199
Empire Earth 3
-
#39 ez jól néz ki szvsz -
Army1990 #38 Itt egy újabb kép:
-
Army1990 #37 Kiváncsi leszek hány korszak lesz benne -
#36 rendben van:) -
Army1990 #35 Bocs Juve, elsősorban nem erre a fórumra értettem, hanem ha körül nézel más fórumokon sok helyen leszólják a grafikát(pl:"Az első résznek jobb grafikája volt). Szerintem tényleg nem túl jó egy Warcraft szerű grafika egy ilyen játékhoz, inább valami komoly esetleg egy kis komor grafika kéne. -
#34 Szerintem is. Furcsa lenne, ha nem. :) -
#33 senki sem szólta le a játékot.a grafban tényleg van kis WarCraft szerűség,ami szerintem nagyon nem jó.csupán "ennyi lett mondva":)) -
#32 Sziasztok!
EE1 bajnokságot indítok!! jelentekzni a jelentkezők számától függöen csapatos vagy egyéni lesz! msn vagy email:[email protected] -
Army1990 #31 Nem tudom mért szólják sokan már most le a játékot, amikor még pár kép jelent meg(lehet gagyi lesz de ezt most még nem lehet tudni). Szerintem a grafika elég jó, én inkább meseszerűnek, komolytalannak mondanám(Warcraft szerű). A 2 szerintem se közelítette meg az első rész szintjét, de a Mac Doc hátha tanult a korábbi hibáiból és egy nagyon jó, hangulatos játékot raknak össze.
Én adok neki egy esélyt! -
Army1990 #30 Szerintem azért vannak különböző korokban levő egységek a képeken mert ezeket direkt bemutatásra szánták -
#29 Aki még nemlátta volna ittvannak az új képek -
#28 szart se látok a képből antijuve van emesened? az enyém [email protected] -
#27 nekem be se jön a kép() -
#26 Érdekes, az első képen a jobb alsó sarokban mintha középkori egységek lennének, míg velük szemben valami légpárnás tankok. :) -
#25 XXXXX:( -
Army1990 #24 Itt van még négy kép, ebből már több egységet megismerhetünk. Úgy látom végre a falra is lehet küldeni egységeket. A Földgömbös képből és a leírásból következtetve szerintem az egész bolygón lehet majd háborúzni.
Durván néz ki a II.világháborús és a jövőbeli csatahajó a középkori fal előtt. De van egy eléggé észervehető hiba, a pixel árnyékok.
-
#23 ja,majd négyen. -
#22 antijuve egyszer nem játszanánk vele hamachin? -
#21 Szoktál neten is játszani? -
#20 Jaja. Rég játszottunk már egy normálisat. :) -
#19 Nekem az első kurvára teccik még a mai napig is jáccom vele :) a második résszel nem jáccotam de fönn van a gépen (még nem volt időm ki próbálni az 1 miatt ) és ez a három remélesz qrva jó lessz :) -
Goth #18 fasza, az első részt nagyon szerettem =) Bár a 2-t elbaszták.
A graf egyébként pont jó, cseppet érdekes. Második kép meg nagyon ótvar xD -
#17 egyébként ez a grafika egyelőre nekem se jön be nagyon.
mitológiát meg remélem hagyják,mert kicsit csalódás lenne ha bekerülne ilyesmi ebbe a sorozatba:S -
#16 mi neten toljuk,igaz Gab? :)).
egyébként a sima 1-et majd megpróbálhatjuk hamachin,mert mi hárman vagyunk -
Army1990 #15 A grafika azért nem tetszik mert túl jó(erős gép kell hozzá) vagy mert túl gagyi? Egyébként az első résznek hol volt jobb a grafikája? Alap nézetben tényleg elég jó volt(de ennek a szintjét nem érte el), de ráközelítve meg főleg elég furcsán néztek ki a textúrák. Remélem ez a rész az 1. és a 2. rész előnyeit egyesíti majd -
#14 Vkinek nincs kedve hamacsin tolni az elsőt? -
#13 Én a haverommal az elsőt tóljuk hamacsin! remélem lesz majd olyan jó mint az 1 -
#12 hú, ez remek hír:)
a második részt nagyon bírom. tényleg, nincs meg valakinek a 2. rész magyarúl?:P -
#11 az elsőnek jobb volt a grafikája -
#10 nekem sem tetszik a grafika... sajnos túlzásba esik sok cég grafika terén... -
Army1990 #9 Szerintem a képek alapján igen is jó a grafikája!
Egyébként a 3. képen kiváncsi vagyok mik azok a szörnyek, Talán egy kis mitológiát is belevisznek a játékba? -
#8 hát ez GraFIKA így ránézésre sztem -
#7 egész jól néz ki ^o) -
#6 pontosan:)).nagyon jó:))
Tekila:D -
#5 Jó az még most is! :) -
#4 Nagy klasszikus az első rész és az AoC:) -
#3 nice, csak ha már a supreme-t se bírja szegénykém, ehhez is nagy erőlködés kéne :\ -
#2 szépnek néz ki, biztos hogy kipróbálom, már a 2. is tetszett ^^ -
Army1990 #1 Már készül az Empire Earth 3 a Mac Doc jóvoltából. A grafikája jónak néz ki, remélem nem lesznek benne azok a hibák amik a 2-ben benne voltak.
Itt van néhány kép: