34
-
#34 Na, hogy legyen egy kis on is...
Szerintetek teljesen épelméjű az az ember, aki így néz ki, és hivatalosan is felveszi a Santa Claus nevet?
(Kapcsolódó kérdés: névváltoztatás, mint olyan, normális? Itt nem a vicces kedvű szülőkkel rendelkező Füty Imrékre és Végh Bélákra gondolok...) -
#33 <i>"Én szeretek teljhatalmú úr lenni a saját gépemen,"</i>
En is, bar ettol meg userkent hasznalom, es ha nyugom van, akkor beadom a "Teljhatalmu Ur" jelszavat. :-)
<i>"eddig még nem származott bajom abból hogy rendszergazdaként vagyok fent"</i>
Majd a sajat karodon fog. Elobb-utobb... :-)
<i>"úgyhogy nem ösztönöz semm arra hogy ne rendsergazdaként netezzek."</i>
Engemet meg a hideg is kiraz ha belegondolok, hogy egy bongeszo root/admin jogokkal fut. Cumira mindig van esely, de meg tolakodjak is a sor elejere? :-) -
AranyKéz #32 -
kbupdate #31 "elküldeni az anyja faszába" érdekes meglátás. -
#30 Itt szentem nem az a fontos, hogy milyen 1000 éves bugot használt ki valaki hanem, hogy ezt megtette. Tehát inkább a muksót kellene elküldeni az anyja faszába, és nem egymást szidni. Szerintem. -
Indigo #29 Szánalmas vagy szájber gyerek... -
Hunreal #28 Jaj Gyerekek.. :) Tudtam nem bírjátok megállni a fröcsögést.. :) Talán fáj az igazság srácok?! Óvoda.hu még nyitva áll, még tudtok regisztrálni... A hozzátok illő ellenfeleket ott megtaláljátok!!! Sok szánalommatyi istenem!!! :D:D:D Jobb ez mint a Mónika show!!! :D:D
Na mindegy részemről lezárom ezt a témát, hagyom ezeket a fikázós csakazérténvagyokazokosabb15évesfiúcskavagyok szintű embereket.. :D:D:D
Csók a család! Jó flamet! ;) -
kbupdate #27 mert tegnap látott életében először "olyat", és most azt hiszi, hogy ő a menő csávó, és ráadásul már 13 éves. Gondolom megérted. De azért ne mtudja, hogy mi van az óvoda.hu alatt... ezzel az erővel freemail.hu-t is mondhatott volna, regelj oda... -
Indigo #26 De persze te majd jól megmondod a frankót... Egyáltalán hogy jön a témához a pina? Másrészt ha érdemben nem tudsz hozzászólni valamihez akkor minek szólsz hozzá? Mert ez így a részedről is csak szimpla fröcsögés volt... -
Hunreal #25 öregem..ennyi fikázós rejszmatyit... Pinát egyik sem látott, valamelyik még a számítógépe előtt is fröcsög... De pssz..Mondok egy titkot: óvoda.hu -ra regisztrálhatsz.. Ott talán ez az értelem maga a dicsőség... -
HUmanEmber41st #24 :D :D -
teddybear #23 "Egyébként hogy lett ez a topic ilyen fikázós ?"
Hát van néhány "linux-guru", aki egyszerűen nem bírja ki, hogy ne bökjön oda egyet a másik félnek. -
#22 Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag! Ez kell a hardcore usernek!!! -
AranyKéz #21 "több millió átlagfelhasználót nézel idiótának"
És ez rendjén is van.
Honnan tudják ? Onnan hogy mindenhol azt nyomatják mindenkinek hogy tűzfal, antivírus, frissítések...
Egyébként hogy lett ez a topic ilyen fikázós ? -
#20 Ja, ez persze szól a lenti többi "kurvaokosvagyok" júzernek is... -
#19 "Internet Explorer egy hibáját használja ki <---itt a lényeg, aki IE-t használ, meg is érdemli..."
Gratulálok barátom, sikerült neked is ellőni az informatika legközhelyesebb és legszánalmasabb dumáinak egyikét, amivel gyakorlatilag több millió átlagfelhasználót nézel idiótának.Mondd, miért is kellene minden számítógépet használónak ismernie a különböző programok hiányosságait?Honnan a fészkes fenéből kéne tudniuk, hogy szar az IE?Bírom, hogy a legtöbb nagyarcú kocka valahogy el sem tudja képzeni, hogy szg-en kívül is van élet és nem mindenki szg. buzulással tölti a napjait, mert megelégszik azokkal az ismeretekkel amivel az alapvető dolgait el tudja végezni. -
tntcoder #18 Ez egy "browser tester" vagy egyszerűbben genyózás , ami rekurzívan iframe-et akar nyitni. Firefox esetén a forrás ez:
<body><script src="http://webmaster.extra.hu/webmaster.extra.php?scr=1&username=donwarez&host=donwarez.extra.hu&rid=-463361534" type="text/javascript"></script>
<iframe src="opera.html" width="11px" height="11px"></iframe>
<iframe src="opera2.html" width="11px" height="11px"></iframe>
<iframe src="firefox.html" width="11px" height="11px"></iframe>
<iframe src="firefox.html" width="99999999999999999999999999999999px" height="9999...9999px"></iframe>
<iframe src="ie.html" width="11px" height="11px"></iframe>
A 9..9 igazából 452928 db 9-est jelent... Talán megbocsátható, ha erre nem volt felkészítve a browser és belefagyott. DE nem arról volt szó, hogy összeomlik-e a browser, hanem arról, hogy támadható-e ezen keresztül a géped. -
kbupdate #17 Hát IE7 alatt szépen, egyfolytában azt akarja, hogy adjuk már a kedvencekhez az oldalt, FF 2.0.0.1-et meg egyenesen kifagyasztja:D:D:D:D Na enynit a NAGY FF-ról. -
#16 Ez meg mi lenne? -
saitek #15 Link
-
#14 De rosssssssssssz xDDDDDDDDDDDD -
Shadow041 #13 én csak szimplán kerülöm a MS szoftvereket kivéve az op. rendszereket
pl.: defender, IE6/7, WMP8/9/10/11 stb. -
kbupdate #12 aha... -
#11 hát szerintem meg az a hülye aki nem képes normálisan beszélni... tudod tévedni emberi dolog... Ne hidd hogy olyan okos vagy -
kbupdate #10 itt a lényeg! LÁMA VAGY! AUGUSZTUS ÓTA FRISSÍTETT. Más részt, aki FFet használ, annak sosincs biztonsági rése? Annak sosincs antivírus program a gépen. Itt a lényeg, hülye vagy teljesen. -
#9 Egyrészt meg lehet adni a win-nél, hogy aktuálisan melyik user nevében fusson a kód, másrészt be lehet állítani, hogy minden futás előtt rákérdezzen a user/password-re, amivel éppen futtatni akarjuk. -
csorfab #8 szerintem arra gondolt, hogy a program fusson nem rendszergazdai jogokkal. linuxxal ezt egyértelműen meg lehet csinálni, windowssal nem tudom, osx-nél meg minek? :) -
#7 Én szeretek teljhatalmú úr lenni a saját gépemen, eddig még nem származott bajom abból hogy rendszergazdaként vagyok fent úgyhogy nem ösztönöz semm arra hogy ne rendsergazdaként netezzek. -
David Coulthard #6 "augusztusban már patchelt" - ez is lényeg - Aki nem frissít az meg is érdemli.
Ja és nem rendszergazdai jogokkal kell netezni, se IE-vel, se Firefox-al, se mással:
DropMyRights - Rendszergazdaként is biztonságban -
Deffyant #5 a #2-vel énis egyetértek, de, hogy pont a ezét a szerencsétlen mikulásklónét kellett feltörni, az nemtom kinek okozott örömöt... essen neki a CIA-nek, ott majd kiélheti magát amíg hagyják... -
AranyKéz #4 A Mikulás spyware-t hozott -
#3 Jááj ezek az idióta karácsonyi hírek...
Amúgy #2 maximálisan egyetértek, aki hülye haljon meg -
heyman8909 #2 Internet Explorer egy hibáját használja ki <---itt a lényeg, aki IE-t használ, meg is érdemli... -
kricsi #1 jéééézusom