Empire Earth 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN: [email protected]
Csatlakozom, 3-at nem szabad megvenni <#shakehead>#shakehead>
KoЯn
Nemsoká megveszem a játékot (empire earth 3) csak azt szeretném megkérdezni,hogy pont minimum a gépigényem és hogy nagyon akadozna-e a játék mert ha igen akor majd ha jobb gépem lessz megveszem :)
Holehet állitani a magyar verzióra,hogy a felirat magyar legyen?
Elöre is köszi a segitség.
Én is megvettem a játékot magyarul, mivel nagy rajongója vagyok a második résznek, de sajnos olyan régi a laptopom, hogy élvezhetetlen rajta a játék:(
Szóval szívesen megválnék tõle baráti áron.
Mivel nem bírja a gépem, így a serial-t sem használtam fel a multiplayer játékhoz, így egyedileg regisztrálható.
Ha valakit érdekel írjon a [email protected]
Kriszta
De amúgy jobban jársz, ha nem telepíted fel <#shakehead>#shakehead>
KoЯn
Tudna valaki segíteni?
ups and downs
pls help!
Mellesleg elég gáz, hogy az egész játékban nem lehet repülõt (vagy helikoptert) gyártani. Az egész játék olyan, mintha egy lebutított demó lenne<#sir>#sir>
Pedig vannak benne jó dolgok.
KoЯn
fanatizmus:az oké.bár egyéni játékban mintha végig tartana (vagy legalábbis sokkal tovább mint multiban) multiban meg csak egy idõre
álcázás:hát nálam eleve csak az íjászt rejtette el,a lovagot és a hosszú kardot nem.de az íjászt is csak addig amíg nem lõtt vagy el nem találták
kereszteslovag:arra nem is jó a fanatizmus mint tudjuk:D
ups and downs
2 álca is van:az egyik hogy a mozdulatlan egységek láthatatlanok,a másikhoz viszont kell egy Capitulium,és akkor azzal el lehet a környezetében mindent tüntetni:épületet és embert is.
nemtok ilyen cheatról,de egyébként multiban (én úgy tudom) hogy nem is lehet használni semmiféle csalást.
ups and downs
szeretnék kérdezni valamit EE: Az Art of Conquest kiegészítõrõl! Tegnap játszottam neten, aki velem volt, alig csinált katonát, nah mondom tuti hogy vesztünk ... de megnyertük a játékot! Társamnak volt 15(!!) keresztes lovagja, és fehér színûek voltak (a fanatizmus miatt) meg átlátszóak. Utána játszottunk még1et csak ellenem volt, mikor támadott nem láttam egy katonáját sem!!! csak úgy simán kinyírt, nem is tudtam ellene védekezni! ez most valami cheat? vagy a civilizációépítõnél én is tok ilyent összehozni??? utána megpróbáltam egyjátékosban (fanatizmus,álcázás,kereszteslovagok) de az álcázás nem látszott meg a kereszteslovagokon:S ... ha valaki tud segítsen pls!
Nekem a II a mérvadó, az teljesen egyedire sikerült, nagyon megszerettem. Ahhoz képest ez a mostani elég nagy visszaesés. Kevesebb a harcos (fõleg a jövõben), és valahogy nem is olyan izgalmas. A kezelõfelület abszolút logikátlan.
Mellesleg a világdominancia módban csak nekem áll meg a játék? Korszakot váltani nem lehet, és hiába gyõzök le minden ellenfelet, nem megy tovább a játék. Szintúgy nem lehet a földgömbrõl továbblépni máshova.
Kb úgy vagyok most, mint az AoE 3-mal. Abból is sokkal jobbat vártam, de végülis megteszi.
KoЯn
thx, ha jár még vki itt:D
Sajnos nem tudtam megoldani a dolgot, de elég káoszos a progi ígyis.
Azthiszem részemrõl ennyi volt. Talán akkor sokaltam be végképp amikor a hajókat irányítottam, és láttam mennyire szánalmassan oldották meg a mozgásukat (amúgy minden egységét) Kb mint annak idején c64 en.
A mai viszonylatban ez nagyon gas......
Remélem van akinek ez örömet okoz, én tuti letúrom a merevlemezrõl, és biztos nem veszem meg a boltban, de még azis tuti hogy a következõ részeit sem méltatom figyelemre. Sajnálom hogy ezt kell írnom, de a mai korhoz, és a gépigényéhez mérten ez a legyatrább játék amivel az elmúlt 2 évben találkoztam. Elnézést ha valakinek a véleményét sérti a kritikám, de legalább õszinte volt. Isten veletek, és jó játékot. Hajrá Magyarok !!!!!!!
Magam is bízom benne, hátha így hozzájutunk, mert amúgy is káoszos a játék, hát még angolul...
Valaki ismeri a módját hogyan lehet a birodalmi, és a többi pontokat összeszedni??
Sajna útra pazaroltam párat, ami érdekes módon el is tûnt, és utánna bár war alatt kiírta hogy szereztem x pont ilyet, meg amolyat, valahogy mégsem kaptam meg. Egyszerûen kifogytam a pontokból, és utánna sem sereget, sem semmit nem tudtam létrehozni. A másik amit nem értettem, hogy a csapatok idõvel valahogy visszatöltõdnek??
nem teljessen értem ezt az egészet. Megköszönném ha valaki tudna segíteni.
A telepítésnél valami bónuszhoz kellõ kódot kért a progi. Ez fonteos, vagy semmi értelme megadni?? Amennyiben valaki tud ilyen kódot, megköszönném ha megadná.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
a settlers VI Rise of Empire sokkal jobb amúgy...
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Legyetek kedvesek elárulni nekem, hogy honnan lehet letölteni ehez a játékhoz a magyar feliratot !
Elõre is köszönöm..
Érdekes, hogy a 2. rész szinkronos ez pedig csak feliratot kapott <#dumcsi>#dumcsi><#wow1>#wow1>
Amikor a földgömbön kell szorakozni akkor ott mit lehet csinálni? Nem igazán jöttem rá, a melettem lévõk meg elég szépen épitkeznek...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
innen van ^^
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
pályaszerkesztõ van a játékhoz?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯