90029
  • Solt
    Urak!

Az miért van, hogy magas FPS mellet is be-be szaggatnak játékok?

E8400 + HD4870 + 8.8 catalyst...
  • MaSzKa
    a ph próbáld meg Brekk-nél

neki szokott lenni remélem PowerColor SCS3 is lesz
  • Solten
    Úgy nézem elérhető... Na iszok a győzelmedre...

• mrzoltan
    végre elérhető lesz...
    ICEQ4-et a népnek...
    Holnap vizsgázok szorítsatok ...
  • Solten
    40k -> best buy
  • ffxi
    Ha tud vki szerezni jó pénzért ilyen His-es változatot akkor vevő lennék rá :) persze emberi áron :(
  • DmCKe
    Számít az valamit, hogy AGP -s bemenetelű az én videokártyám és ez PCI Expresshez való driver? Hja és akkor elméletileg ugye tökéletesen kéne mennyenek azok a játékok amiket alább említettem?
  • mapi
    Ezzel.............hogy ne legyen olyan 'tűz'forró
  • MaSzKa
    fogalman nincs mit akarsz ezzel

kell venni dual slot vagy jó hűtéses vga-t és nem kell vele foglalkozni
  • mapi
    Catalystal az általad megadott hőfokra lehúzni,vagy a ventillátor fordulatát megemelni.csak azt nem tudom ,hogy biztonságos -e a dolog?
  • Solten
    Frankó, tőlük van a 3850 iceq3 turbom Honnan a vérből tudnak elsőként iceq-kat szerválni?? Én teljesen elégedett vagyok velük (szállítás, gyorsaság stb.).
  • grebber
    Ati ünnepel
  • MaSzKa
    ez mi akar lenni? nó
  • MaSzKa
    ez jo

a dzsokerpc meg 1 szar
  • barmi
    Nem tudom milyen driver lehet a gépeden de talán próbáld
    meg ezt-> Agp hotfix Itt találsz vistához és xp-hez is ! ;)
  • grebber
    HIS HD 4850 IceQ 4 Turbo HDMI 512MB GDDR3 39,480-ért.
    Bár anno ez a cég eljátszotta a bizalmát nálam az emlékezetes Leadtek 8800GT botrányával.
  • mapi
    Nézd meg ezt a videót a youtube-on és várom a véleményed!
  • MaSzKa
    nem kell lecserélni a hűtést mer hülyeség

eleve jó hűtőset kell venni

pl sapphire dual slot és toxic kapható itthon
  • DmCKe
    Nekem egy Ati Radeon HD AGP 3650 , 512 mb-os videó kártyám van, és rengeteg játék nem támogatja ezt a videó kártyát. Ebben az esetben mit lehet tenni? Ha a supported video cards között nem írja akkor nem is kell foglalkozni vele? vagy ha nem írja attól még mehet a játék? mert ez azt hiszem egy elég jó videó kártya és sajnálom, hogy olyan játékok mint pl.: Fifa 08, Uefa 08, Call of Duty Series nem támogatja ezt a kártyát. Amikor elinditom ezeket össze vissza vannak a színek és na, nem lehet játszani rajtuk. Légyszi segítsetek. Előre is köszönöm :)
  • mapi
    OK,rendben.Csak mert a youtube-on találtam egy ilyen videót http://www.youtube.com/watch?v=Xmyp_UqQnQM.csak ettől tönkre-e mehet a kari ?
  • Abu85
    Semmit, ennek ilyennek kell lennie, erre a hőfokra lettek tervezve. Lecserélheted a hűtést jobbra, de arra vigyázni kell, hogy a VRM élettartama nem megfelelő hűtés esetén drasztikusan csökkenhet.
  • mapi
    Hi! Igaz,hogy a HD4850 nagyon melegszik?
    És mit lehetne ellene tenni?
  • Barny
  • Christopher44
    én is most pont ugyanerre sporolok(en is agemrol veszek mindent)
  • MaSzKa
    Karácsonykur drágul minden :D
  • davidka003
    "Karacsonykor lejjebb megy az ara es akk veszek is egyet!:D"

Hányszor kell még leírni, hogy Karácsonykor drágul minden? Karácsony után pár héttel szokott olcsóbb lenni.
  • Barny
    En tudok szerezni Szlovakiabol 4200SK-ert HD4850-est!!!
    Atszamitva kb 31600 FORINT!!!!
    Karacsonykor lejjebb megy az ara es akk veszek is egyet!:D

PALITHD4850
  • Gunner
    gondolom a vgpu elég alacsony, 1.05-el nem fogsz te szőrös fánkot látni, szedj le vmi bios vmod-od ami 1.15ig feltornássza, aztán ha nem elég neked és a hűtésed is elég jó még akkor egy pencil mod-ot is csinálhatsz 1.4v-ig , amivel akár 850 gpu mhz-t is elérhetsz ;)
  • BIZ0906
    Hali!
    Azért 471új üzi majdnem 4 nap után xD
  • Solten
    Nah, simán feltelepült a 8.8.
  • The Norberto
    azaz húzom mert megy 700 1100 on testelem is de miest játék vagy benmarck közelébe kerül anyi neki:):) aty tray tools az van már ami ehez jó?? amit én találtam aszem 1.3 annál kékhalálvol ha az órajelekhez nyúltam:):)
  • The Norberto
    Az mitől van hogy GPU caps viewer astmondja nem shadermodel 4 compatibilis a kártyám?? és nem tom a benmarcokat se futtatni mert nem jeleníti meg a cuccost csak üres a képernyővagy ösze visza vilődzika benmack és lapok meg minden szarjelenik megXD szal nem hasonlít 1 szőrös fánkra:):):)

Ja és ha húznák az órajaleket akor beszarik a kari és a VPU recovery hozza visza:):) ha azt kikapcsolom akor a vinfos viszahozza és uja kel indítani:)
  • Gunner
    ugyanez volt itt is
  • Solten
    Légyszíves fejezd be az amatőr kérdések feltevését. Mindig az aktuális, végleges Catalyst tölthető le a linknél.
  • mikiking
    ennek már semmi baja nincs ? és nem is beta igaz ?
  • strebacom
    Na igen ezt is leszedtem, feltelepitettem (express) és nem tette fel a drivert, ezért próbálkoztam egyenként...
  • Solten
    banner alatt...

()
  • mikiking
    adnál nekemis egy linket,a 8.8-ashoz ? meg a catalysthoz is ha kell uj
  • Solten
    Az meg hogy lehet??

Package Includes:

- Catalyst Software Suite 8.8 August Display Driver
    - ATI WDM Integrated Driver
    - Catalyst Control Center

Még nem is próbáltam a 8.8-at Na mingyá...
  • davidka003
    Hivatalos oldalon van. Ez a neve: Catalyst Software Suite (32 bit) English Only