199
Empire Earth 3
  • Blood Raven
    hy
    ha valaki játszik neten is irjon hogy öszehozzunk egy két gyakorlo játékot!
  • Ace McCloud
    Szevasztok !

Legyetek kedvesek elárulni nekem, hogy honnan lehet letölteni ehez a játékhoz a magyar feliratot !

Előre is köszönöm..
  • HoReSz1975
    Hi @ all

Érdekes, hogy a 2. rész szinkronos ez pedig csak feliratot kapott
  • ratido
    Mi a fenét csináljak mikor elérem a jelenkort akor a közel keleti játékosok amit a gép irányí folyamatosan támadnak??
  • gabo91
    Helo.

Amikor a földgömbön kell szorakozni akkor ott mit lehet csinálni? Nem igazán jöttem rá, a melettem lévők meg elég szépen épitkeznek...
  • BaliBoy
    Nekem ugyanez a problémám. Sikerült megoldást találni rá?
  • toysoldier
    hehe, köszi
    [URL=http://zeneszoveg.hu/lyrics.php?lc=37027]innen van ^^[/URL]
  • antijuve
    nemtom.viszont jó az aláírásod:))
  • toysoldier
    Hali
    pályaszerkesztő van a játékhoz?
  • Bogdogege

• HunGripen
    Az IGN-re és a Gamespot-ra már kerültek fel ismertetők. Hát azok alapján eléggé elbaszták a játékot. Kár érte, azért szerintem majd még kifogom próbálni.

Talán az Empire Earth 4(ha lesz) majd jobb lesz, de ezek után nem vagyok benne biztos, hogy valaki vállakkozna rá.
  • drot
    hello vki nemtudja hogy tudnám magyarosítani??
  • NorDel
    Sziasztok! Van már valakinek személyes tapasztalata a játékról? ha igen szeretném ha megosztaná velünk.
    Még egy dolog: érdekes hogy említi mindenki hogy a teljes játék az szebb. Ez igaz mivel a demóban a textúra minőség a legalacsonyabb beállításon(low) van, magasabbra nem állítható, legalábbis nekem nem, mivel le van tiltva!
  • lee56
    uj videokártya driverrel próbáltad már? esetleg directX frissítés?
  • GoKu x
    Sziasztok!Valaki segitsen elinditom a játékot és semmi nem látszik belőle cska szürke háttéren vannak kiirva amenűk "single player, multi player" stb.Amikro elinditom akor is ckas hang van és ugyna ugy szürke háttér és megint csak a felírások látszanak!!VÁlaszotokat előre is köszi!
  • HunGripen
    Szívesen.

Hát, nem pont ezekre a képekre gondoltam, hanem amit te készítettél játék közben.
  • Juraviel
    Szia HunGripen!

Köszönöm a segítséged, de még mindig szaggat.

Nem igazán tudom véleményezni, hisz nem tudom érdemben kipróbálni. Talán a patch, de írják itt páran, hogy gallyra vágja... Igazából nem is nekem kell, hanem a testvéremnek.

Íme a képek :)
  • HunGripen
    A hivatalos fórumon olvastam, hogy nem szabad bekapcsolni a videó kártyán a Anti-Aliasing-ot(Élsimítás vagy mi), mert azt nagyon nem kedveli a játék.

Egyébbként milyen a játék?
    Tudnál képeket belinkelni?
  • Zoli Zoltan
    Azt hiszem, hogy minden stratégia kedvelőnek nagy csalódás lessz ez a játék!
  • Juraviel
    - 2 GB DDR2 RAM

Bocs az elírásért és a a dupla hsz-ért.
  • Juraviel
    Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni!

Nálam eszméletlenül szaggat, már a menüben. A játékot csak fullra lebutítva lehet normális sebességgel játszani, pedig ilyen gépem van:

- Intel Core 2 CPU 4300 @1,80 GHz
    - 2 GB DDR2
    - Radeon X1950Pro 256 Mb DDR3 / Core Clock in Mhz: 581 Mhz / Memory Clock in Mhz: 702 Mhz

Valami ötlet? Vagy ilyen rossz a játék optimalizálása?

Előre is köszönöm!

Ja, és ne feledjük a javasolt gépigény:
    - 3.2 GHz Intel(R) Pentium(R) 4, 2.2 GHz AMD(R) Athlon(TM) 64 3500+ or faster processor (dual core Pentium D, Core 2 Duo or Athlon X2/FX processor recommended).
    - NVIDIA(R) GeForce(TM) 7000 series graphics card or equivalent DirectX(R) 9.0c-compliant 256 MB 3D video card supporting hardware T&L and Shader Model 3.0 or higher (512 MB SLI compatible 3D video cards recommended)
    - 1 GB RAM or more
    - 1 GB or greater Virtual Memory Swap File
    - 6 GB of uncompressed hard disk space for game files
    - Microsoft(R) Windows(R) 32-BIT XP or Vista operating system
    - DirectX(R) 9.0c (included)
    - DirectX(R)-compatible sound card and speakers or headphones
    - DVD drive
    - Microsoft(R) compatible mouse and keyboard
  • Sanko
    200 emberes limit ???????? itt q**ták el az egészet :(
  • ricsa008
    basszus ez nem fér rá egy dvd-re
  • Tibbor
    Betenne valaki screenshotokat a fullból?Most már tényleg kiváncsi vagyok...
  • lee56
    A patch hibákat okoz , na ez szép...
  • HunGripen
    Szerintem ne töltds le. Max akkor ha egyáltalén nem működik a játék.

Kipróbáltad már?
  • rtfmZoli
    bocs a kicsit offért
  • rtfmZoli
    valami jó stratégia:
    Supreme Commander,csak az a hátránya, hogy közelről nem fogod csodálni a shadereket, meg a normalmappot, hanem a csatára fogsz koncentrálni, meg van gépigénye is sok egység, meg sok A.I. mellett
    középkori: Cossacks,MTW2 esetleg(még egy kör szindróma is néha bejátszik,de nem annyira mint a Civ4-nél)
  • lalakov
    Lehet, hogy jó stratégiai játék, de messze nem Empire Earth. Szerintem borzalmas lett, teljesen elrontották. Pedig már úgy hiányzik egy jó stratégia, asszem felteszem az első részt.
  • bgabor
    Akkor várjuk a személyes tapasztalatokat, képeket! :)
  • ragobynara
    Akkor ne töltsem majd le az 1.1-es patchet a játékhoz?
  • HunGripen
    Igen több helyen azt írják, hogy a teljes játék sokkal jobb.

Valaki majd tudna képeket belinkelni a teljes jázékból?
  • ragobynara
    A demó nem lett jó, a teljes állítólag sokkal-sokkal jobb. Hamarosan saját tapasztalatokat is tudok mondani majd énis.
  • bgabor
    Jól érzem én ki a hozzászólásokból, hogy ez nem lett valami kiváló játék?
  • HunGripen
    FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most olvastam, hogy az 1.1-es patch rengeteg hibát okoz a játékban, úgy hogy mégse töltsétek le. Bocsi a tegnapi hozzászólásért, de amikor azt írtam akkor még senki semmit nem írt hibákról.
  • HunGripen
    Na olvastam egy-két dolgot a játék hivatalos fórumán. Azt írják, hogy a teljes játék sokkal jobb mint a demó. Sokkal jobb a grafika, az ellenség többször támad, épít ki védelmet stb. Akinek már meg van a játék az töltse le a patchet, mert az e legtöbb egységmozgásos problémát megoldja:

Empire Earth 3 patch
  • mama2
    Mikor jelenik meg?
    UI: Empire Earth Forever!!!!!!!
  • AC2
    "A pirossal jelzett verziókat ajánlott szedni!" ^^
  • Aakos
    a gamez.fee.hu-n fent van mind2, melyiket lenne érdemes leszedni?
  • yaqwsxcde

Empire Earth III <----- www.gepigeny.extra.hu