211
World War I RTS
  • Charly
    DAEMON tools lite 4.12.2 azzal megy minden buherálás nélkül
  • LasDen #130
    nemtom felrakni a Pro Advancet.....felrakom meg minden osztán mikor indítom Application Corrupted fogad......mi a faszt csinájjak???
  • Charly
    NA már vagy 4 en nyomjuk is:D
  • Rolika16
    Amúgy van már crack fennt gamecopyworld-n . Sztem érdemes leszedni , legalább nem kell 4.5 gb-s lemezképfájl , és a játék telepitöje meg csak 1.6 GB ...
  • Axon
    Daemon tools pro kell hozzá mindenképpen. Ha pedig az megvan akkor nem a hagyományos scsi virtuális meghajtó kell neki, hanem IDE meghajtó. Egyébként minden jól le van írva a mellékelt info fileban.
  • LasDen #126
    magát a játékot :D
  • Charly
    mit?a csatát enterel
  • LasDen #124
    nah én most nem vágom.......akkor hogy kell elindítani??? :D
  • Charly
    Akkor kéne csinálni egy FAQ-t:D
  • a.carkey
    Nem, mert nincs :), mert nem használok.
  • Charly
    Egy msn cimet nem adnál további értekezésre?:)Privibe?:)
  • a.carkey
    Az elején nehéz "csak azt" az egy pontot elfoglalni, amikor adja a taskot, de nincs hozzá elég embered. De kb. már tudom mit érdemes vinni és mit nem. Volt olyan csatám, hogy nem vesztettem egységet és kinyírtam az összes ellent. Nagyon jó a játék, és ha 1x belefeledkezik az ember ... hejj ... :)

A háborút kerülöm, ha lehet, egyelőre, de már szinte mindenkivel voltam szövetségben, anélkül, hogy az OMMt dobtam volna. :)
  • LasDen #119
    amúgy lehetne csinálni bannert, ha már kijött :D
    én amúgy ma már talán játszhatok vele.... :d
  • Charly
    Angolokkal nyomom de irország lázad a fejlesztéshez kevés a pénz tele van a tököm a csata az jó 4 páncél kocsi meg 2 nagylőtávu tüzérség csak az első pontot kell elfoglalnod időre!Privátba dobhatnál egy msn cimet:)
  • Axon
    Egy részletes leírás nekem sem ártana (lehetőleg magyar nyelvű). N
  • a.carkey
    Kivel nyomod?

Én a németekkel kezdtem, és - bár keveset nyomtam - elég jól el lehet velük boldogulni. Fejlesztésekben is jól állok, iparban, oktatásban, stb. szintén jól. Bár nekem főleg a csatáknál fennálló időkeret a gáz, nagyon kevés néha. :(
  • Charly
    Axon neked hogy mennek a fejlesztések mert nekem siralmassan meg mindig elő jönnek a lázadók várost foglalni:(
    Nincs valami leirás hozzá mert a tutoriál nem nagyon segit:(
  • Charly
    Igen ugy néz ki teljessen:)
  • Axon
    Ha jól látom, akkor ez az Commander Europe At War egy Panzer general típusú táblás startégia.
  • Charly
    Angolul a héten jelenik meg talán
  • Rolika16
    Köszi !

Ez a Commander Europe At War engem is érdekelne , de csak német torrentet találtam . Nem tud valaki angolt ? aki tud pm-ben küldhetne 1-t
  • Charly
    Viszont egy dologra nem jöttem rá a kezelőket hogy lehet potólni ha kilőtték őket
  • Charly
    Játszok vele de nem szabad ész nélkül háborúzni és kegyetlen nehéz ez a játék igazi stratégia!
  • Axon
    Simán megnyomtam a Print Screen gombot a billentyűzeten. Ezután taszkot váltottam az Alt+Tab billentyűkombinációval és egy képnézegetőbe (IrfanView) bemásoltam a vágólap tartalmát. Ez a legegyszerűbb megoldás.
  • Axon
    Ez a játék, azért nem 100 %-ban 2. vh-s. Ez felöleli az I. vh-t is és elvileg lehet játszani vele 1945 után is, mindenféle alternatív jövőképpel.
  • Axon
    Na erről a Commander Europe At War-ról méh nem is hallottam. Mindjárt utánanézek.
  • Serpa
    úgy tom ez is a héten jön.
  • LasDen #104
    na majd lassan bekell próbálni a cuccost....ha eddig vártam rá...... :D
  • a.carkey
    Meg ez és a War Leaders
  • a.carkey
    Commander Europe At War
  • Charly
    Mi az a 3?:D
  • a.carkey
    Azért az elmúlt másfél hétben három igazán jó 2. VHs játék jelent meg, ami nem semmi.

Plusz ma kijött ugye a Crusaders is, szóval van itt háború dögivel. (És hamarosan befut a EU Rome is.)
  • Charly
    De nézzd meg Ua a játék csak valaki lusta volt a teljes címet ki irni :)
  • Charly
    Szia ha nyomsz egy ENTERT akkor kezdődik a csihi puhi de ilyen szépen összehozott game-t még nem láttam!!
  • Rolika16
    Nekem nagyából tetszik a game ... el leszek majd vele szvsz .

Mivel bírtál képet csinálni játék közben ? vagy vmi progi neve jól jönne...
  • Axon
    Én harcolni nem tudtam. Az eleje amolyan egységlerakásnak tűnik, mert ha kijelölök egy egységet és jobbklikkel kattintok bárhova a játéktéren, akkor odahelyezi az egységet. Viszont nem találtam olyan gombot, amivel meg lehetne szakítani ezt az egységlerakást (ha az egyáltalán). Így harcra nem került sor.
    A játék egyébként olyan összetettnek tűnik mint a Heart of Iron, csak itt a csatákat 3d-ben is le lehet játszani. Szóval lehet benne szöszmötölni rendesen.

Más:
    A letöltött dvd iso természetesen ismét átverés mint a Sudden Strike 3 esetében. Maga a játék telepítője 1,4 gigás. Melletete még van némi kis szemét, úgy mint direct x meg adobe reader és monitorkártya driverek úgy 200 mega méretben. Szóval a 4,4 gigás dvd képen 1,6 giga anyag van. Megint letöltöttem majd 3 gigányi üres dvd képet.
  • Axon
    Találtam egy ágyút is:

• Axon
    Villámgyorsab hadatüzentem a németekkel a franciáknak. Bejött a játéktér:

• Axon
    Az első kép a menüt ábrázolta volna. A menü hátterében megy egy mozgókép, ami egy pályát mutat és az előtt vannak a szokásos menüpontok (Campaing, tutorial, satöbbi). A képernyő mentésről viszont lemarad a menü és csak a filmrészlet látható. Érdekesség a verziószám ami: 1.21

• Axon
    Sikerült kipróbálnom.
    Készítettem néhány képet.