58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
Putyin #8576 ááá, ezért a jótékony, mindent takaró hegesztőszemüveg -
#8575 -
#8574 Csak feje ne volna. -
#8572 pls a képet mutassátok már...nem vok regelve wiwre xD kíváncsi vok már rá a reakcióitok miatt :D -
#8571 igen, ismerek ilyet nagyon szép, és épp annyira "paraszt" ahogy beszél, viselkedik másokkal -
#8570 :)
Találkoztatok már olyannal, aki gyönyörű, de inkább nem állsz szóba vele? -
#8569 Jócsajnál javit, rossznál ront, pedig fordítva kéne, legtöbbször D: -
#8568 ha nem ismerünk valakit, csak külső alapján tudunk ítélni. És mi itt ezt tesszük. Sokat elárul az tény. viszont ronthat, de javíthat i sza általunk alkotott képen!
-
-
#8566 "Utálom hogy mindenki első látásra ítél meg másokat ,sokszor engem is a külső alapján ítélnek meg."
Minden esetre van egy fejszerkezete. -
ugot2know #8565 megmondtam,gyenge és átlagos idegzetűek:NEEEE! -
#8564 de kivételek mindig vannak -
#8563 nemszóltam:
Ezt csinálom, mikor nem dolgozom
haverokkal dumálgatok,chatelek, msnezek, sétálok, csavargok, BUSZOZOK,shoppingolok,takarítok mert imádok :) ismerkedem...és élem az életem... -
#8562 Cijja! Én egy 19 éves, aranyos, kedves, őszinte, közvetlen, mosolygós, jó fej és imádnivaló Életvidám Kicsi Kis Drágaság vagyok!Csak én ismerem magam és más nem! Tudok meglepetéseket okozni Nem csak álmodozok, hanem valóra is váltom az álmaim!És ha valamit nagyon szeretnék azért teszek is és addig megyek míg meg nem kapom legyen az bármi.Nagyon szeretek mosolyogni. Imádom az életet, élem és élvezem is!Imádok táncolni, bulizni...és ismerkedni.Szeretem a focit, az autókat, motorokat...Szeretek ismerkedni, csavarogni, sétálni, vásárolni, beszélgetni, nagyokat nevetni...egyszerűen mindent imádok! Imádom a jó társaságot és engem is imádnak mások Szeretem a sötét éjszakákat a természetet. Imádok este sétálni, csillagokat nézni. Nyitott vagyok új dolgokra. Egyik kedvenc elfoglaltságom a dvd-zés ugyanis imádom a filmeket. Na és persze imádok az én Drága legjobb barátnőmmel...csavarogni és minden mást csinálni! Megőrülök a dance, disco, techno vagyis a pörgős zenékért.Ebből is látszik, hogy imádok bulizni. Utálom hogy mindenki első látásra ítél meg másokat ,sokszor engem is a külső alapján ítélnek meg. Kos vagyok, tehát elég makacs és öntörvényű, emellett akaratos. Paris Hilton és Dorina a két kedvencem, akiket imádok nagyon Szeretek utazgatni, kirándulni, pihenni, napozni, aludni, élvezni és élni az életet. Szeretem a tejszínhabot, az epret...és még sok más fincsi dolgot. . Ha boldog vagyok, számomra az élet eper ízű és eperben úszom én is. Vagy hogy is mondjam olyankor én vagyok a tejszínhab az epren
nem írta bele hogy imád buszozni :\ -
ugot2know #8561 akartok még,ne is tagadjátok!de ezt csak erős idegekkel megáldott egyedeknek!
Barbi -
#8560 hívő, szeretem -
#8559 brazil -
ugot2know #8558 vakuljatok!
-
#8557 es a kep mintha nem kozossegi portalos kep a perfspot-rol szedtem -
#8556 még mindig közösségi portálos oldal ._. -
bracsek #8555 Kis naiv... :) -
Mirk #8554 hát az ő üzijére válaszolt... -
bracsek #8553 téged kérdezett-e?...LoL -
#8552 naon jol -
Mester01 #8551 Hello szia. hogy vagyunk ma? :D -
#8550 -
#8549 -
#8548 magabiztos én meg biztos hogy megbasznám:d -
Bala10 #8547 hű. még az árnyéka is jól néz ki -
#8546 oké, meglesz...
-
#8545 Kitti :)
meg az alattalévő is. nem gondoltam volna,hogy olyan csajt is fogok látni ebben a topikban,akit ismerek. -
#8544 -
#8543 és azt díjazná ha látná, hogy te itt vagy?? -
#8542 hát nemis az angolok... -
bracsek #8541 -
#8540 Mindig is tudtam.....A magyar lányok a legszebbek -
ugot2know #8539 törzskönyszámát tudom csak -
Vegas #8538 álnév -
#8537 Béla :C -
#8536 uhh, minő gyöngyszemek... na, ma megérte benézni :D