199
Empire Earth 3
-
#119 Empire.Earth.III-RELOADED -
markastor #118 :D -
markastor #117 Empire.Earth.III.CLONEDVD-AVENGED -
#116 Megvárom a teljes milyen lesz, és utána eldőlik majd :) -
HunGripen #115 Van itt valaki aki ezek után, még megakarja szerezin a játékot valamilyen módon? -
Tibbor #114 Nem akarok senkit megbántani, de életem egyik legnagyobb csalódása volt a 3.rész demója.Nem akartam elhinni, hohy ilyen idejétmúlt grafikával és ennyire katasztrófális AI-val ki mernek adni egy demót!A látvány és a gépigény abszolút nincsenek szinkronban, a tankjaim egy kaotikus kupacot alkotva odabénáznak az "ellenség" Town Centeréhez, majd ki merre céloz(többen nem is az épületre!), elkezdenek lőni.A z útvonalkeresésről pedig jobb nem is beszélni: a járművek elakadnak egymásban és a tereptárgyakban, helyben "rezegnek", mint egy epilepsziás csótány, az esőeffekt a dilettantizmus határát súrolja, úgyhogy botrányos.Kár a sorozatért, pedig az eddigi részeket nagyon szerettem... -
HunGripen #113 Na amerikában már kapható a játék, Európába majd őár nap múlva.
Addig is itt egy kis kedvcsináló:
Gamestar videó -
engine #112 Ápr. 1 még elég messze van és az 1.6 gigás "poént" elég sokan zokon vennék.
Arról nem is beszélve, hogy mekkora veszteség ez a vicc anyagilag, ha azokra gondolok akik most elfordulnak a játéktól.
Szóval reménykedni lehet, de ez inkább a szomorú valóság.
De ne legyen igazam és adjanak ki egy zseniális játékot, akkor fejet hajtok a fejlesztők előtt :)
-
maniac001 #111 Nem hinném hogy ez komoly demó. Már az EE1 is ezerszer szebb volt. Minek csinálnának egy ilyen szintű játékot? Szerintem nemsoká bejelentik hogy a demót poénból csinálták. -
engine #110 Sajnos a játék lesz vicc, ha ezt komolyan gondolják.
A graf pocsék, de ezt még meg lehet emészteni, ha jó a játék.
De számomra sikerült kiölni a stratégiát a nyersanyagok komoly korlátozásával. Nem igazán jött be a leegyszerűsített dizájn...már ha ezt lehet annak nevezni.
Utoljára Mad Doc a Star Trek Armada 2-vel villantott, azóta vergődnek...legalábbis szerintem. Kár, mert jobb játékot vártam tőlük. -
maniac001 #109 Ez a demó poén az tuti. Ilyet nem adnak ki. A gépigény óriási, a grafika 10 évvel ezelőtti, a csapatmozgás rettenetes, a tankok lánctalpa nem mozod, csúszik az egész. Ocsmány kidolgozás. És amikor az engineerek táncolnak... Ez a demó biztos hogy poén csak, semmi más. -
maniac001 #108 Na megnéztem a demót full beállításon.
Ez most valami vicc? -
HunGripen #107 Hát a Sierra fórumán ellég sok a negatív hozzászólás. -
6600GT #106 hello,én nagyon várom,sztem a grafja is jó... -
AC2 #105 Lehet h kicsit rondácska, de ez a színvonal ma már teljesen elfogadott, hisz nem egy ilyen láttunk már... És lehet hogy pont ennek köszönhetően lesz jó a tartalom -
#104 Pár hozzászólással lejjebb igen, képeket is rakott be... :) Nekem most települ a demó, én is nyomatok majd pár képet belőle, miután kipróbáltam. -
HunGripen #103 Kipróbálta már valaki a demót?
Milyen? -
#102 Hmm, csodálom hogy egy ilyen jó (persze ez szubjektív) játék iránt ilyen kevés az érdeklődés itt a fórumon... :S -
#101 Szerintem bűn ronda a játék. -
#100 Íme néhány kép...
A képek full grafon készűltek, 1680*1050-ben !
-
#99 Na, feltelepítettem, megyek kicsik nyúzom, azt majd rakok be kéoeket is...Addig is álljos itt a readme-ben található gépigény:
1. SYSTEM REQUIREMENTS FOR FULL GAME
---------------------------------------------------------------
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
- 1.7 GHz Intel(R) Pentium(R) 4, AMD(R) Athlon(TM) XP processor or equivalent
- NVIDIA(R) GeForce(TM) 6000 series graphics card or equivalent DirectX(R) 9.0c-compliant 128 MB 3D video card supporting hardware T&L and Shader Model 2.0 or higher
- 512 MB RAM
- 4.5 GB of uncompressed hard disk space for game files
- Microsoft(R) Windows(R) 32-BIT XP or Vista operating system
- DirectX(R) 9.0c (included)
- DirectX(R)-compatible sound card and speakers or headphones
- DVD drive
- Microsoft(R) compatible mouse and keyboard
- Internet Connection: Cable/DSL or faster for online play
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
- 3.2 GHz Intel(R) Pentium(R) 4, 2.2 GHz AMD(R) Athlon(TM) 64 3500+ or faster processor (dual core Pentium D, Core 2 Duo or Athlon X2/FX processor recommended).
- NVIDIA(R) GeForce(TM) 7000 series graphics card or equivalent DirectX(R) 9.0c-compliant 256 MB 3D video card supporting hardware T&L and Shader Model 3.0 or higher (512 MB SLI compatible 3D video cards recommended)
- 1 GB RAM or more
- 1 GB or greater Virtual Memory Swap File
- 6 GB of uncompressed hard disk space for game files
- Microsoft(R) Windows(R) 32-BIT XP or Vista operating system
- DirectX(R) 9.0c (included)
- DirectX(R)-compatible sound card and speakers or headphones
- DVD drive
- Microsoft(R) compatible mouse and keyboard
- Internet Connection: HIGH SPEED Cable/DSL/LAN for faster online pla -
#98 Egy nagyon gyors reg után innen szedjétek, folyamatos 500-al jön. -
#97 Empire Earth 3 Demo
Filename
EE3_DL_Demo_English.exe
Author
Mad Doc Software
Size
1.63 GB (1,746,925,919 bytes) -
HunGripen #96 Úgy értettem a nov6-ot, hogy Amerikában akkor jelenik meg. Korábban én Európai megjelensénél valami nov 9-et olvastam.
Nagyon kiváncsi vagyok a játékra. Biztos nem lesz olyan mint az 1, mert ennek már sokkal másabb a játékmenete, de szerintem érdemes lesz kipróbálni. -
mnorbi #95 warezbe lesz november 6 tol , mert usaba akkor jeleneik meg.
Amugy itt olvasdhattok rola hogy milyen lesz 70 kerdesbe :
http://forums.vgames.com/thread.jspa?threadID=44119&tstart=0
linkelni meg nem tudok :D -
lee56 #94 Jaja sajnos, minél több videót nézek meg, annál jobban elszomorodok :( -
AC2 #93 Nah arra mérget vehetsz hogy nem lesz olyan -
AC2 #92 November 16 -
mnorbi #91 csak legyen olyan mint az 1 legalább és semmi gond nem lesz vele -
HunGripen #90 Az Empire Earth 3 végre aranyon:
Empire Earth 3 ARANY!-Gamestar
Megjelenés:2007 november 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
HunGripen #89 Új képek az Empire Earth 3-ból a Gamestaron!
Végre a World Domination módról is láthatunk képeket. Érdemes megnézni őket! -
#88 miért lenne? -
AC2 #87 Látom megvan már az ellenzék, jóvan -
#86 nembaj,a sok egyenlő hárommal. -
#85 Pontosan. Meg ugye ha megnézzük az Empire Earth 1-et, akkor már abban is sok állam közül lehetett választani. -
HunGripen #84 Nagyon el vagytok tájolva emberek!!!
Nem 3 nép lesz, hanem 3 fő régió és azon belül egy csomó más nép. A 3 fő régió teljes mértékben elfog térni egymástól mind egységekben mind taktikában.
Ezen felül vannak a különböző népek(pl.Nyugat-->Nagy-Britannia, Távol-Kelet-->Kína stb.), melyek plusz képességekkel fognak rendelkezni(pl. a briteknek a legtöbb tengeri fejlesztés már egyből ki lesz fejlesztve).
Megnézném hol láttál ilyet az AEO-ban. Semmi bajom egyébbként az Age of Empire-sel máig az egyik kedvenc játékom, de legközelebb azért jobban néz utána a dologoknak mielőtt véleményt mondanál. -
#83 pff,legyen. -
#82 Age of Empires. -
#81 pff,legyen. -
AC2 #80 Eddigi egyik legtaktikusabb RTS, ez a közelébe nem fog érni sztem