Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ha elinditom az 1.4es patchet ezt irja ki.. :
Setup could not locate a valid installation of Call of Duty.
Call of duty must be installed before applying the patch.
Click OK to exit the installer.
ált akkor szokta ezt kiirni , mikor az exe fajl crackelt.. ha ujratelepitenem akkor (crackelés elõtt) fel tudnam patchelni valoszinu..
namarmost ha lenne itt valakinek eredeti exe-je akkor az talan megoldaná a problémát..
vagy rosszul gondolom?:S
másnál nincs ilyen gond?<#wow3>
Hassel606
A consolba: /bind (valamelyik betû) say és aszöveg.

Benc16
Hellosztok! Egy nap alatt fejlõdtem 21 szint. Szvsz ez nem rossz. De a lényeg azt szeretném kérdezni vkitõl, hogy olyat szeretnék, hogyha megnyomom pl. az o betût akkro egy szöveg jönne. pl.: ^1G^2ood ^1G^2ame^1! . Ezt szeretném pár ilyen betûvel. Ha lehet pls segítsetek. Elõre is köszi mindenkinek további jó játékot 😊

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Hassel606
Ha nem lennél lusta, és legörgetnél 5 azaz ÖT hsz.-el lejjebb...

sziasztok
lepeccselem a gamest 1.4-re és az all seing ayesba csak 4 szeró elõtt jelenik meg a cod 4 jel a többi elõtt sárga mappa . MI lehet a baj ????
Segítségeteket köszönöm

Hassel606
Illetve miért kellene újratelepíteni a pöcshöz?<#fejvakaras>

nem kell eredeti exe a pecshez :
sziasztok,
van biztos módszer arra , hogy ujratelepites utan megmaradjon a profilom?
azert kene ujratelepiteni , hogy fel tudjam peccselni 1.4-re.. vagy tudna nekem kuldeni valaki egy eredeti iw3mp.exe-t?
MadBence
Komolyan mondom... Felmegyek egy szerverre, és elkezdek eszeveszettül anyázni. Hihetetlen, hogy aki lelõ téged, az csíter.
Mátrixmozgás. Aha. Ha értenél valamit ahhoz, hogy hogy mûködik egy cheat, nem irogattál volna ekkora baromságokat.
Olyanok vannak, hogy hejj...

Inkább megyek is anyázni

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Segitesetek már léccives.... Mondtam már, eredeti a cod4em, 1.4 patch fel. Single nem indul 😞, aztirja tegyem be a lemezt, pedig bentvan

Hassel606
Bele ne nyúlj abba a szerencsétlen játékba!! Az ASE-ban kell átírni a filter txt-t.Megkeresed a filterben a cod4-et (Total Commander):

1 if servertype != "COD" remove
2 if protocol > "3" remove
3 if game != "Call of Duty 4" remove

TIBI
Légyszi valaki mondja meg PLS hogy direct ip-hez hogy lehet kapcsolódni?

^^

Nem de az 1.4-es exét mentsd ki és cserélgetheted ahogy kedved tatja. Más megoldást nem tok :|

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Dobjál fel egy AIM-ot, oszt neked is magától fordul rá. 😊

de ezzel az 1.4-es szerverek nem fognak menni, gondolom
Probáld meg ezzel

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

De nálam az 1.0 fölötti serverek neve mellett nem a COD 4 ikonja jelenik meg, hanem simán egy mappa ikon, és hiába akarom elindítani a játékot, az mondja menjek az options-ba és konfiguráljama játékot 😞
Nem az ASE a hibás, az amire te fel akarsz menni az 1.0-ás maradt. Magyarúl nem frissítették a játékot. Bár nekem mivel volt eszem 😊 én még az 1.0-ás iw3mp.exe kimásoltam és az 1.3-ast is és ha 1.0-ás vagy 1.3-as szerverre akarok menni azt az ex-ét másolom vissza amelyik azon a szerveren fut. Ja és hozzáteszem megy is 😊

A game monitort ismerem, kimásolom az ip-t ASE-ba és nem indul el a játék 😞 vagy lehet másképp is indítani, Game monitorrol?
Morfi

Tört játékhoz milyen szerverkeresõt lehet jól használni? Mert nálam az ASE 1.4-es patch után mindíg azt írja minden servernél, elindítás után, hogy 1.0-ás a játékom, a Servermastert nemtudom telepíteni mert valami ERROR-t meg DEMO hibát ír ki... 😞
Morfi
Én a CS-vel nem dobálóznék, pláne a fejlövés (amúgy annó szereztem én is CS-zni), bár minden fps-ben bent van ugyan az a hiba, lövöd a fejét és semmi 😊 De az a 2-3 ember távolságból való késlés ez most mi? Oda dobja vagy hogyan? Mert nekem még közvetlen közlerõl is alig megy 😄 Pl az odafordulás miatt én ma 2 embert távolítottam el a játékból, mert hát oda-oda fordult, de aim-val 😄

Sadist
A PB GUID 32 karakter hosszú (valamilyen MD5 algoritmussal készül).

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
"2-3 ember távolságárol már lehet késelni, sött még a gép magátol rá is fordul az ellenre."
Lehet, hogy az én gépemben van a hiba, de még nem tapasztaltam olyat, hogy a gép "magától ráfordulna" az ellenre.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Morfi
Érdekes szerverekre mehettél fel. Nálunk olykor-olykor kiírjuk hogy ne szitkozódj vagy valami hasonlót. Aki nem fejezi be az repül, vissza jön és nem csinálja többet. Persz ha nincs egy admin se fönt tuti nálunk is az van, de igyekszik az ember rendet tenni a saját háza körül. No meg, nem lehet úgy beállítani a szervert hogy aki anyáz vagy más szép oda nem illõ szavakat irogat azt rúgja ki.

BEAST
Ez akkora hulyeseg, remelem te sem gondoltad komolyan ... ez kb olyan volt mint amikor itt valaki hirdette a serveret hogy milyen barati a legkor, semmi ellensegeskedes ... gondoltam felmegyek megnezem, belepesem utan 5 perccel mar azt lattam hogy 2 "klan" szidja egymast hogy melyikuk is a low xd ... viszont amit te irtal hogy jaj a kulfoldi serverek mennyire bekesek es jok, angol serverre szoktam meg jarni amikor nem magyaron vagyok, tenyleg nem szidtak engem amikor tobb koron keresztul elso lettem, de a 3. palya utan kiszavaztak, kesobb visszamentem es megint kiszavaztak, gg. Az meg hogy eldurran 1-1 anyad magyar serverek meg belefer, ugy sem veszem magamra.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Morfi
Kilépett magától.

<#hehe>

Forolto
Nem neked címeztem,hanem csuszi postjára,csak melléd álltam a sorba.😊

?

Igen, sajnos ahova járok, azok még 1.0-1.2-esek, így nem rakhatom fel addig :S

De idõvel ha több 1.4-es lesz, akkor lehet h váltanom kell, de addig is, ha vannak 1.2-es HC címek, akkor megköszönném.
Forolto
Kikérem magamnak a lámázást!Mi jogon lámázod le az ideírók 90%-át,akikrõl semmi tudásod sincs?
Ne játszunk már félistent egy játékban és a fórumon.

bigapó
más:

nektek is baromi nagy pingetek van némelyik szerveren?

gondolom ez a szolgáltató hülyesége miatt van, én otthon nemtok mit kezdeni vele...

The Matrix has you...

bigapó
és mi lenne ha felraknád az 1.3-at sõt akár az 1.4-et? gondolom olyan szeróra jársz ahol még 1.2 van fent, ezért nem akarsz váltani, de szerintem ezeket nem véletlenül dobják ki, javítanak, nem ártanak...van bõven 1.4-es szeró is már, hárdkóros is. nekem is volt egy kedvenc német szeróm, de az állatok leragadtak 1.2-nél sajna, nem baj, találtam másikat😊)

The Matrix has you...

bigapó
angolul tudok Én is, köszönöm, kérdésem nem erre vonatkozott😊
keresõ nem jó, ha volt errõl szó akkor bocs, nem keresem ki a sok duma közül.
szóval a public az lenne, hogy oda mehetnek nem eredetivel is játszani az emberek? ha nem akkor mi?

The Matrix has you...

Tud valaki 1.2 -es magyar HC szervert?
Vagy esetleg azt, hogy xfire-ben hogy lehetne HC-ket szûrni/listázni? Raw server infonál nem láttam erre utalót, próbáltam azt is, hogy server name-hez beírtam h HC, de akkor nem talált egyet se.

köszi
Mr_no_NaMe
Valahogy winxpn át be lehet állítani a high beállításokat? Mert a felét csak normálba engedi :S
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Csirke4
Az a nagy baj, hogy találkoztam olyan emberrel aki megállás nlkül anyázott mindenkinek, de olyan szinten, hogy egyhelyben állt és osztotta az észt ezért kivágta a szerver inaktivitás miatt (!), na az ilyen emberek miatt. Utána visszajött és elkezdett sírni, hogy miért vágtuk ki... (Admin nem is volt fönt. 😄)
Nem csak az anyázásról szól a móka, a magyar szervereknek (tisztelet a kivételnek) van pár egyébb tulajdonsága is ami eléggé elveszi az ember kedvét 😊

Miért nem ***játok le, ha valaki káromkodik!?
Én csak röhögök, vagy elmosolyodom, ha valaki felidegesíti magát, mert lelõttem, húha...Ennyi erõvel az utcára se mennyetek, ott is káromkodnak néha...vagy esetleg külföldre kiköltözni? Hmm? Mondjuk Ott csak általában fákkolnak <#vigyor3>
Azért nem feljárni magyar szerverre, mert egy-két idióta "szebbnél szebb" szavakat írkál be néha??? <#idiota>

Battlelog: Purga5

Csirke4
Há hogyne tudná már egy ilyen ultimate pro istengyerek. :o
Csirke4
Ez nem arra a postra ment válasznak. 😄
Csirke4
Szopjanak le a CB-nél, a GUID-om ténlyeg az a kb 6 karakteres lófasz? Ami publikus is és bárki szabadon megnézheti a másikét és beregelhet vele CB-n?:/
Ezt mikor változtatják meg?:S
Csirke4
Alapvetõ hibát követsz el mikor magyar szerverre mész. 😄
Én 55-ös szintû vagyok már több mint egy hónapja, egy csomót játszok és összvissz ha 2 órát játszottam magyar szerveren akkor már sokat mondok. Lehet 1 se volt...
Magyar szerveren ha egy gránátot átdobok a falon és meghal már rögtön a WH-s kurva anyámat, egy francia/angol/német szerveren akárhogy szétdarálom az embereket falon keresztül, senki sem anyázik. (lásd #15005 😊)
HTS s3rg1nh00
és mi volt a válaszod?kick-ban?😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nem kell ilyen "nagy (arcú) játékosokkal" foglalkozni <#nyes>

menjen másik szerverre...

Morfi
Mi szerverrünket is le low-ozta valami nagy játékos, mert meg lett mondva neki, hogy ne szitkozódjon senki...Hogy milyen sekélyes emberek vannak <#szomoru2>

tapasztaltabbnak 3 rövid sorozat egy automatából, esetleg 1 lövés M14-gyel

:]

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hát igen..

nehéz úgy véleményt mondani valakirõl, ha még soha nem játszottál vele vagy ellene <#ravasz1>