58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
#8374 de akkor külön felhívnám a figyelmet a cuppanós rsznél a háttérben lévő pedofil hangra -
simirizsa #8373 Ja igen -
#8372 na de akkor őt se hagyjuk ki -
simirizsa #8371 Ha már humorosba akkor ide is :D Zenéről külön véleményt kérünk Bardoczcal -
#8370 XD -
#8369 vannak jo csajszik a .www.poznanici.com-on ha kell meghivo akor kuldjetek pm-et -
Emmegki #8368 hót gagyi az a pálmafásposzteres beállítás -
#8367 ejjj ez a fránya linkelés,no de 3 a magyar igazság .... -
#8366 -
#8365 [IMG]javascript:EnlargeImage('profile_images/images/257308.jpeg', '804', '635');[/IMG] -
#8364 Áhh, azért nem... (legalábbis tagadja)
Egyébként csípem a gyereket. Az meg a másik, hogy nagyon jól keres vele, vannak olyan birkák,akikkel elmegy 2-3 órát vásárolni, és 30-40 ezret fizetnek érte... -
#8363 DJ Hilti vs. Black & Decker - Smashing the Concrete -
Csesza #8362 :DDDDDDDDADsdasdasdasd -
#8361 ó én 'építkezési zajnak' hívom egy bizonyos változatát :D -
kretyás #8360 géj? :{ -
#8359 Felőlem utálja (az elektronikus zenének én sem azt a változatát szeretem, csak sajnos páran azt hiszik nincsen másmilyen), de ez már tényleg nem ide tartozik. -
#8358 ugye a mosogép zene az amiben pár tized másodperc,esetleg 2 ismétlődik folyamatosan egymás után?mert akkor megértem miért -
#8357 Miért kell ebben a topikban is a "mosógép zenéddel" jönnöd? -
G_ArchAngel #8356 szerintem az a ruha nyáron egy kis görög étterem teraszán nagyon is jó...
inkább ez a csaj, ilyen csomagolásban, mint a latexben mosógép zenére izzadó PC-k... -
#8355 nebánCSSSÁÁÁTOK !!!!4!4!4! -
#8354 Eleve az a szoknya tré. Ahhoz bármit felvehet, nem fog jól kinézni. :D -
#8353 Amúgy tavaly láttam ilyen szoknyás lányokat, de papuccsal! Aboszolút tróger. Totál elmegy az ihlet, ha olyan középkori asszonynak öltöznek, aki épp a folyópartra indul mosni a ruhányi dézsával a hóna alatt... -
Mirk #8352 miből gondolod hogy nem értünk hozzá? szimplán csak leszarjuk
#8346 -
#8351 Mondasz valamit, a két dolog nem ugyanaz. Meg abban is igazad van, hogy mi nem értünk az öltözködéshez (én legalábbis, de nekem van egy feleségem :P). -
#8350 nem hivatásos stylistra gondoltam... szerintem egy nomálisabb barátnő is tökéletesen meg felel a feladatra...aki meri azt mondani,hogy "Önnek azt nem ajánlom" :)
Igaz ti ehhez nem értetek,de azért ahhoz a nyári szoknyához (főleg nem fehér színben!!) nem veszünk fel (fél)elegáns zár cipőt.. ahogy a neve is tükrözi az nyári viselet ennek okán,ahhoz illő lábbelit veszünk fel hozzá...
és az a csaj továbbra sem volt szexi... [a hableány sokkal inkább!!!] -
#8349 Szerencsére jó messze lakik tőlem...:P -
bracsek #8348 akkor holnapután rózsaszín zokni... ? -
#8347 Biztos büszke vagy rá. -
#8346 Öltözködési tanácsadó? Az öcsém is az, a pasikból buzit csinál, a nőkből bohócot. De nem csak ő, ahogy elnézem a tv műsorokat... -
#8345 heloszia :o -
Paranoia #8344
-
#8343 ? -
#8342 naneee :S
-
#8341 sexmuseum miatt -
#8340 mi a szarért kell ezeknek mindig csillognia? -
#8339 oké :) én magabiztosan fikázom,aki arra méltó... boooocssiii -
bracsek #8338 Csak tudnám hogy került az ismerőseim közé és mikor?Főleg meg hogy ki? De ha ezért megöl akkor jogos lesz mert fogalmam nincs.
-
#8337 a topik lényege a MAGABIZTOSSÁG... -
G_ArchAngel #8336 képt!!!4 -
#8335 ezekből a képekből sajnos csak a külsőségeket lehet látni, szerintem...belső max annyit h ki milyen képet rak fel magáról...