Aggression - Europe 1914

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
3 csúszka, nálam 60 az education (utsó), 20-25 az elsõ (zöld), maradék ipar (kék, középsõ) kivétel ha lázadozik eg yváros akkor felviszem a zöldet 40-50-re, amíg lehiggadnak, az education (utsó)rovására. minden városomban van college, középiskola, és ált. iskola. ennyi. de ha sok iparod van, akkor felül a mérleggel adjál el belõle, átváltja education-ra. de nem éri meg hosszú távon, arányokat találd meg.

MJ rulz Pink Team The Only One

Charly
NEm megy az a hülye fejlesztés kimaradok a háborúkbol a vezetõimet meg lelövöldözik vagy eltüntetik😞

csuszi
nincs😊 mert?

Charly
Csuszi nincs msn ed?

csuszi
én azt hittem jobb oldalon van rá gomb, mert egyszer valamiért tudtam lõni, ilyen municiós ejtõernyõ érkezett melléjül (nem énm csináltam) és mindig nullát ír ammo-ra, kivétel akkor, akkor volt x munició...

Charly
Semmit bal klikkel lõj azok a 150mm-es ágyuk akkor csak jó meszire tudsz lõni velük a kicsikkel meg nem látszik ha lõsz

csuszi
mégse. nem hajlandó csak ctrl 6;7;8;9 re berakni. :S
más: viszem magammal a csatába az 1902-es ágyúkat, de rohadtul nemtok velük lõni. mit kell még hozzájuk vinnem?

Charly
Hát csaknem megy ez a fejlesztés😞
Az I Vh ugy elmult részt se vettem benne😄

csuszi
baszki, nem értettem mit magyarázol, mert nekem az felül annyira szürke, hogy dísznek nézett ki😊 na amúgy kiderült, az usb-és billentyûm nem szerette, a hagyományos billentyûvel beveszi a ctrl + számot. ki érti ezt? soha nem volt még ilyen problémám... zboard keyboard.

a.carkey
Ha ez sem menne, válts egyet a billentyûzeten, pl angolra és vissza, vagy magyarra és vissza, stb. Passz ...

A medve nem játék.

a.carkey
"... ha nem tenné be ctrl+számra, és kattints rá 0-9-ig bármelyik gombra"

Fent van egy csomó szám. CTRL és nyomvatartva rámész a kapcsolóra. Rögtön hozzárendeli ahhoz a számhoz, és csak nyomogatni kell. De nekem beteszi sima CTRL+szám lenyomására is ...

A medve nem játék.

csuszi
ja. es az utso az education. kozepso az ipar. elso a joleti. mint a mai tarsadalmakban is😉 ipar öskola meg szolgaltato szektor😉
kirpobaltam nem jon elo vissza az egyseg szammal...mi a fakk?

csuszi
hat az baszki hogy ranyomok ctrl plusz sza az egysegnel es kurvara nem hivja vissza szammal😞

Charly
Köszönöm😊

a.carkey
Építesz egyetemet, és ahhoz hasonló épületeket minden városban. Napi 30 nekem jelenleg úgy, hogy minden városomban van ilyen épület. Plusz ad sokat a kikötõ, stb. Menj rá 1-1 ikonra és kiírja milyen bónuszt ad.

Amikor elkezdtek kifejleszteni hõsöket, akkor törekedjetek arra, hogy 1 tulajdonságot fejlesszetek egyszerre! L7-8 körül adja - ha van minimum 1 skilled felvéve a szakmából a legutolsó - legjobb skillt - adott szakmán belül (amit érdemes kifejleszteni maxra (MIN L7): spy (bérgyilok), humanitarian (ezzel lehet a diplomacyban ténykedni), leader, és ha még vannak fejlesztéseid 1 tudós (ha már alig van, hanyagolható, elég ami alapból felvehetõ tõle, mert ez azonnali fejlesztést IS tud NÉHA produkálni - a tudós szintjétõl függõen!). A többinél nem érdemes L6 fölé menni, mert nem jók a bónuszok.

Attól függõen, hogy milyen a rendszered, attól függõen vegyél fel embereket. Nyugodtan lehet külföldit is, ha az pl. fekszik a rendszeredbe. pl. monarchyba monarchyst, demokráciába demokratát, stb.

Vigyázzatok a fontos dátumokkal, mert jól meg tudja keverni az aktuális állapotot! Pl. rakat puccs (komcsi, náci, stb), ami a történelemben IS megtörtént. Nagyon rosszkor tud jönni. (Ilyenkor elõtte pakoljátok be a helyõrséget 1-1 tábornokhoz/leaderhez az erõdökbõl is, aztán rebellion, és a legjobb sereggel visszavenni a városokat.

Mi az a "visszahívós gebasz"?

A medve nem játék.

a.carkey
Fent van a skála. Nyomj egy ctrl-t, ha nem tenné be ctrl+számra, és kattints rá 0-9-ig bármelyik gombra. Ennyi.

A medve nem játék.

Charly
Van 3 csuszka az azokra gondolsz?

Charly
Sima számal lehet vissza hívni na A népesség eloszlásában a suli a középsõ?

csuszi
bazzeg nem teszi be. control + szám elkattintok szám nem hívja vissza😞 mi a fasz? vagy nemsima számmal hívod vissza?
😊 én szarrá fejlesztettem a városaimban a sulikat, meg a slide a népesség megoszlását figyelve bõven mehet 50%-ra a suli, nekem néha 60-70%on van, repül az education. 5 német várossal több volt nekem mint az oroszoknak meg a franciáknak a sokkal😊
szal nemtod mi lehet a visszahívós gebasz?

Charly
Ctrl+ szám😊

Egy kérdés az edukation pontot hogy a francba lehet feltornázni nem mennek a fejlesztéseim alig alig semmire nincs pénz😞

csuszi
kurva egységek mindig elkóborolnak illetve megállnak össze-vissza keresgélem õket, megtörik a lendület, nem összpontosulnak egy helyen ez bazdmeg nemhogy 2008-ban alap egy játéknál hanem 1998-ban azzá vált... HA EZ NINCS BENNE AZ KIBASZOTT GÁZ...amúgy jó game. (lenne)😊

csuszi
akinek nem menne az indítás:
nem kell pro daemon, sima is megteszi. all emulations off, install, game kivesz, emulations vissza all on, aztán berak game, és mehet a mehet😊
help😊 - hogy lehet a csata részben kijelölni az egységeket és utána elkattintok, visszahívni (olyan starcraftosan😊) tehát számokhoz vagy más gombokhoz csatolni egységeket? nem hiszem el hogy ez nincs benne, irtó gagyi lenne...

a.carkey
Már csak az atomot kell kifejlesztenem 😊

A medve nem játék.

Charly
De nagy csend lett😊

a.carkey
Geneva náluk Genf akar lenni.

Amit hiányolok az a flotta. Egyszerûen zavar, hogy nincs. A másik baromság az, hogy hiába van az ellennek meg a technikája, igazán ütõs sereggel csak akkor találkozom, ha fellázad egy-egy tartományom ... 😄

A medve nem játék.

Rolika16
Meg Svájc területén Genova ... :-)

Methylisocloro
Nekem Daemon Tools Lite 4.11-gyel megy 😊

a.carkey
Azért lemészárolhatná valaki azt a designert, aki az egység-megsemmisítés gombot lerakta. Eldugta keményen ...

A medve nem játék.

Charly
adj egy msn cimet!

LasDen
mostmá elindult....volna.....bejön, hogy Aggression Reign Over Europe szöveg aztán meg semmi.....adico.exe hiba és leáll...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Charly
DAEMON tools lite 4.12.2 azzal megy minden buherálás nélkül

LasDen
nemtom felrakni a Pro Advancet.....felrakom meg minden osztán mikor indítom Application Corrupted fogad......mi a faszt csinájjak???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Charly
NA már vagy 4 en nyomjuk is😄

Rolika16
Amúgy van már crack fennt gamecopyworld-n . Sztem érdemes leszedni , legalább nem kell 4.5 gb-s lemezképfájl , és a játék telepitöje meg csak 1.6 GB ...

Axon
Daemon tools pro kell hozzá mindenképpen. Ha pedig az megvan akkor nem a hagyományos scsi virtuális meghajtó kell neki, hanem IDE meghajtó. Egyébként minden jól le van írva a mellékelt info fileban.

LasDen
magát a játékot 😄

Charly
mit?a csatát enterel

LasDen
nah én most nem vágom.......akkor hogy kell elindítani??? 😄

Charly
Akkor kéne csinálni egy FAQ-t😄

a.carkey
Nem, mert nincs 😊, mert nem használok.

A medve nem játék.

Charly
Egy msn cimet nem adnál további értekezésre?😊Privibe?😊

a.carkey
Az elején nehéz "csak azt" az egy pontot elfoglalni, amikor adja a taskot, de nincs hozzá elég embered. De kb. már tudom mit érdemes vinni és mit nem. Volt olyan csatám, hogy nem vesztettem egységet és kinyírtam az összes ellent. Nagyon jó a játék, és ha 1x belefeledkezik az ember ... hejj ... 😊

A háborút kerülöm, ha lehet, egyelõre, de már szinte mindenkivel voltam szövetségben, anélkül, hogy az OMMt dobtam volna. 😊

A medve nem játék.

LasDen
amúgy lehetne csinálni bannert, ha már kijött 😄
én amúgy ma már talán játszhatok vele.... :d

Charly
Angolokkal nyomom de irország lázad a fejlesztéshez kevés a pénz tele van a tököm a csata az jó 4 páncél kocsi meg 2 nagylõtávu tüzérség csak az elsõ pontot kell elfoglalnod idõre!Privátba dobhatnál egy msn cimet😊

Axon
Egy részletes leírás nekem sem ártana (lehetõleg magyar nyelvû). N

a.carkey
Kivel nyomod?

Én a németekkel kezdtem, és - bár keveset nyomtam - elég jól el lehet velük boldogulni. Fejlesztésekben is jól állok, iparban, oktatásban, stb. szintén jól. Bár nekem fõleg a csatáknál fennálló idõkeret a gáz, nagyon kevés néha. 😞

A medve nem játék.

Charly
Axon neked hogy mennek a fejlesztések mert nekem siralmassan meg mindig elõ jönnek a lázadók várost foglalni😞
Nincs valami leirás hozzá mert a tutoriál nem nagyon segit😞

Charly
Igen ugy néz ki teljessen😊

Axon
Ha jól látom, akkor ez az Commander Europe At War egy Panzer general típusú táblás startégia.

Charly
Angolul a héten jelenik meg talán