Empire Earth 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az IGN-re és a Gamespot-ra már kerültek fel ismertetõk. Hát azok alapján eléggé elbaszták a játékot. Kár érte, azért szerintem majd még kifogom próbálni.

Talán az Empire Earth 4(ha lesz) majd jobb lesz, de ezek után nem vagyok benne biztos, hogy valaki vállakkozna rá.
drot
hello vki nemtudja hogy tudnám magyarosítani??

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Sziasztok! Van már valakinek személyes tapasztalata a játékról? ha igen szeretném ha megosztaná velünk. <#wink>
Még egy dolog: érdekes hogy említi mindenki hogy a teljes játék az szebb. Ez igaz mivel a demóban a textúra minõség a legalacsonyabb beállításon(low) van, magasabbra nem állítható, legalábbis nekem nem, mivel le van tiltva!
uj videokártya driverrel próbáltad már? esetleg directX frissítés?

GoKu x
Sziasztok!Valaki segitsen elinditom a játékot és semmi nem látszik belõle cska szürke háttéren vannak kiirva amenûk "single player, multi player" stb.Amikro elinditom akor is ckas hang van és ugyna ugy szürke háttér és megint csak a felírások látszanak!!VÁlaszotokat elõre is köszi!

Szívesen.

Hát, nem pont ezekre a képekre gondoltam, hanem amit te készítettél játék közben.
Szia HunGripen!

Köszönöm a segítséged, de még mindig szaggat.

Nem igazán tudom véleményezni, hisz nem tudom érdemben kipróbálni. Talán a patch, de írják itt páran, hogy gallyra vágja... Igazából nem is nekem kell, hanem a testvéremnek.

Íme a képek 😊

A hivatalos fórumon olvastam, hogy nem szabad bekapcsolni a videó kártyán a Anti-Aliasing-ot(Élsimítás vagy mi), mert azt nagyon nem kedveli a játék.

Egyébbként milyen a játék?
Tudnál képeket belinkelni?
Azt hiszem, hogy minden stratégia kedvelõnek nagy csalódás lessz ez a játék!<#levele>
- 2 GB DDR2 RAM

Bocs az elírásért és a a dupla hsz-ért. <#vigyor5>

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni!

Nálam eszméletlenül szaggat, már a menüben. A játékot csak fullra lebutítva lehet normális sebességgel játszani, pedig ilyen gépem van:

- Intel Core 2 CPU 4300 @1,80 GHz
- 2 GB DDR2
- Radeon X1950Pro 256 Mb DDR3 / Core Clock in Mhz: 581 Mhz / Memory Clock in Mhz: 702 Mhz

Valami ötlet? <#falbav><#falbav><#falbav><#email> Vagy ilyen rossz a játék optimalizálása?

Elõre is köszönöm!

Ja, és ne feledjük a javasolt gépigény:
- 3.2 GHz Intel(R) Pentium(R) 4, 2.2 GHz AMD(R) Athlon(TM) 64 3500+ or faster processor (dual core Pentium D, Core 2 Duo or Athlon X2/FX processor recommended).
- NVIDIA(R) GeForce(TM) 7000 series graphics card or equivalent DirectX(R) 9.0c-compliant 256 MB 3D video card supporting hardware T&L and Shader Model 3.0 or higher (512 MB SLI compatible 3D video cards recommended)
- 1 GB RAM or more
- 1 GB or greater Virtual Memory Swap File
- 6 GB of uncompressed hard disk space for game files
- Microsoft(R) Windows(R) 32-BIT XP or Vista operating system
- DirectX(R) 9.0c (included)
- DirectX(R)-compatible sound card and speakers or headphones
- DVD drive
- Microsoft(R) compatible mouse and keyboard

Sanko
200 emberes limit ???????? itt q**ták el az egészet 😞

a mohának mindig a déli oldala fás

basszus ez nem fér rá egy dvd-re <#wow2><#falbav><#falbav><#falbav>
Betenne valaki screenshotokat a fullból?Most már tényleg kiváncsi vagyok...

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

A patch hibákat okoz <#wilting>, na ez szép...

Szerintem ne töltds le. Max akkor ha egyáltalén nem mûködik a játék.

Kipróbáltad már?
rtfmZoli
bocs a kicsit offért

rtfmZoli
valami jó stratégia:
Supreme Commander,csak az a hátránya, hogy közelrõl nem fogod csodálni a shadereket, meg a normalmappot, hanem a csatára fogsz koncentrálni, meg van gépigénye is sok egység, meg sok A.I. mellett
középkori: Cossacks,MTW2 esetleg(még egy kör szindróma is néha bejátszik,de nem annyira mint a Civ4-nél)

lalakov
Lehet, hogy jó stratégiai játék, de messze nem Empire Earth. Szerintem borzalmas lett, teljesen elrontották. Pedig már úgy hiányzik egy jó stratégia, asszem felteszem az elsõ részt.
Akkor várjuk a személyes tapasztalatokat, képeket! 😊

ragobynara
Akkor ne töltsem majd le az 1.1-es patchet a játékhoz?

Igen több helyen azt írják, hogy a teljes játék sokkal jobb.

Valaki majd tudna képeket belinkelni a teljes jázékból?
ragobynara
A demó nem lett jó, a teljes állítólag sokkal-sokkal jobb. Hamarosan saját tapasztalatokat is tudok mondani majd énis.

Jól érzem én ki a hozzászólásokból, hogy ez nem lett valami kiváló játék?

FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most olvastam, hogy az 1.1-es patch rengeteg hibát okoz a játékban, úgy hogy mégse töltsétek le. Bocsi a tegnapi hozzászólásért, de amikor azt írtam akkor még senki semmit nem írt hibákról.
Na olvastam egy-két dolgot a játék hivatalos fórumán. Azt írják, hogy a teljes játék sokkal jobb mint a demó. Sokkal jobb a grafika, az ellenség többször támad, épít ki védelmet stb. Akinek már meg van a játék az töltse le a patchet, mert az e legtöbb egységmozgásos problémát megoldja:

Empire Earth 3 patch
mama2
Mikor jelenik meg?
UI: Empire Earth Forever!!!!!!!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

"A pirossal jelzett verziókat ajánlott szedni!" ^^

a gamez.fee.hu-n fent van mind2, melyiket lenne érdemes leszedni?
grebber
Empire.Earth.III-RELOADED

Next PC upgrade: 2022

😄
Empire.Earth.III.CLONEDVD-AVENGED
ragobynara
Megvárom a teljes milyen lesz, és utána eldõlik majd 😊

Van itt valaki aki ezek után, még megakarja szerezin a játékot valamilyen módon?
Nem akarok senkit megbántani, de életem egyik legnagyobb csalódása volt a 3.rész demója.Nem akartam elhinni, hohy ilyen idejétmúlt grafikával és ennyire katasztrófális AI-val ki mernek adni egy demót!A látvány és a gépigény abszolút nincsenek szinkronban, a tankjaim egy kaotikus kupacot alkotva odabénáznak az "ellenség" Town Centeréhez, majd ki merre céloz(többen nem is az épületre!), elkezdenek lõni.A z útvonalkeresésrõl pedig jobb nem is beszélni: a jármûvek elakadnak egymásban és a tereptárgyakban, helyben "rezegnek", mint egy epilepsziás csótány, az esõeffekt a dilettantizmus határát súrolja, úgyhogy botrányos.Kár a sorozatért, pedig az eddigi részeket nagyon szerettem...<#szomoru1>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Na amerikában már kapható a játék, Európába majd õár nap múlva.

Addig is itt egy kis kedvcsináló:
Gamestar videó
Ápr. 1 még elég messze van és az 1.6 gigás "poént" elég sokan zokon vennék.
Arról nem is beszélve, hogy mekkora veszteség ez a vicc anyagilag, ha azokra gondolok akik most elfordulnak a játéktól.
Szóval reménykedni lehet, de ez inkább a szomorú valóság.
De ne legyen igazam és adjanak ki egy zseniális játékot, akkor fejet hajtok a fejlesztõk elõtt 😊

Nem hinném hogy ez komoly demó. Már az EE1 is ezerszer szebb volt. Minek csinálnának egy ilyen szintû játékot? Szerintem nemsoká bejelentik hogy a demót poénból csinálták.
Sajnos a játék lesz vicc, ha ezt komolyan gondolják.
A graf pocsék, de ezt még meg lehet emészteni, ha jó a játék.
De számomra sikerült kiölni a stratégiát a nyersanyagok komoly korlátozásával. Nem igazán jött be a leegyszerûsített dizájn...már ha ezt lehet annak nevezni.
Utoljára Mad Doc a Star Trek Armada 2-vel villantott, azóta vergõdnek...legalábbis szerintem. Kár, mert jobb játékot vártam tõlük.

Ez a demó poén az tuti. Ilyet nem adnak ki. A gépigény óriási, a grafika 10 évvel ezelõtti, a csapatmozgás rettenetes, a tankok lánctalpa nem mozod, csúszik az egész. Ocsmány kidolgozás. És amikor az engineerek táncolnak... Ez a demó biztos hogy poén csak, semmi más.
Na megnéztem a demót full beállításon.

Ez most valami vicc?
Hát a Sierra fórumán ellég sok a negatív hozzászólás.
hello,én nagyon várom,sztem a grafja is jó...

Lehet h kicsit rondácska, de ez a színvonal ma már teljesen elfogadott, hisz nem egy ilyen láttunk már... És lehet hogy pont ennek köszönhetõen lesz jó a tartalom

ragobynara
Pár hozzászólással lejjebb igen, képeket is rakott be... 😊 Nekem most települ a demó, én is nyomatok majd pár képet belõle, miután kipróbáltam.

Kipróbálta már valaki a demót?
Milyen?
ragobynara
Hmm, csodálom hogy egy ilyen jó (persze ez szubjektív) játék iránt ilyen kevés az érdeklõdés itt a fórumon... :S

saxicola
Szerintem bûn ronda a játék.

www.gportal.hu/bioshock

sb1
Íme néhány kép...

A képek full grafon készûltek, 1680*1050-ben !

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s