90

The Hills Have Eyes 2
  • Cvd
    Az mondjuk pozitívum hogy a Nemzeti Gárdával akadnak össze. Először azt olvastam hogy valami speciális katonai alakulat akad össze vele (lehet persze hogy a hír magyarra fordításánál volt a bibi), már az is felháborító volt hogy egy összeszokott, 10-20 év gyakorlattal rendelkező, piszkosul felszerelt egységet meg tudna szivatni pár vidéki értelmi fogyatékos suttyó.:)
  • Voltan
    Hát, akkor nem értünk egyet...
  • viizo
    A Descent??? :D
    Ezen meg én nevettem fel, számomra értékelhetetlen túlhypeolt angol amatőrfilm. :D

Igen, remake ide vagy oda, egyedi a film mert: nem hemzseg a filmszakma a hasonló hangulatú filmektől. Végre egy olyan horror, ahol nem azzal éri el a film a feszültséget, hogy a baromi sötétben felüvölt a hangfal, lásd pl pont a descent és társai. Hogy ellenszenves a főhös? Pont ez benne a poén, hidd el az első órában én is fel tudtam volna rúgni, de így felépítettek az antihősből egy a családjáért mindenre képes embert. ;)
    Nem sok horror képes az elejétől a végéig fenntartani a feszültséget, mert egy idő után komolytalanná válnak, de itt erről szó sincs, az utolsó percig ott van az a bizonyos feszültség.
  • Voltan
    Egyedi? Na ne. Először is, egy remake-nél ez már eleve kiesik, másrészt még ha nem is lenne remake, akkor is csak egy újabb tipikus slasher. A Texasi láncfűrészes, meg a Halálos kitérő és társai nyomdokain. Ez mondjuk még nem lenne baj, szeretem a stílust, de lásd alant.
  • Voltan
    Szeretem a horrorokat, nagy fanatikus vagyok, de ez rém rossz volt. Nem csak én mondom, hanem mások is :D
    Például elég komoly probléma, ha a főhős már annyira elképesztően ellenszenves, hogy az ember a gyilkos mutánsoknak drukkol.
    Egyetlen elfogadható karakter sincs az egész filmben, mindegyik közhelyes sablon, vagy egyszerűen csak kretén :P
    A látványvilág mondjuk tényleg nem rossz, de az nekem kevés.
    Nálam az utóbi idők legjobb horrorja a Descent. A negatív csúcstartó a Motel, de rögtön utána ott kullog a Sziklák szeme.
  • viizo
    hogy mi tetszett? izgalmas, egyedi, látványos, érdekes... fincsi mainstream horror.

én is bízom benne, hogy hozza a második rész azokat a dolgokat, amik az első részt naggyá tették.
  • Harly18
    Szerintem az utóbbi idők egyik legjobb horrorfilmje. Nem csak én mondom, hogy nagyon jó, hanem mások is. Ízlés kérdése.....Brutális film, van akinek ez bejön...
  • Voltan
    Mi tetszik az embereknek az első részben? Bűn rossz film.
  • InfectedMann
    Remélem a 2. rész lesz olyan jó mint az első.
    HD minőségben nagyon brutál a trailer
  • Harly18

A Nemzeti Gárda egy csoportját kiküldik az Új Mexikó-sivatagba, hogy hazavigyenek egy csoport tudóst, akik atomkísérleteket végeztek ott. Mikor megérkeznek, csend és hullaszag fogadja őket. Nem telik el sok idő, hogy rájöjjenek: bajban vannak. Az első részből megismert mutánsok ugyanis még mindig éhesek.

Trailer
    Megjelenés: Március 23