Aggression - Europe 1914
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
más: viszem magammal a csatába az 1902-es ágyúkat, de rohadtul nemtok velük lõni. mit kell még hozzájuk vinnem?
A medve nem játék.
Fent van egy csomó szám. CTRL és nyomvatartva rámész a kapcsolóra. Rögtön hozzárendeli ahhoz a számhoz, és csak nyomogatni kell. De nekem beteszi sima CTRL+szám lenyomására is ...
A medve nem játék.
kirpobaltam nem jon elo vissza az egyseg szammal...mi a fakk?
Amikor elkezdtek kifejleszteni hõsöket, akkor törekedjetek arra, hogy 1 tulajdonságot fejlesszetek egyszerre! L7-8 körül adja - ha van minimum 1 skilled felvéve a szakmából a legutolsó - legjobb skillt - adott szakmán belül (amit érdemes kifejleszteni maxra (MIN L7): spy (bérgyilok), humanitarian (ezzel lehet a diplomacyban ténykedni), leader, és ha még vannak fejlesztéseid 1 tudós (ha már alig van, hanyagolható, elég ami alapból felvehetõ tõle, mert ez azonnali fejlesztést IS tud NÉHA produkálni - a tudós szintjétõl függõen!). A többinél nem érdemes L6 fölé menni, mert nem jók a bónuszok.
Attól függõen, hogy milyen a rendszered, attól függõen vegyél fel embereket. Nyugodtan lehet külföldit is, ha az pl. fekszik a rendszeredbe. pl. monarchyba monarchyst, demokráciába demokratát, stb.
Vigyázzatok a fontos dátumokkal, mert jól meg tudja keverni az aktuális állapotot! Pl. rakat puccs (komcsi, náci, stb), ami a történelemben IS megtörtént. Nagyon rosszkor tud jönni. (Ilyenkor elõtte pakoljátok be a helyõrséget 1-1 tábornokhoz/leaderhez az erõdökbõl is, aztán rebellion, és a legjobb sereggel visszavenni a városokat.
Mi az a "visszahívós gebasz"?
A medve nem játék.
A medve nem játék.
😊 én szarrá fejlesztettem a városaimban a sulikat, meg a slide a népesség megoszlását figyelve bõven mehet 50%-ra a suli, nekem néha 60-70%on van, repül az education. 5 német várossal több volt nekem mint az oroszoknak meg a franciáknak a sokkal😊
szal nemtod mi lehet a visszahívós gebasz?
Egy kérdés az edukation pontot hogy a francba lehet feltornázni nem mennek a fejlesztéseim alig alig semmire nincs pénz😞
nem kell pro daemon, sima is megteszi. all emulations off, install, game kivesz, emulations vissza all on, aztán berak game, és mehet a mehet😊
help😊 - hogy lehet a csata részben kijelölni az egységeket és utána elkattintok, visszahívni (olyan starcraftosan😊) tehát számokhoz vagy más gombokhoz csatolni egységeket? nem hiszem el hogy ez nincs benne, irtó gagyi lenne...
Amit hiányolok az a flotta. Egyszerûen zavar, hogy nincs. A másik baromság az, hogy hiába van az ellennek meg a technikája, igazán ütõs sereggel csak akkor találkozom, ha fellázad egy-egy tartományom ... 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A háborút kerülöm, ha lehet, egyelõre, de már szinte mindenkivel voltam szövetségben, anélkül, hogy az OMMt dobtam volna. 😊
A medve nem játék.
én amúgy ma már talán játszhatok vele.... :d
Én a németekkel kezdtem, és - bár keveset nyomtam - elég jól el lehet velük boldogulni. Fejlesztésekben is jól állok, iparban, oktatásban, stb. szintén jól. Bár nekem fõleg a csatáknál fennálló idõkeret a gáz, nagyon kevés néha. 😞
A medve nem játék.
Nincs valami leirás hozzá mert a tutoriál nem nagyon segit😞