211
World War I RTS
-
#171 Szerintetek, azon kívül, hgoy szépek, meg jók, meg raktárnak tökéletesek, mire jók még a stratégiai térképen az erődök?
(Amúgy az atom ultrabrutál! :) -
#170 Nálatok is tüntek el katonai egységek?Behalok komolyan ez bug lehet vagy mi a franc?A katonáim átáltak a lázadókhoz pedig a város közelébe nem voltam remélem lesz javitás kiadva előbb utóbb mert van bug dögivel. -
#169 Betojás most meg lázad az összes város Londonon kivül:(
Raktam katonákat figyelem a csuszkát és mégis:( -
#168 NEkem épp a spy-t ölik előszeretettel:) -
#167 saját területen? ott eddig nekem csak 1-et öltek meg. de mindig sereggel vannak kivétel a spy. a leader meg bunker képzettség. -
#166 Mit tudok csinálni az ellen hoogy ne gyilkolják le őket?
Mindig valamelyiket kinyirják:(
-
#165 4-el kezdem. aztán lassan olyan 1940-nél járok és még mindig csak 7 van. ebből 1 einstein:), 1 leader, többi hadvezér és 1 spy. -
#164 Hány embert veszel fel?
-
#163 Köszi megpróbálom:)
-
#162 nekem túltermelésem van állandóan educationból, de az nem izgat, megy kutatásra:) ipar meg építéshez kell, hadsereg keveset visz. inkább legyen kevés sereg, de azok ultramodernek, sok repülővel. ebben a játékban is igaz ami az életben, a légierő nyer meg mindent. le lehet vele gyalulni a pályát. már csak a long range kellene valahogy, ahogy mondtad úgy nem müxik;) -
#161 3 csúszka, nálam 60 az education (utsó), 20-25 az első (zöld), maradék ipar (kék, középső) kivétel ha lázadozik eg yváros akkor felviszem a zöldet 40-50-re, amíg lehiggadnak, az education (utsó)rovására. minden városomban van college, középiskola, és ált. iskola. ennyi. de ha sok iparod van, akkor felül a mérleggel adjál el belőle, átváltja education-ra. de nem éri meg hosszú távon, arányokat találd meg. -
#160 NEm megy az a hülye fejlesztés kimaradok a háborúkbol a vezetőimet meg lelövöldözik vagy eltüntetik:(
-
#159 nincs:) mert? -
#158 Csuszi nincs msn ed?
-
#157 én azt hittem jobb oldalon van rá gomb, mert egyszer valamiért tudtam lőni, ilyen municiós ejtőernyő érkezett melléjül (nem énm csináltam) és mindig nullát ír ammo-ra, kivétel akkor, akkor volt x munició... -
#156 Semmit bal klikkel lőj azok a 150mm-es ágyuk akkor csak jó meszire tudsz lőni velük a kicsikkel meg nem látszik ha lősz -
#155 mégse. nem hajlandó csak ctrl 6;7;8;9 re berakni. :S
más: viszem magammal a csatába az 1902-es ágyúkat, de rohadtul nemtok velük lőni. mit kell még hozzájuk vinnem? -
#154 Hát csaknem megy ez a fejlesztés:(
Az I Vh ugy elmult részt se vettem benne:D -
#153 baszki, nem értettem mit magyarázol, mert nekem az felül annyira szürke, hogy dísznek nézett ki:) na amúgy kiderült, az usb-és billentyűm nem szerette, a hagyományos billentyűvel beveszi a ctrl + számot. ki érti ezt? soha nem volt még ilyen problémám... zboard keyboard. -
#152 Ha ez sem menne, válts egyet a billentyűzeten, pl angolra és vissza, vagy magyarra és vissza, stb. Passz ... -
#151 "... ha nem tenné be ctrl+számra, és kattints rá 0-9-ig bármelyik gombra"
Fent van egy csomó szám. CTRL és nyomvatartva rámész a kapcsolóra. Rögtön hozzárendeli ahhoz a számhoz, és csak nyomogatni kell. De nekem beteszi sima CTRL+szám lenyomására is ... -
#150 ja. es az utso az education. kozepso az ipar. elso a joleti. mint a mai tarsadalmakban is;) ipar öskola meg szolgaltato szektor;)
kirpobaltam nem jon elo vissza az egyseg szammal...mi a fakk? -
#149 hat az baszki hogy ranyomok ctrl plusz sza az egysegnel es kurvara nem hivja vissza szammal:( -
#148 Köszönöm:)
-
#147 Építesz egyetemet, és ahhoz hasonló épületeket minden városban. Napi 30 nekem jelenleg úgy, hogy minden városomban van ilyen épület. Plusz ad sokat a kikötő, stb. Menj rá 1-1 ikonra és kiírja milyen bónuszt ad.
Amikor elkezdtek kifejleszteni hősöket, akkor törekedjetek arra, hogy 1 tulajdonságot fejlesszetek egyszerre! L7-8 körül adja - ha van minimum 1 skilled felvéve a szakmából a legutolsó - legjobb skillt - adott szakmán belül (amit érdemes kifejleszteni maxra (MIN L7): spy (bérgyilok), humanitarian (ezzel lehet a diplomacyban ténykedni), leader, és ha még vannak fejlesztéseid 1 tudós (ha már alig van, hanyagolható, elég ami alapból felvehető tőle, mert ez azonnali fejlesztést IS tud NÉHA produkálni - a tudós szintjétől függően!). A többinél nem érdemes L6 fölé menni, mert nem jók a bónuszok.
Attól függően, hogy milyen a rendszered, attól függően vegyél fel embereket. Nyugodtan lehet külföldit is, ha az pl. fekszik a rendszeredbe. pl. monarchyba monarchyst, demokráciába demokratát, stb.
Vigyázzatok a fontos dátumokkal, mert jól meg tudja keverni az aktuális állapotot! Pl. rakat puccs (komcsi, náci, stb), ami a történelemben IS megtörtént. Nagyon rosszkor tud jönni. (Ilyenkor előtte pakoljátok be a helyőrséget 1-1 tábornokhoz/leaderhez az erődökből is, aztán rebellion, és a legjobb sereggel visszavenni a városokat.
Mi az a "visszahívós gebasz"? -
#146 Fent van a skála. Nyomj egy ctrl-t, ha nem tenné be ctrl+számra, és kattints rá 0-9-ig bármelyik gombra. Ennyi. -
#145 Van 3 csuszka az azokra gondolsz? -
#144 Sima számal lehet vissza hívni na A népesség eloszlásában a suli a középső? -
#143 bazzeg nem teszi be. control + szám elkattintok szám nem hívja vissza:( mi a fasz? vagy nemsima számmal hívod vissza?
:) én szarrá fejlesztettem a városaimban a sulikat, meg a slide a népesség megoszlását figyelve bőven mehet 50%-ra a suli, nekem néha 60-70%on van, repül az education. 5 német várossal több volt nekem mint az oroszoknak meg a franciáknak a sokkal:)
szal nemtod mi lehet a visszahívós gebasz? -
#142 Ctrl+ szám:)
Egy kérdés az edukation pontot hogy a francba lehet feltornázni nem mennek a fejlesztéseim alig alig semmire nincs pénz:( -
#141 kurva egységek mindig elkóborolnak illetve megállnak össze-vissza keresgélem őket, megtörik a lendület, nem összpontosulnak egy helyen ez bazdmeg nemhogy 2008-ban alap egy játéknál hanem 1998-ban azzá vált... HA EZ NINCS BENNE AZ KIBASZOTT GÁZ...amúgy jó game. (lenne):) -
#140 akinek nem menne az indítás:
nem kell pro daemon, sima is megteszi. all emulations off, install, game kivesz, emulations vissza all on, aztán berak game, és mehet a mehet:)
help:) - hogy lehet a csata részben kijelölni az egységeket és utána elkattintok, visszahívni (olyan starcraftosan:)) tehát számokhoz vagy más gombokhoz csatolni egységeket? nem hiszem el hogy ez nincs benne, irtó gagyi lenne... -
#139 Már csak az atomot kell kifejlesztenem :) -
#138 De nagy csend lett:) -
#137 Geneva náluk Genf akar lenni.
Amit hiányolok az a flotta. Egyszerűen zavar, hogy nincs. A másik baromság az, hogy hiába van az ellennek meg a technikája, igazán ütős sereggel csak akkor találkozom, ha fellázad egy-egy tartományom ... :D -
#136 Meg Svájc területén Genova ... :-) -
#135 Nekem Daemon Tools Lite 4.11-gyel megy :) -
#134 Azért lemészárolhatná valaki azt a designert, aki az egység-megsemmisítés gombot lerakta. Eldugta keményen ... -
#133 adj egy msn cimet! -
#132 mostmá elindult....volna.....bejön, hogy Aggression Reign Over Europe szöveg aztán meg semmi.....adico.exe hiba és leáll...