Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL!
Méghogy mátrix mozgás...<#wow3>
Extreme Conditioning perk és futás az ellen felé.
Igen nehéz leszedni szembõl is mivel "billeg" futás közben.
Erre szembõl csak két gyógyszer létezik, LMG, vagy P90 hosszan bele a tárat, vagy amikor a közeledbe ér gyorsabban késelj mint õ.<#hehe>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

"z ide írok 90%!!!!!!!! olyan láma, hogy egy közepes med player lazán hülyére szopatja a hq dom meg társai módokban"

Az ide írók 90%-ról azt se tudod hogy kicsoda... <#rolleyes>

Mostmár engem is érdekel hogy mi ez a "mátrixmozgás" dolog, warpolás vagy mi? <#fejvakaras>

Én nem a neveket nézem hanem az egyenruhát és ha körökön át opfor vagyok és a szerver a következõ menetben átrak marine-nak akkor nálam is van tk, nem áll át az agyam elég gyorsan és rutinból lövöm õket <#zavart1>

rövid i-vel

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

nyílvános

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Te mit idegesíted ezen?

Hassel606
Igen, nekem jó volt olvasni...kávé helyett!<#nevetes1>

bigapó
Én meg azt tapasztalom, hogy a magyarok sokkal jobbak úgy általában cod4-ben😊 külföldiekkel jobban boldogulok, azokat könnyebb lelõni. persze ott sem mindegyiket, sõt. most nem hozom fel, hogy ki csalhat meg ki nem, mert nem tudom, annyit tudok csak, hogy akinek eredetije van az nem kockáztatja a kódját.
amelyik szeró nevében benne van, hogy public, az mit jelent?

The Matrix has you...

Látom békésen anyázva tellt az éjszaka <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

jó reggelt!

Zomil
hát igen ezek az emberek sem a cod4-ben tanultak meg löni 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ne használjatok má rövidítéseket, fél óráig gondolkodtam azon mi a fene az a tdm szerver. <#vigyor>
Zomil
hamár itt vagy leirhatnád, h cb-n mit jelent a perks on meg a perks off opcio😛 perks off-al az összes ki van véve? perks on-nal meg azok berakva amik engedélyezve vannak?
amugy ha a pam-ot pub-ra állitod ugy is unranked marad a szerver?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csuszi
na bazzeg, spannal warra vártunk, én barom bejöttem olvasgatni, már emlékszem miért vettem ki favból. tudod te istenfasza láma ki az a boron power? vagy kl? he? ARC vagy hitandrun? az ide írok 90%!!!!!!!! olyan láma, hogy egy közepes med player lazán hülyére szopatja a hq dom meg társai módokban, nem beszélve a tdm rõl. ami nem is lenne baj, csak én legalább amikor elkezdtem a codozást tudftam hogy béna vagyok, nem cheatereztem másokat, elfogadtam hogy sokkal jobbak vannak nálam, és azért húztam sd re játszani, mert láttam milyen bénácska vagyok a tdm skillemmel. és mást nincs is kedvemírni, meg kezdõdik is az éjszakai war ------>>>>>>>> 15004! csak gratulálni tudok gundark...

MJ rulz Pink Team The Only One

látom hogy 70mega a patch , akkor nem értem a gamershellen mi ez a 30megás pecs ..namind1
shit , raknám az 1.4es 30megás pecset de azt irja hogy nincs cod4 instlálva :S
A géppel nincs baj. Két vidkártyával is nyomtam. Az említett anomáliák mindkét esetben jelentkeztek. Szal furcsa. De most már hagyom a francba, aki be akar szólni az keressen meg egy COD4 szerón. De aztán semmi mátrixmozgás 😄

Ja kicsit felmérgesített a faszi. Ostoba segg, a szálka meg a gerenda az.

Zomil
muszáj -.-

MÉGIS KI A FASZNAK KÉPZELED TE MAGAD BAZMEG!!!
COD2 admin ja persze én meg a Gyurcsány Fecó ápolója vagyok ja.
Te vonyítottál hogy kibasztak a szerverrõl nem én. Én megjegyeztem hogy furcsa a játékstílusod DE szerintem nem csítelsz. Viszont ez a többinek nem jött le. Ugyanakkor említést tettem arról hogy bár TE nem valszeg más IGENIS csítelt ott. Viszont elvagyok a kis világomban, és nem kell taktikákkal meg barátnõkkel foglalkozni. Nem is szívták le az agyam mint neked (a barátnõ ugye). A tdm szerverekkel meg nemtudom mit akarsz, én a Dominationt meg a HQ-t szeretem, TDM-et csak elvétve játszom ha benne van a szerver pályaciklusban, amúgy messze kerülöm. Fel sem bírod fogni mennyire nem ismered azt akit leugatsz.

Na erre a hülységre muszály volt reagálni. Mennyé verjed arra milyen jó játékos is vagy aki NEM NYOMJA TDM-en. Röhej.

Üdv!

Gundark

ui: "Te valószínûleg teljesen hülye vagy..." Hallottál már arról hogy: bagoly mondja verébnek...nem mi? BAROMARCÚ!!

Zomil
ilyen elöfordul, néha én is megzavarodom, mikor beemelem a csipát és nem irja ki a társam nevét😄 ilyenkor 2-szer is meggondolom h akkor most puff v nem puff 😄

Dick Riddick
Belépek a szerverre, megy az aktuális kör, a többiek már elindultak.
Nyomás elõre!!!
Jópáran elhullottak már, a bombát éppen letették.
Fel a hátsó lépcsõn, felpillantok a lépcsõfordulóba,senki...
Át a szobán, bepillantok a lenti lépcsõre is, ellen rohan fölfelé egy méterre tõlem.
Ráeresztettem egy fél tárat, nemakárhogy kinyírom az ürgét.
Erre meghalok, mert teamkill volt, a szerencsétlen csapattársam is meghalt.
A körnek vége, már csak ketten voltunk. Olyan közel volt hogy nem láttam a nevét.
Nem gyõztem magyarázkodni, égtem mint nigger a kereszten.
Így is lehet ezt nyomni........... <#nevetes2>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Zomil
"A villámgyorsgolyókikerülés meg az elmosódott mátrixmozgás csít" erre csak azt tudom mondani vegyél uj gépet...

Zomil
inkább neked kéne elkondolkoznod...tudod, már jópár éve benne vagyok az fps-ek világában cod-ban meg az elsö rész ota komolyan multizok( komoly warok cb stb.), ugyhogy igenis meg lehet különböztetni egy jó játékost egy csalótól, az h számodra lehetetlen az max azt jelzi h nem birod elviselni ha vki jobb nálad,
van olyan klán társam aki pl egy 7végi lan alkalmámav csupán kar98-al 90%-os találati rátája volt...hidd el nem használ semmit egyszerüen JÓ játékos, sokat számit a reflex is
és épp az a hiba h azt hiszed h az illetö egyszeri gamer, mitöl vagy benne olyan biztos?
"mátrixmozgás" aha... hidd csak azt h ö a csiter nem pedig te a béna...amugy ha feltünt volna kb 2-3 ember távolságárol már lehet késelni, sött még a gép magátol rá is fordul az ellenre.
és képzeld el az embernek van FÜLE is amit lehet hsználni hallja hova kell dobni egy granyot, sött egyes játéktipusokban: hq,sab és föleg sd rengeteg nade dobást be lehet tanulni ami 90% h talál...

"Ha egy játékos megcsinál olyasmit amit az adott játék mechanikája a "normális" játékosoknak(pl nekem) nem tesz lehetõvé az szerintem csít és kész"
aha értem szoval magyarul aki jobb nálad v elöbb reagál az már csiter, okos vagy 1-es leülhetsz...

német szerveren is volt már h csitereztek le... nem tehetek róla h jók a reflexeim és egyszerüen elég nagy makker is vagyok a játékban
de eleve aki CS-n nött fel(nem nem source-n, 1.6-ra gondolok) az tudja h ott ha nem fejre céloztál véged volt, és ezek a dolgok megmaradnak az emberben

ezzel nem azt akarom mondani h nincsenek csiterek mert igenis vannak, de nem lehet minden jó játékosra ráhuzni ezt a jelzöt, mert ezért tart itt a magyar szinvonal ahol... mig 10német szerveren 1-en anyáznak/beszolnak addig 10magyarbol 8-on tuti, föleg akkor ha nincs jelen admin aki moderálni, pl suraki szerveren is a kis vérpistik káromkodnak rendesen ha lelövöd öket, és épp nincs admin fenn :S

Boron Power
Sajnos én már régóta pénzt keresek, és régóta játszok is. Cod2-ben több sikeres szerveren voltam admind is. És tényleg kár, hogy beírtam erre a fórumra, mert itt nagyon kevés jó/normális játékos van, mindenki csak vonyít.
Képzeld el, hogy megvettem a játékot és sem a 10 ezer Ft-ot, sem a magam megbecsülését nem fogom kockáztatni, hogy ilyeneket mint te ne tiszta eszközökkel lõjjelek pofán.
Elvagytok a kis világotokban, aztán ha jön egy jobb játékos akkor máris megy a sírás.
Már rajtam kiakadtok, aki csak szeret játszani, de nem képes órákig taktikákon görnyedni, meg egyáltalán a meló, barátnõ miatt nincs annyi ideje.
Mit mondanál egy nálam jobb játékosra, amibõl sok van, csak baszik ide írni, meg tdm szerverekre menni, mert nem olyan hülye mint én? Fel sem bírjátok fogni, mennnyire le vagytok maradva játéktudásban, mert azt a szar tdm-et toljátok.

Na utoljára írtam ide, fõljetek meg a saját levetekben, játszatok tdm-et, anyázzátok egymást.

Üdv!

KL

ui: "A villámgyorsgolyókikerülés meg az elmosódott mátrixmozgás csít" az meg mi a fasz? Te valószínûleg teljesen hülye vagy...

Hmm mert te aztán tudod hogy kell megkülönböztetni egy csítert egy skilles játékostól. Én sem ma jöttem a falvédõrõl. Ha egy játékos megcsinál olyasmit amit az adott játék mechanikája a "normális" játékosoknak(pl nekem) nem tesz lehetõvé az szerintem csít és kész. Én még mindíg nem tudok körbeugrálva halomra lõni öt ellent egyszerre vagy állandóan úgy dobni a gránátot hogy az mindig egy ellen fejére essen. Mégis vannak ilyen emberkék. Nekem ne mondja senki hogy az egyszeri gamernek ilyen reflexei vannak, mert az már minimum pókember kategória. Vagy hogy a már említett "mátrixmozgás" effekt ami abban nyilvánul meg hogy a csíter olyan gyorsan mozog(NEM FUT) hogy nem is látod, és lekésel kibelez stb. Lehet röhögni, ám ha röhögsz felmerül a gyanú hogy te sem vagy tiszta játékos(vagy csak szimplán bunkó vagy). Ám akinek nem Inge...annak Brünhilda ugyebár😄 Tudom hogy nem hatok meg ezzel a dologgal senki, ahhoz túl jól ismerem a fórumlakókat. Ám az igazságérzetem miatt kikívánkozott. Boldog Karácsonyt és jóccakát.

Hassel606
Hogy a "villámgyorsgolyókikerülésrõl" ne is beszéljek! <#gun>

Hassel606
És nem elég a WH, meg a AIM,jönnek az újabbnál újabb "mátrixmozgásos" csalások! NEO rlz! <#idiota><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Zomil
amugy imdáom mikor az emberek ezzel jönnek, aki jobb náluk egyböl csitelni kell, egyszerüen röhej, ha már nem megy 1 tárbol egyböl csiter, ha nem találod el nem te vagy béna ö a csiter egyszerüen vicc...
néhány ember magába nézhetne, jó persze elismerem h vannak fura emberek, de mielött vkire ráfogom h csitel eléggé sokáig nézegetem és megfontolom mielött feleslegesen járatom a szám...
ráadásul az sem valoszinü,h minden 2. ember csalna :S
azért az tulzás

jé most nézem, TÉK 😄DD

Zomil
csit...az😄

teljesen igazad van!

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Hassel606
Ilyen "villámgyorsgolyókikerülés" csít nekem is kell!<#violent>

Hassel606
Beszarok! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Hassel606
"Villámgyors golyókikerülés, mátrixmozgás csít"<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

ha eredeti, akkor nemkell craceklni

gyere vissza obira!

nincs szavazás...

szeretettel várunk én meg a perkjeim <#ravasz1>

kicsit trükkös a dolog,de megvan <#vigyor2><#vigyor2>

say_team

köszi a beírkálós megoldás segített 😊

Zomil
akkor teamchat? 😊
nem vok otthon most nem tudom megnézni 😊
kezd el irogatni konzolba h team és hidd el ki fogja dobni a nyertes megoldást 😊
(csak simán azt h team aztán majd megnézed mi a jó és beirod elé a bind szot meg a többit)

nem mûxik :S

Sadist
/bind gomb say "Adjatok UAV-t faszari atkak"

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zomil
/bind x teamsay asdsa

nem probáltam de sztem ez a nyerö😄
ha say-ra globálba ir akkor teamsay-re valszeg a csapatnak 😊

hali all! hogy tudok csapatüzenetet bindelni? (UAV plz)<#vigyor2>

Én a helyedben nem sírnék. A furcsa játékstílusod miatt szavazhattak ki. A villámgyorsgolyókikerülés meg az elmosódott mátrixmozgás csít nem nyerõ. Meg a két tár és nem hal meg, bár az sajnos minden multi FPS sajátja. Bár igaz nem voltál lelõhetetlen, ezért ÉN nem hiszem hogy speciel te csíteltél volna. Ezért nem is szavaztalak ki. Volt ott egyéb gyanús delikvens is, akire inkább illett a fenti leírás. Ja igen és ha megfelelõ bánásmódot akarsz, akkor NE A FÓRUMON SÍRJ ÉS ANYÁZZ!!! Én ugyanis nem vagyok 'kis csíra'. Én nem azért játszom hogy a faszomat verhessem a statomra meg az 55-ös szintemre(megjegyzem még lvl30 körül sem vagyok). Nekem ez pusztán a napi idegbaj ellen kell. Nyugtatólag hat. Rájössz majd ha pénzt fogsz keresni kis csíra Ha nem tetszik a szerver menj máshová ahol jobb. Olyat úgysem találsz már elõre szólok.

Üdv

Gundark

DarkSector
1.4-es e.e is kéne valszeg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Helloka!

Olyan gondom lenne, hogy eredeti a cod4m, feltoltam az 1.4 es patch-t, és nem akar elindulni a single, aztirja tegyem be a lemezt, pedig bentvan, pls help

Boron Power
Suraki szerókról a call vote-ot levehetnétek, mert pl. ma egy hülyegyerek (5ay g00d bye) által indított szavazásra a többi kis csira ki kickelt. Persze én vagyok a hülye, hogy ilyen szarok közé keveredek tört szerveren, de azért mégsem kellene nekik ezt azt esélyt meghagyni.

Üdv!

KL

SpeedXHUN
Új map nagyon nagy karácsony powa😛

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

KM
Üdv!<#vigyor2>
Én mindig játszom valamivel!<#ravasz1>javascript:szmajlik()
javascript:szmajlik()

Sarapetike
megörülök kiprobáltam töröltem a telepitésnél csak nullának fogadja el a játékbam már viszonnt csak o -betünek lol mekkor (szar)

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)