199
Empire Earth 3
  • grebber
    Empire.Earth.III-RELOADED
  • markastor
    :D
  • markastor
    Empire.Earth.III.CLONEDVD-AVENGED
  • ragobynara
    Megvárom a teljes milyen lesz, és utána eldőlik majd :)
  • HunGripen
    Van itt valaki aki ezek után, még megakarja szerezin a játékot valamilyen módon?
  • Tibbor
    Nem akarok senkit megbántani, de életem egyik legnagyobb csalódása volt a 3.rész demója.Nem akartam elhinni, hohy ilyen idejétmúlt grafikával és ennyire katasztrófális AI-val ki mernek adni egy demót!A látvány és a gépigény abszolút nincsenek szinkronban, a tankjaim egy kaotikus kupacot alkotva odabénáznak az "ellenség" Town Centeréhez, majd ki merre céloz(többen nem is az épületre!), elkezdenek lőni.A z útvonalkeresésről pedig jobb nem is beszélni: a járművek elakadnak egymásban és a tereptárgyakban, helyben "rezegnek", mint egy epilepsziás csótány, az esőeffekt a dilettantizmus határát súrolja, úgyhogy botrányos.Kár a sorozatért, pedig az eddigi részeket nagyon szerettem...
  • HunGripen
    Na amerikában már kapható a játék, Európába majd őár nap múlva.

Addig is itt egy kis kedvcsináló:
    Gamestar videó
  • engine
    Ápr. 1 még elég messze van és az 1.6 gigás "poént" elég sokan zokon vennék.
    Arról nem is beszélve, hogy mekkora veszteség ez a vicc anyagilag, ha azokra gondolok akik most elfordulnak a játéktól.
    Szóval reménykedni lehet, de ez inkább a szomorú valóság.
    De ne legyen igazam és adjanak ki egy zseniális játékot, akkor fejet hajtok a fejlesztők előtt :)
  • maniac001
    Nem hinném hogy ez komoly demó. Már az EE1 is ezerszer szebb volt. Minek csinálnának egy ilyen szintű játékot? Szerintem nemsoká bejelentik hogy a demót poénból csinálták.
  • engine
    Sajnos a játék lesz vicc, ha ezt komolyan gondolják.
    A graf pocsék, de ezt még meg lehet emészteni, ha jó a játék.
    De számomra sikerült kiölni a stratégiát a nyersanyagok komoly korlátozásával. Nem igazán jött be a leegyszerűsített dizájn...már ha ezt lehet annak nevezni.
    Utoljára Mad Doc a Star Trek Armada 2-vel villantott, azóta vergődnek...legalábbis szerintem. Kár, mert jobb játékot vártam tőlük.
  • maniac001
    Ez a demó poén az tuti. Ilyet nem adnak ki. A gépigény óriási, a grafika 10 évvel ezelőtti, a csapatmozgás rettenetes, a tankok lánctalpa nem mozod, csúszik az egész. Ocsmány kidolgozás. És amikor az engineerek táncolnak... Ez a demó biztos hogy poén csak, semmi más.
  • maniac001
    Na megnéztem a demót full beállításon.

Ez most valami vicc?
  • HunGripen
    Hát a Sierra fórumán ellég sok a negatív hozzászólás.
  • 6600GT
    hello,én nagyon várom,sztem a grafja is jó...
  • AC2
    Lehet h kicsit rondácska, de ez a színvonal ma már teljesen elfogadott, hisz nem egy ilyen láttunk már... És lehet hogy pont ennek köszönhetően lesz jó a tartalom
  • ragobynara
    Pár hozzászólással lejjebb igen, képeket is rakott be... :) Nekem most települ a demó, én is nyomatok majd pár képet belőle, miután kipróbáltam.
  • HunGripen
    Kipróbálta már valaki a demót?
    Milyen?
  • ragobynara
    Hmm, csodálom hogy egy ilyen jó (persze ez szubjektív) játék iránt ilyen kevés az érdeklődés itt a fórumon... :S
  • saxicola
    Szerintem bűn ronda a játék.
  • sb1
    Íme néhány kép...

A képek full grafon készűltek, 1680*1050-ben !

• sb1
    Na, feltelepítettem, megyek kicsik nyúzom, azt majd rakok be kéoeket is...Addig is álljos itt a readme-ben található gépigény:
    1. SYSTEM REQUIREMENTS FOR FULL GAME
    ---------------------------------------------------------------

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

- 1.7 GHz Intel(R) Pentium(R) 4, AMD(R) Athlon(TM) XP processor or equivalent
    - NVIDIA(R) GeForce(TM) 6000 series graphics card or equivalent DirectX(R) 9.0c-compliant 128 MB 3D video card supporting hardware T&L and Shader Model 2.0 or higher
    - 512 MB RAM
    - 4.5 GB of uncompressed hard disk space for game files
    - Microsoft(R) Windows(R) 32-BIT XP or Vista operating system
    - DirectX(R) 9.0c (included)
    - DirectX(R)-compatible sound card and speakers or headphones
    - DVD drive
    - Microsoft(R) compatible mouse and keyboard
    - Internet Connection: Cable/DSL or faster for online play

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
    - 3.2 GHz Intel(R) Pentium(R) 4, 2.2 GHz AMD(R) Athlon(TM) 64 3500+ or faster processor (dual core Pentium D, Core 2 Duo or Athlon X2/FX processor recommended).
    - NVIDIA(R) GeForce(TM) 7000 series graphics card or equivalent DirectX(R) 9.0c-compliant 256 MB 3D video card supporting hardware T&L and Shader Model 3.0 or higher (512 MB SLI compatible 3D video cards recommended)
    - 1 GB RAM or more
    - 1 GB or greater Virtual Memory Swap File
    - 6 GB of uncompressed hard disk space for game files
    - Microsoft(R) Windows(R) 32-BIT XP or Vista operating system
    - DirectX(R) 9.0c (included)
    - DirectX(R)-compatible sound card and speakers or headphones
    - DVD drive
    - Microsoft(R) compatible mouse and keyboard
    - Internet Connection: HIGH SPEED Cable/DSL/LAN for faster online pla
  • sb1
    Egy nagyon gyors reg után innen szedjétek, folyamatos 500-al jön.
  • lololol
    Empire Earth 3 Demo

Filename
    EE3_DL_Demo_English.exe
    Author
    Mad Doc Software
    Size
    1.63 GB (1,746,925,919 bytes)
  • HunGripen
    Úgy értettem a nov6-ot, hogy Amerikában akkor jelenik meg. Korábban én Európai megjelensénél valami nov 9-et olvastam.

Nagyon kiváncsi vagyok a játékra. Biztos nem lesz olyan mint az 1, mert ennek már sokkal másabb a játékmenete, de szerintem érdemes lesz kipróbálni.
  • mnorbi
    warezbe lesz november 6 tol , mert usaba akkor jeleneik meg.
    Amugy itt olvasdhattok rola hogy milyen lesz 70 kerdesbe :
    http://forums.vgames.com/thread.jspa?threadID=44119&tstart=0

linkelni meg nem tudok :D
  • lee56
    Jaja sajnos, minél több videót nézek meg, annál jobban elszomorodok :(
  • AC2
    Nah arra mérget vehetsz hogy nem lesz olyan
  • AC2
    November 16
  • mnorbi
    csak legyen olyan mint az 1 legalább és semmi gond nem lesz vele
  • HunGripen
    Az Empire Earth 3 végre aranyon:

Empire Earth 3 ARANY!-Gamestar

Megjelenés:2007 november 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • HunGripen
    Új képek az Empire Earth 3-ból a Gamestaron!

Végre a World Domination módról is láthatunk képeket. Érdemes megnézni őket!
  • antijuve
    miért lenne?
  • AC2
    Látom megvan már az ellenzék, jóvan
  • antijuve
    nembaj,a sok egyenlő hárommal.
  • Tigristank
    Pontosan. Meg ugye ha megnézzük az Empire Earth 1-et, akkor már abban is sok állam közül lehetett választani.
  • HunGripen
    Nagyon el vagytok tájolva emberek!!!

Nem 3 nép lesz, hanem 3 fő régió és azon belül egy csomó más nép. A 3 fő régió teljes mértékben elfog térni egymástól mind egységekben mind taktikában.
    Ezen felül vannak a különböző népek(pl.Nyugat-->Nagy-Britannia, Távol-Kelet-->Kína stb.), melyek plusz képességekkel fognak rendelkezni(pl. a briteknek a legtöbb tengeri fejlesztés már egyből ki lesz fejlesztve).

Megnézném hol láttál ilyet az AEO-ban. Semmi bajom egyébbként az Age of Empire-sel máig az egyik kedvenc játékom, de legközelebb azért jobban néz utána a dologoknak mielőtt véleményt mondanál.
  • antijuve
    pff,legyen.
  • Tigristank
    Age of Empires.
  • antijuve
    pff,legyen.
  • AC2
    Eddigi egyik legtaktikusabb RTS, ez a közelébe nem fog érni sztem