iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NandorHUN
Azok, csak nem biztos, hogy biztonságos, mivel nem tudod mit kapsz.
Akitõl én rendelném az Angliából küldené 250 euroért és az átvétel után kéne kifizetni, viszont a doboz kinyitása elõtt. Szoval a gond az, hogy nem tudod biztosan az van a dobozban amit kértél 😄. iPhone 3gs 16 Gb 250 euro.
Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Amcsiban ilyen olcsók a 3G-k?
Rendeljeetek már nekem is, kifizetem! 😊

NandorHUN
Hello
iPhone 3gs-t szeretnék venni és szoval amerikából. A kérdésem az lenne, h ezek az amcsi boltok megbízhatóak-e, illetve,h a fizetés hogy történik álltalában ilyenkor. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsoltban? Köszi a választ.
Falkon
És mennyi + pénz? Vagy akár itthon ingyen?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

meg

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Falkon
Sziasztok!
Ha veszek egy 3g-t vagy egy 3gs-t Amerikában, és behozom Mo.-ra , meglehet csinálni hogy mûködjön a T-mobile-os sim kártya?

Válaszotokat elõre is köszönöm.
Üdv
Falkon

Kaszi46
Nekem az van, karc elleni vedelem szempontjabol tokeletes.
Viszont undoritoan nez ki tõle a telefon. A szeleinel egyeb reszein osszeszedi a zsebpiszkot. Amikor felraktam a telefonra tokeletesen rasimult, nem voltak legbuborekok, porszemcsek alatta. Mostanra a szeleknel feljott a folia, oldalan keskeny reszeknel levego es kosz ment alá. A kepernyo/erinto felulet tapintasa, csuszasa megvaltozott. Jobb erzes volt folia nelkul hasznalni.
Ennek ellenere nem vennem le rola, mert nem kell azon aggodnom hogy hova rakjam a telefont. A karc kizart.
Ha gondolod csinalhatok rola par kepet.

*Posse*T.W.D*

wolfaud
ha mar itt a warezrol beszelunk en minek szamitok ha elmegyek moziba megnezem a filmet es ha tetszik letöltöm mivel nem vagyok hajlando 5-10 ezret kiadni egy filmert az Iphonom nincs jb-zve azokat az appokat amikre szuksegem van meg megveszem mert amennyibe kerul anyit megér!10 euro alatti appok nem drága mondjum a navigacios appok dragak de azt meg nem neztem kar hohgy nincs free verzio ami egy par napig mukodik hogy az ember kiprobalja melyik valik be neki a leg jobban mielott kifizeti erte a penzt!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Arcor
Nemrég volt szó az invisible shieldrõl, érdekelne a véleményetek róla. Fél év alatt nem talaltam olyan tokot ami tetszik így ezt tartom a legjobb megoldásnak viszont Youtube kommentekben elég sokan lehúzzák.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

GregSB
Amin ott a play gomb azt lejátsza. Flash-t nem támogatja. (a képen lévõ oldal már átállt html5-re is, azért tudja lejátszani)

Attól függetlenül az emberi jogok értelmezése és az itt szóbakerült szabadalmi jogok betartása azért hagy némi kívánnivalót maga után 😊 btw, annyira azért nem húzom le Kínát, a kulináris világából én is sütök-fõzök rendszeresen... tegyük hozzá h az nem kapcsolódik a még mindig fennálló rezsimjükhöz 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

somdav95
nem nevezném azért kínát kulalaknak 😊 Mikor lassan õk adnak hitelt az USA-nak..

Gondolom külalak akart lenni, de hatalmasat röhögtem azon h a kula-lak is igaz (kína) 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

megnyugtatlak.. az csak kulalakban olyan.. semmi de semmi másban...

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Üdv!
Nagyon érdekel mostanában ez a csodaszerkezet, az ára egy kissé borsos, de tudását tekintve még meg is érné (ezzel inkább magamat nyugtatom).

Nyugtassatok meg: Ugye, nem érdemes utánzatot venni?
Miben tud kevesebbet pl. egy ilyen?

Használtan érdemes venni? 3G, vagy 3GS érdekelne, mennyit szabad adni ezekért?
öszi a válaszokat!

HD JOHNNIE
Na most ott az a video a weblap közepén, azt vajon lejátsza majd?
Úgy olvastam, hogy nem támogatja a flash módot, ez igaz ?

Nincs még Iphone-om ezért kérdezlek titeket. Vagy van vmi app ami megoldja ezt a gondod ? Történetesen video nézésre gondolok a neten.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Elõször is akinek nem inge, ne vegye magára. Másodszor meg nincs semmien indok se, hogy megvédjük vagy akár megértsük a warezolókat, erre minden nemû magyarázat csak süket duma. Olyan ha a gyilkosokat védenéd. És a telefon árával szerintem összefügg, vegyünk pl téged, Te megvetted 20kért és havi 10-et fizetsz, amibõl következik, hogy dolgozol. Ha megengedheted magadnak a havi 10k-t akkor nyilván átlagos sorod lehet, mivel nem tennéd ezt elõbbre, mint a kaját lakbért stb.-t. Tehát akkor egy 1500 forintos progi se hinném hogy sok. Az, hogy kinek éri meg vagy kinek nem az egyéni dolog. Én mindig is azt mondom, hogy azért vannak túlárazva az Apple cuccok, mert minõség. Jobb anyag és gondosabb elkészítés. Pl egy iMac ugyanannyiból jön ki egy ugyanolyan Windowsos gép is. Amúgy igazad van, hirtelen felindulás volt és bocsánat, de azért kitartok az igazam mellett.😊 De hagyjuk is..😊
somdav95
Most néztem utána hogy a 3GS tavaly július 30-án érkezett Magyarországra. Most azt mondják hogy nagy valószínûséggel szeptember vele fog megérkezni? Szerintetek?

Lacee
ha csak így makró módban kivenni az egyes pixeleket, akkor szabad szemmel tényleg brutál szépen fog kinézni 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
Nem tudok róla, van egy ingyenes Forumla1.com app és egy f1 timing app amivel folyamatosan lehet követni a köridõket, szektoridõket, mutatja h épp ki hol van a pályán stb..

Más, iPhone 4:

Eredeti kép.

Durva!

Kaszi46
Letezik olyan app, amivel eloben lehet nezni a forma1-et?

*Posse*T.W.D*

Ability
Röviden: rögtön felindultál egy jelentéktelen kommenten, mindenféle háttérinformáció nélkül. Egy készülék árával meg régen rossz érvelni, nem tudod hogyan sikerült megvennie, volt-e éppen akkor egy kis extra anyagi háttere, vagy éppen spórolt rá, vagy csak azóta megváltoztak a körülmények. Ez persze ugyan olyan erõltetett gondolat mint a Tiéd, ergó ne is foglalkozzunk vele. A lényeg itt hogy profitorientált világban élünk, az Apple cuccok is sokszor túl vannak árazva, ne a kiadókat kelljen már sajnálnom amikor a fejlesztõk sokkal többet gürcöltek valamivel és õket is általában csak kihasználják. Jó példa erre a hazai zenebiznisz amúgy.
Még1 antiwarez fehér lovag 😊 én spec örülök h nem vettem meg, mert 5 perc játék után kiderült h totál egysíkú és idegesítõ a fizikája.

REPS0L
mennyi egy 3G ház csere és hol? elég fontos lenne, köszi!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Ability
STEAM anno jó volt, mióta euroban kell fizetni azóta elég drága. De mint egységes platform máris sokkal emberközelibb, sokaknak a kényelemmel és a hazai forgalmazói kínálattal van baja. De még így is vannak rajta nagyon jó akciók, OrageBox pl, vagy volt anno egy Bioshock akció, átszámolva volt kb. ezer ft.

A hozzáállás más kérdés, nem feltétlen hibáztatom a warezolókat. STEAM-en is van kb. 20 eredeti, fizetõs játékom, köztük például a Left 4 Dead kollekció. Egyébként pedig már régen nem játszom PC-n, Linuxot használok, ott azért jóval kisebb a választék. Szerintem rólam abszolút ki lehet jelenteni hogy elég tisztességes a hozzáállásom, mégsem vetem meg a warezolókat, maximum ezen csoport legmélyét. Hogyan akarunk tisztességrõl beszélni, ha a zenekaroktól vagy a játékfejlesztõktõl a kiadó minden pénzt lenyúl? Azért érzed Te hogy ez nem ilyen egyszerû... Fõleg hogy kb. a warez tartja mozgásban a piacot, ha nem lehetne alaposabban kipróbálni a cuccokat, akkor ennyien sem vennék.
Hát jolvan. Én se adnék ki érte 6 eurót. De ha imádnám az ilyen fajta játékokat, akkor simán. Pl. fifáért is kiadtam. Valaki arra mondja azt, hogy nem adna ki érte ennyit. Nézõpont kérdése. Netes áruház, mint a Steam?😊 Bár ott nem sokkal olcsóbbak a játékok csak egy picivel. Sõt van ami még annyival se. De akárhogy is nézzük, ha a kiadó úgy gondolja, hogy ennyiért adja ki, akkor ennyiért adja ki és ha valakinek ez nem tetszik, akkor ne játsszon vele. A warez akkor is lopás. De legjobban egy hálátlan szemét hozzáállás. Vagy ha nem bízik benne, akkor szedje le warezról próbálja ki, de ha tetszik akkor vegye is meg. Nekem van olyan játékom, amit utólag vettem meg, de megvettem.
Ability
A legtöbb kiadó igenis tehet róla hogy ilyen nagy arányban van jelen az warez. Ha biztosítanának egy egységes, bõ tartalommal szolgáló internetes áruházat, ahol azért nem 12 ezerért lehet megvenni egy játékot PC-re, akkor kevesebb lenne.

Jó példa erre a FlatOut2, kint normál áron adták (kb. 10k), az itthoni kiadó kockázattal bevállalta a 2 ezres árat. Nekem nagyon tetszett ez a játék, imádtam, minõségileg és hardverigényileg is igényes alkotás volt. 2 ropiért. Na és mi lett a vége az akciónak? Hatványozottan többet adtak el belõle, majd a kiadó kijelentette hogy hatalmas siker lett és összeértékben többet tudtak forgalmazni, mintha teljes áron adták volna.

AppStore-t is ezért szeretjük páran, ezért is vesszük meg az olcsó de jó játékokat. Olcsó és jó, ergó többen veszik meg, sokkal inkább elhivatottak lesznek az emberek, nem érzik a lehúzást, tehát: kipengetik az árát mert az alkotást arra érdemesnek tartják.
Ability
20k-ért lett meg a telefonom, a havi 10k számla még tolerálható amiért olcsón hozhattam el és elég jó szolgáltatást kapok mellé. Van körülbelül 20-30 fizetõs játékom, mind eredeti, a telefonom nincs törve. És igen, marhára nem adnék érte ennyit. Egy Guitar Hero-ért, vagy egyéb, kicsit drágább premierjátékért nem sajnálok 2 euro-t, de 6-ot már igen.
Jah, ki vagyok akadva, mert bele tudom képzelni magam a fejlesztõk helyzetébe és olyan sok ember nem fizet a szoftverekért, amin emberek dolgoznak. Amúgy elsõ két pontot teljesen feleslegesen írtad le, mert tökmind1. Ha nincs feltörve, akkor szíved joga a Free-ket használni, ezzel nincs bajom, ha sajnálod rá a pénzt, hát sajnálod, de akkor nélkülözd. Csak a warezzal van bajom és akaszt ki rendszeresen..😄 sry😞
somdav95
Mintha kilennél akadva<#nevetes1>
1. nincs iphone-om
2. touch 2g-t használok
3. nemveszem meg az app-okat
4. a free-ket használom

Még valami vergõdés? <#whatever><#nevetes1>

Jajj, de kibaszott drága, 1500 forint. Ezen fogsz tönkremenni. Több ember dolgozik a munkahelyükön azon, hogy TE szórakozz és ennyi pénzzel sem hálálod meg nekik azt a kurvasok munkát amit beleöltek? EZAZ! Dögöljenek meg. De ha meg nem csinálnának játékokat, akkor meg fel lennél háborodva. És ha valaki jön nekem azzal, hogy nincs rá pénze, annak csak annyit, hogy BAZDMEG, volt pénzed 100ezres telefonra, de a 1500 forintos program drága? Gratulálok!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez most éppen warezba van 😛

somdav95
de az ára is 😄

2XLTrophy wááá büntet a grafikája 😊

somdav95
de, elvileg tizedelik az utána fizetni való díjat ami hûség nyilatkozat csomag megszakítás/átlépés másik díjcsomagra esetén kell fizetned ( ha jóltudom csak iphone-nál van így) plusz vehetsz függetlenül is, és megmarad a díjcsomagod(bár így értelemszerûen drágább szerintem)

wolfaud
Hát kiváncsi leszek Tényleg nekem van még másfél év hûségem a t-nél akkor amig az le nem jár nem vehetek új iphont?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Gameloft To celebrate the soccer cup in South Africa Real Football 2010 is on sale for a limited time at only $0.99 on iPhone and $4.99 on iPad! Grab it now!

US & JP App Store:
- iPhone: http://j.mp/9Ssvh8
- iPad: http://j.mp/9HzVmF

Other Territories:
- iPhone: http://j.mp/bitLi7
- iPad: http://j.mp/99kAug

And don't forget that Real Football 2010 is also on sale on Nokia Ovistore! http://j.mp/9bY5b1

http://gaborszantai.co.uk/

Katun
Sziasztok!

Lassan egy jó fél éve küzdök ezzel a Remote App-al. Ugyanis még véletlenül sem látja a librarymat a szoftver.

Itthon van egy Router ami Wifi-s, ebben beállítottam, a portforwarding-ot.
TCP 3689
UDP 5353
És hozzárendeltem a rúteren az iphone-hoz ugye amikor Wifin csatlakozik a rúter látja ezt. És valamiért még mindig nem találja a zene könyvtáramat a telefon. pedig beütöttem a kódot is az iTunes-ba amit generál a Remote App. Valaki próbálkozott már ezzel?

Aki tud valamit az írjon már legyen oly kedves, köszönöm szépen!

Üdv <#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

GregSB
szifon.com iOS 4.0 GM teszt:

"Viszont még egy dolgot megemlítenék még, és azaz Akkumulátoridõ. Hihetetlen, de javult. Eddig fél napot bírt a telefon push/email/netezés/wifi/gps stb… tehát fullon használva, most már 1, 1,5 napot is kibírt, ez lényegesen jobb lett."

Na ez durva ha igaz. Tényleg sokszor 1 napot is alig bír ki a teló, ha mindent bekapcsol az ember. De messze van 21.-e 😄

Nagyon is jól tudom, csakhogy mielõtt kijött a 4es, azt rebesgették hogy 2 változatban adják ki, hogy a másik megfeleljen egy eltérõ specifikációjú (nem-GSM) mobilhálózatnak. Az már csak pletykaszinten ment persze hogy az 1ik 4G lesz a másik meg a HD.

AntiHero
Melyik a legjobb videó felvevõ 3G-re?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Elvileg meg van még a garim oda a GSMbe ahol vettem, több mint egy éve megvan és eddig nem volt semmi baja, majd beviszem ha nincs más megoldás :\

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

somdav95
jaértem, akkor valami ismerõs szervíz, vagy ahol unlock-olták? lehet tudják rá a választ hogy mi lehet a hiba oka..

Az a baj hogy nekem jailbreakelt, meg unlockolt mert Telenoros vagyok, és ha jól tudom nem nagyon lehet csak úgy felpakolgatni az új szoftvereket mert utána már nem lesz független, stb.

somdav95
igaz touch-om van, de hasonló.. szóval szerintem nyugodtan próbáld meg a frissítést. egyszerû, nem nagyon lehet mit elrontani 😊 hátha csak az a baja..

3.0.1 van rajta, nem nagyon mertem eddig próbálkozni a frissítéssel, nehogy elbsszak valamit.

somdav95
új szoftver?

Amikor megnyomom a telón(3g) a felhangosító gombot oldalt, akkor lezárja a billentyûzetet, és ha a billentyû lezáró gombot nyomom meg fent, akkor egy pillanatra kijön a hangszabályozós cucc.Gondolom van valami összeköttetés a kettõ közt, de mi a franc baja lehet?Nem ejtettem le meg semmi.

Tikal
Ok, kezd el te.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''