iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE
Akkor jó, ebben az esetben lehet, hogy váltok szerzõdésesre.😊

A 16 giga elég egy ilyen telóra? Nekem 2 gigám van a nokiában és még mindig nincs tele 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Simán, menj fel az ebay.co.uk-ra. Én is ott néznék körbe, biztos találsz olyat is aki elküldi magyarhonba.

Habár: én a nokia N95-t ami akkor volt kb 500 font azt otthon kártyafüggetlenül vettem kb 300-ért. Szóval nem feltétlenül olcsóbb. Persze mindenre nem igaz.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

LoDMaSt
Na, most írtak 17.53-kor, hogy h-p 10-18 ig vehetem át a készülékem a mammut t-szervízben. vajon miért nem addig van nyitva a szervíz, mint a bolt?

@ Hellomarci

Arcor
Nalunk mi szarert nem birnak csinalni ilyen appot...

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Arrafelé nem lehet olyan használt 3G-t venni, amelyik olcsó, és el lehet postázni Magyarhonba? 😊

Nem piszkál bele, maximum ráerõlteti a saját témáját. Vissza lehet állítani.

Ok koszi latom de akkor sztem maradok a motion x nel, azert koszi szepen 😊

GregSB
Nem is tehetnek ra... Ha megnezed egy szolgaltato se pakolhat fel semmit a telora. Halistennek. Emlexem meg a magenta szinu menuvel ellATOTT WM6-os borzadajokra 😄

Nem, persze hogy nem, meg a sajat App-jukat sem teszik ra, azt is neked kell, ha egyaltalan akarod (ingyenes, ami az egyeleged es egyeb dolgokat kovet)

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Juni

24tol angilaban es francaorszagban lesz kaphato kartyafuggetlenul az alabbi arakon:

Anglia:

16GB: £499 (kb. 168.000 Ft)
32GB: £599 (kb. 201.000 Ft)

Fro:

16GB: 629 € (kb. 176.000 Ft)
32GB: 739 € (kb. 207.000 Ft)

Tikal
200e biztos lesz függetlenül

Teljesen megbízható az eBay-es vásárlás, de minek vennél ott 3G-t? Ennyiért már itthon is megkapod és meg is tudod nézni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ja, és mennyire megbízható az ebay-es vásárlás?Ugyanis kinéztem pl ezt, és ugye ez 40-50 ezerrel olcsóbb így mintha itthon venném, még a shippinggel együtt is jól járnék vele.A felhasználónak aki árulja 100% pozitív visszajelzése van.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Mennyibe lesz az új Iphone kb?Ha egybe akarom megvenni függetlenül, tehát részletfizetés meg minden franc nélkül?300k?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tikal
iphoneba tuti nem piszkál bele 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

HD JOHNNIE
Én kisvárosban lakom Leicester környékén. Itt úgy tûnik jobb a lefedettsége a tmobnak.
Ámde: nem piszkál bele a szolgáltató a szoftveres részébe a telefonnak? Mikor nagyon régen vettem a tmobtól egy telefont, mindenhol az a hülye rózsaszín ikonok, matrica rajta. na akkor lett elegem belõle, azért veszek azóta kártyafüggetlent ha tehetem.

HD JOHNNIE
Valamit talán hallottam, de amíg nem érint addig nem érdekel 😊

amikor en vettem, akkor hajszalrepedes volt divat a muanyag hatlapon, foleg a csatlakozoknal...

East Finchley-ben pl. nem volt T-Mobile terero, de ket utcaval odebb O2 sem... - iszonyatosan leterhelt a londoni mobil halozat, foleg a 3G...

Tikal
t-mob lassan kivonul, nem? illetve a voda fogja felvásárolni...

HD JOHNNIE
Én a t-mobnál vagyok pas as you go-ban 😊 Azt tapasztaltam más hálózatoknál, hogy nem nagyon van térerõ. Legalábbis látok pár kollégát feltartott telefonnal rohangálni, nekem ilyen gondom nincs.
Hogy a topik témájánál maradjunk:
mik voltak a gondok a szifonnal? soha nem volt még Iphone-om, ezért kérdezem.

most is O2-s 3G-m van, biztos, hogy maradok ennel a szolgaltatonal es veszek is ujat, mert reg lejart a 18 honapom, de egyelore varok, mert eddig az osszes iPhone-nak valami baja volt, nem akarok a tesztpeldanyokbol kapni😊

HD JOHNNIE
Na egy "angol" honfitárs 😊 Én is angliában tartózkodom.
Fogsz venni Iphone 4-et, ha igen melyik szolgáltatótól? Én leginkább kártyafüggetlenül szeretnék venni.

Jah, nem...
nekem az itthon most Anglia, itt meg 6 szolgaltatonal lesz a kinalatban...

Csak itthon nem..😊 Vagy igen?
Csak azert kerdeztem, mert a Vodafone forgalmazni fogja es van mar kulon Vodafone McLaren-Mercedes App is...

Nem.
passatgt
hát annak köze nincs iphone-hoz

Még 2 nap!!!!!!!!
Sziasztok.

Van arra valami megoldás, hogy ha az asztali gépemre szinkronizálom elsõnek a telefont (MP3, képek ) és utána a mondjuk egy notebook-n is szinkronizálni szeretnék akkor ne törölje az adatokat ?

Kaszi46
Ne tévesszen meg hogy alul nem a saved maps menün van, ez a térképrészlet van lementve, és nagyítható utcaszintre.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Én ezt a térképet töltöttem le vele.

De sztem már tárgytalan, mert ha motion x-el is le lehet menteni a térképet, akkor az tuti jobb navira mint ez.

*Posse*T.W.D*

pyrohun
Egy ideig használtam. Nem mindig volt 100%-ig pontos, bár fõleg gyalogos / biciklis navigációnál próbáltam.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Valaki hasznalja a motion x nevezetu appot? Eleg sok mindent ad viszobylag olcson es ugyanugy lementhetoek benne a terkepek mint az offmapsba. Szerintetek megeri?

wolfaud
az mitol lehet hogy mostanába az iphonom felhiv magatol embereket ugy hogy hozzá se érek?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Tikal
Meg fogja kérdezni hogy akarod e az uj géppel szinkronizálni, ha igent nyomsz akkor töröl minden tatalmat róla és az újról tesz rá mindent.. igen, lehet 😊

Es. Az offmapson a terkepert belul kell fizetni?

Sephi
Bocsanat, hogy itt is megkerdezem, de hatha tud valaki segiteni.

Ha egy iPad-et aktiválok és szinkronizálok egy géppel, azt utána át lehet vinni egy másik gépre úgy mintha új lenne? Vagyis resetelni és másik géphez hozzárendelni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dzsega
Az offmaps az unlimited csak gyõzd kivárni míg lejön a térkép...
Jó kis progi kipróbáltam de nekem nem felelt meg ezért maradtam inkább rendes navi-nál. Lényegében egy google maps csak nem kell neki net (folyamatosan) mert elmenti a térképeket.
Az omapsot nem próbáltam.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Az omaps ra kommentelok azt irtak hogy kb egy fel varost lehet csak rgybe letolteni, ez igaz? Mert a leirasba elvileg unlimited van

TopGun
Koszi az infot. Ez az oldal is kb. hasonlo ahhoz, mint amit
Te linkeltel: OffMaps

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Talatam egy jonak tuno navit, a motion x et, itt le lehet tolteni akar egesz nagy terulteteket😊 ha jol gondolom es javitsatok ki ha tevedek de ha 1m tile alatt maradok akkor barmilyen terulteten eg y telesen reszletes terkepet tudom letolteni amiben akar navigalni is tud? ( mondjuk nekem a lute verioban a zoom nem nagyon alatt mukodni biztos valami bug)

Kaszi46
http://omapsiphone.com/

"Can oMaps locate my position offline?
If you have an iPhone: yes"

*Posse*T.W.D*

TopGun
Hi! Ez az oMaps ez az offmaps-ot jelenti? es ugy lehet navigalni vele gyalogosan, mintha pl. iGo-val navigalnal, vagy mintha egy sima papir terkepet hasznalnal? "http://www.offmaps.com/" ezt?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Koszi a valaszt, akkor nem erdemes ezt letolteni?

Kaszi46
Én az oMaps-ot használtam külföldön. Letöltöttem a városról. és környékérõl a térképet, és gyalogos navigálásra használtam. Gyakorlatilag ugyan olyan volt mint a google maps, csak az offline, elõre letöltött mapot használtam. Ha jól mtudom nincs benne limit, hogy mekkora terület térképét töltöd le.

*Posse*T.W.D*

precision
ez egy iphone -ra optimalizált weboldal, szifon.com repoból telepíthetõ hozzá alkalmazás is, ami tud még egy-két extra dolgot, de lényegében egy böngészõ ami ezt az oldalt hívja meg

Bazinga!

LoDMaSt
Azért ne hasonlítsuk a geocach progit a google maps-hez, elég más, jobb. Nem a progik updatelésére gondoltam, hanem a geocach progi database-re, képek, leírások, hint-ek, térképek, stb.

@ Hellomarci

TopGun
http://omnibusz.szifon.com ez egy program, vagy egy online kereso? nem tudja valaki megmondani?

Hat amig geocach elek vagy utazunk asszem kibirom a programok updatelese nelkul, en csak arra gondoltam hogy 1 a geocach es progi mit ad igazabol magaban az alkalmazasban mert ha mindent a netrol vesz akkor ennyi erovel safari n is felmehetek a weblapra ill hazsbalhatom a google mapst de ha Otthon wifin letolti nekem a mappot es az megmarad akkor mar sokkal jobban megeri.

Csak egy olyan programot keresek ami beepitett terkep van es megmondja azon hogy hol vagyok es kesz... Ja es persze ne 50$ legyen 😊

LoDMaSt
offline nem ér semmit, nem tudsz közben updatelni, semmi, és nem jegyez meg, mindent netrõl vesz újra, és újra, ahogy elmékszem rá. Tényleg hasznos a net az iphone-hoz.

@ Hellomarci

Sziasztok!
SZeretném megkérdezni hogy akinek megvan a fizetõs geocach appja az válaszolna a kérdésemre?
Szóval ha jól értelmezem elõször is offline tudok körübelül 1m láda között választani, illetve ha megnézek egy területet ( mondjuk még otthon neten) akkor azt a térképet lementi és majd a helyszinen is akár használhatom szintén offline?
Esetleg még annyi hogy bármilyen kordinátát be lehet neki adni nem csak a elõre beleírt ,eseteleg undatelt ládákat? szal akár navigálásra is használhatom? 😊

Ezenkívül ne tudtok valami olyan programot ami offline megtudja megmutatni gps alapján hoogy hol vagyok a térképen? nem kell hogy navigáljon csak hogy ennyit tudjon.

Elõre is köszönöm