14488
-
#8781 nekem hkzonda+vitality=akad minimumon és maxon is -
#8780 én meguntam ezt az NFS-t..
mek Cobra 11 Crash Time-ozni..az vhogy sokkal élvezhetőbb :)
-
#8779 Ne hülyüljéééééé me én a HK-Zona-sat szedem :S és mindenki aztmondja az egy rakás sz**...na lol..vagy jó?:D -
#8778 nem hiszem el, ti tudtok olvasni??? ennyire nem átláthatatlan a menü könyörgöm...
Cracknek télleg nincs köze a laghoz sztem. Nekem simán jól megy. -
#8777 "Én leszedtem a reloaded verziót a crackjével és hibátlan..."
Hát nekem meg nem^^
kabbe EA! -
Skyline #8776 Szerintem felejtsétek már el hogy cracktől szaggat....:)
Nállam reloaded van fenn és hibátlan...Esetleg próbáljátok meg nem a hkzonda féle változathoz pakolgatni a crackeket? Én leszedtem a reloaded verziót a crackjével és hibátlan... -
#8775 nekem vitalityvel szaggat... -
#8774 vitality, reloadedel sokaknak szaggatott
-
#8773 igen ez normális. elöször ott versenyezz addig amíg mindenhol első nem leszel, utána a térképen válassz másik helyszínt. -
Skyline #8772 Ok-zd nyugodtan le attól még megmarad a pont (mindenhol így lesz) csak ha újra idejössz akkor újrakell csinálni a versenyeket...de nemkell többé idejönni:) -
#8771 versenynap elhagyása -
#8770 akkor azt irja ki hogy ha ide visszajövök akkor elölről kell kezdenem nulláról megint mindent
szerintem nem ez a megoldás -
Skyline #8769 Épp azért szebb....reálisabb...a Carbon autói nevetségesen giccsek voltak..:) -
Skyline #8768 versenynap elhagyása... -
#8767 menü -
#8766 Valaki segitsen már!
Battlemashine lenyomva!
Itt a menü és semmi tovább gomb vagy valami:
Most mit csináljak hogy tovább tudjak játszani? -
#8765 van valami változás a demohoz képest optimizálás terén? :) -
#8764 hát a kocsik sem csillognak villognak mint anno a carbonvan vagy a most wantedban... -
#8763 és valaki elmondaná hogy az istenbe jutok a karier térképre? milyen gomb?
lenyomva van kiirva és nem tudok semmit csinálni
helpppppppppp -
Skyline #8762 A halálosiramban 3 után ménelenne benne driftpálya a dokkoknál..:) -
#8761 Van 17MB-os, és 43MB-os crack is, mi a külömbség? Akkor végülis most melyik a jó crack? (Vitality?) Üdv. Köszi -
Skyline #8760 Én passzolom,eddig volt sivatag meg országút,meg ilyen hajódokkszerüség..:) -
Skyline #8759 A kocsik kidolgozásán van a hangsúly azok nagyon szépek maxon. -
#8758 Téli, illetve Alpi pálya nincs benne? A PU-ben volt az a téli pálya a mai napig az a kedvenc NFS pályám. Eszméletlen hangulatos. -
WEB73 #8757 vki segitsen ezzel a hibaüzenetel nem indul a telepites :
please insert cd/dvd need for speed prostret in drive d
fen volt a demo is !
-
#8756 nekem tetszik, csak ne szaggatna :( -
#8755 kiprószáltam a gammmát...hát...nem tom mit mondjak....a grafikát most nem vitték túlzásba...az biztos :D -
Gibor #8754 Ezt nem tudom felfogni... miért ide kell írni a warezos dolgokat? ha képet tesztek be oké de crackről ne itt légyszives.... -
Skyline #8753 Minden versenynapot (1-2 kivétel)két szinten lehet (KELL) megnyerni! Ha kiírja a gép hogy GYŐZTÉL az még nem 100% addig kell tolni amíg LENYOMTAD nincs kiírva.:)
Amúgy a versenynapokat bármikor el lehet hagyni a karriertérképen kell lépkedni,pl a garászba.....
-
#8752 ha töréshiba akkor crack nélkül yasuval jó? -
Detonator86 #8751 nekem is, pedig leszedtem már wanadooról mindkét szerverről is :S -
#8750 Ha a battle machine-ban megnyerted az összes versenyt akkor utána mit kell csinálni? Mert nem leeht semmi másra kattintani mint a versenynap elhagyása, vagy karrier elhagyása.
mivel lehet tovább menni?
hogyan jutok el agarázsba? -
#8749 szerintem ez egyértelműen töréshiba! talán lessz hozá új crack vmikor! -
#8748 de telepítés előtt kéri a dvd-t -
#8747 Érdekes, nálam pl. amikor a kocsik a rajthoz állnak nagyon durván szaggatnak a kocsik meg a csajos aki ott van, de minden más folyamatosan megy (háttér, lufik)...
Lövésem sincs mi a gondja. -
#8746 jah h kijött a gamma-.- :ddddd -
#8745 bocs. -
#8744 bocs. -
#8743 nem figyletem, még felrakni se birtad! bocsi akkro nem szóltam ezt én se tudom. -
Gibor #8742 ne ide légyszi... sztem iszonyat nagy betükkel ottvan hogy OFF/SPAN/WAREZ topic