Feltörték a Windows Vistát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már várom az eredeti példányomat, addig is ismerkedem vele 😊
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Mit tartalmaz?
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
szerintem ez memóriafüggõ, mert nálam kb 350-400 megát foglal el a rendszer, igaz csak 512 MB ram-om van 😊
Photoshop-ot v. MS Visual Studio-t tanulasi celzattal szerintem bocsanatos bun nem teljesen legalisan is hasznalni. Amint kilep a mar profi fejleszto a piacra, ugyis meg kell vennie a legalis verziot, mert illegalis software-rel keszitett termekert nem fognak fizetni. Es itt most mellekes, hogy a nehai tanulo veszi-e meg az eszkozt sulyos szazezrekert v. egy ceg, ahol dolgozni fog. Ha nem tanulta volna meg pont azt hasznalni, akkor senki sem venne meg...
Hiába, az valahogy jobban hangzik, hogy 'igazgató', mintha azt mondanák, hogy nem ért semmihez.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Mit csináltam eddig az életemben? Hát nem eleget az biztos, viszont ha én magam többé-kevésbé megvagyok elégedve, akkor nem tudom miért ne lennél te is, mármint az én tudásom és munkám gyümölcseivel.
Nekem nincs szükségem, hogy téged vagy akárki mást megverjelek, én csak akarom az életemet úgy élni, ahogyan jónak látom, és teljessen OK ha te is úgy éled a te életed, ez egyáltalán nem zavar.
Különben PEDAGÓGIAI szempontból nem találod ellentmondásnak, hogy valaki mindent ismer, csak önmagát nem. Különben rohadtul messze vagyok attól, hogy mindent ismerjek és attól is, hogy magamat ismerjem. Hogy az ember magát megismerje, elég sok idõre és még több különbözõ körülményre van szükség. Úgyhogy ne álmodozz, hogy valaha is megismerd magad. A mindent meg még úgy sem. Nekem errõl semmi ábrándozásom nincs. Én csak próbálom magamnak elmagyarázni az élet episztomológikus problámáit, persze sokszor úgy, hogy más is beleszólhasson. Remélem konsztruktívan is beszélni tudsz, nem csak úgy, hogy valaki ad hominem igazat mond, vagy nem.
Üdvözlet.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Nem azon aki ezért az egy hozzászólásért regisztrált 3 perce, mert egy másik nevén megsértették, és gyerekes lelke nem bírta elviselni ezt a gyötrelmet?
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ami a profi vagy nem profi kijelentéseket illet... és az értelmiségeiket... kedves öcsém csak annyit mondok most így "nem értelmiségi" hangnemben - és kérem szíves elnézésed - az végképp nem az amire megakarnak tanítani, persze a mûveltséghez tartoznak némi normák is, de ezek a normák nem érnek szart sem ha az intellektuális szint alacsony, valamint ha a tudás kevés. A mai Buzzworld alapú kultúra kikérem magamnak ne oktasson olyan dolgokban amelyekben halvány gõze sincs.
Ja és a tizenéves és a Photoshop... nézd mibõl vegyen magának egyetemi képzést is egy feltörõ tizenéves? Szerintem ha valamit akarsz az életben, akkor az nincs ingyen, be kell fektetni. Ha meg csak hobiból érdekel a tolog, akkor vannak ingyenes vagy 20-50 dolláros megoldások is. Szerinted egy feltörõ tizenéves "autóversenyzõ"-nek készülõ srác lophat egy Ferrarit? Vagy egy feltörõ tizenéves pilotának készülõ ficko lophat egy Cessnát, vagy egy feltörõ tizenéves jövendõbeli orvos gyakorolhat a szomszéd kecskéjén... szóval tisztázzunk le egynéhány dolgot mielõtt valakire rávessük magunkat (mégegyszer szíves elnézésed a nemprofi szinte neveletlenséget sugárzó kifejezéseimért). Mindenesetre sok szerencsét az életben.
A feltörekvõ tizenéves meg használjon alternatív megoldásokat, vagy trialt. Többre megy vele, mintha rászkotatja magát, hogy lopott szofttal tolja, aztán ha betalálják miatta, csak hápog.
szerinted egy feltörekvõ tizenéves fotós mibõl vegyen magának mondjuk photoshopot?
Fõleg ha belegondolok, hogy a Vista (Longhorn) "rendes" ujdonságait (pl. WinFS
) mind egy szálig kivonták az OS-bõl.
Ja ami a feltörést illeti, hát az is a Consumer tizenéves "piacot" érdekli... ugyanis komoly munkát ki nyom ma kalóz szoftveren?
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ez inkább megint csak reklám...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!