Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Olyan kérdésem lenne ,hogy eddig én kozoloztam most tértem át a pc-re,kölcsön kaptam a cod 4-et tört verzió és szeretnék multyzni de fogalmam sincs hogy a fenébe kell.Rámegyek az online-ra és azt írja ki. hogy valami punkbuster mitt tudom én mi!Ha részletesen leirnátok hogy hogy kell online beáálitani és játszani hálás lennék!
Ezer köszönet!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
MINDENKIT SZERETETTEL VÁROK!!!
Asztalos Szintvizsga 2008 topic is az enyém ha vki érintett szivesen várom!!!!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Aki tud TÖRT old school szervert kérem írja be ide az IP címét.
Elõre is kösz.
akkor a barrett nem csipa vagy miva?? annál nagyobb csipát nem is találsz...
The Matrix has you...
Fatboyz4ever!
Nyiss meg a 28962-es UDP portot a pb update-hez.
"I get kicked with 'Ignore queries #9006' message from punkbuster
You have to open UDP port 28962 for Punkbuster Update.
You can manually update with 'pbsetup.exe' from the Evenbalance website."
domy: ha nem irod ide, h mivel dob ki, honnan a francból deritsük ki???....
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Flood az más. Ezt spoilernek hívják.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(Bocs a béna képért, de csak így fért fel.) Légyszíves segítsetek. Elõre is köszönöm!
N0 TXT TLK PLZ!4!
http://karmarogue.com/2007/11/19/cod4-unlock-all-guns-level-55-crack/
Az M21 az életben asszem támogató fegyverként szerepel(?), de a játékban egyértelmûen sniper. Az M14, na az a nem sniper.
Az a baj hogy még a chat-et sem kapcsolhatod ki, a kis 14 éves búrájával biztos talál 1-2 hasonszõrû támogatót, még te jársz rosszul. Segít ha helyreteszed õket picit, viszont akkor meg ötpercenként írogathatsz rosszabb esetben.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Rocky
Rocky
bár airsoft barret...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem tudjátok hogy lehet vagy honnan lehet letölteni valami olyan "valamit" amitõl meglessz az összes fegyóhoz a színezék?
Nagyon kellene.
Köszönöm 😊
de szerintem fake...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Aki tud TÖRT! old school szervert az kérem írja be ide az IP címét.Elõre is köszönöm.
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.