Empire Earth 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán az Empire Earth 4(ha lesz) majd jobb lesz, de ezek után nem vagyok benne biztos, hogy valaki vállakkozna rá.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Még egy dolog: érdekes hogy említi mindenki hogy a teljes játék az szebb. Ez igaz mivel a demóban a textúra minõség a legalacsonyabb beállításon(low) van, magasabbra nem állítható, legalábbis nekem nem, mivel le van tiltva!
Hát, nem pont ezekre a képekre gondoltam, hanem amit te készítettél játék közben.
Köszönöm a segítséged, de még mindig szaggat.
Nem igazán tudom véleményezni, hisz nem tudom érdemben kipróbálni. Talán a patch, de írják itt páran, hogy gallyra vágja... Igazából nem is nekem kell, hanem a testvéremnek.
Íme a képek 😊
Egyébbként milyen a játék?
Tudnál képeket belinkelni?
Bocs az elírásért és a a dupla hsz-ért. <#vigyor5>#vigyor5>
Szeretném a segítségeteket kérni!
Nálam eszméletlenül szaggat, már a menüben. A játékot csak fullra lebutítva lehet normális sebességgel játszani, pedig ilyen gépem van:
- Intel Core 2 CPU 4300 @1,80 GHz
- 2 GB DDR2
- Radeon X1950Pro 256 Mb DDR3 / Core Clock in Mhz: 581 Mhz / Memory Clock in Mhz: 702 Mhz
Valami ötlet? <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#email>#email> Vagy ilyen rossz a játék optimalizálása?
Elõre is köszönöm!
Ja, és ne feledjük a javasolt gépigény:
- 3.2 GHz Intel(R) Pentium(R) 4, 2.2 GHz AMD(R) Athlon(TM) 64 3500+ or faster processor (dual core Pentium D, Core 2 Duo or Athlon X2/FX processor recommended).
- NVIDIA(R) GeForce(TM) 7000 series graphics card or equivalent DirectX(R) 9.0c-compliant 256 MB 3D video card supporting hardware T&L and Shader Model 3.0 or higher (512 MB SLI compatible 3D video cards recommended)
- 1 GB RAM or more
- 1 GB or greater Virtual Memory Swap File
- 6 GB of uncompressed hard disk space for game files
- Microsoft(R) Windows(R) 32-BIT XP or Vista operating system
- DirectX(R) 9.0c (included)
- DirectX(R)-compatible sound card and speakers or headphones
- DVD drive
- Microsoft(R) compatible mouse and keyboard
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Kipróbáltad már?
Supreme Commander,csak az a hátránya, hogy közelrõl nem fogod csodálni a shadereket, meg a normalmappot, hanem a csatára fogsz koncentrálni, meg van gépigénye is sok egység, meg sok A.I. mellett
középkori: Cossacks,MTW2 esetleg(még egy kör szindróma is néha bejátszik,de nem annyira mint a Civ4-nél)
Valaki majd tudna képeket belinkelni a teljes jázékból?
Most olvastam, hogy az 1.1-es patch rengeteg hibát okoz a játékban, úgy hogy mégse töltsétek le. Bocsi a tegnapi hozzászólásért, de amikor azt írtam akkor még senki semmit nem írt hibákról.
Empire Earth 3 patch
UI: Empire Earth Forever!!!!!!!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Addig is itt egy kis kedvcsináló:
Gamestar videó
Arról nem is beszélve, hogy mekkora veszteség ez a vicc anyagilag, ha azokra gondolok akik most elfordulnak a játéktól.
Szóval reménykedni lehet, de ez inkább a szomorú valóság.
De ne legyen igazam és adjanak ki egy zseniális játékot, akkor fejet hajtok a fejlesztõk elõtt 😊
A graf pocsék, de ezt még meg lehet emészteni, ha jó a játék.
De számomra sikerült kiölni a stratégiát a nyersanyagok komoly korlátozásával. Nem igazán jött be a leegyszerûsített dizájn...már ha ezt lehet annak nevezni.
Utoljára Mad Doc a Star Trek Armada 2-vel villantott, azóta vergõdnek...legalábbis szerintem. Kár, mert jobb játékot vártam tõlük.
Ez most valami vicc?
Milyen?
A képek full grafon készûltek, 1680*1050-ben !
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s