58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
timexxx #8535 nevét légyszii :D
-
-
ugot2know #8533
csöcskidobós -
#8532 na ez nem semmi:|nagggyon babbaaaaa
-
#8531 miss helena domina úrnő pont átévé pont hu? -
#8530 rosszlanyok.hu -
bracsek #8529 pusszantás -
Aspyrin #8528 szex.hu -
ugot2know #8527 nálam kell fizetned! -
#8526 És hova mész bérelni egyet ? -
ugot2know #8525
-
#8524 kurvázhatnékom támadt. -
Aspyrin #8523 OlyasmY :) -
#8522 hű mekkora ribik
-
Aspyrin #8521 Igazán megmutathatta volna a punciját. Jók a piros szemek :) -
#8520 mi az a csavizni??? csavarogni? -
ugot2know #8519 hot1
hot2
-
#8518 nem hiszem.
-
G_ArchAngel #8517 #8483 - ott a spicli, jobb helyeken az ilyeneket kivégzik... -
#8516 jogos, én is töröltem volna -
#8515 ojjjanizévagy!!!! most nemlátom ki volt az... :(
legalább helyes lány volt? -
#8514 első kettő cép -
#8513 hű, voltak ám széplányok a héten:)
-
Szia!
Szeretnélek megkérni valamire. Mivel te vagy a topickgazda gondolom az ilyen is a te feladatod!
Szóval az a helyzet, hogy ismerőseim útján kiderrül, hogy abba az iwiw,myvip "legmagabiztosabb hölgyei" topickba bekerült a képem #8452-es számmal. Szeretném ha levennéd, mivel én nem járultam ehhez hozzá, hogy erre a fórumra felkerüljön a képem. Én elhiszem ha valahová felrakok egy képet akkor azt más továbbrakogathatja, de ugy gondolom, hogy neki ehhez nincs joga, és engem ez zavar egy kicsit....
Szeretnélek megkérni, hogy vedd le a képet!
Előre is köszönöm!
További szép napot!
A kérésnek természetesen eleget tettem, nem volt rá okom, se jogom, hogy ne töröljem a képet, ha a tulajdonos azt akarja!
-
#8511 úgy tartják,hogy a képek az önkifejezés egy formáját képezik... persze nem a "Megmutatom minden testrés(z)emet" ... -
#8510 hogy bekerüljön a topikba :) -
#8509 Vagy felismerje egy ismerős? Meg hogy ne csak betük legyenek, elvégre is ezért közösségi portál.. Na az már más kérdés, aki csöcs meg pina meg pöcskilógató képeket feltesz, annak mi a célja.. De normális, kicsit szexi képekkel nincs gond, ez ezen oldalak célja.. -
#8508 Semmi rosszindulat, de akik feltesznek magukról képeket. Milyen okokból? Tárkeresés, vagy esetleg modellügynökség bukkanjon rá? Vagy egyszerűen büszkék magukra? -
#8507 rakd a tiédről, lolmá
ha egyszer megkér hogy ne, akkor mi a fenéért akarod kirakni, miko tele van iwiw más csajokkal? -
#8506 Nyugodjál meg... ne hergeld magad. -
#8505 utolsó képen lévő lányért bevállalnék pár évet :D -
Aspyrin #8504 Aki hülye volt az vagy csendben maradt vagy nem talált barátot. Most épp fordítva van: divat hülyének lenni.
A múltkor néztem meg egy magyar érettségit, ledöbbentem. Nyelvtanból írásbelin a maximális levonható pontszám 15(!), mindezt úgy, hogy akár minden szavát helytelenül írja a delikvens. Ezek után simán elhiszem, hogy "cejelmem" is át fog csúszni.. -
Putyin #8503 az én időmben mintha nem lettek volna ilyen buták a gyerekek. -
simirizsa #8502 Na és azt képzeljétek el hogy ilyenekkel járok 1 osztályba idősebb kiadásba -
Aspyrin #8501 Sikerült emelned a szintet -
#8500 KÉPT! -
G_ArchAngel #8499 A mondatod első szava is magas intelligenciára vall... -
Misty19 #8498 kibaszottul iq-s egy topic! -
Putyin #8497 nekem is ilyen félelmeim vannak. -
Aspyrin #8496 Már előre félek, hogy a leendő gyerekem ilyenek íkúlájt osztálytársakkal lesz egy terembe zárva...