Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Setup could not locate a valid installation of Call of Duty.
Call of duty must be installed before applying the patch.
Click OK to exit the installer.
ált akkor szokta ezt kiirni , mikor az exe fajl crackelt.. ha ujratelepitenem akkor (crackelés elõtt) fel tudnam patchelni valoszinu..
namarmost ha lenne itt valakinek eredeti exe-je akkor az talan megoldaná a problémát..
vagy rosszul gondolom?:S
másnál nincs ilyen gond?<#wow3>#wow3>
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
lepeccselem a gamest 1.4-re és az all seing ayesba csak 4 szeró elõtt jelenik meg a cod 4 jel a többi elõtt sárga mappa . MI lehet a baj ????
Segítségeteket köszönöm
van biztos módszer arra , hogy ujratelepites utan megmaradjon a profilom?
azert kene ujratelepiteni , hogy fel tudjam peccselni 1.4-re.. vagy tudna nekem kuldeni valaki egy eredeti iw3mp.exe-t?
Mátrixmozgás. Aha. Ha értenél valamit ahhoz, hogy hogy mûködik egy cheat, nem irogattál volna ekkora baromságokat.
Olyanok vannak, hogy hejj...
Inkább megyek is anyázni
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
1 if servertype != "COD" remove
2 if protocol > "3" remove
3 if game != "Call of Duty 4" remove
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Lehet, hogy az én gépemben van a hiba, de még nem tapasztaltam olyat, hogy a gép "magától ráfordulna" az ellenre.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De idõvel ha több 1.4-es lesz, akkor lehet h váltanom kell, de addig is, ha vannak 1.2-es HC címek, akkor megköszönném.
Ne játszunk már félistent egy játékban és a fórumon.
nektek is baromi nagy pingetek van némelyik szerveren?
gondolom ez a szolgáltató hülyesége miatt van, én otthon nemtok mit kezdeni vele...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
keresõ nem jó, ha volt errõl szó akkor bocs, nem keresem ki a sok duma közül.
szóval a public az lenne, hogy oda mehetnek nem eredetivel is játszani az emberek? ha nem akkor mi?
The Matrix has you...
Vagy esetleg azt, hogy xfire-ben hogy lehetne HC-ket szûrni/listázni? Raw server infonál nem láttam erre utalót, próbáltam azt is, hogy server name-hez beírtam h HC, de akkor nem talált egyet se.
köszi
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Én csak röhögök, vagy elmosolyodom, ha valaki felidegesíti magát, mert lelõttem, húha...Ennyi erõvel az utcára se mennyetek, ott is káromkodnak néha...vagy esetleg külföldre kiköltözni? Hmm? Mondjuk Ott csak általában fákkolnak <#vigyor3>#vigyor3>
Azért nem feljárni magyar szerverre, mert egy-két idióta "szebbnél szebb" szavakat írkál be néha??? <#idiota>#idiota>
Battlelog: Purga5
Ezt mikor változtatják meg?:S
Én 55-ös szintû vagyok már több mint egy hónapja, egy csomót játszok és összvissz ha 2 órát játszottam magyar szerveren akkor már sokat mondok. Lehet 1 se volt...
Magyar szerveren ha egy gránátot átdobok a falon és meghal már rögtön a WH-s kurva anyámat, egy francia/angol/német szerveren akárhogy szétdarálom az embereket falon keresztül, senki sem anyázik. (lásd #15005 😊)
menjen másik szerverre...
:]
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
nehéz úgy véleményt mondani valakirõl, ha még soha nem játszottál vele vagy ellene <#ravasz1>#ravasz1>