211
World War I RTS
  • a.carkey
    Szerintetek, azon kívül, hgoy szépek, meg jók, meg raktárnak tökéletesek, mire jók még a stratégiai térképen az erődök?

(Amúgy az atom ultrabrutál! :)
  • Charly
    Nálatok is tüntek el katonai egységek?Behalok komolyan ez bug lehet vagy mi a franc?A katonáim átáltak a lázadókhoz pedig a város közelébe nem voltam remélem lesz javitás kiadva előbb utóbb mert van bug dögivel.
  • Charly
    Betojás most meg lázad az összes város Londonon kivül:(
    Raktam katonákat figyelem a csuszkát és mégis:(
  • Charly
    NEkem épp a spy-t ölik előszeretettel:)
  • csuszi
    saját területen? ott eddig nekem csak 1-et öltek meg. de mindig sereggel vannak kivétel a spy. a leader meg bunker képzettség.
  • Charly
    Mit tudok csinálni az ellen hoogy ne gyilkolják le őket?
    Mindig valamelyiket kinyirják:(
  • csuszi
    4-el kezdem. aztán lassan olyan 1940-nél járok és még mindig csak 7 van. ebből 1 einstein:), 1 leader, többi hadvezér és 1 spy.
  • Charly
    Hány embert veszel fel?
  • Charly
    Köszi megpróbálom:)
  • csuszi
    nekem túltermelésem van állandóan educationból, de az nem izgat, megy kutatásra:) ipar meg építéshez kell, hadsereg keveset visz. inkább legyen kevés sereg, de azok ultramodernek, sok repülővel. ebben a játékban is igaz ami az életben, a légierő nyer meg mindent. le lehet vele gyalulni a pályát. már csak a long range kellene valahogy, ahogy mondtad úgy nem müxik;)
  • csuszi
    3 csúszka, nálam 60 az education (utsó), 20-25 az első (zöld), maradék ipar (kék, középső) kivétel ha lázadozik eg yváros akkor felviszem a zöldet 40-50-re, amíg lehiggadnak, az education (utsó)rovására. minden városomban van college, középiskola, és ált. iskola. ennyi. de ha sok iparod van, akkor felül a mérleggel adjál el belőle, átváltja education-ra. de nem éri meg hosszú távon, arányokat találd meg.
  • Charly
    NEm megy az a hülye fejlesztés kimaradok a háborúkbol a vezetőimet meg lelövöldözik vagy eltüntetik:(
  • csuszi
    nincs:) mert?
  • Charly
    Csuszi nincs msn ed?
  • csuszi
    én azt hittem jobb oldalon van rá gomb, mert egyszer valamiért tudtam lőni, ilyen municiós ejtőernyő érkezett melléjül (nem énm csináltam) és mindig nullát ír ammo-ra, kivétel akkor, akkor volt x munició...
  • Charly
    Semmit bal klikkel lőj azok a 150mm-es ágyuk akkor csak jó meszire tudsz lőni velük a kicsikkel meg nem látszik ha lősz
  • csuszi
    mégse. nem hajlandó csak ctrl 6;7;8;9 re berakni. :S
    más: viszem magammal a csatába az 1902-es ágyúkat, de rohadtul nemtok velük lőni. mit kell még hozzájuk vinnem?
  • Charly
    Hát csaknem megy ez a fejlesztés:(
    Az I Vh ugy elmult részt se vettem benne:D
  • csuszi
    baszki, nem értettem mit magyarázol, mert nekem az felül annyira szürke, hogy dísznek nézett ki:) na amúgy kiderült, az usb-és billentyűm nem szerette, a hagyományos billentyűvel beveszi a ctrl + számot. ki érti ezt? soha nem volt még ilyen problémám... zboard keyboard.
  • a.carkey
    Ha ez sem menne, válts egyet a billentyűzeten, pl angolra és vissza, vagy magyarra és vissza, stb. Passz ...
  • a.carkey
    "... ha nem tenné be ctrl+számra, és kattints rá 0-9-ig bármelyik gombra"

Fent van egy csomó szám. CTRL és nyomvatartva rámész a kapcsolóra. Rögtön hozzárendeli ahhoz a számhoz, és csak nyomogatni kell. De nekem beteszi sima CTRL+szám lenyomására is ...
  • csuszi
    ja. es az utso az education. kozepso az ipar. elso a joleti. mint a mai tarsadalmakban is;) ipar öskola meg szolgaltato szektor;)
    kirpobaltam nem jon elo vissza az egyseg szammal...mi a fakk?
  • csuszi
    hat az baszki hogy ranyomok ctrl plusz sza az egysegnel es kurvara nem hivja vissza szammal:(
  • Charly
    Köszönöm:)
  • a.carkey
    Építesz egyetemet, és ahhoz hasonló épületeket minden városban. Napi 30 nekem jelenleg úgy, hogy minden városomban van ilyen épület. Plusz ad sokat a kikötő, stb. Menj rá 1-1 ikonra és kiírja milyen bónuszt ad.

Amikor elkezdtek kifejleszteni hősöket, akkor törekedjetek arra, hogy 1 tulajdonságot fejlesszetek egyszerre! L7-8 körül adja - ha van minimum 1 skilled felvéve a szakmából a legutolsó - legjobb skillt - adott szakmán belül (amit érdemes kifejleszteni maxra (MIN L7): spy (bérgyilok), humanitarian (ezzel lehet a diplomacyban ténykedni), leader, és ha még vannak fejlesztéseid 1 tudós (ha már alig van, hanyagolható, elég ami alapból felvehető tőle, mert ez azonnali fejlesztést IS tud NÉHA produkálni - a tudós szintjétől függően!). A többinél nem érdemes L6 fölé menni, mert nem jók a bónuszok.

Attól függően, hogy milyen a rendszered, attól függően vegyél fel embereket. Nyugodtan lehet külföldit is, ha az pl. fekszik a rendszeredbe. pl. monarchyba monarchyst, demokráciába demokratát, stb.

Vigyázzatok a fontos dátumokkal, mert jól meg tudja keverni az aktuális állapotot! Pl. rakat puccs (komcsi, náci, stb), ami a történelemben IS megtörtént. Nagyon rosszkor tud jönni. (Ilyenkor előtte pakoljátok be a helyőrséget 1-1 tábornokhoz/leaderhez az erődökből is, aztán rebellion, és a legjobb sereggel visszavenni a városokat.

Mi az a "visszahívós gebasz"?
  • a.carkey
    Fent van a skála. Nyomj egy ctrl-t, ha nem tenné be ctrl+számra, és kattints rá 0-9-ig bármelyik gombra. Ennyi.
  • Charly
    Van 3 csuszka az azokra gondolsz?
  • Charly
    Sima számal lehet vissza hívni na A népesség eloszlásában a suli a középső?
  • csuszi
    bazzeg nem teszi be. control + szám elkattintok szám nem hívja vissza:( mi a fasz? vagy nemsima számmal hívod vissza?
    :) én szarrá fejlesztettem a városaimban a sulikat, meg a slide a népesség megoszlását figyelve bőven mehet 50%-ra a suli, nekem néha 60-70%on van, repül az education. 5 német várossal több volt nekem mint az oroszoknak meg a franciáknak a sokkal:)
    szal nemtod mi lehet a visszahívós gebasz?
  • Charly
    Ctrl+ szám:)

Egy kérdés az edukation pontot hogy a francba lehet feltornázni nem mennek a fejlesztéseim alig alig semmire nincs pénz:(
  • csuszi
    kurva egységek mindig elkóborolnak illetve megállnak össze-vissza keresgélem őket, megtörik a lendület, nem összpontosulnak egy helyen ez bazdmeg nemhogy 2008-ban alap egy játéknál hanem 1998-ban azzá vált... HA EZ NINCS BENNE AZ KIBASZOTT GÁZ...amúgy jó game. (lenne):)
  • csuszi
    akinek nem menne az indítás:
    nem kell pro daemon, sima is megteszi. all emulations off, install, game kivesz, emulations vissza all on, aztán berak game, és mehet a mehet:)
    help:) - hogy lehet a csata részben kijelölni az egységeket és utána elkattintok, visszahívni (olyan starcraftosan:)) tehát számokhoz vagy más gombokhoz csatolni egységeket? nem hiszem el hogy ez nincs benne, irtó gagyi lenne...
  • a.carkey
    Már csak az atomot kell kifejlesztenem :)
  • Charly
    De nagy csend lett:)
  • a.carkey
    Geneva náluk Genf akar lenni.

Amit hiányolok az a flotta. Egyszerűen zavar, hogy nincs. A másik baromság az, hogy hiába van az ellennek meg a technikája, igazán ütős sereggel csak akkor találkozom, ha fellázad egy-egy tartományom ... :D
  • Rolika16
    Meg Svájc területén Genova ... :-)
  • Methylisocloro
    Nekem Daemon Tools Lite 4.11-gyel megy :)
  • a.carkey
    Azért lemészárolhatná valaki azt a designert, aki az egység-megsemmisítés gombot lerakta. Eldugta keményen ...
  • Charly
    adj egy msn cimet!
  • LasDen #132
    mostmá elindult....volna.....bejön, hogy Aggression Reign Over Europe szöveg aztán meg semmi.....adico.exe hiba és leáll...