176
  • DjDano
    Ez semmi másról nem szól mint a játékkfüggők pénzének lenyúlásáról....
  • sathinel
    ) Volt 5 lvl 60 karim. PVP serveren is volt 7 karim 30-40 lvl. Nem farmoltam, nem léptem be nagy guildba, mert nem volt rendszeresen időm délutánonként bentlenni 4-5 órát. Tetszik a game. De tényleg farm. A pvp rewardokért is sok időt kell benntölteni. Én csak játszani szeretnék nem fanatikusan ott élni. Ez sajnos farmolt szénnétápolt, nagy és jólszervezett guild tag ellen nagyon kevés. Ha éjjel nappal benn vagy akkor is levernek a tápjaik miatt. Nekem volt lvl 60 karik közül rank 10, 10, 8, 6 warrior, mage, priest, hunter. Szívesen játszanék vele, de nincs kedvem úgy játszani hogy 10 duel-ből 7-et azért vesztek el mert sokkal táposabb cuccban van. A D&D online game-ban pl nincsennek kínai farmerek. De pl 10000$ jutalmat adtak az első embernek aki egy híres varázstárgyat megtalált.
  • Yv@n
    Ez baromság. Aki azt mondja farmer játék az nem látta még mondjuk a lineage2-t :)
    Sokan esnek abba a hibába, hogy azt hiszik a játék a farmolásról szól. Ha valaki erre a szintre jut, akkor ő baszta el.
  • Szefmester
    később is ..

ha nem egy tipikus és agyatlan farmerjáték lenne még talán folytattam is volna.. de nekem 2 hét elég volt hogy azt mondjam: Ezért a sz@rért nem fizetek évi rohadtsok pénzt.. akkor megveszem mindhárom GW-t oszt tolom azt.. még így is olcsóbb mint a wow.. hatalmas lenyúlás. Nagyobb mint a Sims. És valóban:

Többen is tévedtek már, és ráadásul sokkal nagyobbat.
  • torsa
    mié akkor te mivel tolod hogy ennyire kell fikázni ezt a gamet?
  • Tetsuo
    ma még.. :)
  • ZolEE F1
    A wow 1 rakat kula :c
  • Sadist
    Az már szép kor mellesleg :|
  • Sadist
    :FSA:FAS:D:AS:DASDas
  • WGL
    elkezdtem, de 40 körül marha unlamassá vált számomra. haverokkal beszélgetni/beülni valahova jobb. szerintem...
  • Cactus
    Az én apukám meg megveri a tiedet, LOL :)
  • Cactus
    Az NSDAP-t is megszavazták, szóval 8 milliónál többen is tévedtek már :)
  • tigeroo
    kicsit megkésett leírás,mert az én apukám már rég 70-es!!! (amugy wow überroxx gém,olyan mint a mátrix egy hangulatos fantasy világba öltöztetve...ha elkezded már nemfog semmi más érdekelni...akárki akármit mond)
  • AranyKéz
    Egyél szart - 200 milliárd légy nem tévedhet!
  • Soundmaker
    Második HSZ: tipikus hozzászólás olyantól akinek fingja sincs a játékról... tessék szépen kiróbálni, részt venni valamelyik magyar közösségben (klánban). Aztán tessék első HSZ-ezni...

8 millió ember nem tévedhet...
  • dzsuvajoe
    az elso HSZ : Wow Suck Wow Fuck