World of Warcraft: The Burning Crusade
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Nahát, hogy milyen meglepõ... Tipikus blizzard patchrendszer. Már a dio2-ben is csak azzal voltak elfoglalva hogy lehet patchrõl patchre elkúrni az addig mûködõ karaktereket.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
De ez a rajzfilm szerû megjelenítés valahogy tényleg jobban illik a fantasy mûfajhoz, azonkívül kevésbé erõforrás igényes, gyak egy dx7 szintû kártyán nem jelentõsen csúnyább/másabb mint egy legújabb csúcskártyán. Emellett azért azokat is kihazsnálja.
A scenek még is roppant összetettek, kidolgozottak, és amikor tele van a képernyõ sem lassul jelentõsen a játék. Ja és a mai viszonyokhoz képest meglepõen bugmentes, persze annyi patch után amit kiadtak rá azért ez már talán el is várható.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Pláne jó, ha valaki a dolgokat összekapcsolja és néha beiktat egy-egy hajnalba nyúló hányással egybekötött guildpartiyt. Ezt monnyuk nehezebb megszervezni mint egy raidet egy combosabb instába, de megéri mert olyan furcsa érzés rájönni, hogy a nönemû karakterek jelentõs része mögött tényleg lányok vannak, meg van aki a családjával játszik!😉))
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ilyen pl.: A Lock On, de méginkább a Falcon 4.0 továbbfejlesztései.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
En szemely szerint pl a Civ4-et sokkal addiktivabbnak talaltam. Az tenyleg kegyetlen, bar anni elonye megvan, hogy egy ulto helyben vegig lehet vinni egy jatekot. Ugyanez a WoW-ban honapokig tart.
Ha mar a jatek ertelmerol beszelunk, akkor azert azt hozza kell tenni, hogy egy MMORPG meg mindig jobb, mint mondjuk egy FPS maniakus, aki orakat tolt naponta azzal, hogy a rocket jump-ot gyakorolja.
A MMORPG a jovo jateka, ez egesz biztos. Szerintem nehany evtized mulva ezek a jatekok valoban teljesen valosaghuek lesznek. Kicsit olyannak kell elkepzelni, mint pl az Existence vagy a 13. emelet cimu filmekben.
pedrohsi te, melyik Infinity-re gondolsz ?
1, Infinity - The Quest for Earth
2, Infinity Online
nekem az eslõ bejön, bár még mindig csak tesztelés/fejlesztés alatt van...
a második az olyasmi mint a Hero Online, az Anarchy Online, nekem nem jött be igazán...
Adler ez jó, olyan mint:
-Katona, tud úszni ?
-Nem, tábornok úr.
-És, ha megparancsolom ?
erre reagáltam. a grafikája pedig messze nem ocsmány, maximum neked nem tetszik.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
õõ én játszottam pár fantasy játékkal, de ennek a képi világa akkor is ocsmány, nem fantasys, hanem randa.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az is igaz, hogy csak nagyon kevés játék volt ami igazán megfogott, de az rpg engem mindig is nagyon untatott, még egy sem volt ebbõl a stílusból ami tetszett volna.
Nem kötelezõ játszani és fizetni, mindneki önszántából teszi, tehát ezért megszólni valakit baromság, ez is a szórakozás egyik formája, biztos ezt is túlzásba lehet vinni, mint minden mást.
Ha megunod nem fizetsz többet, ennyi.
Megjegyzem a sok letöltött, feltört játékon felnõtt emberkének - ilyenek elég sokan vagyunk - kicsit furcsa, hogy fizetni kell, de ha jobban belegondolunk igy van ez rendjén, senki sem dolgozik ingyen.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Ez egy baromság. Aki szabadidejében könyvet olvas, DVD-t néz, pecázik, kocsmába jár, focizik, stb... Az mivel hasznosabb? Egyáltalán, miért kéne egy ember szabadidejében hasznosat tenni? (és mégis kinek hasznos, neked, ha õ nem wowozik hanem mást csinál?)
Én nem wowozok, mert sosem volt annyi idõm hogy ki merjem próbálni, meg annyira nem is ragadott még meg a cikkek alapján hogy free trial híján 15 ropit kiadjak zsákbamacskára, de nem ítélem el azt akinek ez a hobbija.
mellesleg enyhén vicces, ahogy a súlyos fórum- és internetfüggõségben szenvedõk tömege fújol a wow-függõkre. mindig mosolyt csal az ilyesmi az arcomra.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Aki meg erre szán minden szabadidejét,ahelyett h vmi hasznosat is tene(mert a Wow minden csak nem hasznos) azok a függõk.
Csak sajnos vannak akik nem veszik észre ezt magukon,hanem arra fogják 1 példa:
"Mert mit csináljak?Unatkozok, játszok inkább..." sajnos a 8 millió ember 90% át magával ragadta az egész játék, és azért játszanak h elérjék a maximális szintet,és h " úú ez a feygver 0.0002 vel többet sebez,és 1 el több ütést bir,meg kell szereznem.."
Sajnos az emberek ebben a hatalmas szellemi környezetszennyezésben nem veszik észre azt sem ,hogy mindez csak a pénzrõl szól.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
aki arra hivatkozik, hogy a tömeg nem tévedhet, az gondolkozzon el azon, hogy ami a legnépszerûbb az általában ótvar, csak az átlagembernek jobban megfelel, mert könnyû kiismerni és eligazodni rajta
személy szerint elõnyben részesítem az RPG szabályok, szintek nélküli MMO-kat, ezért játszottam sokat a WWII Online-nal és várom annyira az Infinity Online-t
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
1 különbözõek vagyunk,
2 az télleg egy f*sz aki erre áldozza az életét...
Nah csõ, megyek instázni már ott várnak a 70-s spanok még 150000 xp kell nekem a szinthez, azt még ma elkell érnem...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Nem szidom mert jó game de ez a véleményem. És mivel sokat nyomtam csak lehessen akár ilyen véleményem is. A kínaiak meg csak megélnek valamibõl)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
megjegyzés ehhez:
Cactus tegnap 19:34 | privát | válasz erre | #5
Az NSDAP-t is megszavazták, szóval 8 milliónál többen is tévedtek már 😊
bocs, de ez egy kurva szar vicc volt...
látszik fingod sincs róla 😊 !!!akkor ott!!! az lehetett az egyetlen helyes döntés
talán jobb lett volna, ha Németországban már a 20-as évektõl kommunizmus van ? lehet hogy egész EU-ban meg a fél sõt akár az egész világon az lenne... ?!? 😊 lol
az NSDAP = no vörös terror, no kommunizmus... az emberek erre szavaztak na meg "NEW DEAL" -re... nos az hogy mi lett belölle az más kérdés
2, én játszottam WOW-wal vagy 1 hónapot, igaz valami tört szerveren 😊 de nekem nem jött be, a Warcraft 3-at meg imádom... lol
3, a WOW grafikája nekem se tetszett, de az UT2007-se... viszont a Starcraft grafikája még tökéletes számomra 😊
4, igen a játék- és számítógépfüggõség nagy probléma a világon... szerintem ez lesz a legnagyobb globális betegség...
átalában ezeknek az embereknek vagy akaratgyengeségük van, vagy hiányzik valami az életükbõl és a legrosszabb esetben már segítségre szorulnának... milyen segítségre ? pl anyagi, szeretet, elismertség stb...