Feltörték a Windows Vistát

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam 2x512MB 667-es GeIL van a gépben, ehhez képest Firefox ablak 2 tabbal, egy VLC player cylonokkal, egy uTorrent 1.6-al és a Nod32 2.7 RC1-el összesen zabál 410-415 megát. Arról nem is beszélve, hogy egyszerûen kezesbárány, és konkrétan gyorsabb, mint az XP.
Már várom az eredeti példányomat, addig is ismerkedem vele 😊

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Ez a 7,5 GB ez megfeküdte a gyomrom.
Mit tartalmaz?
MaSzKa
grat

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ez egz érdekes és bonyolult téma. Ugyanis igazad van, hogy a munkahely az dolgozni való, és az is, hogy a gépeken mindent az adminok kell rendezzenek, viszont fennál egy nyitott kérdés. A munkát többféleképpen el lehet végezni, a túlzott formalitás itt is éppúgy mint minden más helyen, a visszafejlõdést és a stagnálást segíti elõ. Szóval szerintem ha indokolt valaminek az alkalmazása, és ha az adott foglalkoztatott eredményesebb - ez által az egész cég is eredményesebb, akkor az adminnak telepíteni kell az eszközt. Tehát a központosítás nem jó, viszont vigyázni kell, hogy csak indokolt eszközöket használjunk és, hogy legyen tudomása a döntéshozóknak, hogy mi is van rendelkezésükre és miért. Na ezért kell az igazgatónak is tudni, hogy mi van a gépen és miért, mert döntéshozó.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

immovable
Lehet azért! 😊
immovable
Azért tettem idézõjelbe! 😊
Egy IT igazgatónak nem feladata, hogy Office-t telepitsen egy PC-re. Raadasul en meg sem engednem, hogy a ceg PC-ire mindenfele software-t telepitsenek az alkalmazottak, ha valamire szukseg van, akkor azt felteszik a PC-re az adminok, ha nincs, akkor meg nem. Jatszani otthon kell, nem munkaidoben...
DjDano
"Minden egyéb szoftver telepítése nélkül a Vista 500 MB memóriát foglal le betöltõdéskor"

szerintem ez memóriafüggõ, mert nálam kb 350-400 megát foglal el a rendszer, igaz csak 512 MB ram-om van 😊

Szerintem OS-t mindenkeppen legalisat erdemes hasznalni. Egy OEM verzio azert nem megfizethetetlen.

Photoshop-ot v. MS Visual Studio-t tanulasi celzattal szerintem bocsanatos bun nem teljesen legalisan is hasznalni. Amint kilep a mar profi fejleszto a piacra, ugyis meg kell vennie a legalis verziot, mert illegalis software-rel keszitett termekert nem fognak fizetni. Es itt most mellekes, hogy a nehai tanulo veszi-e meg az eszkozt sulyos szazezrekert v. egy ceg, ahol dolgozni fog. Ha nem tanulta volna meg pont azt hasznalni, akkor senki sem venne meg...
Nálunk is van a cégnél informatikai igazgató, akivel perceken át tartó magyarázattal sikerült csak megértenem, hog yegy gépen lehet egyszerre telepítve ms office és openoffice is, nem teszi használhatatlanná a kettõ egymást 😊

Hiába, az valahogy jobban hangzik, hogy 'igazgató', mintha azt mondanák, hogy nem ért semmihez.

Gondolod "úgynevezett rendszermérnököt"... na de ez már más téma. 😊

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Nézz CyrSys... Te Anti-BlackRose vagy én meg NEM VAGYOK Anti-CyrSys. Ha Anti-CyrSys lennék akkor ki lenne a BlackRose??? Vagyis én azt csinálom amit jónak látok és amitõl jól érzem magam. Ha ez neked nem tetszik, kérem az a te elkülöníthetetlen jogod, de az nem jelenti, hogy bíráskodhatsz fölöttem. Az biztos, hogy nem értek veled egyet, de ha kell életemed adom, hogy megvédjem azt a jogot, hogy véleményed szabadon elmond.

Mit csináltam eddig az életemben? Hát nem eleget az biztos, viszont ha én magam többé-kevésbé megvagyok elégedve, akkor nem tudom miért ne lennél te is, mármint az én tudásom és munkám gyümölcseivel.

Nekem nincs szükségem, hogy téged vagy akárki mást megverjelek, én csak akarom az életemet úgy élni, ahogyan jónak látom, és teljessen OK ha te is úgy éled a te életed, ez egyáltalán nem zavar.

Különben PEDAGÓGIAI szempontból nem találod ellentmondásnak, hogy valaki mindent ismer, csak önmagát nem. Különben rohadtul messze vagyok attól, hogy mindent ismerjek és attól is, hogy magamat ismerjem. Hogy az ember magát megismerje, elég sok idõre és még több különbözõ körülményre van szükség. Úgyhogy ne álmodozz, hogy valaha is megismerd magad. A mindent meg még úgy sem. Nekem errõl semmi ábrándozásom nincs. Én csak próbálom magamnak elmagyarázni az élet episztomológikus problámáit, persze sokszor úgy, hogy más is beleszólhasson. Remélem konsztruktívan is beszélni tudsz, nem csak úgy, hogy valaki ad hominem igazat mond, vagy nem.

Üdvözlet.

immovable
Ehhez a profizmushoz hozzászólva - (én nem vagyok az, de annyit talán értek hozzá, hogy megitéljen (remélem)) - sok tizenéves láttam aki kenterbe verne egy-két "rendszermérnököt"!
Számoljunk egy kicsit... XP 5 évvel ezelõtt készült, de a realitás kedvéért mondjuk felezzük ezt el és számoljuk, hogy csak 2.5 évig használod = 30 hónap = kevesebb mint 1000 ft havonta... na most ez a pénz megéri e vagy nem. Ennek a többszörössét fizeted havonta a benzinkútnál, vagy az SMS-ekre többet dobsz ki... szóval nem annyira fekete a dolog.

Nézd meg a hozzászólásai többségét.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Ha ennyire nagyon mûvelt vagy mutass már nekem olyat ami tudásod gyümölcse. mert jár a szád hogy ezt tudsz, azt tudsz ezt csinálod ennyit olvastál de ezek csak szavak. Az ilyen embert igen nem szeretem. Pedagógiai szempontból azt mondom hogy te lehet mindent ismersz, csak magadat nem! Azt nagyon nem! Te amilyen cikkekhez hozzászólsz ott okosnak teszed magad. Remélem lesz böjtje.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Rajta lehet nevetni?

Nem azon aki ezért az egy hozzászólásért regisztrált 3 perce, mert egy másik nevén megsértették, és gyerekes lelke nem bírta elviselni ezt a gyötrelmet?

Azért kicsit más a kettõ 😊 Egyrészt ez idõlimites, így tényleg fél megoldás, másrészt nem tényleges törés. Illetve érdemileg többnyire haszontalan, lévén késõbbiekhez nem megoldás, és így winupdate-et meg úgy többnyire minden értelmes supportot buksz.

Jaj már te feltörõ voltál! Ja persze. Te mi nem voltál még ember.... No meg ez a megnyilvánulásod megint okoskodó. Blackrose rajtad csak nevetni lehet!

Gimp

kisgabo
15-20k között meg is venném, csak a mohó patkány az xp-ért is 26 ropit akar.. akkor meg ne csodálkozzanak.

Egy crack program sem tör akkor végülis, csak registry adatokat ír felül, az exét cseréli ki, és 1-2 file-t. 😄

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Nézd, nem sértegetni jöttem ide, remélem te sem. És semmi kifogásom a feltörõ, tizenévesek ellen, (jómagam is voltam az), viszont az élet nem abból áll, hogy egymást kilökjük. Tehát OK, kell a Consumer OS is, ami a tizenéveseknek tetszik, és ezzel nekem semmi bajom, de miért kell ez a profik kárára épüljön?

Ami a profi vagy nem profi kijelentéseket illet... és az értelmiségeiket... kedves öcsém csak annyit mondok most így "nem értelmiségi" hangnemben - és kérem szíves elnézésed - az végképp nem az amire megakarnak tanítani, persze a mûveltséghez tartoznak némi normák is, de ezek a normák nem érnek szart sem ha az intellektuális szint alacsony, valamint ha a tudás kevés. A mai Buzzworld alapú kultúra kikérem magamnak ne oktasson olyan dolgokban amelyekben halvány gõze sincs.
Ja és a tizenéves és a Photoshop... nézd mibõl vegyen magának egyetemi képzést is egy feltörõ tizenéves? Szerintem ha valamit akarsz az életben, akkor az nincs ingyen, be kell fektetni. Ha meg csak hobiból érdekel a tolog, akkor vannak ingyenes vagy 20-50 dolláros megoldások is. Szerinted egy feltörõ tizenéves "autóversenyzõ"-nek készülõ srác lophat egy Ferrarit? Vagy egy feltörõ tizenéves pilotának készülõ ficko lophat egy Cessnát, vagy egy feltörõ tizenéves jövendõbeli orvos gyakorolhat a szomszéd kecskéjén... szóval tisztázzunk le egynéhány dolgot mielõtt valakire rávessük magunkat (mégegyszer szíves elnézésed a nemprofi szinte neveletlenséget sugárzó kifejezéseimért). Mindenesetre sok szerencsét az életben.

A profizmusnak ahhoz nem sok köze. Egy profi kõmûves, nagy valószínûséggel nem több diplomás értelmiségi.

A feltörekvõ tizenéves meg használjon alternatív megoldásokat, vagy trialt. Többre megy vele, mintha rászkotatja magát, hogy lopott szofttal tolja, aztán ha betalálják miatta, csak hápog.

Magyarul nem törtek fel semmit. Egyszerûen aktiválták a béta kulcsokkal, és fájlokkal.

avcom
a profizmusról meg annyit, hogy a profikat értelmiségiként képzelem el, õk pedig ne írjanak már olyanokat, hogy "nák" meg "lesöpreni" meg "nállam"...

avcom
"Ja ami a feltörést illeti, hát az is a Consumer tizenéves "piacot" érdekli... ugyanis komoly munkát ki nyom ma kalóz szoftveren?"

szerinted egy feltörekvõ tizenéves fotós mibõl vegyen magának mondjuk photoshopot?

Nem tudom..., az RTM-et még nem próbáltam ki, viszont at RC-t igen, és alapjában az a benyomásom, hogy a Vista teljessen Consumer OS, vagyis az MS azt csinálta amit a fogyasztók (nem a profik) kértek. Professzionális szempontból van benne sok jó dolog - pl. WCF, jobb grafikai motor - itt nem a csili vili felületre gondolok, amely egyébként design szempontjából elég vacak, viszont azt hiszem, hogy ha csak a profi dolgokra koncentrálnak az OS akár kisebb igényekkel is elmehetne mint pl. az XP. Ez ugyanis a Server 2003-ra is érvényes. Alapjában maradok a Server 2003-nál, várom a Longhorn Servert, azzal a reménnyel, hogy ott nem a Consumer piac kérelmeit részesítik elõnyben. Szóval el kell gondolkodni, amikor pl. én és nem csak én akik a Microsoftot eddig alapjában jónak látták, kezdenek elbizonytalankodni... valahogy a Vista az elsõ Microsoft OS amely nállam nem tudja lesöpreni az elõdjét, ez eddig mindég egyértelmûen megkérdõjelezhetetlen volt. Na most a Vista esetében is technológiai szempontból váltanák, de a többi szempont (ami egyébként a munka elvégzésére vonatkozva teljessen felesleges), ezt fékezni tudja. Na de lehet, hogy csak öregszek... ugynis már rég volt amikor a CP/M-et is szuperjónak láttam. 😊 Mindenesetre a tizenéves usereknek tetszik, és egész boldogan fogják rajta halgatni a zenét, nézni a filmeket és nyomni a chat-ot... viszont a Visual Studio már nyögni fog rajta, hacsak nem lesz Core 2 Duo/Quad és min 2 GB RAM. A Vista újdonságai, nem biztos, hogy ezeket a többlet igényeket érezhetõen ki is tudják majd használni.
Fõleg ha belegondolok, hogy a Vista (Longhorn) "rendes" ujdonságait (pl. WinFS
) mind egy szálig kivonták az OS-bõl.

Ja ami a feltörést illeti, hát az is a Consumer tizenéves "piacot" érdekli... ugyanis komoly munkát ki nyom ma kalóz szoftveren?

hahaha oh wow

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Feltores modjat mar akkor tudtak mikor meg meg se jelent a vegeleges winfos. Ez marketing, nezze meg mindenki meg ha illegalisan is, "szeressenek bele" a csillivilli kinezetbe, aztan utana tiltsuk ki oket es vegyek meg.
Molnibalage
7,5 GB hely a vinyón és 512 MB mermóriát elvisz, ha csak álldogál???? Hát azért ez nem gyenge. Az XP is "csak" arra jó, hogy mást futtatok alatta, de ezért is kell vagy 3 GB az SP2-vel. Mi foglal ilyen sok helyet?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ffxi
Felnek fel, de fél megoldás. Vegyük csak alapul PoP_3-at és Suffering_2-t...

Fákjúal!

Ez a természet rendje.

bertino
nincs ebben semmi ujdonság, várható volt a dolog
ez inkább megint csak reklám...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hmm aszitem gyorsabban feltörik 😄

← ElőzőOldal 3 / 3