90029
  • solo
    Vágom.
    Hát, remélem nekem nem lesz ilyen.
    és nem akar majd átesni a karni a borda, ha fejjel lefele van a zero ben-Xd
  • Solten
    Jól van, ahogy érzed...
  • BiG G
    na megint félreérthető: egy ilyen cikkre lenne csak 100-ból 2 embernek szüksége. csak összehozzuk, pedig régen még tudtam fogalmazni
  • BiG G
    mármint az írásom, úgyértettem :) nyílván életmentő a chilla, de mondjuk 100-ból 2 embernek lesz rá szüksége rá sztem
  • Solten
    Hogyne segítene. CF rendszernél meg szinte csak a Chilla jöhet szóba külsős hűtőként.
  • BiG G
    a 12 db feltett süniből 2 akart mindig leesni, azokat én speciel a gyári hűtés alján lévő hővezető-gumi akármikkel marasztaltam a helyükön, de sima hővezető paszta is jó amit adnak mellé
  • BiG G
    na majd akkor ma este rettyintünk egyet a logoutra, de félő hogy majd leszólják, hogy ilyen van már... de ha már egy embernek segít akkor megérte :)
  • Solten
    Egyébként tényleg hiányolok egy ilyen írást. Akár a logout blogon. Mindenki csak a full felszerelt képeket rakja be hogy defaja. Jó lenne egy összeszerelő útmutató (hűtőpasztával, miegymás), bár szóljon valaki ha létezik ilyen és tévedek. Tudom nem nagy szám rátenni, de mégis..
  • solo
    Mind1..Tesómélesz^^
  • solo
    Nah, valaki mondjamár meg, hogy hogyn oldotta meg a ragasztását a süniknek.
  • BiG G
    a kedvedért majd szétszedem újra és csinálok egy 100 képes összeszerelési útmutatót :DDD
  • Solten
    yes
  • Solten
    Nem gáz, a Csilláról mindig szívesen nézegetek képeket...
  • BiG G
    ugyan van egy rakás cikk és teszt róla, de a kedvedért szíves örömest növelem a digitális szemét mennyiségét ezzel a két képpel :))) tehát chilla először, és chilla másodszor. elég rossz lett a képek minősége, de nagy sietségben csináltam :)
  • gurubefree
    "If you’re really thinking about going down the Crossfire path, we would be highly recommending that you go to an X38 or X48."
  • solo
    Végülis lehet külön is venni süniket.
  • solo
    Naja, csak az a kérdés, hogy a zalmiban ven e IC hűtő.
    És sztem nincs.
  • solo
    Télleg, ugye a p5k is 16-4x ?
  • gurubefree
    En mar megtettem ... A nyak merete megegyezik.
  • Hecker007
    valaki nem tudja, hogy a 4870 meg a 4850 ugyanarra a nyákra épül-e?
    mert ha igen akkor lehet hogy lecserélem a hűtőt énis egy VF1000-re vagy valami másra ami képes normális hangerő mellett lehűteni a karit
  • gurubefree
    Miert ???? Akkor itt a link ahol meg lehet nezni .
    itt
  • Solten
    "ix48-at kell venni akkor ha teljes mértékban ki akarod használni a cf-t
    vagy amd790x"

Erről van szó, jó hogy rájössz.
  • Solten
    Képeket plz.. :)
  • MaSzKa
    miért is
    a 4x-es cf kb csak 15-25%-al lassabb csak

az intel p45-ös lapokon is 2 x 8x-es a CF az is 10-15%al lassabb

ix48-at kell venni akkor ha teljesmértékban ki akarod használni a cf-t

vagy amd790x
  • BiG G
    a műtét sikeres volt, a chilla egybekelt a 4850-el és nagyon boldogan élnek amíg meg nem halnak!
  • Solten
    Tweaktown-os képeket nem lehet belinkelni.
  • gurubefree

Tudom hogy a Crysis az szar de lathato mit hoz ki a szarbol az X48 es mit a P45.
  • Solten
    Meg.
  • grebber
    4870-et melyik proci hajtja ki fullosan? E8400 az megfelelne neki?
  • Solten
    Ajándékba?? Na és az mire jó?? Nesze semmi, fogd meg jól.
  • MaSzKa
    azt a másik pci-e 4x portot "ajándékba adják"
    szóval nem leszólni

• Solten
    np
  • Solten
    Én sem Üdv evribádi. Hm, nem rossz ötlet. Bár ha valki alaplap-vásárla adja a fejét, tájékozódjon a specifkációkról. Szépen leírják mhogy a PCI-E 2×16× -os pl. Bár mindig is lesznek akik félretájékoztatják az embereket (egy két abit fan -ha érted mire gondolok , akik a 770-es abit deszát CF-ként a posztrofálják mikor ugyan két PCI-E van rajta csak az egyik 16×-os, a másik 4×-es.).
  • gurubefree
    Elsonek Pl. ez. ( nem birok meggyozni egy sracot hogy butasagot csinal a P45-el ha CF-hez veszi )

• gurubefree
    Hello :-) Meg nem is koszontem.

Jo lenne ha irnank par sort a CF-rol es annak a leheto legjobb kihasznalasarol mert biztos vannak olyan sracok akik nincsenek igazan tisztaban azzal , hogy mit mire ( en sem voltam azert ez a topik )
    Szoval jo lenne levezetni mi is a kulonbseg ket CF-es lap kozott . Annyit azert fuzzunk bele hogy az egyik P45-os a masik X48-as.
  • Torretto13
    Thx solten and guru!!!!!
  • Solten
    Hotfix nem kell a 38**-khoz.
  • solo
    Nana, azért ott van más is.Nem cask egy tömör alulemez.
  • Solten
    gfx csilla...

Torretto, legördülő menü...
  • solo
    Mindenhol azt Írják, hogy a gfx remsüniejinek a ragasztója szar, mert leesik: C
    Hogy lehet megoldani, hogy ott maradjon?
    Ezt elsősorban gurubefree -től kérdezném, mert mondta, hogy neki mind a 2-n az van és megoldotta.