Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most tök komolyan!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De amúgy elégedett lennék vele. Csak lenne optimalizáltabb, vagy mi.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
csak 3000 új üzenet -.-"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
tomdantes - hááát nemigen, alapból van a LOD ami ezt csökkenti, max ha azt valaki át tudja állítani. egybõl kifagy? vagy azért látod a pályát picit stb?
u dont have to listen anybody else but me
valami buherálás? Mert sajnálnám kihagyni a játékot, mert tetszik és a másik pályán ügye gond nélkül fut.
Ja igen!Sikerült össze törni a kocsit, na végre egy kis kihívás is van benne!
De szerintem ezt csak a enhéz szinten érdemes játszani.
de csak egy 5let volt, lehet hogy más miatt van.
Szóval akkor ezzel nem lehet mit kezdeni?
vagy azért lehet hogy a Full-ban jobb lesz?
Nekem akkor füstölt.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Szóval tegnapóta kinlódok a demoval.
A kettes számú pálya, most már tökéletesen fut, igaz minden grafikai beálítás a lehetõ legkiseeb( meg valami audio-t is low-ra vettem)
Szóval itt gond nincs is, simán fut.
A gond ügye a sivatag. Rettentõen szaggat, sõt ki is lép általában.
Jó tudom a gépem gyenge,a proci a minimum alatt van, de ezt akkor sem értem.
Hogy lehet az hogy két pálya között ilyen nagy a külömbség??????
Egyikkel semmi gond a másik rosszabb nem is lehetne. Nem vagyok egy nagy pc-mágus, de biztos van valami magyarázat.
Azért a teljest majd beszerzem, hátha ott már nem lesz ez a gond, mert ha minden pálya szaggtna akkor bele nyugodnék, szar hozá a gépem.
De ezt nem tudom megérteni hogy miért csak az a sivatag szaggat??
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A teljes játékban majd a világ 10 legjobb versenyzõjének listájába akarok kerülni...
Elég lesz ez, vagy gyakoroljak még?
Azoknak a véleményét várom, akik már profik (KIRÁLYOK) ebben a játékban
és hasonlóan jó eredményt értek el a
SPRINTVERSENY (SPEED CHALLENGE) kategóriában...
A maximális sebesség (4 összeadott mérõpontos) a lényeg abban a versenyben.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
][ ВАЗ ][
Akiknek meg nem tetszik ne játszanak vele, azoknak ott van másik pár nfs...
- Vegyél új VGA-t (de nincs már AGP-s)
- Vegyél hát új alaplapot (de ebbe nem jó a régi proci SOCKET 478)
- Vegyél hát procit is.
NEM!!!!
Inkább veszek X***3**-t!
.:asChil:.
Elöbb totaled lesz egy kocsi egy oszloptól mint attól hogy épphogy felborul (és itt nem a hatalmas borulásokra gondolok,csak kicsúsztam,megbillent a kocsi és átborult 1x....)..
Megpróbálhatsz esetleg egy új driver-t.
][ ВАЗ ][
kapunk majd jó kis tuning-ot, soksok pályát, soksok autót új fícsöröket. én megvagyok elégedve így elõreláthatóan.
egyedül a gépigény ami nem elõrelépés. de mit csináljon az ember minden játéknál ezvan, egy éves csúcshardware-n már kompromisszumokat kell kötni, és akkor nem is beszéltem a régebbi tulajokkal.
Ilyenkor mi van ? xD 😛 😞
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Szidják itt a törésmodellt, amikor az eddigiekben EGYÁLTALÁN NEM VOLT.
Nem annak kéne inkább örülni, hogy most legalább VAN?
Szidják az irányítást. Holott mindannyian jól emlékszünk rá mit produkált az MW-Carbon páros ezen a téren? Vagy nem emlékeztek? Hadd segítsek. Kis sebességnél tankszerû fordulás? Próbáljatok csak a karbonban nagyon kis sebességel jobbra-barla kanyarodni. Na az nevetséges volt.
Tényleg nem látják egyesek, mennyi fejlõdés történt?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Igazából ami nagyon nem tetszi az az agyonszónokolt törés..Hát az egy fika,leesik a lökhárító,a motorháztetõ,horpad egy kicsit a kasztni de semmi extra,ráadásul az autó egy mezei borulástól azonnal totaled még ha talpra is borul,míg egy 50-100al történõ oszlopcsattanásnál megy tovább..😊
Meg a másik hogy sokan itt a Crysis-t hozzák példaként hogy az a game milyen jól fut. Az már más kérdés hogy egy bit sem egyforma a két motorban. LOL.
A másik meg hogy szerintem egy kissé telhetetlen a nép. Ha ennyire elégedetlenkedtek akkor menjetek ki a saját autótokkal a városba és akkor garantált lesz a játékélmény. Vagy így szidjátok a programozókat : Írjatok jobbat...
Na csõ...
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
nekem olyan gondom van,hogy a kormánybeállításoknál nem fogadja el a fékpedált!a gáz mûködik,de a fék nem!csak valami más gombbal müxik!
az elõzõ részeknél is voltak gondjaim,de ott valahogy mindig sikerült véletlenül beállítani!szerintetek mi lehet ez?
elõre is köszi minden választ!