58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
#8294 ejjj, meglátta anyukád, mi? -
#8293 inkább 16 :) -
cucmalajmc #8292 ezt ugye lemaradt!?
-
-
#8290 eztakóláskurvátmegbasznám a buta kis ribizli :D -
#8289 egyik rondább mint a másik -
#8288 x -
#8287 Szerintem 16 körül van , de 14nek se néz ki -
#8286 csajod mind a kettő -
#8285 Megbasznád szétesne. -
kretyás #8284 megmocskolnám ofkorsz o) -
mistermiskolcz #8283 A szemüveges. Egy normális ember az ilyentől visítva okád. -
#8282 "lény" -
Aspyrin #8281 Nem tudom eldönteni melyik büntet jobban -
#8280 Két "lány":
-
#8279 Ez mekkora szutyok:
-
#8278 utcsóképen azt hittem, szőrös a melle... :P -
#8277 Jah, ez nem a 375cm^3-s betét. Van vagy 500-as. -
#8276 blokkolnám -
-
#8274 kuzsé má offolók - -
Putyin #8273 pontosan -
G_ArchAngel #8272 elhiheted, hogy nem a legújabb házban lakunk, az ajtók olyan régiek, hogy alatta zároldalon 2cm rés van, pántoldalon meg szorul:)
(amúgy nem kevés házat terveztem Magyarországra, és nem kevés ajtóra kértem árajánlatot és nem mondanám, hogy nagyságrendekkel többen kértek volna kerek/gömbölyű kilincset, mint hagyományost...) -
#8271 london eleve nem tipikusan angol:) angolok joresze mar kihuzott onnan videkre.
szerintem ez a gombolyu forgatos kilincsre gondolt, ami nagyjabol tenyleg tipikusnak mondhato, 2szer laktam angol csaladnal videken mindket hazban olyanok voltak. -
#8270 helloszia -
#8269 tegnap volt a tényekben hogy Abramovics átszippantotta a balatont a big ben mellé!!4 -
G_ArchAngel #8268 nincs, valami nem stimmel a házunkkal...:(((
az összes ajtón hagyományos erőkaros kilincs van, a bejárati ajtón meg nincs is kilincs, csak belül, kívülről csak kulccsal lehet nyitni...
lehet nem is Londonban lakom, csak átvágtak!
SZEMETEK!
(ráadásul otthon anyáméknak gömbölyű kilincseik vannak, akkor lehet ők laknak Londonban, bár ott meg a Balaton zavarja az összképet..., én már nem értek semmit...) -
#8267 És van olyan, amelyiken amcsi stílusó tekerős kilincs van? -
Putyin #8266 gömbölyű, nem kerek -
mistermiskolcz #8265 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kapuc volt az -
Putyin #8264 kerek kilincs, jellegzetes zárnyelv -
Aspyrin #8263 Micsoda méretek -
#8262 Igaz,ez hirtelen eszembe sem jutott. Mea culpa:) -
G_ArchAngel #8261 ez az oldal kb. ugyanazt csinálja, mint mi itt, csak nagyban játszik:) -
G_ArchAngel #8260 a világ erotikus munkásainak nagy százaléka magyar, Budapestet az erotika Hollywoodjának is hívják felnőttfilmes körökben, így én igazából semmin nem csodálkozok...
nem egyszer volt, hogy különböző felnőtt tartalmú portálokon magyar hölgyekkel találkoztam, közben ugyanaz a kép megjelent cseh, lengyel, ukrán, szlovák lánynév alatt is, a kicsike meg Rákosborzasztón lakott és szolgáltatott:) -
#8259 -
Mester01 #8258 ha kóla függQ hanem én basznám! :D -
#8257 Hát nemtudom,mennyire magyar a hölgyemény,de találtam róla eggy két dolgot -
Lacika 79 #8256 Lehet koliszoba, buliba indulás előtt... -
Matte #8255 PFFFFF.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te komolyan asszed hogy szijartg nője? nagy xart.. csak fikából rakta ki....bár amikor megláttam, sírtam....:D