90029
-
Sponnyabob #15272 3870-hez Catalyst 8.3-at adtak ez jó vagy tegyek fel újabbat és melyiket ajánljátok? -
#15271 Az nemjó, mert az hangos: S -
#15270 Nem gond a lényeget értetted úgyis :D -
rumkola #15269 -
#15268 Vagy ráhekkel egy AMD gyári hűtőt. -
#15267 Uhh, bocs Grebber.. Dupla postot nyomattál, az egyiket törölni akartam, de leszedte mindkettőt... -
#15266 vf900 -
#15265 Vf900 vagy vf 1000?
Maszeknak még a GPU ra is TX 2 kellene... -
#15264 A Toxicon elbánik a hővel a jóöreg Zalman:
Neked valami 2 ventis (pl. #15263) megoldásban kéne gondolkodnod, állandóan a hőfok miatt aggodalmaskodsz... -
#15263 [URL=http://www.ipon.hu/hir/palit_radeon_hd_4870_turbo_gombbal_szerelve/3749]"Turbós"Palit R. HD 4870[/URL] -
#15261 Hagyd "Application mittomén" -en... Meglátod, az adott szoftverben - ha támogatja - állíhatod. Ha nem támogatja [gondolom játékról van szó], akkor feleslegesen erőlködsz... -
mikiking #15260 100 felé is lehet emelni,nem ? -
#15259 És azzal mit érne el?? Ha irta 100% ventivel is magas a hőfok? -
mikiking #15258 biosflash azt jo -
Solt #15257 Miért van az, hogy nem tudom életre kelteni a függőleges szinkront? Beállítom a CCC-ben, hogy mindig be, de az összes program szarik rá! :(( -
#15256 Az új ATI Tray Tools-t használom - CoolerMaster Elite házban = szellőzés kiváló - és 2D-ben 35%-os ventisebesség mellett semmi hangja = max 60 Cfok.
Terhelés alatt 76 fok max [UT3, NFS: PS - minden high]
Szerintem, egy olyan szörnyeteget is meg lehet zabolázni szoftveresen / BIOS-flash-sel... is... -
#15255 Elkeserítő hír a dual slotos sapphire-ről:
Terhelés alatt 92fokig felmelegszik ez is :( -
#15254 Hat az erdekes mert en is feltelepitettem az ATi HDA-t, az eszkozkezeloben meg is jelenik, de sehol mashol.
Igy nem is tudok semmit kijelolni csak az alaplapi Realtek HDA hangeszkozt.
Mondjuk nem nagyon erdekel addig, amig a HDMI-t nem akarom hasznalni, mivel hangom van es igy a tobbi nem nagyon izgat. :D -
#15253 Ez igaz.
Mondjuk, már egyre "butabiztosabbak" a mai driver csomagok.
Amit egyedül nem szabad megtenni: saját bőrömön tapasztaltam:
Gigabyte alaplapi lemez Express Install-t el kell felejteni!
Külön-külön, a lehető legújabb drivereket kell feltenni. -
#15252 SPONYGYABOB.
Próbájj valamit állítani a hangprogiban.
Nekem már 2x volt igy amikor új kártyát vettem a gépembe. -
Inquisitor #15251 Igen, de nm minden kombinációban ilyen sima, pláne azért mert jelen alaplap integrált Realtek motyójának driverében egyben benne az ATI HD Audio is, így pláne kisebb az elszúródás esélye ... -
#15250 Nálam simán megy a hang, mindenféle buhera nélkül - 8.7-es Catalyst és P35 DS3 alaplapi hangkártya driver mellett.
Egyedül az undorító UAA Bus Driver miatt van egy sárga felkiáltó jelem az eszközkezelőben, de már netről dolgozok a megoldáson.
Tehát, nem kell átállítani semmit a hangkártyával kapcsolatban. -
strebacom #15249 Fanatikusoknak, az AlienWare(alienGuise)-ban megjelent egy AMD-s téma ime:
És alkalmazva:
-
Inquisitor #15248 Az ATI kártyában lévő hangkártya az elsődleges, ami CSAK és KIZÁRÓLAG a HDMI-n tolja ki a hangot. Be kell állítani a hangkártya beállításoknál csóri CMI-t, ennyi. -
#15247 Közük sincs egymáshoz. -
#15246 Módszer (alaplapi hangkártya esetén):
1. Gép újraindít
2. BIOS - Alaplapi chipset - hangkártya letilt
3. Gép újraindul - Alaplapi chipset, hang eltávolít
4. Gép kikapcs
5. Új hangkártya betesz
6. Gép bekapcs, Windows felismer új hardver - NEM ADSZ MEG NEKI DRIVERT
7. Sajátgép - Vezérlőpult - Harver - Eszközkezelő : hibás hardver (audio eszközök) driver frissítése
8. NETRŐL letöltött legújabb hangkártya (és persze aktuális Windows-zal kompatibilis legyen - kifejezetten Windows Vista SP1 x86/64-eseknek ajánlott) driver letöltése
9. Driver telepítés
10. Gép újraindít
11. Hangkártya beállít
Ennyi -
#15245 Meg mindig nincs hir a 4xxx szeriahoz a hackelt PhysXrol ? -
sakal6 #15244 ajánlot a windows újratelepítése lehet hogy az nvidia és az ati driverei zavarják egymást. -
Sponnyabob #15243 Hali! Vettem egy Radeon HD 3870 Toxic-ot és kicsréltem a régi kértyával(a régi kártya nVidia Geroce 7600GT Inno3D-s) és az a baj hogy nincs hang. Genius 5.1-es hangfalszettem van és az alaplap progjamjában mikor tesztelem a hagnszórókat szól mind de se zene se játéknak nincs hagja. A kártya csrét ugy csináltam ahogy kell letöröltem a régi Drivert kivettem a régi karit betettem az ujat feltettem a Drivert és ninc hang minden más működik. Mi lehet a probléma lécci segítsetek -
Solt #15242 Urak!
Miért van az, hogy a függőleges szinkronizálást hiába állítom be, nem veszik tudomásul a programok? -
#15241 Én meg kitartó vagyok, és azoktól a gyártóktól vásárolok akik szimpatikusak (AMD/Ati). Ugyanakkor üdvözlöm a versenyt, mert annak végső soron a nyertese én, a felhasználó vagyok. Szóval csak küzdjenek, és tudjak venni minél jobb AMD/Ati terméket minél olcsóbban.:) -
#15240 Na szerintem ez egy nagy kamu, marminthogy 128bites 4650 versenyre keljen a 3870el.
Foleg miutan lattam egy Vantage eredmenyt, amiben a 60%-at sem eri el egy 3850nek sem. -
#15239 Nem tudom mire célzol... Én tajszámból jósolok -
#15238 Ja csak itt páran annyira értenek a jósláshoz... Kapnak is tőlem egy üveggömböt... -
#15237 Akkor közös nevezőn vagyunk közlegény -
#15236 "ár/érték arányt kell pártolni"
Ezt p*fázom már mióta... -
#15235 az Abit meg a Samsung meg a Corsair meg az AMD érdeme :P -
Inquisitor #15234 Hát pedig sajnos legkorábban 2009 elejére várható a 40 nanora térés, mondjuk vicces lesz ha kijön a 40 nanos "hideg" vagy szénnétuningolt RV770 felújított változata és rá fél évre a DX11 kártyák RV870-el. -
#15233 Nem tudhatod :) Senki nem tudhatja mi lesz, annyi a biztos, hogy most az ATi-nak jött ki jobban a lépés, régebben pedig nem. Kíváncsian várom az őszi-téli fejleményeket. És félre ne érts, nem vagyok nVidia fan sem, de ATi-s sem. Mindig az aktuális legjobbat kell venni – nem gyártót, hanem ár/érték arányt kell pártolni. -
#15232 Mire az nvidia áttér az 55nm-re, az amd-ati már rég 40nm-en fog gyártani. Vagy saját gyárban, vagy a TSMC-vel... ;)