iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Offolok kicsit, de annyira nem! Szóval eBayen rendeltem egy hátlapot a telefonhoz. A mai napon meg is jött, gondoltam be is szerelem, nem vagyok egy elveszett ember, az összerakással már voltak problémák. Amint összeraktam, elindtom a mobilt megy minden, bár az elején nem volt hangszóró a fülemnél de rájöttem hogy a “hármas számú bekötõ egységet vagyis csatlakozót” nem dugtam rá. Az egyetlen probléma ami maradt az a HOME button hiánya, vagyis nem mûködik. Szerintetek mi lehet a probléma? Valamit elfelejtettem visszadugni? A kijelzõhöz nem nyúltam és ugye az egyben van a home buttonnal. Aki szedett már szét iPhone és szervízelt is vagy neagyisten szifon.com os szervízes az írja már meg mi lehet a probléma.
Nagyon szépen köszönöm!
"tudom tudom szifon.com-ra is kiírtam, de hátha tudjátok itt is"
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Még 5 nap 😊
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
-wifi tökéletesen mûködõtt
-az új játékok biztos hogy akadni fognak
-új fejlesztést ne várj mert a 4.0-ás os se fog rámenni !
-a menürendszer kb 4 szer lasabb a 3gs-hez képest
-nincs benne gps ami engem idegesített
inkább várd meg az uj iphone-t és legrosszabb esetbe vegyél 3g-t mert biztos lessz sok eladó jó áron!
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
kicsivel többért már 3g-t kapsz...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1.szeretnék vele wifizni(müködik problémamentesen?mert láttam van bene.de a nokiámban ez reménytelen...körülményes idegesitö..)
2.folyamatosan követem a játékokat rá h mik jöttek ki,és nagyon tetszenek.akkor ezek is futathatok az enyémen?max lasabbak lesznek??ha igen h értiktek h lasu??lassaban tölt be vagy bugos,szagatás??
3.menürendszer gyors akadály mentes??
4.kijöt az uj iphone és az uj rendszer is rá..várhatok e még fejlesztést (játékok stb)rá vagy bekelesz érnem azzal ami van??
válaszokat megköszöném.ahoj.
www.icewebhu
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
http://gaborszantai.co.uk/
Több helyen olvastam hogy, a 3gs-ben van fm chip, tehát alkalmas lenne rendes fm adók befogására a telefon, de az apple tiltja még egyenlõre. Ez vajon igaz lehet? Ha igen nincs valami cydiás app ami megkerüli ezt a tiltást? Jól jönne ha nem mindig a netet szlopálná amikor rádiót hallgatok.
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
168.000 Ft ha UK bol rendeled.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
bejön valami töltõképernyõ, 3 mp és ki is lép.
a guitar hero val is ugyan ez van.
!Forza Ferrari!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A hatlapfolia nelkul szerintem jo lenne a cucc.
Volt tok is a telefonomhoz, az iband-es csodaszupergumi keret, de azt meg egy buliban szetragtam.😄D
annak amugy az vopt a baja, hogy nem lehetett hasznalni a hangero es sleep gombokat.
*Posse*T.W.D*
@ Hellomarci
Ja és 2 hónap alatt a 100 forintos fólián is csak 2 karcolás van ami nem annyira zavaró! Ha 2 havonta lecserélném, akkor a 24 havi hûség alatt is csak 1200.- Forintba kerülne a fólia, és mindig szinte új lenne a készüléken!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .