211
World War I RTS
-
#131 DAEMON tools lite 4.12.2 azzal megy minden buherálás nélkül -
#130 nemtom felrakni a Pro Advancet.....felrakom meg minden osztán mikor indítom Application Corrupted fogad......mi a faszt csinájjak??? -
#129 NA már vagy 4 en nyomjuk is:D
-
#128 Amúgy van már crack fennt gamecopyworld-n . Sztem érdemes leszedni , legalább nem kell 4.5 gb-s lemezképfájl , és a játék telepitöje meg csak 1.6 GB ... -
#127 Daemon tools pro kell hozzá mindenképpen. Ha pedig az megvan akkor nem a hagyományos scsi virtuális meghajtó kell neki, hanem IDE meghajtó. Egyébként minden jól le van írva a mellékelt info fileban. -
#126 magát a játékot :D -
#125 mit?a csatát enterel -
#124 nah én most nem vágom.......akkor hogy kell elindítani??? :D -
#123 Akkor kéne csinálni egy FAQ-t:D -
#122 Nem, mert nincs :), mert nem használok. -
#121 Egy msn cimet nem adnál további értekezésre?:)Privibe?:) -
#120 Az elején nehéz "csak azt" az egy pontot elfoglalni, amikor adja a taskot, de nincs hozzá elég embered. De kb. már tudom mit érdemes vinni és mit nem. Volt olyan csatám, hogy nem vesztettem egységet és kinyírtam az összes ellent. Nagyon jó a játék, és ha 1x belefeledkezik az ember ... hejj ... :)
A háborút kerülöm, ha lehet, egyelőre, de már szinte mindenkivel voltam szövetségben, anélkül, hogy az OMMt dobtam volna. :) -
#119 amúgy lehetne csinálni bannert, ha már kijött :D
én amúgy ma már talán játszhatok vele.... :d -
#118 Angolokkal nyomom de irország lázad a fejlesztéshez kevés a pénz tele van a tököm a csata az jó 4 páncél kocsi meg 2 nagylőtávu tüzérség csak az első pontot kell elfoglalnod időre!Privátba dobhatnál egy msn cimet:) -
#117 Egy részletes leírás nekem sem ártana (lehetőleg magyar nyelvű). N -
#116 Kivel nyomod?
Én a németekkel kezdtem, és - bár keveset nyomtam - elég jól el lehet velük boldogulni. Fejlesztésekben is jól állok, iparban, oktatásban, stb. szintén jól. Bár nekem főleg a csatáknál fennálló időkeret a gáz, nagyon kevés néha. :( -
#115 Axon neked hogy mennek a fejlesztések mert nekem siralmassan meg mindig elő jönnek a lázadók várost foglalni:(
Nincs valami leirás hozzá mert a tutoriál nem nagyon segit:( -
#114 Igen ugy néz ki teljessen:) -
#113 Ha jól látom, akkor ez az Commander Europe At War egy Panzer general típusú táblás startégia. -
#112 Angolul a héten jelenik meg talán -
#111 Köszi !
Ez a Commander Europe At War engem is érdekelne , de csak német torrentet találtam . Nem tud valaki angolt ? aki tud pm-ben küldhetne 1-t -
#110 Viszont egy dologra nem jöttem rá a kezelőket hogy lehet potólni ha kilőtték őket -
#109 Játszok vele de nem szabad ész nélkül háborúzni és kegyetlen nehéz ez a játék igazi stratégia! -
#108 Simán megnyomtam a Print Screen gombot a billentyűzeten. Ezután taszkot váltottam az Alt+Tab billentyűkombinációval és egy képnézegetőbe (IrfanView) bemásoltam a vágólap tartalmát. Ez a legegyszerűbb megoldás. -
#107 Ez a játék, azért nem 100 %-ban 2. vh-s. Ez felöleli az I. vh-t is és elvileg lehet játszani vele 1945 után is, mindenféle alternatív jövőképpel. -
#106 Na erről a Commander Europe At War-ról méh nem is hallottam. Mindjárt utánanézek.
-
#105 úgy tom ez is a héten jön. -
#104 na majd lassan bekell próbálni a cuccost....ha eddig vártam rá...... :D -
#103 Meg ez és a War Leaders -
#102 Commander Europe At War -
#101 Mi az a 3?:D -
#100 Azért az elmúlt másfél hétben három igazán jó 2. VHs játék jelent meg, ami nem semmi.
Plusz ma kijött ugye a Crusaders is, szóval van itt háború dögivel. (És hamarosan befut a EU Rome is.) -
#99 De nézzd meg Ua a játék csak valaki lusta volt a teljes címet ki irni :)
-
#98 Szia ha nyomsz egy ENTERT akkor kezdődik a csihi puhi de ilyen szépen összehozott game-t még nem láttam!!
-
#97 Nekem nagyából tetszik a game ... el leszek majd vele szvsz .
Mivel bírtál képet csinálni játék közben ? vagy vmi progi neve jól jönne... -
#96 Én harcolni nem tudtam. Az eleje amolyan egységlerakásnak tűnik, mert ha kijelölök egy egységet és jobbklikkel kattintok bárhova a játéktéren, akkor odahelyezi az egységet. Viszont nem találtam olyan gombot, amivel meg lehetne szakítani ezt az egységlerakást (ha az egyáltalán). Így harcra nem került sor.
A játék egyébként olyan összetettnek tűnik mint a Heart of Iron, csak itt a csatákat 3d-ben is le lehet játszani. Szóval lehet benne szöszmötölni rendesen.
Más:
A letöltött dvd iso természetesen ismét átverés mint a Sudden Strike 3 esetében. Maga a játék telepítője 1,4 gigás. Melletete még van némi kis szemét, úgy mint direct x meg adobe reader és monitorkártya driverek úgy 200 mega méretben. Szóval a 4,4 gigás dvd képen 1,6 giga anyag van. Megint letöltöttem majd 3 gigányi üres dvd képet. -
#95 Találtam egy ágyút is:
-
#94 Villámgyorsab hadatüzentem a németekkel a franciáknak. Bejött a játéktér:
-
#93 Az első kép a menüt ábrázolta volna. A menü hátterében megy egy mozgókép, ami egy pályát mutat és az előtt vannak a szokásos menüpontok (Campaing, tutorial, satöbbi). A képernyő mentésről viszont lemarad a menü és csak a filmrészlet látható. Érdekesség a verziószám ami: 1.21
-
#92 Sikerült kipróbálnom.
Készítettem néhány képet.