Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

POI33
Jó lett nagyon a multi, csak kár hogy alig lehet bejutni szerverekre. 😊

töröltétek az üzit? ne már kéne egy link abból nem lesz baj! légyszives szépen kérek vkit!

BlackShadow
majd meglátjuk 😛 cs-nek annyi elõnye van, hogy nagyobb a múljta.
cod4 elõnyei: mindent lehet amit cs-ben, és még többet 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Na hát single-ba nagyon jó lett a játék, de multiba nincs esélye a counter strike mellett

olyan lesz mint az elõzõek

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Kösz sikerült elindült

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

offkorz
kérdésemre köszönöm a választ puzykáim.<#smile>

Zsoltika 007
Ha valaki tudja pls írja már meg melyik portokat használja a játék?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

FAQ

BlackShadow
valakinek van vmi jó taktikája az sznájperes részhez ?😊 hardon nyomom, azt a végén mindig körbevesznek :\ kifogy a goló, jön a buzi kutya amit 20ból csak 1x tudok kinyírni a földön fekve (pedig nyomom a gombot de nem csinál semmit)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Csa , nekem meg nem indul el a singleplayer ! , Elojon az az uzenet h Run in safe mod ? akar melyikre kattintok akkor se indul el ! mi a **** lehet a gond ?

üdv mindenkinek!

tegnap vettem meg a cod4-et. le is szakadt a pofám. szóval, ha lehetséges, akkor beszállnék egy cod4-es klánba...

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

ProGabe
"Engem ez qvára zavar,h aki meg veszi mert fan vagy be jön neki a játék az nincs elõrébb vagy nem kiváltságos a warezolósakkal szembe."

ez 10-bõl 9 (talán csak 8 😊 játék esetében elmondható.ráadásul majd lesznek ranked szerverek!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

de látod az a baj,h ez csak engem zavar meg téged.
Remélem télleg lesz itt is vmi patch és bannolva lesz mindenki a pitsába<#gonosz2>
Nah akkor fogok menni a boltba és veszem meg.
Halee!
Segitségre van szükségem,nemtudom mi lehet a progléma, a játékban néhány textura fekete..,mitha árnyékba lenn edeh nem rajzolja ki rendesen,a fegyverem is fekete ha sötétbe vagyok,gammán alítottam akkorse változik...,nemtom h mitkéne csinálnom pls help
nem kell +öli 😄D

elkapni kell..

Amadeus
Szevasztok. Egy kérdésem lenne. Honnan lehet leszedni az 1.3-as patchet?
FAQ-ot átnéztem, ezeket a klánoldalakat is, sehol semmi. Elõre is kössz.

Hello

Légyszi segítsetek ott akadtam el mikor el kell kapni v. lelõni Zakhaev fiát de nincs annyi idõm ,hogy lelõjem mivel mikor kiérek az úttestre
kiírja ,hogy elmenekült.

Nincs valami tippetek ?
Elõre is köszi

FAQba is benne van minden.Jó lenne végignéznétek mielött kérdeztek!
ez csak egy példa 😊
a tört ip-t az Off/SPAM/WRZ topikban találsz

Ez az IP tört vagy csak egy példa??
beírod a konzolba (lenyomod a nullát), hogy \connect (és ide írod az ip címet porttal együtt)
pl:
\connect 84.121.5.6:28960 és enter

Bemész a szero keresõbe. Ott ahol van a lan internet ott meg kersed a favoritot és akkor tudsz szerot hozzá adni. Aztán már csak csatlakozni kell.
Hogyan lehet multiban játszani fakkel? Mátr megvannak a szerverek címei csak nem tudom hol vannak, hogy kell rá csatlakozni.
menj a nemre és nem lesz semmi baj The Best
czky
Megnyomod azt h "nem" és már megy is a game anélkül, h elállítana vmit.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

ja bocs azok a számok a végére mennek a nulla helyére
Sziasztok remélem tudtok segiteni hogy mi lehet a baj. Ezt a hibaüzenetett irja ki mikor el akarom inditani a játékot

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

POI33
Kár hogy ezek mind fullon vannak. 😊

Szerintem torrentrõl szedted le, és az az out fájl az egy torrent fájl amit még nem tötltöttél le teljesen. 68 darabból álló tömörített fájloknak kéne lenni nem egy out fájlnak.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

mNzJean
Teljes mértékben egyetértek , de a bf2 -nél anno ugyanigy volt ,kijött a game és mindenki orba szájba tolta a warezt, utánna kiadtak egy patchet, onnantól nem lehetett felmenni a ranked serverekre törtel ,lehet ,hogy faszság de remélem itt is így lessz .
Ha valaki nem érti ,hogy mi a probléma a warezosokkal akkor elmondom ,aki megvette drága pénzért az nem fogja kockáztatni ,hogy csítelés miatt töröljék a cd-kulcsát , viszont a warezosnak mi veszteni valója van? Generál egy másik cd-keyt oszt jónapot ,játszik tovább .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Szero Ip-k 193.6.242.242:28960
1
2
3

Ha esetleg még tudvalaki irja be pls<#banplz>
TVelvet
sooo funny
hamachi régóta van

lepj be a seregbe, ottan majd elohozhatod masnak :p
Szisztok!Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudok rájönni, hogy mi a hiba, és a FAQ-ban sem találtam megoldást.A TC-vel egyesített .out fájlt átneveztem .iso-nak, betöltöm a 4.10 DT-vel, meg akarom nyitni,ekkor egy olyan hibaüzenet jön fel, hogy a lemez nincs formázva, a Windows nem tudja olvasni.Mi a franc lehet a gond?Köszi a segítséget!
sziasztok! van hamachi mar?
TVelvet
Az az igazság megnézném az összes fegyvert, de amit a demóba használtunk cheat az nem hozza elõ az összes fegyot 😞
Valakinek van valami 5lete hogyan lehet elõzhozni öket?
vki adjon már olyan ip-t ami nincs tele...

thx

f.a.q.
Moti HUN
ha demonál és full játéknál ugyanaz a hiba hogy mikor mapot töltene akkor van egy hang hogy kilépet és a kép csak áll akkor mi lehet? :S

Ebasztam a nick képemet....:( Az élet egy halálos betegség,senki sem éli túl.

konzol melyik gombbal jön le, mert 0 val nekem nem

dettó x700 as és amennyire engedi annyira fel is raktam a grafikát és egészegyszerûen gyönyörû a crysis elbújhat mellette mer csúcs kártyán nincs olyan grafja mint a cod4 nek egy x700 ason szal respect és a többi fejlesztõ csapat meg magára vessen h. olyan lámák h. nem tudnak optimizálni.

toltam a single-t kicsit 5-6 pályát hát ez v.mi hihetetlen olyan háború feelingje van h. az már durva, aztáén gondoltam kipróbálom a multit, kezdeti nehézségeket leszámítva hamar beleszoktam és nem bírtam abbahagyni szal pályáról pályára öldököltünk azzal a 32 fõvel háááá meg ez a fejlõdés és a távcsövek meg a hangtompítók júúúúúj nagggyon megdobják a játékélményt végre van miért nyomni a fejeletlen lövöldözést 😄 áááá ez a játék megérdemli a 99% ot (azér nem 100 h. az Infinitisek ne bízzák el magukat) <#idiota><#idiota>

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Hjó hát nekem meg innentõl kezdve komolytalaná vált a játék...minden kis pöts fel fog menni ugyan úgy mint az eddigi codokba...engem nem érdekelnek a Perkek:S nem azért játszok vele,h azokat meg nézzem,ha tetszik akkor meg veszem ennyi.Ha vki meg már nem tudom hányas szinten van az meg nem fogja meg venni...errõl ennyit.Ha jó a játék azt már a SPbõl is le tom szûrni.
Engem ez qvára zavar,h aki meg veszi mert fan vagy be jön neki a játék az nincs elõrébb vagy nem kiváltságos a warezolósakkal szembe.
amúgy itt a ip: 81.182.127.26
Aki akr cod4-ezni vegyen fel msnre mer már vagyunk 4-en: [email protected]
Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mért negativ? ha nekem éppen nincs pénzem mert ruhára, vagy ilyesmire költöttem, és utána tudtam meg hogy mikor kapni, mennyiért, akkor most szüljek rá pénzt? igy meg kockulok vele 24/7 lesz rangom, hamarosan eredeti is... elég szenyoság lenne ha törtön nem lehetne fejlõdni... ha azt veszed mindenki kiváncsi a perkekre/fegyókra.. ahoz meg szint kell. ha az ember nem ismeri meg a perkeket, fegyvereket, nem igazán fogja megvásárolni, mert attól fél, hogy hoppá ez mégse jön be... tehát... részben igazad van, de eredetire nem lehet felmenni törttel tehát ez tiszta. tört szerverek meg jok igy ahogy vannak

halo egyik haverom most szólt épp tel-on hogy neki egy 1608 failed to complete installationt ír ki és nem engedi feltenni se a játékot neki hogy lehet ezt megcsinálni?