90
The Hills Have Eyes 2
-
#90 Ismét megnéztem a filmet és most is nagyon jó volt, pedig már láttam többször...:) -
ryhdeksan #89 fantasztikus -
ricsa008 #88 Jön DVD-RE!!! Szinkronnal 5.1 el Szeptember 26.-án -
torokandras #87 Persze nem olyan mintha moziban néznék egy filmet!De pl én a kis szélesképernyős tft monitorommal és a kis 5.1 es fejhallgatómmal ,fasza parás hangulatot csinálok magamnak éjjel ,tök sötétben, és így nagyon élvezem a DVD-ket!nekem ez is nagy élményt nyújt!
a végső állomás 2-t láttam moziban is és otthon is!otthon ugyanolyan jó volt!
Na de bocs elkanyarodtam a témától... -
#86 annyi a különbség, hogy nem 200 méteres vásznon nézed, hanem esetemben "csak" egy 19"-os monitoron
az 5.1 ugyanugy megvan, mint a moziban
én ha nagyon nem bírom, akkor szedek le egy kamerás változatot, minimum TC-t, hogy megnézzem, de nem azért, hogy ez maradjon a gépen
egyébként meg 5.1es RIP vagy DVD és kész :)
a gurukat hagyjuk, azok mindent mondanak, csak filmhez illőt nem (legtöbb esetben, véleményem szerint) -
#85 Igazad van, én sem szoktam kamerás minőségűeket megnézni, inkább megvárom mire kijön DVD-n, de olyan film esetében, amit nem mutatnak be itthon, azt hogy nézed meg? -
viizo #84 valóban nem: egy internetszolgáltatónál dolgozom ;)
viszont nem gondolod, hogy sokkal nagyobb élményt nyújt rendes minőségben, minőségi hanggal megnézni egy filmet rendes méretben?
elég megnézni bármilyen fórumot: a filmeket lehúzó net-guruk nagy többsége vmi rossz kamerás cuccot néz otthon vmi rossz kis monitoron... mégis ilyenkor mit lehet várni egy filmtől?
de persze lehet büszkélkedni, hogy ő már ezer éve látta a filmet... -
#83 te nem ismered az internetet ezek szerint -
viizo #82 OFF: elég szomorú, hogy ennyire nem a moziban nézitek meg ezeket a filmeket, hanem otthon monitorokon, rossz minőségben, rossz hanggal, és így az élmény is teljesen elvész...
sem a 28 héttel később, sem a SZSZ2 nem elérhető itthon sem moziban, sem dvd-n, szal gondolom "nézhető" kamerás verzió rulz... grat az igényszintekhez -
viizo #81 a végső állomás 2 nagyon jól sikerült, míg az első rész akkor is csak közepes film, ha azt láttad volna először:
hidd el, aki betartotta a nézési sorrendet, annak is jobban tetszett a második rész ;)
off: kár hogy a harmadik nagyon gyengére és kiszámíthatóra sikerült :/// -
Flower #80 SzSz2 is bejött, de a 28w is. -
#79 vagy nem:S Az egy igénytelen szar lett sztem. (kiszámitható, gagyi történet, igénytelen ugyan olyan jelenetek mint az 1ben voltak stbstb...)
A Sziklák szeme 2 1000x jobb tőle. -
Flower #78 28 weeks üti is, méghozzá elég keményen! -
torokandras #77 van benne igazság,amit mondasz pl a végső állomásnál a 2.-t előbb láttam és sztem az a legjobb,de a szikláknál nem csak nekem ez a véleményem:nézzétek meg a kritikákat!
a 28 weeks pedig állítólag üti az 1.színvonalát! -
#76 Sztem is jobb volt az első rész!Nem is féltem igazán:D,mondjuk azért néha előfordult,hogy nem mertem odanézni:P.Az előző rész után rémálmaim voltak...Kíváncsian várom a folytatást! -
#75 Egy film második része sosem tudja hozni az első színvonalát, ez még akkor is így van, ha valóban jó film a második rész is, mert önkénytelenül hasonlítjuk az elsőhöz....Ha hamarabb látná az ember mondjuk a második részt, akkor lehet az elsőt tartaná gyengébbnek... -
Flower #74 Megnéztem. Húúúúúúúú :D
Az erőszakolós részt kihagyhatták volna belőle. Az gáz volt. -
#73 -
torokandras #72 egy ratyi kurva szar hihetetlen ocsmány fos lett a film ,ne haragudjatok...nem is értem .az első rész ,a remake után h lehetett ezt összehozni???hmm
lehet azér mer az ember ilyenkor jobbat vagy legalább olyan színvonalat vár,de ez nagyon nem jött össze -
#71 miért? -
Amorf Girl #70 nem is tuttam h van 2. része!!:'((( most naon szomi vagyok:'( -
#69 jo kis film.. kimondottan betegre sikerult :)
foleg az eleje :D -
#68 az elsőt csak szimpla ripben néztem, most lett vége :) -
#67 Jaj ez a HD:) Az első meg van? Add már ide nekem is:D
HD FOREVER -
#66 majd HDben, ha lesz -
#65 Akkor gyorsan nézd meg a másodikat is 2x jobb mint az első(szerintem) -
#64 most nézem az első részt
vérben nincs hiány -
FearFactory #63 SPOILER
Nekem másképp jött le. Eleve nem nyírták ki az összeset. A végén a laptopos ürge az biztos nem a katonai ruhás, azt kinyirják. Pontosan emlékszem rá, hogy a konferencia teremben volt, ott támadta be napoleont meg a szöszit. Szóval a laptopos valaki az csak egy mutáns volt a sok közül, aki mittudomén talált a cuccok közt egy laptopot vagy a bázison kolbászolt. Mindenesetre ez csak ilyen "hú, lesz még 3. rész is" érzés miatt tették a végére.
Összességében nekem tetszett ez a film, jó kis trancsír volt. Baromság összehasonlítani más horrorokkal, itt a brutalitás a lényeg nem a sötét szobában kiabálós szellemes csúnyafejű néni ijesztgetős kategória.
A halálos kitérőt meg nem is hasonlítanám a sziklák szeméhez. Az se volt rossz, de a sziklák szeme klasszisokkal jobb.
SPOILER vége -
Gabriel Dekanov #62 Az első jobb volt... dúrvább, szerintem látványosabb is ha tudjátok mire gondolok. A szöszi jó volt mondjuk (kinézetre), jó hogy csak a fekete csajszit kapták el hátulról:) -
#61 Nem, csak amikor egy fontosabb dolgot ki kell emelnem -
#60 Utolsó mondataidat mindig így írod? -
#59 Én is innen néztem a feliratot
Azelőtt össze-vissza kerestem, de sehol nem találtam, itt meg még a relaeshez is pont jó volt
Egyébként azt tudni mikor fog Magyaro-n megjelenni? -
#58 JA oké most nem figyeltem, de előtte használtam:) Bocsika.. -
viizo #57 mivel a film még moziba sem került itthon, ezért máskor ha lehet akkor SPOILER jelzéssel lásd el azt a mondandód, ami esetleg lelőhet bizonyos dolgokat a filmmel kapcsolatban! -
#56 Biztos fázott ezért vette fel:):P -
#55 Szerintem nem ő az.
Itt nincs kesztyű. (film eleje, hetedik perc tájékán)
Itt pedig van kesztyű.
Meg kicsit olyan nőies keze van a laptoposnak. :D -
#54 Ja és valaki nem tudja annak a számnak a címét ami film végén megy stáblistánál? Az első szám! -
#53 Lehet én vagyok a hülye, de azt aki levágta a kezét a csávónak(a mutáns katonai cuccba) azt se nyírták ki! (vagy csak nem vettem észre:))
Szerintem ő a laptopos csávó. -
kisduck #52 Hali!
Ha feliratot keresel nézd meg ezt az oldalt : http://www.opensubtitles.org/hu
Nagyon hasznos! -
#51 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként a film végének kicsit "fűrészes" beütése volt. :) Itt is adottak a játékszabályok: túlélni a sugárfertőzött emberek kegyetlenségeit egy sziklás terepen, s közben pedig valaki nyomonköveti - laptopon - az eseményeket. Lehet, hogy Jigsaw volt az a film végén?