Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Méghogy mátrix mozgás...<#wow3>#wow3>
Extreme Conditioning perk és futás az ellen felé.
Igen nehéz leszedni szembõl is mivel "billeg" futás közben.
Erre szembõl csak két gyógyszer létezik, LMG, vagy P90 hosszan bele a tárat, vagy amikor a közeledbe ér gyorsabban késelj mint õ.<#hehe>#hehe>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Az ide írók 90%-ról azt se tudod hogy kicsoda... <#rolleyes>#rolleyes>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
amelyik szeró nevében benne van, hogy public, az mit jelent?
The Matrix has you...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
amugy ha a pam-ot pub-ra állitod ugy is unranked marad a szerver?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
MJ rulz Pink Team The Only One
COD2 admin ja persze én meg a Gyurcsány Fecó ápolója vagyok ja.
Te vonyítottál hogy kibasztak a szerverrõl nem én. Én megjegyeztem hogy furcsa a játékstílusod DE szerintem nem csítelsz. Viszont ez a többinek nem jött le. Ugyanakkor említést tettem arról hogy bár TE nem valszeg más IGENIS csítelt ott. Viszont elvagyok a kis világomban, és nem kell taktikákkal meg barátnõkkel foglalkozni. Nem is szívták le az agyam mint neked (a barátnõ ugye). A tdm szerverekkel meg nemtudom mit akarsz, én a Dominationt meg a HQ-t szeretem, TDM-et csak elvétve játszom ha benne van a szerver pályaciklusban, amúgy messze kerülöm. Fel sem bírod fogni mennyire nem ismered azt akit leugatsz.
Na erre a hülységre muszály volt reagálni. Mennyé verjed arra milyen jó játékos is vagy aki NEM NYOMJA TDM-en. Röhej.
Üdv!
Gundark
ui: "Te valószínûleg teljesen hülye vagy..." Hallottál már arról hogy: bagoly mondja verébnek...nem mi? BAROMARCÚ!!
Nyomás elõre!!!
Jópáran elhullottak már, a bombát éppen letették.
Fel a hátsó lépcsõn, felpillantok a lépcsõfordulóba,senki...
Át a szobán, bepillantok a lenti lépcsõre is, ellen rohan fölfelé egy méterre tõlem.
Ráeresztettem egy fél tárat, nemakárhogy kinyírom az ürgét.
Erre meghalok, mert teamkill volt, a szerencsétlen csapattársam is meghalt.
A körnek vége, már csak ketten voltunk. Olyan közel volt hogy nem láttam a nevét.
Nem gyõztem magyarázkodni, égtem mint nigger a kereszten.
Így is lehet ezt nyomni........... <#nevetes2>#nevetes2>
\"Heroes never die. They just reload.\"
van olyan klán társam aki pl egy 7végi lan alkalmámav csupán kar98-al 90%-os találati rátája volt...hidd el nem használ semmit egyszerüen JÓ játékos, sokat számit a reflex is
és épp az a hiba h azt hiszed h az illetö egyszeri gamer, mitöl vagy benne olyan biztos?
"mátrixmozgás" aha... hidd csak azt h ö a csiter nem pedig te a béna...amugy ha feltünt volna kb 2-3 ember távolságárol már lehet késelni, sött még a gép magátol rá is fordul az ellenre.
és képzeld el az embernek van FÜLE is amit lehet hsználni hallja hova kell dobni egy granyot, sött egyes játéktipusokban: hq,sab és föleg sd rengeteg nade dobást be lehet tanulni ami 90% h talál...
"Ha egy játékos megcsinál olyasmit amit az adott játék mechanikája a "normális" játékosoknak(pl nekem) nem tesz lehetõvé az szerintem csít és kész"
aha értem szoval magyarul aki jobb nálad v elöbb reagál az már csiter, okos vagy 1-es leülhetsz...
német szerveren is volt már h csitereztek le... nem tehetek róla h jók a reflexeim és egyszerüen elég nagy makker is vagyok a játékban
de eleve aki CS-n nött fel(nem nem source-n, 1.6-ra gondolok) az tudja h ott ha nem fejre céloztál véged volt, és ezek a dolgok megmaradnak az emberben
ezzel nem azt akarom mondani h nincsenek csiterek mert igenis vannak, de nem lehet minden jó játékosra ráhuzni ezt a jelzöt, mert ezért tart itt a magyar szinvonal ahol... mig 10német szerveren 1-en anyáznak/beszolnak addig 10magyarbol 8-on tuti, föleg akkor ha nincs jelen admin aki moderálni, pl suraki szerveren is a kis vérpistik káromkodnak rendesen ha lelövöd öket, és épp nincs admin fenn :S
Képzeld el, hogy megvettem a játékot és sem a 10 ezer Ft-ot, sem a magam megbecsülését nem fogom kockáztatni, hogy ilyeneket mint te ne tiszta eszközökkel lõjjelek pofán.
Elvagytok a kis világotokban, aztán ha jön egy jobb játékos akkor máris megy a sírás.
Már rajtam kiakadtok, aki csak szeret játszani, de nem képes órákig taktikákon görnyedni, meg egyáltalán a meló, barátnõ miatt nincs annyi ideje.
Mit mondanál egy nálam jobb játékosra, amibõl sok van, csak baszik ide írni, meg tdm szerverekre menni, mert nem olyan hülye mint én? Fel sem bírjátok fogni, mennnyire le vagytok maradva játéktudásban, mert azt a szar tdm-et toljátok.
Na utoljára írtam ide, fõljetek meg a saját levetekben, játszatok tdm-et, anyázzátok egymást.
Üdv!
KL
ui: "A villámgyorsgolyókikerülés meg az elmosódott mátrixmozgás csít" az meg mi a fasz? Te valószínûleg teljesen hülye vagy...
néhány ember magába nézhetne, jó persze elismerem h vannak fura emberek, de mielött vkire ráfogom h csitel eléggé sokáig nézegetem és megfontolom mielött feleslegesen járatom a szám...
ráadásul az sem valoszinü,h minden 2. ember csalna :S
azért az tulzás
jé most nézem, TÉK 😄DD
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
nincs szavazás...
szeretettel várunk én meg a perkjeim <#ravasz1>#ravasz1>
say_team
köszi a beírkálós megoldás segített 😊
nem vok otthon most nem tudom megnézni 😊
kezd el irogatni konzolba h team és hidd el ki fogja dobni a nyertes megoldást 😊
(csak simán azt h team aztán majd megnézed mi a jó és beirod elé a bind szot meg a többit)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nem probáltam de sztem ez a nyerö😄
ha say-ra globálba ir akkor teamsay-re valszeg a csapatnak 😊
Üdv
Gundark
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Olyan gondom lenne, hogy eredeti a cod4m, feltoltam az 1.4 es patch-t, és nem akar elindulni a single, aztirja tegyem be a lemezt, pedig bentvan, pls help
Üdv!
KL
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Én mindig játszom valamivel!<#ravasz1>#ravasz1>javascript:szmajlik()
javascript:szmajlik()