Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne ,hogy eddig én kozoloztam most tértem át a pc-re,kölcsön kaptam a cod 4-et tört verzió és szeretnék multyzni de fogalmam sincs hogy a fenébe kell.Rámegyek az online-ra és azt írja ki. hogy valami punkbuster mitt tudom én mi!Ha részletesen leirnátok hogy hogy kell online beáálitani és játszani hálás lennék!
Ezer köszönet!
16gaborm
?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Fujiryu
more than fun 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

16gaborm
CALL OF DUTY 4 NEW MAP PROJECT néve nyílt topic a "Saját Fórumokban"!!!

MINDENKIT SZERETETTEL VÁROK!!!

Asztalos Szintvizsga 2008 topic is az enyém ha vki érintett szivesen várom!!!!

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Pacal17
jólvan na, tegnap kurva fáratt voltam..

Sziasztok!

Aki tud TÖRT old school szervert kérem írja be ide az IP címét.
Elõre is kösz.
bigapó
már miért ne lenne az összes fegyver csipa, ami a sniper kategóriába tartozik???

akkor a barrett nem csipa vagy miva?? annál nagyobb csipát nem is találsz...

The Matrix has you...

Kapcsold ki a fûzfalat és próbáld úgy, ha úgy megy biztos a tûzfal a probléma. Ha nem akkor legalább ezt kizártad.

Fatboyz4ever!

De azért köszi, hogy próbáltál segíteni. A tûzfalnál beállítottam de ugyanúgy kidob.
Nekem nincs routerem.
Morfi
Gondolom ott kell lenni, de routere válogatja hogy melyik résznél kell hozzá adni. Az enyim pl DMZ-t ír, de mégsem ott csináltam a portforwardot.

A portok hozzáadásánál van gondolom, ezt meg is csináltam de ugyanaz a hiba. Valamit elb*sztam?
Morfi
Gondolom routered is van. Mert akkor itt a portforward útmutató, igaz angol. Itt kiválasztod a routered típusát, majd a Call of Duty 4 programot és képekkel illusztrálva elmagyarázza, mit hogyan kell. Ha nincs routered akkor a tûzfalnál kell talán valamit ügyködni.

Igen Vistám van, de sajna ezt a részt nem vágom. Leírnád légyszi hogy hogy nyissak portot a PB update-hez. Köszi.
Morfi
Vistánál jelentkezik általában ez a hiba.
Nyiss meg a 28962-es UDP portot a pb update-hez.

"I get kicked with 'Ignore queries #9006' message from punkbuster
You have to open UDP port 28962 for Punkbuster Update.
You can manually update with 'pbsetup.exe' from the Evenbalance website."

A szokásos szöveg hogy a bunkbuster kidob + violation # 9006
Morfi
A hiba üzenet ne mártana, mert így kicsit nehéz megállapítani mi miatt dob ki.

Zomil
azt spoilerek hivják....

domy: ha nem irod ide, h mivel dob ki, honnan a francból deritsük ki???....

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok, olyan problémám lenne hogy állandóan kidob a punkbuster pedig lefrissítettem még a PB service-t is lefuttattam. A mai nap már nem tudtam sehol játszani mert mindíg kivág az a szemét. Légyszi segítsen valaki. Ja és természetesen eredetim van.
davidka003
Már nem azért, de a hülye is rájön, hogy a terroristát a végén kivégzik. Minden filmben így van, hogy a gonosz veszít. Itt sincs másként.
Flood az más. Ezt spoilernek hívják.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Pacal17
kössz a floodot, még nem vittem végig

NEOreg3
elmész a boltba és megveszed

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hello. Lenne egy kérdésem, légyszíves segítsetek. Mikor belépnék egy szerverre, ezt írja ki:
(Bocs a béna képért, de csak így fért fel.) Légyszíves segítsetek. Elõre is köszönöm!
repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

ez nem csak színezék😄 lvl 55 összes fegyó összes skin-nel,de egy csomó challenge-et magadnak kell megcsinálnod,akinek nem kell az ne nézze meg
http://karmarogue.com/2007/11/19/cod4-unlock-all-guns-level-55-crack/
Snexi
Ezt már én is észrevettem 😄 Ugye azon a mapon van ahol kivégzik Al-Asadot?

berczely
Elõször azt hittem UFO!<#alien>
Nemtom hog került oda!

Dick Riddick
A legjobb ha simán beírod hogy nem csalsz, ha tovább b*sztat káromkodás nélkül leállítod, tovább nyomja és nincs admin akkor meg lekéseled párszor a francba.
Az M21 az életben asszem támogató fegyverként szerepel(?), de a játékban egyértelmûen sniper. Az M14, na az a nem sniper.
Az a baj hogy még a chat-et sem kapcsolhatod ki, a kis 14 éves búrájával biztos talál 1-2 hasonszõrû támogatót, még te jársz rosszul. Segít ha helyreteszed õket picit, viszont akkor meg ötpercenként írogathatsz rosszabb esetben.

\"Heroes never die. They just reload.\"

én csak a M40A3 ról hallottam még hogy csipa a többire nem mondják

Rocky

Dave00
am meg lehet h én vok a láma de én úgy tudom hogy az összes távcsöves fegyót csipának nevezik😊javítsatok ki ha nem így van😊

Dave00
Hali mindenkinek😊 ma felmentem a frozen night sabotage szerverre gondoltam jáccok egy jót😊 erre lelõ a gyerek m21-el gondoltam hogy ott lehet még ha csipával lõtt oda lövök meghalt😊erre írja hogy én wh-zok!utánna megint kempel lelõ megint lelövöm erre megint h wh-zok😊utánna írom neki h talán ha nem kempelnek CSIPÁVAL akkor nem lõném le ahol kempel!nahh erre õ írja h õ nem csipával lõtt hanem m21-el😄mondom neki az is csipa😊ilyet szól hogy az nem csipa mivel csak az m40a3 a csipa! aztán ott rá is hagytam az egészet😊 bocsi hogy sokat írtam de ezt le kellett írnom😄 amúgy a játékos neve zte0 ha vki találkozna vele😊

honnan tudok letölteni cod4es profilt magamnak??? nicns kedvem megint 0-ról kezdeni az egészet. tudna valaki adni nekem 1 linket vagy valamit???

Rocky

Dick Riddick
Hát én igencsak kétlem hogy airsoft lett volna, a kommentekben is ment a vita. Ha sziklába lõtt a gyerek nem lehetetlen a dolog, bár nekem gyanús hogy nem a lövedék hanem egy kõdarab találta el.

de. de a kommentekben valaki írta, hogy airsoft fegyver. a mûanyag skuló meg pattoghat.

bár airsoft barret...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Lõssz mind1ikkel 150 fejest, és meglesz. Legalábbis nálam így mûködött.

Hello!
Nem tudjátok hogy lehet vagy honnan lehet letölteni valami olyan "valamit" amitõl meglessz az összes fegyóhoz a színezék?
Nagyon kellene.
Köszönöm 😊
A földbe ok, de a sziklába nem igazán. Amúgy ha valós a videó, a faszinak qrva nagy mákja volt, ha 10 centivel beljebb kapja a fejének lõttek.

Snexi
Hogy tud igy visszapattani?Nem kéne belefurodnia a földbe?

visszapattan a skuló, és visszafele a csávó elõtt megpattan a földön, onnan meg a fejének...

de szerintem fake...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Snexi
Gellert kapott?

HTS s3rg1nh00
gellert kapott a golyó amit kilõtt és pont a fülesét találta el.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HD JOHNNIE
Nekem se nagyon esett le h õszinte legyek 😊 De lehet, h csak reggel van még 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Snexi
Pontosan mit történt?Nem vágom

Hi,lenne egys kérdésem,lehet láma de mind 1😄 Mobilnettel játszom, most vettem és az érdekelne hogy játék közben kb milyen adatforgalmat csinál mert ugye 5 Gb a havi keret,tehát ha játszom az számottevö? pls help

Dick Riddick
Ez komoly volt, szerintem ezután fülesben megy még a klotyóra is. <#nevetes1>

Sziasztok.

Aki tud TÖRT! old school szervert az kérem írja be ide az IP címét.Elõre is köszönöm.
Frequency
aky93
1.4 es cracket ha felrakod akkor menni fog a single akkor is ha a multiban ugyebár 1.5ös a legfrissebb patch.

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

csuszi
kl
harbort és tj-ét hova kell rakni a serveren?

MJ rulz Pink Team The Only One