14488
-
#8821 az azért elég gáz hogy minimumon is akad... ez sztem csak a crack hibája lehet :( -
#8820 Nemmondod!? 4magos proci, meg 8800gtx gondolom befigyel! -
razz #8819 várjá lehet félre értesz mert baromságot montam az uj honda akkor igy mondom(össz két honda van benne).ami ugy néz ki mint az uj civic de valami más a neve.a régi civic jo.amugy viszatérve.volt az a chevrolé amit alapbol adot.na az mekkora fos volt.charger sokkal cuulab :) -
#8818 nekem 2 ora volt 2% :D egyébként a füst rohadt sok fps-t eszik -.-' -
TottiZsolt #8817 Ahogy látom Cobra nagyon ott van a témában... :) -
razz #8816 inkáb kimásztak a szakadékbol.amugy sok divatgusztinak mindig van valami gondja.emlékszem mikor kijöt a moszwantid azt is hogy oltották hogy juj de szar nappal meg korlátozot tuning lehetöségek meg u2 jobb volt.most meg etalonként állitjátok be. -.- -
#8815 Mien verzió, mien crack, mi a fasz?
Nem igaz hogy akkor mi meg szopjuk:S -
Skyline #8814 A civic ha komolyan be van állítva alázógép hajszában...Nállam magasfordulaton 3-asba megjön a töltőnyomás (addig fika a gép) és rendesen a 4-500 lovas dögöket is lepusztítom:)
Csak faszán kell beállítani:) -
#8813 Jaja hazudni ekkorát LOL -
Skyline #8812 Teh...Nállam is 1680*1050 minden maxon még az élsimítás is és hibátlanul fut úgy hogy alatta megy emule+flashgetben letöltés... -
razz #8811 na jácottam végre rendesen.jo játék!nem olyan könyü szerintem az ilyen 8-12 éves kölkök kise tudják vinni.max casualon ugy meg szart se ér.nekem most van egy drag cargerem 600 loval.van egy uj civic em ami finomanmondva is szart se ér.és van egy 350z ami jo volt és ingyen kaptam de sikerült elbaszni ugy hogy grip böl átraktam driftbe és minden tök alaplet rajta szal szar -.- .a játék nekem teccik nem 1 nap lesz kivinni az tuti 7% nál tartok :D -
#8810 Ekkorát ne hazudjál már, hogy minden maxon van és nem akad. Nekem le kellett venni fullon az árnyékot, meg a füstöt is, h ne menjen 25 fps alá még néha se.
Amúgy meg ez eddig a lehető legszarabb NFS. Megindultak a lejtőn. A magánvéleményem a játékról: ez egy nagy szar!! -
#8809 akkor megnyugodtam:) -
#8808 sziasztok
ps2n játszok vele.rosszabra számítottam.szóval van 2 problémám:
1.hiába kapcsolom ki az optionsban az ÖSSZES versenytipusnál az összes segitseget, versen közben féktávon diszkréten felvillan az ABS ,illetve ott van az SM is(gondolom stability managment) meg a TCS.szóval ki vannak kapcsolva és működnek-_-
2.career modon kivül nyomtam egy speedchallenget, hazavágtam szegény sylviát kiirta TOTALED. de az autón egy karcolás se.ez a ps2 hardwerének köszönhető, és nem törik LÁTHATÓAN a ps2es verzioban az auto, vagy careeren kivül, nem látszik a törés?bár ez elég érdekes lenne...
köszönöm a válaszokat elöre is -
Von Nyalosch #8807 nekem 6000+-os procival van és azzal mennie kéne gond nélkül, ráadásul 4 giga ram is van mellette -
Bagoly81 #8806 lehet hogy gyenge a procid, nekem is 7600 gt m volt athlon 2.8+ os core duo dobott rá nemkeveset.
-
Von Nyalosch #8805 Nekem 1680x1050-es felbontás alatt fullon minden, fraps szerint folyamatosan 45-55fps között mozog verseny közben, de pár másodpercenként nekem is szaggat egy picit :( próbáltam vitality-t és a reloaded változatot is. Ja és a VGA hd2900xt 1024 ddr4 rammal -
#8804 " Ez a játék grafikailag nagyon jól lett optimizálva! "
Pfffffff vagy nem..... -
#8803 nyehehe
-
#8802 Akkor is bekaphatja^^ -
#8801 Figyeljetek. Ez a játék grafikailag nagyon jól lett optimizálva! Kezet fognék a készítőkkel.
Olvastam, hogy soknak csak úgy belassult a játék. Nah, az tuti, hogy CPU miatt van, a megfelelő számításokat valamiért nem tudja időben elvégezni.
Különben megy még mellette valami más, mint például letöltésvezérlő? -
#8800 1xü mint 1 pofon..
mint a most megjelenő játékok nagyrésze..konzolra jön ki..onnan teszik át PCre..így bugos szar lesz :( -
Gibor #8799 nekemis atim van semmi baja fullon... -
#8798 1-2 s enként meg akad ennél kissebre már nemtom állítani semmit..:S miért?
2.8 amd+ 64bit,1giga ram,gforce n7600gs 256mb -
#8797 atim van,semmi baja. -
#8796 különben emberek azt vettem észre hogy a játék utálja az ati kártyákat:D olvastam hogy hiper szuper ati kártyákon szarrá akad :D nah msot nekem "csak" egy geforce EN7900Gs em van és minden maxon a füst árnyék minden és a felbontás is 1280*1024 en van..és még csak megsem rezzen játék közben..szal ezen elkéne gondolkozni....:) -
#8795 Nekem reloaded-es és nem akad maxon sem. (driver 169.04)
Amúgy a játék nem tetszik. -
#8794 Detto. -
at16 #8793 vmi külföldi fórumban nem nézne utána valaki annak hogy miért szaggat a játék 40 fps mellett? pls -
Skyline #8792 Pffff...Most találtam egy plussz versenymódot...Mókás...Kétkerekezés:))))))))
-
#8791 hát ez a netezős gépem,kb ilyen.csak 1 giga rammal.meg 7600gs-és lowon képes csak menni.mondjuk ezen nem is erőltetem.nálad azon hogy megy?és mennyire akad? -
#8790 áá mikor lesz már drift -
#8789 nincs olyan rossz gépem. 2gb ram, 3,2-es P4 és 7800 gs -
#8788 gépetekkel van a baj,ez biztos :-ccc
-
#8787 de 25 fps-el nem kéne ilyen látványosan akadnia... -
#8786 valaki leirja hogy lehet "szabadon",szal practiceban saját autoval menni? -
#8785 nekem reloaded verzsön,és krekk,megy simán max beállításon,semmi bajom vele.élvezem a gémt.
nemértem mér nyavajogtok ennyit.ha nincs meg a vasad hozzá perszehogy beszaggat és szarul megy.ennyi. :-ccc -
#8784 Gondolod, hogy ha szar warez miatt szar a játék, akkor az EA kapja be?
Vedd meg, és ha úgy is szar, akkor bekaphatja az ea. -
#8783 cobra 11 crash time meg álltalában szép folyamatos de kb 2 küldinként egyszer 10 másodpercén nagyon akad, amúgy tök jó játék az :) -
#8782 nekem jó volt..de már töröltem.2 perce