Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sh3rmanData
Nem eredeti. De most néztem 1.5 höz még nincs Single patch 😞

Snexi
*Patch

Snexi
Eredeti?Ha nem akkor minden path után ujrakel crackolni a gémet

Sh3rmanData
Helló. Kérnék egy kis segítséget. A mostani patch melett nemtudok singlézni. A Multy no problém. Pls Help Thx!

Nekem az sp hibával elszáll 😞 MP ben nincs gond...

Juteszembe erre nincs valami megoldás ha netán újra végig óhajtanám vinni?
Semmi gond nincs vele.

Szép jó reggelt srácok,

Gyors kérdés mert ma Vista telepítés elõtt állok😊
Jól fut a játék vista alatt, nincs vele gáz ??

hatalmas nagy köszi..........

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Morfi
Én úgy kezdtem hogy voice chat off a simát meg nézze a fene. Viszont hétköznap este 22 után viszonylag normálisak az emberek és nem 14 év az átlag életkor. Mondjuk én az adminok helyében a sok nagyszájúval példát statuálnék és akkor normálisabb lenne máskor is a szerver, talán. 😄

szuku
Az egy igen érdekes server (jobban mondva az úri közönsége); épp eddig bírtam, mivel gondoltam tanulás után jól jön egy kis zombulás, de ezek idegesítõbbek, mint egy pb nélküli server...
A legjobb amikor némi magasröptû eszmecserét követõen nekiszegezik az egyik arcnak: -nna mivan, tán 13 vagy???-
erre a balfax, nagy önérzettel benyögi: - Má' bocs, de elmúltam 14!!
<#zavart2> No comment, ja de igen: többet sem megyek oda.

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

Morfi
KB ez a 2 szó maradt mostanra 😄
Itt a hétvége és elszabadult az állatkert, amit eddig iskola tartott kordában. Kezdek félni a nyártól, hogy mi vár szegény kíváncsi játékosra.

Dick Riddick
Angol: Fuck, suck, fucker, sucker.
Magyar: Hány szó is van a "Magyar Helyesírás Szabályai"-ban? Vedd a 40%-át. <#nyes><#nyes><#nyes>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Morfi
Az lehet hogy tényleg "intelligens" társaság volt az 😄 amúgy a DS klán zombi szerverén találkoztam velük. Az egyik fele voice chaten nyomta a másik a simán és volt aki meg kombinálta a kettõt 😄

Madmanic csak gondolj bele, hogy hányféle szóval lehet sértegetni egy embert is. Legalább ebben jók a vagyunk 😄

Dick Riddick
Én háromra emlékszem, lehet hogy ultra-intelligens bandába keveredtél.<#beka2>

mi az ötödik..? <#fejvakaras>

<#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Morfi
Mej fel egy nyilvános szerverre és tanulj inkább te tõlük... ismernek 5 szót de azt jól tudják kombinálni 😄

Dick Riddick
Srácok, lassabban, ide kiskorúak is járnak!
Mit fognak így tanulni? <#vigyor>

csuszi
na végre babám, holnap találkozunk.<#law>

MJ rulz Pink Team The Only One

Tedd be kedvencek közé,és nem lessz ilyen gondod.

KÖSZI!! <#puszi> <#law>
Snexi
Ugyanazzal a cd-keyel rakod föl és berakod a mentéseid

hali
tudna segiteni vki?
az a helyzet hogy le kell törölnöm mindent a gépröl és hogy nem lenne jó hogy a multit elöröl kéne kezdenem -.-
hogyan tudom meg tartani az eddig elért szintet fegyvereket meg mindent??
elöre is köszi ^^
newszepiking
a topicot a második oldalon találtam meg.
ez egy kicsit túlzás.
nem hagyhattam úgy.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

mNzJean
utp.hu:4567
minden más a régi <#puszis>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

HTS s3rg1nh00
rakd át mondjuk hosszú í-re😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

csuszi
enigma on:
dzséééééééééééén
hun van az új ts ip pw??
te nemlenni x-en

MJ rulz Pink Team The Only One

Dick Riddick
Túl sok ismerõsrõl nem tudok aki akár egy dollárt is át tudott volna utaltatni. Inkább menj pókerezni. <#nezze>

mNzJean
, mingyárt kapod a banánt is.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zomil
ebben semmi különleges nincs -.-

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ostoba piramis játékok <#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2>

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=nagygm
Ez az url egy, "pénz" szerzési lehetõséget nyújt, persze kis összegben, ha valaki regisztrál erre a címre akkor én kapok 1.25$. Tudom hogy nem ide való. Arra kérlek csak hogy regisztrálj, alapból kap az ember vagy 27 dollart, viszont van benne egy szemét csel, az összegyûjtött pénzt csak akkor tudod átutalni ha van legalább 75$-od. Ezért kérek mindenkit aki nem sajnál két percet hogy regisztráljon. Elõre köszönöm mind azoknak akik ebben segítettek. Üdv nagygm

na mi van már sehol senki???
lusta bagázs..

Na akkor a mai nap témája:
Miért esik vissza az FPS-em(120-140-rõl kb 50-re)ha megy a ts???
Mert azt értem ha beszélek felszalad a ping egy picit (nem vészesen), de miért zabálja meg az fps em?? Lehet számít lehet nem -nem tudom kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban-, hogy a CTRL-en van a beszélõke😊 <#help>

tele van a vinyo??

Sziasztok,

Tudnátok segíteni, hogy mit is jelent ez pontosan és hogyan lehet orvosolni?
Az utóbbi pár napban jelentkezik ez a hibaüzenet a játék indításánál, de a játék hibátlanul fut.

"Call of duty4: Modern Warefare Couldnt writw a file. The hard drive is probably full."

Köszi srácok...elõre is

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sadist
Ügyes? Ironsightot még csak hírbõl sem ismeri. Egy kiváló játék, és egy remek film zenéjét ez alá a szar alá keverni meg egyenesen gusztustalan.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Szerintem nem az ereje az igazi baj hanem az hogy ironsight nélkül is kurva pontos.

MoLc
Sziasztok ! Strat mod-ra hogyan tudom átváltani a szerverünket ?

Csirke4
HC-n csinálja ugyanezt ott sokkal nagyobbakat lehet így makkolni.
Dick Riddick
A vágás nem tetszik nekem sem.

Lõjön ennyit, így, vágás nélkül. Ki tudja, lehet hogy 200x halt meg míg kész lett.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Boron Power
Változott a szeró neve:

Team-Niggaz ORIGINAL sd public szerver | pam4.01...

Ip maradt, talán így is megtaláljátok 😄

Üdv!

KL

Pacal17
kicsit érdekes hogy a desert olyan erõs mint 1 sniper 😄

Attila8805
Szerintem furi.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Pacal17
rendben, de nem hiszem hogy azért mert tört...

Dick Riddick
A warez szekcióban kérdezz rá. Itt.

Dick Riddick
Sajnos nem. <#nemtudom>

AnarchoiD
Kerdes, nemtalaltam ra utalo beallitast , lehet a fegyvereken allitani a "fire rate" -t ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Sziasztok ! Lenne egy problémám: ha el akarom indítani a játékot, nem történik semmi! Elsõ indításnál egy pillanatra bevillan a töltõ kép, de eltûnik és semmi =( A multiplayer megy, maxon 80-90 fps szal nem gyenge a gép hozzá. Valakinek volt már hasonló? Vagy valaki tudja mit kéne tennem? 2x raktam ujra windows az elmúlt 2 napban és ezt már eléggé belõttem, nem szeretném mégegyszer. Ha rákattintok az ikonra akkor bejön a kép hogy safe mode stbstb..., crack megvolt, nemtom mi lehet a gond...

Dick Riddick
Akkor ne vedd meg, menj minõségi PB-s szerverekre, és játtsz tisztán.

adj rá pénzt és megveszem 😄
komolytalan szerver pl: TudatLan, DS Klánszerver?

de lehet az lesz ha lemegy olyan 5-7k ra megveszem csak azért is