176
-
pedrohsi #56 az elsőre természetesen:) éljenek a szintek nélküli MMO-k :D -
thantalas #55 csá
pedrohsi te, melyik Infinity-re gondolsz ?
1, Infinity - The Quest for Earth
2, Infinity Online
nekem az eslő bejön, bár még mindig csak tesztelés/fejlesztés alatt van...
a második az olyasmi mint a Hero Online, az Anarchy Online, nekem nem jött be igazán...
Adler ez jó, olyan mint:
-Katona, tud úszni ?
-Nem, tábornok úr.
-És, ha megparancsolom ? -
#54 "Bele se merek gondolni miről szóéhat a történet. Biztos varázsolni kell benne, jajj, anyám..."
erre reagáltam. a grafikája pedig messze nem ocsmány, maximum neked nem tetszik. -
#53 "ööö.. ez egy fantasy játék, ha nem szereted a fantasy-t, akkor ne játssz vele."
őő én játszottam pár fantasy játékkal, de ennek a képi világa akkor is ocsmány, nem fantasys, hanem randa. -
archkoven #52 Engem a legcsekélyebb mértékben sem tudott megfogni, őszintén szólva nem is értem mi benne az a nagyon jó.
Az is igaz, hogy csak nagyon kevés játék volt ami igazán megfogott, de az rpg engem mindig is nagyon untatott, még egy sem volt ebből a stílusból ami tetszett volna. -
Adler #51 Én is csak a free trial után vettem meg az eredetit, s a screenshotok, meg a videok alapján fikáztam is, de teljesen más játszani vele, mint csak nézni.
Nem kötelező játszani és fizetni, mindneki önszántából teszi, tehát ezért megszólni valakit baromság, ez is a szórakozás egyik formája, biztos ezt is túlzásba lehet vinni, mint minden mást.
Ha megunod nem fizetsz többet, ennyi.
Megjegyzem a sok letöltött, feltört játékon felnőtt emberkének - ilyenek elég sokan vagyunk - kicsit furcsa, hogy fizetni kell, de ha jobban belegondolunk igy van ez rendjén, senki sem dolgozik ingyen. -
#50 Aki meg erre szán minden szabadidejét,ahelyett h vmi hasznosat is tene(mert a Wow minden csak nem hasznos) azok a függők.
Ez egy baromság. Aki szabadidejében könyvet olvas, DVD-t néz, pecázik, kocsmába jár, focizik, stb... Az mivel hasznosabb? Egyáltalán, miért kéne egy ember szabadidejében hasznosat tenni? (és mégis kinek hasznos, neked, ha ő nem wowozik hanem mást csinál?)
Én nem wowozok, mert sosem volt annyi időm hogy ki merjem próbálni, meg annyira nem is ragadott még meg a cikkek alapján hogy free trial híján 15 ropit kiadjak zsákbamacskára, de nem ítélem el azt akinek ez a hobbija. -
#49 ööö.. ez egy fantasy játék, ha nem szereted a fantasy-t, akkor ne játssz vele.
mellesleg enyhén vicces, ahogy a súlyos fórum- és internetfüggőségben szenvedők tömege fújol a wow-függőkre. mindig mosolyt csal az ilyesmi az arcomra. -
#48 Párszor ki akartam már próbálni ha ennyien játszanak vele, de valahogy ránézek a screenshotokra és mindíg rájövök hogy nem kell ez nekem. Valahogy ocsmány a látványvilága. Mintha valami absztrakt világ erőszakolta volna meg a tündérek mesevilágát. Bele se merek gondolni miről szóéhat a történet. Biztos varázsolni kell benne, jajj, anyám... -
#47 Anyagi segítségre nem hinném hogy szükségük van. Képesek kiadni több tízezer forintot az alapjátékra, meg a kiegészítőre, havonta fizetik a netet, plusz még a havi legalább 3 ropi a játék előfizetése. Aki ezt képes fizetni, az nem hinném, hogy anyagi segítségre szorul... -
Chrisss #46 hú te aztán marha okos vagy! ez csak egy játék, ami az emberek szórakoztatására van, persze lehet túlzásba vinni, mint minden mást is, de el lehet vele jól is szórakozni. Az meg hogy fizetni kell érte egy dolog, minden jó és igényes dologért fizetni kell. Én pl. wow-ozok de nem napi 10 órát, csak amikor van egy kis szabadidőm, ha nincs akkor lehet hetekig nem játszom. Neked is van biztos amit túlzásba viszel picit, lehet sokkal károsabb mint a wow. -
Arwenke #45 Az ilyen hozza szolasokon csak mosolyogni lehet. -
#44 eleinte lenéztem a Blizardot a WoW miatt..most pedig drukkolok nekik,hogy minél több gyökér kocka embert jól lehúzhassanak,szellemileg és fizikailag leépítsék azt a sok nyomorultat aki Wowozik. Bravó Blizard,így tovább. -
Kindred Blades #43 Pontosítsunk. Mondjuk úgy 100 000 ember életét. Tudom, hogy a WoW-ot ösztönböl fikázó ", olvastam már tíz olyan hírt is, melyben valakit elhagyott miatta a felesége", a játékot ténylegesen nem ismerö hölgye urak számára ez elképzelhetetlen, de bizony messze nem az összes játékos tölti az egész napját a gép elött, csakúgy, mint pl a CS-nél. És csak úgy, mint annál, itt is van egy kialakult rajongótábor, akik viszont orrba-szájba. De azok, ha nem lenne WoW, akkor valsznleg találnának maguknak mást, amivel ugyanúgy tönkreteszik az életüket. Tecccik érteni? -
Isenlord #42 Ebben teljesen igazad van.
Aki meg erre szán minden szabadidejét,ahelyett h vmi hasznosat is tene(mert a Wow minden csak nem hasznos) azok a függők.
Csak sajnos vannak akik nem veszik észre ezt magukon,hanem arra fogják 1 példa:
"Mert mit csináljak?Unatkozok, játszok inkább..." sajnos a 8 millió ember 90% át magával ragadta az egész játék, és azért játszanak h elérjék a maximális szintet,és h " úú ez a feygver 0.0002 vel többet sebez,és 1 el több ütést bir,meg kell szereznem.."
Sajnos az emberek ebben a hatalmas szellemi környezetszennyezésben nem veszik észre azt sem ,hogy mindez csak a pénzről szól.
-
Arwenke #41 Aki fuggo lesz az magara vessen es ne a jatekot hibaztassa. Fikazni persze nyugodttan lehet, de attol meg masnak bejohet a game. A penz lenyulasrol meg annyit, senki nem all melleted egy puskaval es kenyszerit arra, hogy fizes. -
pedrohsi #40 a WoW azon alapul, mint a többi RPG-alapú MMO: az ember szereti látni, hogy nagyobb a szintje, hogy növekednek a statjai. ez nem játék, inkább munka, amiért te fizetsz. a WoW annyiban más, hogy valóban tömegeket ragadott meg, egyfajta kommersz gyakós MMORPG
aki arra hivatkozik, hogy a tömeg nem tévedhet, az gondolkozzon el azon, hogy ami a legnépszerűbb az általában ótvar, csak az átlagembernek jobban megfelel, mert könnyű kiismerni és eligazodni rajta
személy szerint előnyben részesítem az RPG szabályok, szintek nélküli MMO-kat, ezért játszottam sokat a WWII Online-nal és várom annyira az Infinity Online-t -
CsőKujts #39 Nem is igaz mert ott nem lehet szintet lépni. -
#38 Nem! Tévecc! A wow sajnos nagyon jó játék TÚLSÁGOSAN is jo már több min 8 milla ember életét kurja el! -
#37 Képzeld jaccotam vele!!! Elvitem 60ra egy arcane maget és megszereztem pár epic cuccot csak én szerencsesemn észrevettem amagamon a fuggoseget es elajandekoztam a karatkertem es abbahagytam! -
#36 :DD:SA:DAS -
Szefmester #35 ja meseszerű a grafika. de rpg-s szemmel némely armor, meg egyéb cuccok inkább rémálomba illőek... a Guild Warsnak mintha jobban ki lenne dolgozva a grafikája.. A Lineage 2 is farmerjáték, de amíg azt toltam nem tűnt fel, pár haevrral csináltu nk egy kis klánocskát oszt mindenki heppy volt, megvolt mindenkinek a szerepe. -
#34 Nemkéne így beskatulyázni a wow játékosokat énis az vagyok és még van pár haverom aki játszik vele, de nálam nem okozott függőséget, ha van kedvem játszom egy kicsit, de nem minden nap minden percében(vannak tanulmányaim amiket beszeretnék fejezni). Persze van aki így csinálja, de
1 különbözőek vagyunk,
2 az télleg egy f*sz aki erre áldozza az életét...
Nah cső, megyek instázni már ott várnak a 70-s spanok még 150000 xp kell nekem a szinthez, azt még ma elkell érnem... -
sathinel #33 Nem a duelről szól de a pvp részek jók voltak és mivel ember ellen nyomod nehezebb megunni. És nézd meg mekkora területet kaptatok a BC-vel) fele sincs mint az alapcsomag volt. Időm meg volt játszani de nem fixen délután úgyhogy egy guildnak sem ok valaki aki néha reggel, néha délután néha hajnalban nyomja....
Nem szidom mert jó game de ez a véleményem. És mivel sokat nyomtam csak lehessen akár ilyen véleményem is. A kínaiak meg csak megélnek valamiből) -
gyuri12 #32 :D loál:D -
#31 Sziasztok.Szerintem egész jó grafikája van a wownak...Ilyen kis mese szerü,és aki nem próbálta ki ne mondjon róla véleményt.Amugy ennél nincs jobb játék PC platformra.Max a HL2 vagy a CS -
lekvároshurka #30 jolesz az humornak is de mind1 ..... -
lekvároshurka #29 aranykéz lehet hogy a hajnal is rásegitet de majdnem bexartam a röhögétöl van 1 homorod :P -
thantalas #28 szevasztok
megjegyzés ehhez:
Cactus tegnap 19:34 | privát | válasz erre | #5
Az NSDAP-t is megszavazták, szóval 8 milliónál többen is tévedtek már :)
bocs, de ez egy kurva szar vicc volt...
látszik fingod sincs róla :) !!!akkor ott!!! az lehetett az egyetlen helyes döntés
talán jobb lett volna, ha Németországban már a 20-as évektől kommunizmus van ? lehet hogy egész EU-ban meg a fél sőt akár az egész világon az lenne... ?!? :) lol
az NSDAP = no vörös terror, no kommunizmus... az emberek erre szavaztak na meg "NEW DEAL" -re... nos az hogy mi lett belölle az más kérdés
2, én játszottam WOW-wal vagy 1 hónapot, igaz valami tört szerveren :) de nekem nem jött be, a Warcraft 3-at meg imádom... lol
3, a WOW grafikája nekem se tetszett, de az UT2007-se... viszont a Starcraft grafikája még tökéletes számomra :)
4, igen a játék- és számítógépfüggőség nagy probléma a világon... szerintem ez lesz a legnagyobb globális betegség...
átalában ezeknek az embereknek vagy akaratgyengeségük van, vagy hiányzik valami az életükből és a legrosszabb esetben már segítségre szorulnának... milyen segítségre ? pl anyagi, szeretet, elismertség stb... -
#27 Igen ez igy van viszont van egy oriasi elonye aki jatszott mmorpg-el az tudja:)
Lepj be a Vanguardba uber graf tenyleg de lefektet barmi gepet!! hogy lehetne ott rendes pvp? ahol mondjuk 100-an utik egymast? ezzel a graffal viszont siman lehet:) -
quentit #26 Elképesztően elfogult a cikkíró. Ez a grafika nem 4 csillag, hanem max. 1!
Lehet, hogy színes meg hangulatos, de a grafikája nem nevezhető egy kicsit sem kidolgozottnak. Ez kb. ilyen quake 2-3 szint körül mozog.
Emlékezzetek vissza, ennél néhol még a quake 3 is szebb volt.
Ha ez 4 csillag, akkor pl. az UT2007 hány? 24 csillag? -
#25 Szerencsére tényleg nincs, amúgy erre vannak az RP szerverek -
#24 Aki tud angolul, elolvassa a questek történetét, stb. az nem mondhatja, hogy nincs benne rpg jelleg. Szerintem általánosságban igaz, hogy az alacsony területek rpg jellege kidolgozottabb, jobb a sztori, stb. Duskwood pl. kiemelkedő. A wow rengeteg hangulatot, világot egyesít magában, aminek megvannak a hátrányai, és előnyei is. Szerintem a pvp része nem igazán jó, túlságosan itemfüggő, az ugrálás zavaró (ez ha az ember castert visz, eléggé kiküszöbölhető). A class-ok viszont nem hasonlítanak egymásra, így, aki a pvp részétől távol akar maradni, 2-3 karaktert elvihet unalom nélkül a max. lvl-ig, persze igazán prg jellege csak elsőre lesz. -
Sith #23 Nem tudom... valahogy nem jön átt az RPG feelingje... kb annyira RPG mint mondjuk a Diablo anno nah jó attól talán picit jobb
(igen kiprobáltam haverom adott még anno két hetes accountot)
Persze poén együtt mászkálni de valahogy az RPG hiánycikk belőle. -
#22 70 Tauren Warrior
43 Bloodelf Mage
ez az állás nekem most:) -
#21 de van Blood Elf Priestem is Lvl 1 es XD -
#20 már a BloodElf Mage 43 as :) -
#19 a Burning Steppes szerveren én már 2 hete 70 es vagyok de mind1:)
csak ugy megjegyeztem amugy tényleg nagyon jó ez a játék nekm lazán megér havi 3200Ft t -
cateran #18 Hihetetlen,de most az egyszer maximálisan egyetértek veled:)
A WoW csak a pénzről szól már,hogyan lehet jól megfejni a sok hülyét (köztük engem is :P)
Sathinel: nem kötelező duelezni,úgyhogy nem értem mit sírsz...... -
#17 ahhoz képest, hogy nem volt időd klánozni jó nagy geek arc voltál :d