Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
amúgy elég érdekes srácok ezek az Infinity-sek... CoD2-be fullra elrontották a fegyverek szórását, az mp44 olyan volt mint XXI. századi precizíós fegyver... most meg jobban szórnak a fegyverek és nehezebb lõni mint az UO gfm modban<#hehe>#hehe>
Bóti játékom van, tegnap délután tudtam aneten játszani, de most már azt írta ki mikor kapcsolódni akarok: server connection timed out. Segítene valaki?
Csernobilos pálya eddig nagyon ment de ugy néz ki most jön a neheze szóval lelõttem azt az Ivan gyereket 😄 és menekülünk 20perc alatt kell elérni az adott helyre de annyian jönnek mint a fene egyszerûen nem tudom minden likvidálni fõleg,hogy nincs nálam gépfegyver sem. Hogyan csináltátok meg?
Lehet ha levenném a nehézségi szintet vmi könnyûre menne de ezt biztos nem fogom megtenni.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Amúgy nagyon állat a single!! viszont a multiért nem vagyok oda<#shakehead>#shakehead> HQ is eszetlen hentelés, TDM-re be se mertem menni... remélem ezen még majd változtatnak valamit
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
egyetlen egy idegesítõ tulajdonsága a játéknak: h az a buzi ellenség már megint csak engem lõ mint moh-ban, valamint örökkévalóságig jönnek, ha nem mész elõre 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Next PC upgrade: 2022
Call of Duty 4: Modern Warfare Multiplayer 2,455,395
Call of Duty 2 Multiplayer 2,225,540
Counter-Strike: Source 1,426,851
Battlefield 2 687,114
Wolfenstein: Enemy Territory 567,695
Guild Wars 551,260
Call of Duty 4: Modern Warfare Single Player 507,652
Warcraft III - The Frozen Throne 489,905
Silkroad Online 460,657
köszönöm ! 😊
Vélemény: Nagyon jo game...
Felmentem az OBInetes teszt szerora, és hát mitmondjak... játék jo, csak azal fogadtak hogy KURVA ANYÁD, HÁTBA MINT A BUZIK.. stb.. hivtam egy sd-s szavazást a többség igenre szavazott beis tölötdött, aztán engem ocsároltak, végüli kiszavaztak, és többet felse tudtam menni arra a fosra. szval ennyit a magyar cod4es játékos rétegrõl. Örülök hogy megvettem eredetibe!!
Mert az a fattyú mindig ellóg. Próbáltam komótosan, fedezékrõl fedezékre haladva, lelõve minden emberét.
Próbáltam rohanni utána, közben szintén lõni mint gép, de akár milyen közel kerülök hozzá, lelép, mission failed 😞
Tudtok ajánlani egy linket ahol megbízható a letöltés? Értem ezalatt, hogy el is fog indulni a játék?
Ja és a crek fix et is le kell tölteni?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Q: Nem indul a játék, mert: nem tudok mountolni, hibát ír ki, blah, blah, blah...
A: Meg kell venni!
Q: Mondjatok szerver ip-t mert: nem tudok belépni, televan.
Mondjatok szerver ip-t, csak úgy, mert nem voltam képes eddig olvasni (se).
A: Meg kell venni!
Q: Megvenném én Isten látja lelkem: de nincs rá pénzem.
Azt mondta az osztálytársam, hogy hülye az aki eredetivel játszik.
Anyu megtiltotta.
A: <#nemtudom>#nemtudom>