Aggression - Europe 1914
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi !
Ez a Commander Europe At War engem is érdekelne , de csak német torrentet találtam . Nem tud valaki angolt ? aki tud pm-ben küldhetne 1-t
Ez a Commander Europe At War engem is érdekelne , de csak német torrentet találtam . Nem tud valaki angolt ? aki tud pm-ben küldhetne 1-t
Simán megnyomtam a Print Screen gombot a billentyûzeten. Ezután taszkot váltottam az Alt+Tab billentyûkombinációval és egy képnézegetõbe (IrfanView) bemásoltam a vágólap tartalmát. Ez a legegyszerûbb megoldás.
Ez a játék, azért nem 100 %-ban 2. vh-s. Ez felöleli az I. vh-t is és elvileg lehet játszani vele 1945 után is, mindenféle alternatív jövõképpel.
úgy tom ez is a héten jön.
na majd lassan bekell próbálni a cuccost....ha eddig vártam rá...... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azért az elmúlt másfél hétben három igazán jó 2. VHs játék jelent meg, ami nem semmi.
Plusz ma kijött ugye a Crusaders is, szóval van itt háború dögivel. (És hamarosan befut a EU Rome is.)
Plusz ma kijött ugye a Crusaders is, szóval van itt háború dögivel. (És hamarosan befut a EU Rome is.)
A medve nem játék.
Szia ha nyomsz egy ENTERT akkor kezdõdik a csihi puhi de ilyen szépen összehozott game-t még nem láttam!!
Nekem nagyából tetszik a game ... el leszek majd vele szvsz .
Mivel bírtál képet csinálni játék közben ? vagy vmi progi neve jól jönne...
Mivel bírtál képet csinálni játék közben ? vagy vmi progi neve jól jönne...
Én harcolni nem tudtam. Az eleje amolyan egységlerakásnak tûnik, mert ha kijelölök egy egységet és jobbklikkel kattintok bárhova a játéktéren, akkor odahelyezi az egységet. Viszont nem találtam olyan gombot, amivel meg lehetne szakítani ezt az egységlerakást (ha az egyáltalán). Így harcra nem került sor.
A játék egyébként olyan összetettnek tûnik mint a Heart of Iron, csak itt a csatákat 3d-ben is le lehet játszani. Szóval lehet benne szöszmötölni rendesen.
Más:
A letöltött dvd iso természetesen ismét átverés mint a Sudden Strike 3 esetében. Maga a játék telepítõje 1,4 gigás. Melletete még van némi kis szemét, úgy mint direct x meg adobe reader és monitorkártya driverek úgy 200 mega méretben. Szóval a 4,4 gigás dvd képen 1,6 giga anyag van. Megint letöltöttem majd 3 gigányi üres dvd képet.
A játék egyébként olyan összetettnek tûnik mint a Heart of Iron, csak itt a csatákat 3d-ben is le lehet játszani. Szóval lehet benne szöszmötölni rendesen.
Más:
A letöltött dvd iso természetesen ismét átverés mint a Sudden Strike 3 esetében. Maga a játék telepítõje 1,4 gigás. Melletete még van némi kis szemét, úgy mint direct x meg adobe reader és monitorkártya driverek úgy 200 mega méretben. Szóval a 4,4 gigás dvd képen 1,6 giga anyag van. Megint letöltöttem majd 3 gigányi üres dvd képet.
Az elsõ kép a menüt ábrázolta volna. A menü hátterében megy egy mozgókép, ami egy pályát mutat és az elõtt vannak a szokásos menüpontok (Campaing, tutorial, satöbbi). A képernyõ mentésrõl viszont lemarad a menü és csak a filmrészlet látható. Érdekesség a verziószám ami: 1.21

simán daemon és ment.
Maga a játék ötletes,de a csaták lebonyolitása furcsa (finoman fogalmazva)
Maga a játék ötletes,de a csaták lebonyolitása furcsa (finoman fogalmazva)
Lejött kicsomagoltam, de nincs Daemon pro-m. Keresgéltem kicsit a neten, de nem találtam.
Marad a holnapi kipróbálás...
Marad a holnapi kipróbálás...
Na kicsit jobban megnéztem az infot:
- Unpack.
- Uninstall All applications like deamon-tools, blindwrite, alcohol
- Install Deamon-Tools Pro Advanced
- Open Deamon-Tools Pro advanced and go to tab "Tools" and then
click on "Virtual device manager." In here disable the SCSI adapter
and enable the IDE adapter.
- Add 1 virtual IDE drive and make sure you don't have any other
virtual drives.
- Reboot your computer.
- Mount the pro-aggre.mds file in this virtual IDE drive.
- Install
- Play!
Csak a méretébõl következtettem eddig, hogy bonyolult az elindítása. Most végig olvastam és semmi bonyolult nincs benne. A lényeg az, hogy a daemon-ból pro verzió kell. Ennyi.
- Unpack.
- Uninstall All applications like deamon-tools, blindwrite, alcohol
- Install Deamon-Tools Pro Advanced
- Open Deamon-Tools Pro advanced and go to tab "Tools" and then
click on "Virtual device manager." In here disable the SCSI adapter
and enable the IDE adapter.
- Add 1 virtual IDE drive and make sure you don't have any other
virtual drives.
- Reboot your computer.
- Mount the pro-aggre.mds file in this virtual IDE drive.
- Install
- Play!
Csak a méretébõl következtettem eddig, hogy bonyolult az elindítása. Most végig olvastam és semmi bonyolult nincs benne. A lényeg az, hogy a daemon-ból pro verzió kell. Ennyi.
Talán azért szúrhatták be, mert ha a War Leaders érdekel valakit, akkor ez a játék is tetszeni fog neki.
Bevadult a torrent és a hátralevõ 800 megából már le is jött 700 mega, így "csak" 100 mega van hátra.
Sajnos úgy néz ki, hogy délután nem leszek gépközelben, így csak holnap tudom kipróbálni (ha lejön).
Sajnos úgy néz ki, hogy délután nem leszek gépközelben, így csak holnap tudom kipróbálni (ha lejön).
Ez a két cim ugyanazt a játékot takarja nem?Mert akkor valamelyik topikot zárni kellene!
Next PC upgrade: 2022
Azért az info file-ban van írva némi feltétel az indításhoz.
Egyébként te már próbáltad? Mesélhetnél a tapasztalataidról.
Egyébként te már próbáltad? Mesélhetnél a tapasztalataidról.
A clondvd nincs crack. nem is kell. Elindul simán minden buhera nélkül.
Na mondjuk az egy másik kérdés lesz, hogyan tudom elindítani, ha esetleg leér.
Ezzel mondjuk ráérek még foglalkozni (sajnos).
Mindenesetre ha kijön hozzá a crack - ha lesz hozzá egyáltalán - akkor csak be kell másolni a feltelepített könyvtárba.
Ezzel mondjuk ráérek még foglalkozni (sajnos).
Mindenesetre ha kijön hozzá a crack - ha lesz hozzá egyáltalán - akkor csak be kell másolni a feltelepített könyvtárba.
Reménykedtem, hogy most hétfõn beérkezve a melóhelyre már a letöltött Aggression fogad, de sajnos nem.
3,6 giga jött le eddig a 4,4 gigás állományból, pedig már igazán jó lett volna kipróbálni.
3,6 giga jött le eddig a 4,4 gigás állományból, pedig már igazán jó lett volna kipróbálni.
Én már találtam torrent oldalakat ahol megvan. Elkezdem lehúzni, hátha közben megjön a törés hozzá.
Ha lesz tört verzió, az csak abban különbözik majd ettõl, hogy lesz a dvd-n egy crack könyvtár is a töréssel.
Ha lesz tört verzió, az csak abban különbözik majd ettõl, hogy lesz a dvd-n egy crack könyvtár is a töréssel.
4,5 giga!
Ez hatalmas. Bár remélem nem játszák el az a trükköt mint a Sudden strike 3-al. A dvd ott is több mint 4 gigás volt, de csak egyetlen 500 megás setup.exe volt rajta.
Ez hatalmas. Bár remélem nem játszák el az a trükköt mint a Sudden strike 3-al. A dvd ott is több mint 4 gigás volt, de csak egyetlen 500 megás setup.exe volt rajta.
hogyan kell elinditani a gamét? clonedvdset?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Otthon sikerült elindítanom. Ciril betûktõl herótom van.
Sikerült néhány fejlettebb tartományban seregeket legyártanom. Sikerült megtalálnom a városok technikai fejlesztését. Nagy nehezen sikerült hadatüzennem németországnak, de támadni sehogy sem sikerült. Mindig kiírt valami ciril betûs maszlagot. A németek bezzeg sorra foglalták el a védtelen városaimat.
Sikerült néhány fejlettebb tartományban seregeket legyártanom. Sikerült megtalálnom a városok technikai fejlesztését. Nagy nehezen sikerült hadatüzennem németországnak, de támadni sehogy sem sikerült. Mindig kiírt valami ciril betûs maszlagot. A németek bezzeg sorra foglalták el a védtelen városaimat.
najó látom a demo verzió elég fostos.... 😄 megvárom a teljest.... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
na kipróbáltam, le akartam rohanni Romániát, de csöppet érdekes volt.. minden különállóvárost más országnak jelzi ami igencsak fura.. csatát nem lehet lejátszani mert kiírja h demo verzió...
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"