Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
van már multi demó vagy lesz egyáltalán ne kelljen már 6 gigás szart leszedni amihez nincs szerver <#whatever>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

"celeron" ez gázos

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

üdv all. Ezekkel a cuccokkal megy a game nem? és mennyire? tudom hogy nem sztárul de azzé futna igaz? 7600gs, 768ddr ram, celeron 2.8 proci?????

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

ha valakinek nem teccik hentelés menyen sd re-én is ott vagyok.
TVelvet
én bemásztam az egyiik ilyen kis "bungallóba" és megvártam míg íde ér a chinnock, felkaptam a havert aztán felmásztam a helire
ZS90
ott lényegében szaladsz mint egy marha és szevasz... amúgy meg lepuffantod az egyik ruszkit, és a pisztoly helyett fölveszed az AK-ját... és ott a gépfegyvered..

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

ZS90
na azért ezt nem mondanám... elég sokat codoztam...

amúgy elég érdekes srácok ezek az Infinity-sek... CoD2-be fullra elrontották a fegyverek szórását, az mp44 olyan volt mint XXI. századi precizíós fegyver... most meg jobban szórnak a fegyverek és nehezebb lõni mint az UO gfm modban<#hehe>

manoG
Hali!
Bóti játékom van, tegnap délután tudtam aneten játszani, de most már azt írta ki mikor kapcsolódni akarok: server connection timed out. Segítene valaki?

gabi89
Na szóval most kellene egy kis segítség 😄
Csernobilos pálya eddig nagyon ment de ugy néz ki most jön a neheze szóval lelõttem azt az Ivan gyereket 😄 és menekülünk 20perc alatt kell elérni az adott helyre de annyian jönnek mint a fene egyszerûen nem tudom minden likvidálni fõleg,hogy nincs nálam gépfegyver sem. Hogyan csináltátok meg?
Lehet ha levenném a nehézségi szintet vmi könnyûre menne de ezt biztos nem fogom megtenni.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Alwares
Nem hiszem hogy fognak, a cod multija mindig is ilyen volt...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

ZS90
Úgyhogy ott nem a fejét találod el hanem a vállát, és leszakítod a karját, ezért hiányzik a végén az egyik keze Zakhaev-nek

Amúgy nagyon állat a single!! viszont a multiért nem vagyok oda<#shakehead> HQ is eszetlen hentelés, TDM-re be se mertem menni... remélem ezen még majd változtatnak valamit

ja aseval hogy látok cod4-es szerókat?
két fél éves gyerek üvölt a fülembe épp 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Balumann
Egyébként a FAQ -ba berakhatjátok a crackfix-hez a gamecopyworld -ös linkjét, ott már a jó crack van fenn, és akkor nem kell torrentrõl letöltenie akinek szüksége van rá :|

BlackShadow
na én is végigtoltam a singlet 😊 király storyline!! nagyon bejött! az ilyen fps-eket szeretem, nem a gagyi rambo utánzatokat amikor egyedül kinyírom a világot.
egyetlen egy idegesítõ tulajdonsága a játéknak: h az a buzi ellenség már megint csak engem lõ mint moh-ban, valamint örökkévalóságig jönnek, ha nem mész elõre 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Balumann
Allseeing eye-vel hogy kerestek cod 4 szervereket? Nekem legújabb ASE van (frissítést se talál, 2.6 -os verzió), de nincs benne a CoD 4 :S

grebber
Hm amugy azt nem értettem játék közbe (már végigvitem mert rövid volt nagyon) hogy sniperrel levadásztan azt a faszit akit a legvégén ki kell nyirni. Most akkor túlélte a fejlövést vagy hogyvanez?

Next PC upgrade: 2022

Üdv! Lenne egy kérdésem: ma megvettem a játékot, és délelõtt még rendben mûködött minden, ám most bármelyik szerverre szeretnék felmenni, kivétel nélkül idõtúllépést jelez (connection timed out). Van erre valami megoldás? (faq-ban nem találtam semmi erre vonatkozót, ha mégis van, bocs)
Pethy23
Természetesen, csak az a különbség, hogy valve-nél tört szerver=rakás csíter, ugyanis ott nincs vac és ezért tört, míg itt ugyan úgy van punkbuster ami bannolhat is a serverrõl!!! Sztem neked kéne kicsit tájékozódnód! Jah és ez nem tört szerver ami COD2, 4hez volt/van/lesz csak annyi, hogy valami átjárót(valami ilyesmi😊 ) kikapcsolnak és így a fõ server nem érzékeli, hogy miképpen van meg az adott játék...
World of Warcraft 4,647,930
Call of Duty 4: Modern Warfare Multiplayer 2,455,395
Call of Duty 2 Multiplayer 2,225,540
Counter-Strike: Source 1,426,851
Battlefield 2 687,114
Wolfenstein: Enemy Territory 567,695
Guild Wars 551,260
Call of Duty 4: Modern Warfare Single Player 507,652
Warcraft III - The Frozen Throne 489,905
Silkroad Online 460,657
Mi lehet a probléma, ha játék indításnál egy ideig fekete kéeprnyõ van, majd kilép egy olyan üzenettel, hogy "directx encountered an unrecoverable error. please read the help for solutions." ??? és mi rá a megoldás?
Szivesen látnálak multiba is.Msn: [email protected]
NM 😊
Jobb oldalt ugye? mert balra zsakutca van..
köszönöm ! 😊

viselkedni kéne.
Jaj ez nem jó minden szerver tele van :S
nem tom szerintem nem olyan könyü a játék.csernobili mapon a végén má dodgem ház mögé bujtam el anyira jöttek.természetesen veteranon tolom de nem olyan könyü ám.biztos csak lame vok 😄
Nah megszereztem énis az 576-tol...
Vélemény: Nagyon jo game...
Felmentem az OBInetes teszt szerora, és hát mitmondjak... játék jo, csak azal fogadtak hogy KURVA ANYÁD, HÁTBA MINT A BUZIK.. stb.. hivtam egy sd-s szavazást a többség igenre szavazott beis tölötdött, aztán engem ocsároltak, végüli kiszavaztak, és többet felse tudtam menni arra a fosra. szval ennyit a magyar cod4es játékos rétegrõl. Örülök hogy megvettem eredetibe!!

Linket nem tudok, es igen, erdemes a crack-t is letolteni hozza

röviditsd az utat az ház mögött
Zakhajev fia elmenekülését hogy akadályozom meg?
Mert az a fattyú mindig ellóg. Próbáltam komótosan, fedezékrõl fedezékre haladva, lelõve minden emberét.
Próbáltam rohanni utána, közben szintén lõni mint gép, de akár milyen közel kerülök hozzá, lelép, mission failed 😞

Sziasztok,

Tudtok ajánlani egy linket ahol megbízható a letöltés? Értem ezalatt, hogy el is fog indulni a játék?

Ja és a crek fix et is le kell tölteni?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Nem tudja valaki hogy Zone könyvárban lévõ .ff formátumot mivel lehet megnyitni mret szeretném a P90-est berakni, hogy azzal kezdjem a játékot?
lololol
Akkor nem tájékozódtál vásárlás elõtt, azokból is ugyanígy van egy rakás tört server :>

All-seeing eye kell ehhez! nem Xfire

bakvarnyu
Hát hogy a szegény activision managerek végre megvehessék a piros Lamborghini-t is a már meglévõk mellé <#vigyor1>

Pethy23
Sztem ami pénzt ér az Orange Box, CS stb. Ezeket meg is vettem. De minek fizessek cod 4-ért ha semmiben nem lenne jobb??? jah de tudnék német szerókon játszani és angol sezerón 100as pingel...
zorrobomber
server is full

lófaszt
Nincs benne 1 szerver se.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Kandurex
na igen, akkor meg minek játszol? keress más hobbit, ha így gondolkozol <#ejnye1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tsarffi
Jó ne okoskodj sztem. Menj vedd meg. Amugy meg télleg hülye az aki játékér pénzt ad ki, akármennyire is jó

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Ferro
Válasz az elmúlt és eljövõ kérdések tömkelegére.

Q: Nem indul a játék, mert: nem tudok mountolni, hibát ír ki, blah, blah, blah...
A: Meg kell venni!
Q: Mondjatok szerver ip-t mert: nem tudok belépni, televan.
Mondjatok szerver ip-t, csak úgy, mert nem voltam képes eddig olvasni (se).
A: Meg kell venni!
Q: Megvenném én Isten látja lelkem: de nincs rá pénzem.
Azt mondta az osztálytársam, hogy hülye az aki eredetivel játszik.
Anyu megtiltotta.
A: <#nemtudom>

amúgy aki akar este jáccani MSN: [email protected]
JA!!!
Több magyar server kéne...tele van az egész!!! <#szomoru1>
de ami a F.A.Q-ban van az mind full
a mesterlövészes map elég nehéz 😊

Hogy lehet LAN szervert csinálni? Mert akarnánk játszani hamachin, de ha elindítok egy LAN szervert akkor a consolnál kiakad és nem indul el a játék? Mi a megoldás?
az egész FULL