Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
elég már
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
Ez volt most 8-án a hír róla 😄
Pedig M4-nél írja is a játék, hogy alacsony visszarúgású fegyver.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én írtam és azt jelenti, hogy nincs visszarúgása a fegyvernek.
Ez miatt egy két ember utál engem, de én így játszok. Pár év alatt már megtalultam kicsit ellensúlyozni a visszarúgást. Szerintem ezt más is tudja. Rosszul esik, hogy úgy mondják azt, hogy csíter vagyok, hogy még életemben nem csaltam multis játékban. 😞
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha bemész a rendõrségre és azt mondod hogy a falukra vizeltél, ne várd el hogy megértõen érdeklõdjenek az indokaidról.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez jó! Kis hazánk úgyis tele van balekkal.<#bee1>#bee1>
nem azért mondtam ezt :" csaltam és akkor mivan?" hanem azért hogy EGYSZER csaltam és ennyi volt se több se kevesebb ezért nem hiszem hogy ennyire le kellene oltani. mellesleg én is azért próbáltam ki mert pb nélküli szerveren jétszottam anno és volt 1 pár csávó aki mindíg tudta hol vagyok meg stb..
és igazatok van mindennel kapcsolatban amit mondtatok 100% -an. csak azon röhögtem hogy ugy fel fujtátok ezt az egészet hogy 1x valaki csalt PB nélküli szerveren.
sztem ez nem annyira nagyon nagy gond mivel PB nélküli szerveren valljuk be eléggé fucsa lövések vannak..
Bummm.
-Bocs, 11-es sor 2-es asztal!
Bummm.
-Mégsem, 1-es sor 12-es asztal.
Bummm.
-Vagy lehet hogy a 112-es sor??
Ez ott volt a szeren, behaltam a végén mikor a ház takarólemezét mentette a kölök. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Az lenne az igazi CS-s hangulat ha még a fejhallgatóért is visszamenne!
kis pöcs otthon tolja a csítet és kurvára elégedett magával, osztja az észt anyuéknál, és egyszercsak két nagydarab állat rúgja be az ajtó, az egyik a srácot bassza ki az ablakon a 7-rõl a másik utána hajítja a komplett számítógépét..na azt nézném meg asszem 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nagyon helyes. <#worship>#worship>
És ha bucira vernénk a cipó fejét?
Csuszi: Nem szabad a kis drága buksijukat meglegyinteni, törékeny a pici lelkük világa. Még a végén egész hátralevõ életükben rendes emberek lennének. Isten ments!
/Csak úgy érdeklõdésképpen: az egész csapat megb*szta volna vagy csak egy-két egyén? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>/.
és mindenki nagyon elégedett lesz <#taps>#taps>
hogy lehet megoldani ezt a problémát?
killcashwflow vagy mi a fasz:
makkoljál le, omg meg társai. aztán anyázás. ha találkozol vele plz fedd meg thx.
MJ rulz Pink Team The Only One
a "Sleight of Hand" szerintem csak a rush-hoz tuti, meg ha valami nehézgépvegyverrel mész.
egyébként eltöltögetek szépen komótosan valami sarok mögött...
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
az embernek csak a jobb karja erõsödik.
olyan leszel mint BenHur-ban a Heston lett volna, ha a gályán nem kéri át magát a másik oldalra is evezni.<#buck>#buck>
Ehhez a kipróbáltam a csítet, de soha többet témához meg eccerúen nem tok hozzászólni, ez már végig volt zongorázva egyszer itt a fórumon.
Inkább beszélgessünk arról mi a helyzet az 1.6-os patchel mán????? Tud vki vmmit róla? Nem tavasszal kellett volna megjelennie? Ja hogy 2012-ben, akkor bocs<#vigyor>#vigyor>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]