90029
  • BiG G
    a crossfire miatt simán lehet ennyi, persze sokat dobhat rajta a gép többi része, amiről ugye nem tudni semmit...
  • gurubefree

????? Nem igazan ertem az a 433W-ot ???????
  • gurubefree
    Van valakinek tapasztalata a 8.7beta-val VISTA alatt ??? Nekem telepites utan azt irja hogy nincs telepitve ... szoval nem mukszik at all.
  • gurubefree

Udv forum lakok
  • [HUN]FaTaL
    Csak azt kell felrakni én is csak azt raktam fel a karimhoz.
  • barmi
    Haver gépébe most pakoltam be egy agp 3650-et és csak a 8.6 hotfix agp-s cuccot telepítettem és működik gyönyörűen. A sima vdm driver ehez a hotfixhez sem kell! Először felraktam a .net framework 2.0-t a kártya telepítő lemezéről majd ezután a friss(ebb) 8.6 hotfix agp cuccot (a hozzá kapott lemezen 8.4 van) és príma a dolog úgy néz ki eddig :) Jelenleg is folyik a tesztelés, cibálás de stabilnak tűnik a kicsike :D XD
  • BiG G
    valamelyik everest már kezeli a 4800-asokat?
  • BiG G
    bocsi félrenéztem :)
  • davidka003
    Szépen bekell írni, hogy MANUAL meg 65. Nagyon megterhelő. :D
  • BiG G
    egyet nem értek. miért képen van a ventiszabályzásos cucc? így persze nem lehet kimásolni, szépen be kell pötyögni -.-
  • Hecker007
    jó nekem is, csak én jobb szerettem a rivatunerest, ill atitoolt, ott nem pörgött mindíg 30-40%-on ha kell ha nem
  • Solten
    Klassz Át is írom az erre vonatkozó részt :)
  • Torretto13
    Én kipróbáltam és müxik 3870-el is!!!!!!
    Így nem kell futnia a rivatuner-nek és nem idegesít minden bekapcsoláskor az engedélyő ablak!!!(vista)

THX Solten
  • Solten
    Természetes.
  • MaSzKa
    ha kijön 8.7 akkor 8.7 Agp-s hotfix-et rakd ki
  • [HUN]FaTaL
    ok
  • Solten
    Nemsokára itt a 8.7 driver akkor ki lesz szedve a hotfix (for 8.6) is.
  • [HUN]FaTaL
    Mármint a fejlécbe csak nem tudok írni. ;D
  • [HUN]FaTaL
    Egy AGP hotfix is mehetne a topicban mert sokan keresik azt is:)
  • Solten
    Jó ötlet :) Természetes bővülni fog (driver oldal miegymás...)
  • kifli
    ja és tényleg jó ötlet!!!
  • kifli
    am belekerülhetne a legördülő menübe a teszt amit kedves forumtársaink készítettek :) Meg egyéb összehasonlítő tesztek is...
  • Solten
    javítva
  • davidka003
    Ha rákattintok a lenyíló menüben a hotfixre akkor ezt írja ki:

" Your support portal session has expired due to inactivity and the requested action has not been completed. If you entered data in the previous screen and would like to save it, please follow these steps.

1. Click this button.
    2. Select and copy your unsaved text.
    3. (optional) Paste your copied text into a temporary text file.
    4. Refresh your browser and begin your process again.
    5. Once you have arrived at the desired page, paste your data in the appropriate text boxes.

If you just want to restart your support portal session and discard any possible unsaved data from the previous screen, click below."
  • Solten
  • SgtChris
    Mondjuk nekem az van... :-) Valami kérdés? Bár szerintem sok furcsaságra majd a 8.7-es Catalyst fogja meghozni a választ. Mint pl.: nálam a lejjebb taglalt TV kimenet probléma...
  • mrzoltan
    Parancsnok úrnak jelentem, a lenyíló menü remek ötlet volt.
  • torok6
    Kinek van hd4850-se?
  • Hecker007
    ha megtalálod a megoldást szólj plz! :)
    vagy ha más nem lesz még egy darabig akkor marad a potis megoldás
  • BiG G
    persze, mindenki megoldja magának úgy ahogy akarja :) én a chilla-t rákötöm egy 12v-7v potira, és szevasz :)
  • Hecker007
    most pont így van nekem is, nem kell am a gépet restartolni, elég a profilt aktiválni és már működik is
  • Solten
    Elviekben így van.. :) Csak be kell tölteni a profilt a Catalystban (nem tudom szükséges-e hozzá a restart, mert akkor megette a fene az egészet).
  • barmi
    És akkor mindig cserélgetni kell a profilt? Ha nem csinálok semmi különöset akkor a 30%-os profilt használom és ha mondjuk gamelni szeretnék akkor átváltok a 65%-os profilra? Jól értem? :)
  • Solten
    Nekem ez a fájlos-szabályzás bejövős, nem kell feltelepítgetni semmi külön progyt...
  • BiG G
    mármint csak a ventiszabályzás része, a tuning nyílván majd az új verzióban
  • BiG G
    magyarul szebben hangzik :) amúgy meg csak bele kell írni valamilyen fájlba pár sort és megy, ez van minden új kártyánál. majd ha ráérek akkor jól meg is keresem :)
  • Solten
    Egyszerűen csinálsz evvel a fájlszerkesztős-módszerrel 2 profilt; egy idle-t mondjuk 30%-os venti-sebességgel; Meg egy load-ot 65%-al.

Gyári kúlerrel így néz ki a hőfok (65%):

• Solten
    Imageshackos képekkel nem is fog menni (a kepfeltoltes.hu-t se szereti az sg)

eredmény

beállítások
  • Solten
    Olvass lejjebb (kb 500 hsz-t). Ott vannak a linkek... ;)
  • Solten
    not working...