Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Juteszembe erre nincs valami megoldás ha netán újra végig óhajtanám vinni?
Gyors kérdés mert ma Vista telepítés elõtt állok😊
Jól fut a játék vista alatt, nincs vele gáz ??
hatalmas nagy köszi..........
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A legjobb amikor némi magasröptû eszmecserét követõen nekiszegezik az egyik arcnak: -nna mivan, tán 13 vagy???-
erre a balfax, nagy önérzettel benyögi: - Má' bocs, de elmúltam 14!!
<#zavart2>#zavart2> No comment, ja de igen: többet sem megyek oda.
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Itt a hétvége és elszabadult az állatkert, amit eddig iskola tartott kordában. Kezdek félni a nyártól, hogy mi vár szegény kíváncsi játékosra.
Magyar: Hány szó is van a "Magyar Helyesírás Szabályai"-ban? Vedd a 40%-át. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Madmanic csak gondolj bele, hogy hányféle szóval lehet sértegetni egy embert is. Legalább ebben jók a vagyunk 😄
<#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mit fognak így tanulni? <#vigyor>#vigyor>
tudna segiteni vki?
az a helyzet hogy le kell törölnöm mindent a gépröl és hogy nem lenne jó hogy a multit elöröl kéne kezdenem -.-
hogyan tudom meg tartani az eddig elért szintet fegyvereket meg mindent??
elöre is köszi ^^
ez egy kicsit túlzás.
nem hagyhattam úgy.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
minden más a régi <#puszis>#puszis>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
dzséééééééééééén
hun van az új ts ip pw??
te nemlenni x-en
MJ rulz Pink Team The Only One
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
Ez az url egy, "pénz" szerzési lehetõséget nyújt, persze kis összegben, ha valaki regisztrál erre a címre akkor én kapok 1.25$. Tudom hogy nem ide való. Arra kérlek csak hogy regisztrálj, alapból kap az ember vagy 27 dollart, viszont van benne egy szemét csel, az összegyûjtött pénzt csak akkor tudod átutalni ha van legalább 75$-od. Ezért kérek mindenkit aki nem sajnál két percet hogy regisztráljon. Elõre köszönöm mind azoknak akik ebben segítettek. Üdv nagygm
lusta bagázs..
Na akkor a mai nap témája:
Miért esik vissza az FPS-em(120-140-rõl kb 50-re)ha megy a ts???
Mert azt értem ha beszélek felszalad a ping egy picit (nem vészesen), de miért zabálja meg az fps em?? Lehet számít lehet nem -nem tudom kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban-, hogy a CTRL-en van a beszélõke😊 <#help>#help>
Tudnátok segíteni, hogy mit is jelent ez pontosan és hogyan lehet orvosolni?
Az utóbbi pár napban jelentkezik ez a hibaüzenet a játék indításánál, de a játék hibátlanul fut.
"Call of duty4: Modern Warefare Couldnt writw a file. The hard drive is probably full."
Köszi srácok...elõre is
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Team-Niggaz ORIGINAL sd public szerver | pam4.01...
Ip maradt, talán így is megtaláljátok 😄
Üdv!
KL
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
komolytalan szerver pl: TudatLan, DS Klánszerver?
de lehet az lesz ha lemegy olyan 5-7k ra megveszem csak azért is
, mingyárt kapod a banánt is.