Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
#7750: nevesített szövetségesek halhatatlanok sajna 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Egyébként én nekem egyszer sem halt meg a társam, volt amikor menekülni kellett és én rossz fele mentem, otthagytam, õt meg körbe vették és ilyen sortûz szerûen lõtték, õ meg csak hajlongot. Utána kiszabadítottam és futott utánam... :o
én erre tippelnék.én nehezebb fokozaton toltam végig,így nem volt bajom a játék során ilyenekkel.de tegnap megnéztem pont azt a pályát legkönyebben,mivel képeket akartam lõni.és tényleg az a balfasz feláll már az elején is.tehát szerintem ez lesz a gond.
NINCS
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
játékon belül join game
majd source-nál (fennt) beállítod a favorites -t
majd new favorite (jobbfennt) és beírod azt a pár ip címet amit tudsz.. ott lesz utána a listában, látod a játékmódot, hányan vannak bennt, quick refresh 😊 (csak sajna automata várakoztatás nincs 😊)
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
ha egy mesterlövész puska mögött vagy,mit kell mégis?ha még fotót is raktak mellé,és nevet is írtak.
biztosan megkell hívni teázni.<#wilting>#wilting>
Imran Zakhaev-et ír ki nekem!Mit kell csinálni????
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"
Kell a játéknak a Dual-Core? Úgyértem csak azzal fog futni rendesen?
A64 3700-am van, 2 giga rammal és Radeon X1950GT-vel...
Mire számítsak?
kölcsönkért időből élek....
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nincs valami ASE-t kiváltó program amin keresztül lehet indítani a gamát multiban mert már tele a t*köm ezzel az örökös ip írogatással a konzolba! ja és ráadásul azt sem látom a konzolba ugye hogy mennyien vannak az adott szerveren, lehet hogy teljesen feleslegesen írom be az ip-t mert tele van és kezdhetem elölröl. 😞 Ha valaki tud esetleg valami megoldást plz hlp! köszi a figyelmet!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Mostanra már gondolom mindenki végigtolta a játékot.
Próbált már valaki singliben, arcad módban néhány pályát?
Nekem bejött😊
Ha másnak is, akkor szívesen látnám mások pontszámait különözõ pályákon, különbözõ nehézségi fokozatokon.
Kíváncsi vagyok mennyire vagyok már béna így 30 felett😊
A végén kisorsolhatunk valamit😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
De akkor ma nekiesek és megpróbálom a többi játékmódot is hátha visszanyerem a bizalmam.
Single:10
Multiplayer:1
Grafika:9
Hang:10
Tegnap lelkesem mentem a boltba, hogy végre megjött a várva várt játék a COD4. Szaladás haza telepítés, single rész nagyon hangulatos iszonyat jó, bár az annyira nem érdekel csak a multi miatt vettem meg.
Multi betölt majd 5perc játék után káromkodva pénzemet sajnálva szitkozódva léptem ki a programból. Hát ilyen szar multit nem láttam!!!!
Csak hentelés az egész, mész elölre max 1-2 perc meghalsz, a pályák túlzsúfoltak, minek annyi épület, lépcsõ, fedezék, autó, ablak stb stb túl sok a játékos, eléggé egyszínûek a pályák és túl sok benne a kempelhetõ hely amit sokan ki is használnak. Az ötlet, hogy lehet fejlõdni nagyon jó, bár a radar szerintem elveszi az ellenfelek kedvét a játéktól, ha nekik nincs meg! Felmentem tört és igazi szerverre is semmi különbség mind2 nagyon rossz!!! Nem tudom a cod2 után sokkal többet vártam volna a játéktól! Meg is fogadtam több igazi játékot nem veszek marad a jó öreg warez. Ez nagy csalódás marad számomra. Véleményeket várok!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam