135
  • kisgabo
    15-20k között meg is venném, csak a mohó patkány az xp-ért is 26 ropit akar.. akkor meg ne csodálkozzanak.
  • roliika
    Egy crack program sem tör akkor végülis, csak registry adatokat ír felül, az exét cseréli ki, és 1-2 file-t. :D
  • BlackRose
    Nézd, nem sértegetni jöttem ide, remélem te sem. És semmi kifogásom a feltörő, tizenévesek ellen, (jómagam is voltam az), viszont az élet nem abból áll, hogy egymást kilökjük. Tehát OK, kell a Consumer OS is, ami a tizenéveseknek tetszik, és ezzel nekem semmi bajom, de miért kell ez a profik kárára épüljön?

Ami a profi vagy nem profi kijelentéseket illet... és az értelmiségeiket... kedves öcsém csak annyit mondok most így "nem értelmiségi" hangnemben - és kérem szíves elnézésed - az végképp nem az amire megakarnak tanítani, persze a műveltséghez tartoznak némi normák is, de ezek a normák nem érnek szart sem ha az intellektuális szint alacsony, valamint ha a tudás kevés. A mai Buzzworld alapú kultúra kikérem magamnak ne oktasson olyan dolgokban amelyekben halvány gőze sincs.
    Ja és a tizenéves és a Photoshop... nézd miből vegyen magának egyetemi képzést is egy feltörő tizenéves? Szerintem ha valamit akarsz az életben, akkor az nincs ingyen, be kell fektetni. Ha meg csak hobiból érdekel a tolog, akkor vannak ingyenes vagy 20-50 dolláros megoldások is. Szerinted egy feltörő tizenéves "autóversenyző"-nek készülő srác lophat egy Ferrarit? Vagy egy feltörő tizenéves pilotának készülő ficko lophat egy Cessnát, vagy egy feltörő tizenéves jövendőbeli orvos gyakorolhat a szomszéd kecskéjén... szóval tisztázzunk le egynéhány dolgot mielőtt valakire rávessük magunkat (mégegyszer szíves elnézésed a nemprofi szinte neveletlenséget sugárzó kifejezéseimért). Mindenesetre sok szerencsét az életben.
  • Yv@n
    A profizmusnak ahhoz nem sok köze. Egy profi kőműves, nagy valószínűséggel nem több diplomás értelmiségi.

A feltörekvő tizenéves meg használjon alternatív megoldásokat, vagy trialt. Többre megy vele, mintha rászkotatja magát, hogy lopott szofttal tolja, aztán ha betalálják miatta, csak hápog.
  • Yv@n
    Magyarul nem törtek fel semmit. Egyszerűen aktiválták a béta kulcsokkal, és fájlokkal.
  • avcom
    a profizmusról meg annyit, hogy a profikat értelmiségiként képzelem el, ők pedig ne írjanak már olyanokat, hogy "nák" meg "lesöpreni" meg "nállam"...
  • avcom
    "Ja ami a feltörést illeti, hát az is a Consumer tizenéves "piacot" érdekli... ugyanis komoly munkát ki nyom ma kalóz szoftveren?"

szerinted egy feltörekvő tizenéves fotós miből vegyen magának mondjuk photoshopot?
  • BlackRose
    Nem tudom..., az RTM-et még nem próbáltam ki, viszont at RC-t igen, és alapjában az a benyomásom, hogy a Vista teljessen Consumer OS, vagyis az MS azt csinálta amit a fogyasztók (nem a profik) kértek. Professzionális szempontból van benne sok jó dolog - pl. WCF, jobb grafikai motor - itt nem a csili vili felületre gondolok, amely egyébként design szempontjából elég vacak, viszont azt hiszem, hogy ha csak a profi dolgokra koncentrálnak az OS akár kisebb igényekkel is elmehetne mint pl. az XP. Ez ugyanis a Server 2003-ra is érvényes. Alapjában maradok a Server 2003-nál, várom a Longhorn Servert, azzal a reménnyel, hogy ott nem a Consumer piac kérelmeit részesítik előnyben. Szóval el kell gondolkodni, amikor pl. én és nem csak én akik a Microsoftot eddig alapjában jónak látták, kezdenek elbizonytalankodni... valahogy a Vista az első Microsoft OS amely nállam nem tudja lesöpreni az elődjét, ez eddig mindég egyértelműen megkérdőjelezhetetlen volt. Na most a Vista esetében is technológiai szempontból váltanák, de a többi szempont (ami egyébként a munka elvégzésére vonatkozva teljessen felesleges), ezt fékezni tudja. Na de lehet, hogy csak öregszek... ugynis már rég volt amikor a CP/M-et is szuperjónak láttam. :) Mindenesetre a tizenéves usereknek tetszik, és egész boldogan fogják rajta halgatni a zenét, nézni a filmeket és nyomni a chat-ot... viszont a Visual Studio már nyögni fog rajta, hacsak nem lesz Core 2 Duo/Quad és min 2 GB RAM. A Vista újdonságai, nem biztos, hogy ezeket a többlet igényeket érezhetően ki is tudják majd használni.
    Főleg ha belegondolok, hogy a Vista (Longhorn) "rendes" ujdonságait (pl. WinFS
    ) mind egy szálig kivonták az OS-ből.

Ja ami a feltörést illeti, hát az is a Consumer tizenéves "piacot" érdekli... ugyanis komoly munkát ki nyom ma kalóz szoftveren?
  • Shadow_THH
    hahaha oh wow
  • Pintyőke
    Feltores modjat mar akkor tudtak mikor meg meg se jelent a vegeleges winfos. Ez marketing, nezze meg mindenki meg ha illegalisan is, "szeressenek bele" a csillivilli kinezetbe, aztan utana tiltsuk ki oket es vegyek meg.
  • Molnibalage
    7,5 GB hely a vinyón és 512 MB mermóriát elvisz, ha csak álldogál???? Hát azért ez nem gyenge. Az XP is "csak" arra jó, hogy mást futtatok alatta, de ezért is kell vagy 3 GB az SP2-vel. Mi foglal ilyen sok helyet?
  • ffxi
    Felnek fel, de fél megoldás. Vegyük csak alapul PoP_3-at és Suffering_2-t...
  • Béla bácsi
    Ez a természet rendje.
  • bertino
    nincs ebben semmi ujdonság, várható volt a dolog
    ez inkább megint csak reklám...
  • BCs design
    hmm aszitem gyorsabban feltörik :D