a problémája, hogy egy töketlen balfasz, akivel nő nem áll szóba, és ezért iszonyatosan mély dühöt érez minden olyan ember iránt, aki képes kapcsolatot teremteni a másik nemmel. ennyi :) -
#8029 Csak én vagyok annyira elfoglalt, hogy ne legyen időm egész nap vitázni? :D -
#8028 de értem, ettől függetlenül továbbra sem tudom MEGérteni. és bár szó sincs róla nem reklámoznám ezt az felfogást. és milyen jó hogy mind különbözőek vagyunk, különben kihaltak lennének a vitafórumok. -
#8027 Biológia első osztály, vagy kérdezz meg egy pszichiátert. -
Fbn Lx #8026 szerintem te nem értesz.
Én készen állok az igazira, készen állok nagy szerelemre, készen állok lelki társra, de ha ez mind nem lenne meg, készen állnék kalandra és élvezetre is. Bármilyen természetű párkapcsolatot dob az élet, én tudom élvezni, és tudok hozzá alkalmazkodni. Nem vagyok finnyás fasz, de nem vagyok szűk látókörű állat sem.
El kell fogadni mindent, mint tapasztalatot, és mindent, mint esélyt, hogy tanulj belőle, és esélyt, hogy az élvezet ezen oldalát is kiélhesd, ha képes vagy rá. Én nem vagyok olyan, aki hébehóba dug, soha nem is voltam, de ha nem lenne kapcsolatom és vágynék rá, és alkalmam lenne rá, nem vetném meg a dolgot.
Aki csak a nagy szerelmet, és aki csak a dugást látja - mindkettő szélsőség, de létező, felvállalható, nem megvetendő életút. Ettől vagyunk különbözőek. És attól is, hogy még olyanok is vannak, akik egyikben sem hisznek. Én egyikbe sem tartozom. -
#8025 Pedig én humorizáltam, látom nem érted, elmagyarázni pedig nem fogom, mellesleg vitatkozhatnánk, hogy kinek miről nincs fogalma, de nincs több felesleges, nehéz felfogásúaknak tartalékolt kapacitásom. -
Lirion #8024 Akkor várjál az igazira és addig legyél nő nélkül.. én pedig addig is megismerek minél több lányt és élvezem a velük eltöltött időt, így még esélyes is, hogy olyan lányt találok, aki tényleg passzol hozzám és nem csak úgy várok bele vakon a világba nagy semmittevéssel. -
#8023 Miért feltételezi? -
#8022 az irónia a humor egyik válfaja, a téma pedig kevésbé humoros, inkább komoly. az utolsó vacsora pedig akárhogy is nézzük sehogy sem szókép... látom van érzéked,a hagyjuk -
#8021 na látod -
Fbn Lx #8020 érzelem -
#8019 igen akkor az előző (#8016) hsz. részben neked is szól. de továbbra sem tudjuk megváltani a világot, nekem aztán nem fáj, bármit is csinálsz, csupán nem tetszésemnek adtam hangot (egy fórum többek között ezt a célt is szolgálja)
és gratulálok! (: -
#8018 Az utolsó vacsora egy szókép, látom van érzéked az iróniához.
Salsoul Te meg megpróbálhatnád megérteni, hogy az állításod, hogy nem evolúció során kerültél ide, vagy másképp ahogy mi, feltételezi, hogy nincsenek testi igényeid. -
Fbn Lx #8017 és a lencse csóvál téged, vagy te csóválod a lencsét? -
#8016 én próbáltam sértegetés nélkül írni. igen, abban igazad van hogy valóban várok az igazira, de miét várok? azért mert nem egy éjszakás szerelem nélküli szexre van igényem hanem teljes kapcsolatra. nem kell más kapcsolat minden héten, sőt lehetőleg minél kevesebb, de azok legyenek tartalmasak emlékezetesek, hosszú távúak. ez ellenkezik a ti világnézetetekkel és bár a topic témája nem ez, de erről beszélgetünk. a dimenziókat máshogyan csoportosítanám. ti rövid távra terveztek, a földön éltek ( a szó jó, illetve kevésbé jó értelmében) én pedig hosszabb távra és közben felfelé is próbálok tekintgetni. -
#8015 Mi a kapcsolatod mozgatórugója?
Pl magány, szórakozás, vagy család? -
Lirion #8014 Egy konkrét dologra fokuszálni és minden mást figyelmen kívül hagyni, elítélni nagyon korlátolt gondolkodásmódra utal.