Empire Earth 3

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
jók

ups and downs

Bocs az elõbb nem jelenítette meg a képeket na de most már itt vannak:

Megjelent pár új kép:

antijuve
kösz az infót

ups and downs

Ja egyébként akit érdekel, megjelent egy videó is a játékból. Az interjúval együtt jelent meg csak elfelejtettem leírni. K*rva jó!!!!!
Youtube(sajnos kis felbontásban):
http://www.youtube.com/watch?v=7KSrwfg45IM
Gamespotról letölthetõ változat(sajna csak regisztráltaknak):
http://www.gamespot.com/pc/strategy/empireearthiii/download_ini.html?sid=6166517&id=6166517&mode=all
Bocs gyenge de olcsót akartam írni 😊
Egyébként még pár info:Az épületek a motornak köszönthetõen darabjaira robbanhatnak szét. A játék támogatja a DirectX9-et.
antijuve
hát jó kérdés

ups and downs

Tigristank
"távol-kelet gyenge de erõs egységek"
Akkor ez hogy is van? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Úgy tûnik a Gamespot is csinált egy riportot a játkréól és úgy tûnik õk már ki is próbálhatták a mostani verziót. Azt írják a játék minden téren elõrelépést jelent az elõdökhöz képest. Ja és az elsõ képek közül ahol azok a óriás plipok meg az a repülõ "izé" van, úgy tûnik azok szerencsére nem mitológiai lények, hanem biotechnológiás jármûvek. A cikk szerint minden oldalnak meg lesz a saját elõnye:

1.nyugatnak drágább de fejlettebb egységek,távol-kelet gyenge de erõs egységek, közel-kelet(Európa) mobil-mozgatható egységek

2.nyugat:Mech-robot egységek, kelet mutáns génkezelt egységek

A teljes bolygón való csatározás teljes új élményt visz az Empire Earth sorozatba. Persze a diplomáciát is könnyebben meg lehet majd érteni.

A riport egyébbként itt olvashatóhttp://www.gamespot.com/pc/strategy/empireearthiii/news.html?sid=6166473&tag=topslot;title;1&page=1

Néhány új kép:

majerbélazsák
<#eljen>

Éjszaka puppol a rigó. Microsoft Windows ME | Microsoft Internet Explorer 5.50.4134.0100 & Mozilla Firefox 1.5.0.11 | MSN Messenger 1.0(1.0.0863) Visszafelé fejlődök :D

antijuve
ez jól néz ki szvsz

ups and downs

Itt egy újabb kép:
Kiváncsi leszek hány korszak lesz benne
antijuve
rendben van😊

ups and downs

Bocs Juve, elsõsorban nem erre a fórumra értettem, hanem ha körül nézel más fórumokon sok helyen leszólják a grafikát(pl:"Az elsõ résznek jobb grafikája volt). Szerintem tényleg nem túl jó egy Warcraft szerû grafika egy ilyen játékhoz, inább valami komoly esetleg egy kis komor grafika kéne.
Tigristank
Szerintem is. Furcsa lenne, ha nem. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
senki sem szólta le a játékot.a grafban tényleg van kis WarCraft szerûség,ami szerintem nagyon nem jó.csupán "ennyi lett mondva"😊)

ups and downs

trogerzsiger
Sziasztok!

EE1 bajnokságot indítok!! jelentekzni a jelentkezõk számától függöen csapatos vagy egyéni lesz! msn vagy email:[email protected]

Nem tudom mért szólják sokan már most le a játékot, amikor még pár kép jelent meg(lehet gagyi lesz de ezt most még nem lehet tudni). Szerintem a grafika elég jó, én inkább meseszerûnek, komolytalannak mondanám(Warcraft szerû). A 2 szerintem se közelítette meg az elsõ rész szintjét, de a Mac Doc hátha tanult a korábbi hibáiból és egy nagyon jó, hangulatos játékot raknak össze.
Én adok neki egy esélyt!
Szerintem azért vannak különbözõ korokban levõ egységek a képeken mert ezeket direkt bemutatásra szánták
grebber
Aki még nemlátta volna ittvannak az új képek

Next PC upgrade: 2022

trogerzsiger
szart se látok a képbõl<#idiota> antijuve van emesened? az enyém [email protected]

antijuve
nekem be se jön a kép()

ups and downs

Tigristank
Érdekes, az elsõ képen a jobb alsó sarokban mintha középkori egységek lennének, míg velük szemben valami légpárnás tankok. 😊

antijuve
XXXXX😞

ups and downs

Itt van még négy kép, ebbõl már több egységet megismerhetünk. Úgy látom végre a falra is lehet küldeni egységeket. A Földgömbös képbõl és a leírásból következtetve szerintem az egész bolygón lehet majd háborúzni.
Durván néz ki a II.világháborús és a jövõbeli csatahajó a középkori fal elõtt. De van egy eléggé észervehetõ hiba, a pixel árnyékok.

antijuve
ja,majd négyen.

ups and downs

trogerzsiger
antijuve egyszer nem játszanánk vele hamachin?

Tigristank
Szoktál neten is játszani?

Tigristank
Jaja. Rég játszottunk már egy normálisat. 😊

zoli122
Nekem az elsõ kurvára teccik még a mai napig is jáccom vele 😊 a második résszel nem jáccotam de fönn van a gépen (még nem volt idõm ki próbálni az 1 miatt <#vigyor>) és ez a három remélesz qrva jó lessz 😊

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

fasza, az elsõ részt nagyon szerettem =) Bár a 2-t elbaszták.
A graf egyébként pont jó, cseppet érdekes. Második kép meg nagyon ótvar xD

antijuve
egyébként ez a grafika egyelõre nekem se jön be nagyon.

mitológiát meg remélem hagyják,mert kicsit csalódás lenne ha bekerülne ilyesmi ebbe a sorozatba:S

ups and downs

antijuve
mi neten toljuk,igaz Gab? 😊).
egyébként a sima 1-et majd megpróbálhatjuk hamachin,mert mi hárman vagyunk

ups and downs

A grafika azért nem tetszik mert túl jó(erõs gép kell hozzá) vagy mert túl gagyi? Egyébként az elsõ résznek hol volt jobb a grafikája? Alap nézetben tényleg elég jó volt(de ennek a szintjét nem érte el), de ráközelítve meg fõleg elég furcsán néztek ki a textúrák. Remélem ez a rész az 1. és a 2. rész elõnyeit egyesíti majd
trogerzsiger
Vkinek nincs kedve hamacsin tolni az elsõt?

trogerzsiger
Én a haverommal az elsõt tóljuk hamacsin! remélem lesz majd olyan jó mint az 1

majerbélazsák
hú, ez remek hír😊
a második részt nagyon bírom. tényleg, nincs meg valakinek a 2. rész magyarúl?😛

Éjszaka puppol a rigó. Microsoft Windows ME | Microsoft Internet Explorer 5.50.4134.0100 & Mozilla Firefox 1.5.0.11 | MSN Messenger 1.0(1.0.0863) Visszafelé fejlődök :D

Czdano
az elsõnek jobb volt a grafikája

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

VRSDM
nekem sem tetszik a grafika... sajnos túlzásba esik sok cég grafika terén...

u dont have to listen anybody else but me

Szerintem a képek alapján igen is jó a grafikája!
Egyébként a 3. képen kiváncsi vagyok mik azok a szörnyek, Talán egy kis mitológiát is belevisznek a játékba?
tobias88
hát ez GraFIKA így ránézésre sztem
Frosty01
egész jól néz ki ^o)

practitioner of the forbidden arts of death

antijuve
pontosan😊).nagyon jó😊)
Tekila😄

ups and downs

Tigristank
Jó az még most is! 😊

antijuve
Nagy klasszikus az elsõ rész és az AoC😊

ups and downs

ColdFire
nice, csak ha már a supreme-t se bírja szegénykém, ehhez is nagy erõlködés kéne :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Dragooon
szépnek néz ki, biztos hogy kipróbálom, már a 2. is tetszett ^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Már készül az Empire Earth 3 a Mac Doc jóvoltából. A grafikája jónak néz ki, remélem nem lesznek benne azok a hibák amik a 2-ben benne voltak.
Itt van néhány kép:

← ElőzőOldal 4 / 4