• BlackRose
    Nézd, nem sértegetni jöttem ide, remélem te sem. És semmi kifogásom a feltörő, tizenévesek ellen, (jómagam is voltam az), viszont az élet nem abból áll, hogy egymást kilökjük. Tehát OK, kell a Consumer OS is, ami a tizenéveseknek tetszik, és ezzel nekem semmi bajom, de miért kell ez a profik kárára épüljön?

Ami a profi vagy nem profi kijelentéseket illet... és az értelmiségeiket... kedves öcsém csak annyit mondok most így "nem értelmiségi" hangnemben - és kérem szíves elnézésed - az végképp nem az amire megakarnak tanítani, persze a műveltséghez tartoznak némi normák is, de ezek a normák nem érnek szart sem ha az intellektuális szint alacsony, valamint ha a tudás kevés. A mai Buzzworld alapú kultúra kikérem magamnak ne oktasson olyan dolgokban amelyekben halvány gőze sincs.
    Ja és a tizenéves és a Photoshop... nézd miből vegyen magának egyetemi képzést is egy feltörő tizenéves? Szerintem ha valamit akarsz az életben, akkor az nincs ingyen, be kell fektetni. Ha meg csak hobiból érdekel a tolog, akkor vannak ingyenes vagy 20-50 dolláros megoldások is. Szerinted egy feltörő tizenéves "autóversenyző"-nek készülő srác lophat egy Ferrarit? Vagy egy feltörő tizenéves pilotának készülő ficko lophat egy Cessnát, vagy egy feltörő tizenéves jövendőbeli orvos gyakorolhat a szomszéd kecskéjén... szóval tisztázzunk le egynéhány dolgot mielőtt valakire rávessük magunkat (mégegyszer szíves elnézésed a nemprofi szinte neveletlenséget sugárzó kifejezéseimért). Mindenesetre sok szerencsét az életben.