1707
-
#532 nos, mivel en is egy hozzad hasonlo "firkalgato" tag vagyok igyhat semmi beleszolasom nincs, de aldasom ra :))) En mar kivettem az ehhez hasonlo szerepem akkor amikor egy weblapot keszitettem az osszes helybeli autosportrol es versenyekrol, ott is van forum, szoval szivesen segitek de csak otletekkel, semmikepp nem vallalnek szerepet. Ehez olyasvalaki kell akinek sok ideje van mindezen dolgok karbantartasara es felugyeletere.
Az alap az adott, egy nagyszeru tema van a kozeppontba es csak arra kell odafigyelni hogy a suketelo tagokat figyelmeztetni a tematol eltero dolgok elkeruleserol. Egyszoval egyszeru dolgod lesz, itt csak 1 tema van.
En alapbol nagy hangsulyt feketetk arra hogy igenis ha infora van szugseged olvass vissza, mindenki szeret kenyelmeskedni en is, de ha mar megnyitod a linket arra ne legyel lusta hogy ugyanazon oldalon olvasgass es ne csak az utolso hsz-t.
Vannak itt olyan sracok akiknek nagyon jo a "beszelokeje" oket is hagyni kell ervenyesulni, esetleg egy "brigadot" osszehozni azokbol akik ertelmesen irnak. Szoval legyen erdelmes a linket megnyitni mert egy dinamikus forumot olvashat az ember es nem olyanokat hogy "legyszi, mikor jon a jatek?" es mindezt minden 5.~ 6. sorba.
Informaciobeszerzes, esetleges informaciok ismetlese, nem szegyen az, pont azon okbol hogy a "lamak" ne kerdezgessenek allandoan.
Noah, hat ezeket javasolnam, ha valoban elvallalod en sepc. orulnek neki es sok sikert kivanok a jovobeli "allasodhoz"
-
Szabi1991 #531 elvállom a házigazdaságot, csinálok rendes fejlécet,faq-ot, és törölgetem a hue üzeneteket...
van ellenvetés ? :) -
Djemba #530 ennyit húzni tuti az nfs után dobják ki -
#529 Noah kisbarat, ezt nem is lehetett volna ertelmesebben leirni. Reszemrol csillagos 5-os amit irtal, tudvan hogy nem szoktam masok irottait dicserni. ;)
A fejlec is tokeletes mindamelett hogy az egyszeruseg hive vagyok es par sorral elorebb huhogtam minderre, egyszoval jol van gyerekek. ;)
Mar csak a forum stilusat kell csiszolni, ertem ezt a hasztalan szovegelesre es az ertelmetlen sorokra. Igy mar erdemes olvasgatni a forumot es nem kozbeszolni minden oda nem illo dologgal. Ezt az iranyt kell kovetni ha valami ertelmeset es szorakoztatot akarsz.
-
#528 faya, csak a "Folytatódik a Juiced..." szöweg nem kéne, w mást kellene kiirni -
raymond01 #527 a fejléc tuti sztem be lehetne tenni!!!!
-
#526 nem az a lényeg mikor melyik jön ki, me jöhetnek külön-külön, w 1x-re is, a lényeg h wmelyiknek jo legyen az online része...
azaz ugyértem ez érdekel engem, me mind2-ben benne wan a 2 kedwenc autom, és azzokkal akarok nyomulni, tuningolni, ill xarrá zuzni :) -
#525 azért a fejlesztők sem hagyják figyelmen kívül az új nfs-t, nov 23-án jelenik meg az is. -
tmisi #524 Valahol én is nov.23-at olvastam. :S -
#523 Ezt az elado, nem gyari dumat viccnek szantad? Legalabbis remenykedunk benne..
Nekem a megrendelt Juiced2:HIN-emmel kapcsolatban ma jott egy ujabb update e-mail:
Dear Customer,
We wanted to give you an update on the status of your order
[xxx-xxxxxxx-xxx0751].
Unfortunately, the release date for the item(s) listed below was
changed by the supplier, and we
need to provide you with a new estimated delivery date based on the new
release date:
"Juiced 2: Hot Import Nights (PC)" [Video Game]
Estimated arrival date: 22/11/07 - 23/11/07
We are sorry for any inconvenience this causes.
To view your order or make any changes, please visit the Your Account
link located at the top of any page of our website. Through Your
Account, you can cancel items, change delivery addresses or make other
changes to your orders for any items that have not yet entered the
dispatch process.
For your reference, here is a summary of your order:
1 of "Juiced 2: Hot Import Nights (PC)"
On the date of dispatch, you should receive an e-mail message
confirming
the date, contents and delivery method.
Remek...
Mas: arra pedig, hogy miert jon mindig mindenki az NFS-el, egyszeru a valasz: mert az a nev, es az az ismert. 100 emberbol 100 hallotta mar az NFS nevet, de a toredeke tudja csak, hogy mi az a Juiced. Barmennyire is fajo az itt jelenlevoknek - tobbek kozt nekem is - a gamerek nagy resze vagy nem is tudja, hogy mi az a Juiced / Juiced 2: HIN, vagy pedig tudja, de magasrol szarik ra. Neki jon minden evben az uj NFS, jatszott a Carbonnal egy evig, most meg varja a ProStreet-et es ejt a Juiced 2-re.. -
#522 jah meg gépigényt is -
#521 vki meg tudja mondani mikor adják ki a gamet pc-re???? -
#520 szerintem is vacak lett ps2re.sajnos. -
#519 pedig igaza van. -
#518 carbon...mi az?tényleg van 1 eladó nem gyári carbon dvd-m...csak 1 x hasznaltam 10percig..... -
ntex #517 Mintha a Carbonban nem ugyanaz szólna mindig... És már megint az a szaros NFS... háááát grat komolyan ! -
#516 Kipróbáltam ps2-őn...háááát no comment.Többet vártam öszintén.Jónak jó nem is fikázom meg semmi de mindeki annyira odavan érte míg egy jól sikerült nfs utánzatról van már lassan szó...Engem a zene ami marhára idegesített.A (garázsba)állandóan ugyan az szól...Nah mind1 én csak a véleményem írtam le de ettől még másnak tetszhet a játék nagyon. -
#515 noah bravo ... ertsd a lenyeget. Mar csak egy hasonlo foszer kell ide, tok pazar lessz ... pfff.
-
Szabi1991 #514 a Témaindító és a Házigazda nem ugyanaz...
a témainditó csak megnyitotta a topikot, a házigazda törölget ha kell, faq-ot csinál, fejlécet tesz be stbstb.. -
#513 A hazigazda mar reg megvan, ott irja a nevet a fejlecen. Attol hogy nem ir minden nap hetet-havat meg o a hazigazda. Inditsatok egy masik temat es ott lehettek hazigadak.
Ami a jatekot illeti az idpont az adott. Mindenki informalodhat a kiado hivatalos oldalan anelkul hogy minden masodik nap valaki beteszi a linket.A magyarazatot hogy miert kesik a jatek azt pedig mar leirtam vagy 4 alkalommal, akit valoban erdekel az oka olvasson vissza az idezetek kozott.
-
ricsa008 #512 szivassák az embereket tövig
eltolják az NFS utánra aztán szívták is -
Szabi1991 #511 nah meg vki lehetne házigazda is..
legalábbis bekéne tenni vmi fejlécet, és kivenni a szöveget ami most van.. -
#510 sztem nem rossz -
Szabi1991 #509 fejléc ? :D
nem nagyszám, de jobb mint ami most van :D -
ntex #508 Érdekes az ugyanitt az angol oldalon meg 2007 September van kirakva... Ki tud már itt eligazodni ?
Forrás : THQ (eng) -
ntex #507 És szted miért ? ezt is elmondtam már hogy tökmind1 mikor jön, NFS előtt vagy után (sajnos sokan ehhez az utóbbi időkben atomgyengén szereplő játékhoz mérnek minden autós játékot, még a TDU-t is pedig semmi köze annak a sz*rnak a TDU-hoz, mert az bizony elég nagy pofont adott a szeNeFeSnek) mert akit érdekel (pl. engem) annak k*rvára mind1 mikor lesz kint, mert akkor is ugyanúgy fog vele játszani ahogy sztem te is.
Bocsi a keményebb hsz-ért de már tényleg elegem van abból hogy mindenki azt hajtogatja hogy "húúú mert az NFS".... -
Szabi1991 #506 bárcsak már itt lenne elöttem az asztalon :S
-
Szabi1991 #505 November 16 ra van most kiírva :D (hivatalos oldal)
szal még 1 hónap :S -
raymond01 #504 hát ezt nagyon eltolják hogyha nem jön ki előbb az nfsnél!!!!!!!!!!! -
#503 nem olyan gyér szentem, de wmiben más, me külön wan kategorizálwa a hiw oldalon, nézd + a game info-nál: juiced 2 -
Hasan01 #502 és miben más???mert nálam a ps2-es gémben a kocsikra felpakolhatod a küszöböket meg a motorháztetőt és ennyi!!!a gamekapocs csinált egy cikket az x360-as gémből ahol van szárnyasajtó meg még millió minden!!!csak azt ne mondd h a ps2-es verzióba a tuning az ilyen gyér lett??? -
#501 nem, más miwel külön wan osztwa a hhiw oldalon: ps2/psp, ps3/xbox/pc
le is wan irwa h miben más... -
#500 Hali all!Azt szeretném kérdezni hogy a ps2-es verzió mennyivel másabb mint a többi??Ugyan úgy megvan benne tuningnál az összes cucc??(minden alkatrész levétel).Mert néztem grafikánál van külömbség(ps2vsbox360)de maga a játék ugyan az?? -
#499 jo most ne az legyen a gond h ki h ir, nemtom mennyit nyomulsz online, me ott aztán az a lényeg h mindent heyesen irjál le, hisz mindenki ráér elolw h mit akarsz...
de amugy nemgond ha +szoltok ezért, ez wan...
amugy juiced 2 konzolos online infokat szeretnék, ha wki tolja, thx -
#498 Kisbarat, tejkintsd magad aminek akarod, tolem ökör is lehetsz. jo lenne ha nem irnal le minden baromsagot ami eszedbejut, ez a musor nem arrol szol. Ami az iskolazottsagot illeti, inkabb ne ecseteljuk eleg ha valaki el akarja olvasni amit irsz. Vennie kell egy kezikonyvet, mert te valami idegen nyelven irsz. Ha mar tobben radszolnak eszrevehetned magad.
-
#497 hehe remélem nem én wok lama, me igy irok...
en +tanultam irni, te tanujjá + olwasni... :) -
#496 nagyon tele a hocipom a sok -tol.
-
#495 janem, Van Vbetüm, csak má +szoktam a W-t, amugy japok is W-wel irnak...
mind1, a lényeg h juiced 2 online info kell konzolosoktol... -
#494 Neked kihullott a "v" betűd? Wagy ezzel akarsz trendy lenny? -
#493 ya én is erre gondoltam...
me w a juiced2-t w a nfsps-t + akarom wenni, azaz amelyiknek jobb az online része...