Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorz
F.A.Q.

mondjatok egy tört szerót pls
1608 failed to complete installationt ír ki és nem engedi feltenni se a játékot neki hogy lehet ezt megcsinálni?
Ferro
Vess erre egy bágyadt pillantást...

Today's Top Games

offkorz
a bónusz küldik ról érdeklõdtem,meg a 30 szarrol.<#smile>

elöször énis aztmondam a multira,jessus miez?! Mert valoban a Tdm egy Serius Sam-re hasonlit ,de nem adtam fel és felvettem ezt a pörgös ritmust és igy már élvezhetö,szal nekem tetszik!

offkorz
<#gonosz1>

offkorz
hát nekem az volt.hogy leraktam az aknákt.értelemszerûen ahonnan jöhetnek.leraktam a társt a fûbe ahol jelezte.és mellette szépen leguggoltam,és sznájpoltam mindenkit aki jött.1x meghaltam mert nem figyeltem jobb oldalt a körhintánál jöttek,és lelõttek.szóval figyelni kell mindenfele.és löni mint a szar.nem szabad hogy közel kerüljenek.ügyesen kell.mást nem tudok mondani.

ProGabe
100hsz/óra,olyakor /fél óra és te egybõl buzizol ment "elveszett" a tiéd a többi között?tedd fel mégegyszer!de ha benne lesz a faq-ban,ide többet be ne tedd a lábad <#wink>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BlackShadow
és a végén a körhintára van vmi taktikád? 😛 nekem nem akar összejönni 😊

#7750: nevesített szövetségesek halhatatlanok sajna 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Thx a segítséget már mûködik!!!!
Balumann
Csak kövesd, maradj szorosan mögötte mindig, amikor jön az a sereg akkor kicsit balrább, és ne mozdulj meg. ha te kicsit kilógsz akkor észrevesz az egyik, és akkor áll fel a társad, megpróbál menekülni.

Egyébként én nekem egyszer sem halt meg a társam, volt amikor menekülni kellett és én rossz fele mentem, otthagytam, õt meg körbe vették és ilyen sortûz szerûen lõtték, õ meg csak hajlongot. Utána kiszabadítottam és futott utánam... :o

offkorz
nemtudom,de én úgy vettem észre hogy,a legkönyebb fokozaton iszonyat hülyeségeket csinálnak a társak :|
én erre tippelnék.én nehezebb fokozaton toltam végig,így nem volt bajom a játék során ilyenekkel.de tegnap megnéztem pont azt a pályát legkönyebben,mivel képeket akartam lõni.és tényleg az a balfasz feláll már az elején is.tehát szerintem ez lesz a gond.

faq4
NINCS
BlackShadow
lapulni a fûben és elkerülni h áttapossanak rajtad 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

csáó,a csernobili küldi-nél,amikor le kell feküdni,mert jön a sereg,akkor mit kell csinálni,mert az a hülye mcmillan capitány mindig fel áll,azt csodálkozik ha lelövik,hova kell futni,vagy mit kell csinálni??????már 20x próbáltam,de mindig meghal az a faggyú....

BlackShadow
Megoldás:
játékon belül join game
majd source-nál (fennt) beállítod a favorites -t
majd new favorite (jobbfennt) és beírod azt a pár ip címet amit tudsz.. ott lesz utána a listában, látod a játékmódot, hányan vannak bennt, quick refresh 😊 (csak sajna automata várakoztatás nincs 😊)

bakvarnyu
De van, az xfire.

offkorz
nemláttam.

sziasztok! a full gémbe van dx10-es támogatás?

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

Csirke4
Van valahol hardcore módos szerver?
Köszi szépen!Szerintem a FAQ-ba is be lehetne tenni.Soha nem jöttem volna rá, hogy a .001-es fájlt kell megnyitni, és ezt kitömöríteni.
bakvarnyu
Valóban, ez a játék egy jobbegyenes a Graw, RS Vegas meg a többi szarul optimalizált játék készítõinek.

offkorz
óbazmeg :ooo
ha egy mesterlövész puska mögött vagy,mit kell mégis?ha még fotót is raktak mellé,és nevet is írtak.
biztosan megkell hívni teázni.<#wilting>

POI33
Fejbe kell lõni a sniperrel.
Aztán meg nagyon gyorsan el menekülni az épületbõl.

Ironmask
elakadtam egy hotelben vagyok e komoly mesterlövész puska mögött és valami
Imran Zakhaev-et ír ki nekem!Mit kell csinálni????

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

RemX
Mi a jó? 😊 1024? AA?

tgabort
rossz a crack...ha kell add meg az msn-ed és átküldöm a jót...

\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"

Naxos
valaki nemtudja miért rug ki a pb? PB init failure

dienesoft
Jól fog menni szerintem, nincs félnivalód.

RemX
Hi Srácok!!!

Kell a játéknak a Dual-Core? Úgyértem csak azzal fog futni rendesen?

A64 3700-am van, 2 giga rammal és Radeon X1950GT-vel...

Mire számítsak?

POI33
Headquarters viszont egész élvezetes.

HöfEE
TDM minden játékban szar tökmind1 hogy mivel játszol szal az alapján ne értékelj.

Mert nem kell egyesiteni. A 01 -es filet megnyitot, és kimásolod az isot.

kölcsönkért időből élek....

Ha va fent winrarod akkor az esöre(001) nyomsz egy jobb egérgombot és kiválasztod a legördülõ menüböl a fájlok kibontása... parancsot, megadod hova csinálja és már csomagolja is kifelé a fájlokat.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Sziasztok!!! Nem tudjátok, hogy kell az összes kasztot elérhetõvé tenni lanon? Szeretnénk majd játszani hálozatban, de az összes karakterrel. Elõre is köszi a segítséget, Haversrác.
Hi!

Nincs valami ASE-t kiváltó program amin keresztül lehet indítani a gamát multiban mert már tele a t*köm ezzel az örökös ip írogatással a konzolba! ja és ráadásul azt sem látom a konzolba ugye hogy mennyien vannak az adott szerveren, lehet hogy teljesen feleslegesen írom be az ip-t mert tele van és kezdhetem elölröl. 😞 Ha valaki tud esetleg valami megoldást plz hlp! köszi a figyelmet!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Hello skacok,

Mostanra már gondolom mindenki végigtolta a játékot.
Próbált már valaki singliben, arcad módban néhány pályát?
Nekem bejött😊
Ha másnak is, akkor szívesen látnám mások pontszámait különözõ pályákon, különbözõ nehézségi fokozatokon.
Kíváncsi vagyok mennyire vagyok már béna így 30 felett😊

A végén kisorsolhatunk valamit😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Köszi!Igen ez a 11-es verzió..001-068,minden 100%,én sem értem, hogy miért nem .rar a kiterjesztés, de a listán is csak .001-.068 van.
POI33
Azért szerintem ennyire nem szar multi.

wedge31
Elég ez az Airbonhoz képest egy marathon.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kissadamvikt
jó játék ez csak kicsit rövidnek tõnik. kevesebb mint 2 délután alatt végignyomtam....

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

w77d
akarom indítani a multiplayert, de mindíg hibát észel és leáll! ötlet?

TDM-et próbáltam a többihez már nem volt erõm és lelki világom.
De akkor ma nekiesek és megpróbálom a többi játékmódot is hátha visszanyerem a bizalmam.
Úgyhogy nálam a játék:
Single:10
Multiplayer:1
Grafika:9
Hang:10
BlackShadow
vélemény: TDM SZAR! kerüld ahogy csak lehet 😊 s&d -ben normálisabb a tempó (persze public mindig is pörgõsebb lesz egy jó kis warnál) meg majd jönnek a modocskák.. szal türelem 😊

sziasztok!

Tegnap lelkesem mentem a boltba, hogy végre megjött a várva várt játék a COD4. Szaladás haza telepítés, single rész nagyon hangulatos iszonyat jó, bár az annyira nem érdekel csak a multi miatt vettem meg.
Multi betölt majd 5perc játék után káromkodva pénzemet sajnálva szitkozódva léptem ki a programból. Hát ilyen szar multit nem láttam!!!!
Csak hentelés az egész, mész elölre max 1-2 perc meghalsz, a pályák túlzsúfoltak, minek annyi épület, lépcsõ, fedezék, autó, ablak stb stb túl sok a játékos, eléggé egyszínûek a pályák és túl sok benne a kempelhetõ hely amit sokan ki is használnak. Az ötlet, hogy lehet fejlõdni nagyon jó, bár a radar szerintem elveszi az ellenfelek kedvét a játéktól, ha nekik nincs meg! Felmentem tört és igazi szerverre is semmi különbség mind2 nagyon rossz!!! Nem tudom a cod2 után sokkal többet vártam volna a játéktól! Meg is fogadtam több igazi játékot nem veszek marad a jó öreg warez. Ez nagy csalódás marad számomra. Véleményeket várok!
Na valaki nemtudja erre a valaszt ?

kössz!

ahhoz rengeten embernek kell ráállnia a cod4-re + kéne egy értelmes portál is mert a cod.hu elég szánalom

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam