211
World War I RTS
-
#211 a -
#210 Az magyarul jelent meg Acélszív néven. Nekem meg is volt eredetiben, csak eladtam. -
Fasiszta #209 Hearts of iron 1-hez van mayarítás hol lehet letölteni? -
Fasiszta #208 Azzal játszotam de túlsokat és a testvéreim nem engedik újra letölteni torrent oldalakról ezért várom a harmadik részt. -
#207 Ajánlom a Hearts of Iron játék első és második részét (mindkettő van magyarul is). Na abban lehet olaszokkal lenni. -
Fasiszta #206 Valaki? -
Fasiszta #205 Olaszokal lehet lenni? -
#204 Dune 2-re gondoltak, de ettől eltekintve teljesen egyetértek :-) -
CamelX #203 Gamespoton írták asszem hogy csata megoldás Dune I-hez hasonlíthatóan oldschool :D -
#202 A főbb nemzetekkel, akik részt vettek a háborúban (Német, Francia, Brit).
Az, hogy mi számít jó játéknak, az roppant relatív. -
Fasiszta #201 És kikel lehet lenni a játékban és szeretném tudni hogy jó játék vagy nem? -
#200 Pedig azon kevés játékok egyike, amit két magyarországi kiadó is forgalmaz:
Sevenm kiadó
EVM kiadó
De megvásárolhatod a CD Galaxistól is.
A za 1790 Ft-os ár is barátinak mondható. -
CamelX #199 Miért nem lehet erről a játékról hallani? Olyan Total War stílusúnak tűnik. Fincsi :P Bár eddig beszerezni se tudom :)
Is there anybody home? -
Fasiszta #198 Ez a játék jó vagy nem? -
kalapka #197 Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy hogyan lehet alakítani egy országban a politikát? -
#196 német mindkétszer -
Revenge #195 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy aki fatal errort kapott indítás után,sikerült-e valahogy működésre bírnia a játékot azóta? Átolvastam a fórumot és egyik megoldással sem sikerült kiküszöbölnöm a hibát...ha valaki tud légyszives segítsen,mert kezdem feladni:) -
#194 Milyen nemzettel kezdted? -
#193 1 város kivételével az összes az enyém, mindben max fejlesztés ami ipart vagy oktatást okoz, minden csúszka max oktatáson:) de lehet többet csinálni, elsőre bankot adott fejleszthető épületnek a gép (gondolom államformától függ) ami +15% education és ipar, most meg palotát. szal olyan 700 lehet a max. -
#192 NA mesélj csak hogy csináltad?:D -
#191 634 per hét education. ennél többet nemtok csinálni:) -
kisbel32 #190 felesleges fejlesztéssel bajlódni egyszerübb ellopni... -
#189 Mozgasd meg őket Aból Bbe, és vissza. Hidd el, el fogják kapni a kémet. -
#188 Próbáltam már2 ott áll folyamatossan:(
-
#187 Egy ideig ... -
#186 Ahogy kiírja, hogy szabotálták, mozgasd meg valamelyik kémed a főváros előtt. Nagy az esélye, hogy elkapja az ellenséges kémet. Utána nincs szabotázs! :D -
#185 Sziasztok mit lehet tenni az ellen hogy a fejlesztést ne terorizálják?MErt mindent megpróbáltam de az ellenséges kémet nem találom a fejlesztést meg mindig támadja a tudós nem akar technikai védelmet adni a tököm ki van lassan 1939 és a tank fejlesztést támadja valakinek valami tipp? -
#184 Én nem találtam meg pedig jó lenne de szerintem egy patch be berakják:)
-
#183 nemlehet valahopgy kikapcsolni a 955-ös end game-et? -
#182 leszarom az ékezeteket vesszőket ez van:) -
#181 én kikapcsoltam a szarba a feladatokat kibaszottul idegesítettek.
rájöttem miért lázadoznak a városaid. mert ellenséges ügynök van ott. ha rámégy a városra, kis ikonok jelennek meg a neve mellett vagy felett nemtom, és ott ha van egy kis fej, rámégy kiírja hogy ellenséges ügynök tevékenykedik a városban. ha van kémed, akkor annak van olyan funkciója, hogy ellenséges ügynököt kitakarít (néha el is kapja). tuti ez a helyzet, nekem is volt eg yvá.rosom akármit csináltam lázadozott amikor észrevettem azikont hogy egy enemy spy hergeli a népet. -
#180 Köszönöm nagyon sokat segitettél! -
SaGa Jr #179 Mindig kiírásra kerül mivel jár egy feladat elvégzése illetve el nem végzése. Ha nem csinálod meg, akkor bukhatsz bónusz dolgokat (extra erőforrások, ingyen fejlesztés), vagy ami rosszabb, nagyon durván romlik a megítélésed a többi nagyhatalomnál és azok akár egyszerre is nekedesnek. Vagy olyan is előfordul, hogy az elégedetlenség nő meg nagyon minden területeden, elbuksz tartományokat, netán dezertálás lesz a dologból vagy jókora separatist növekedés mindenhol (ez utóbbi is elpártolásokhoz, fogyatkozó sereghez vezet). Az időintervallum meg oda van írva mindegyikhez (napokban vagy hetekben). De ezt mindig újra el tudod olvasni.
Szóval tessék elolvasnni mivel jár az elfogadás, mivel az elutasítás vagy a bukás.
A legkönnyebben teljesíthetőek azok a feladatok, amik a tudósokkal kapcsoaltosak (konferenciára küldözgetni őket egy bizonyos város környékére. -
#178 Csak azért érdeklődnék mer bármilyen feladatot elválalok mire oda érek vége:( -
#177 Sziasztok!
A feladatok végrehajtása miként befolyásolja a játék menetet? -
#176 Köszi a tippeket megnézem hátha de lehet hogy csak az Angolok nál van ilyen gond?
-
#175 erős=erőd -
#174 jaja. katonák csak ártanak. üres is lehet a város, jobb úgy, mint az életben az emberek nem szeretik a katonákat ha sokan vannak. ott az erős én ott tartom a katonákat úgyse megy rá a városra erőd mellet. nemtod véletlen hogy miért nem tudok a 1902-es ágyúkkal tüzelni (eddig egyszer vol thozzájuk munició, ejtőernyőn érkezett meg a csata elején, magától, nem volt ilyen csapatom) azóta egyszer sem sikerült, mindig állnak mint a fasz:( -
SaGa Jr #173 Nem lehet, hogy valami feladatot nem végeztél el aminek ez volt a hatása? Esetleg valamilyen ellenséges ügynök munkálkodásának volt köszönhető a dolog.
A lázadás elkerüléséhez meg jó segítők kellenek. Humanitarian és minister skillek jól működnek, főleg ha előbbiből a mozit, utóbbiból a neked szimpatikus államformát támogató képességet felveszed neki. Ekkor az előbbi csökkenti az unrest level-t, utóbbi meg a társadalmat fordítja lassan de biztosan a neked tetsző irányba (van monarchista, fasiszta meg még egy harmadik lehetőség), csökkenti a lázadozók számát. Ezek mind alaposan lecsökkentik a lázadás esélyét. Mindkét skill aktiválás után folyamatosan működik.
A katonák ellenben nem jelentenek semmit ebből a szempontból. Mindegy mennyien vannak, ha a lakoság lázadni akar, akkor fellázad. Csak ilyen intézkedésekkel és megfelelő játszogatással a gazdasági csúszkán kerülhető el a dolog. Szóval kellenek az egyéb tanácsadók is, nem csak a katonaiak. Mondjuk így végiggondolva a tudós is jó, mert az egyik tanulható képessége (technológia csódái) skill-el emeli a jólétet, ami jócskán visszaveszi az elégedetlenkedők számát, növeli a jókedvet is, ja és mintegy mellesleg azonnal megszűnteti a tomboló járványokat. -
SaGa Jr #172 Amennyiben a harc a hatókörzetükön belül zajlik, tüzérségi támogatást biztosítanak. Alapból nincs erre lehetőség, de ahogy múlik az idő, szépen feltöltésre kerülnek. Ezek azok a lőszerek amik az erődre bökve látszanak a kis ablakban. Nem lebecsülendő előny. Meg ahogy észrevettem, az erőddel védett területeknél hrc közben is megjelennek lövészárkok, bunkerek, más szóval védelmi állások a taktikai térképen.