64
  • noss
    kamu
  • cateran
    Ez egy jo cikk,nekem tetszik es egyet is ertek vele!
    Koszonom a linket
  • Morden23
    Nem éppen ilyen stílusban írt neked, akkor te miért képzeled, hogy megengedhetsz ilyen felsőbbrendű kioktatást?
    Ennyit erről, hogy ki az "emeszpés" meg a "fideszes". Inkább szedj magadra némi kommunikációs kultúrát.
  • fonak
    Ezt olvasd el, ha még nem láttad. Remélem azt belátod, hogy Uj Pétert nem igazán lehet fideszességgel, Orbán-rajongással vádolni. Én sem azt mondtam, hogy Orbán jöjjön helyette (Bár van benne vmi amit ő mond, legyen szakértői kormány, az új választásokig, ha a nép ott úgy dönt, hogy így is Gyurcsányékat választja, mert mindegy ki, csak ne Orbán, akkor azt mondom lelkük rajta, ez a népakarat...)
  • cateran
    Hogy ki itt a sotet,arrol inkabb hallgass.......
  • 00000000000000
    Nem látszódik semmi más az irásodból csak a fidesz iránti gyülöleted és olyan érveket mondasz amik eléggé viccesek, IStenem mindegyik mszps igy reagál. PFff.
    AMugy a fidesz az autopályák mellet még milliom beruházást csinált.
    Jah bocs. De ezt nem tudhatod mert sötét vagy.!!!!!!!!!
  • Templar75
    Kedves dubla 00*X:

Itt egy cikk ki mennyi autopalyat epitett az elmult evekben:
    cikk
    A Fidesz 1998-ban 600 km-t igert es lett belole 100 (nagy joindulattal), az MSZP 2002-ben 800 km-t igert es lett belole kb. 300.
    A Nemzet színházát a helyedben nem emlegetném, vajon miért került végül a Lánymányosi-híd lábához? Amúgy az Erzsébet téri gödör betemetése + 5 MFt-ot igényelt.
  • cateran
    Az elso verziora gondoltam:)
  • 00000000000000
    Kedves nemtudomki mert nem néztem vissza mi a neved.
    Nem vettem ennyi fáradtságot irántad.
    Aki azt mondta hogy nem lehet adócsökkentéssel változtatni az országon.
    kedves síkk!!

Tudod te mennyi ember mondja hogy amit az orbánék csináltak programot az adócsökkentés az egyetlen jó program???
    Az igaz hogy ebben az évben magasabb lenne a hiány de a következő évben meg utána gyors fejlődésnek indulna az ország-
    Nemtudom melyik mszp fannak tetszik az ha a saját miniszterelnöke lekurvázza meg lenyüvösözze az országát.
    HÁt köszönöm szépen nekem ilyen miniszt.el. nem kell.Mitis csinált ORbán és csapata?? Nemzeti színház, Párkányi híd, népliget, sportcsarnok pesten, millenáris, autópáyák, egy teljes falu felujitása az árvizek utánn....sorolhatnám de ezt mindenki tudja csak sokan nem merik maguknak bevallani. mert tudják hogy nem az a jobb akit ők támogatnak.

gyurcsány Mindig az autópályákkal jön..
    Pfff. 5milliárdért??? Amit 1ből is ellehetett volna intézni. maugy teljesen egyet értek gyurcsánnyal. Elkúrtátok. Hazudtatok, hazudtok és hazudni is fogtok.
    Ez van drága elvakult, buta, emeszpések..

GYURCSÁNY MONDJON LE MERT GERINCTELEN FÉREG!!!!!!!!!!!

HAJRÁ MAGYARORSSZÁG!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!!
  • Tom aHawk
    Hali

„Orban lepippantana az ordogot is,ha ezzel hatalomra jutna..nem tudom te milyen nyiltakozatokat neztel,de nekem erosen kivilaglik belole.....”

Nem egy szóval sem mondtam, hogy Orbán egy szent és nem is mondtam, hogy ő lenne a megváltó az ország számára. Hanem arra akartam következtetni, hogy a megoldás és a probléma gyökerének megtalálása helyett inkább ráfogjuk másra mert az könnyebb és így azt hisszük, hogy ha ő nem lesz akkor tök frankó lesz minden.

„sok birkanak olyan kormany kellene amelyik egyet csettint es a fizetesek 3x akkorak lesznek,az arak meg csokkennek es mindez lehetoleg azonnal,hatalomra kerules utan...Ez persze lehetetlen,igy aztan minden kormany "szar" es elobb-utobb bukik....”

Bár nem tudom,most a birkát kire érted, mert ha azokra érted akik még most is azt remélik, hogy egyik napról a másikra nyugati szintű bérek lesznek akkor igazad van. De ha te azokra gondolsz akik egy tisztességes kormány létrejöttét akarják aki nem adja el az ország javait, állami tulajdonait, nem várja tárt karral a multi cégeket akiknek óriási kedvezményeket adnak, és egyéni vállalkozókat csődbe viszik (akik igazából építik a gazdaságot) és nem teszik tönkre a gazdaságot hogy majd külföldi gyenge minőségű export termékek garmadájával lepje el az országot, hogy még véletlenül se tudjunk saját lábunkra állva megerősödni akkor nem értek veled egyet.
  • cateran
    Orban lepippantana az ordogot is,ha ezzel hatalomra jutna..nem tudom te milyen nyiltakozatokat neztel,de nekem erosen kivilaglik belole.....
  • cateran
    Nekem ugy remlik,hogy Orban mar volt egyszer hatalmon,csak aztan elbukott......
    Amugy sem o, sem mas nem fogja kihuzni az orszagot a katyubol! Miert? Mert a sok birkanak olyan kormany kellene amelyik egyet csettint es a fizetesek 3x akkorak lesznek,az arak meg csokkennek es mindez lehetoleg azonnal,hatalomra kerules utan...Ez persze lehetetlen,igy aztan minden kormany "szar" es elobb-utobb bukik....
    Amugy ha csak abba belegondolunk,hogy hany helyrol megy a mi penzunk kulfoldre nap mint nap...van mit csinalnia akarmelyik kormanynak..( az isten szerelmere,meg az aram se magyar kezben van....vagy legalabbis nem 100%-ban)
  • Tom aHawk
    Na hali megint.

Olvasgattam a hozzászólásokat és megint csak azt látom, hogy megy a félremagyarázás mint a médiába. Elsőnek is azt vettem észre, hogy valamiért mindent a fideszre(vagy Orbánra) akarnak kenni. Bár tény, hogy elsőnek mindenkinek az jut eszébe, hogy biztos a legjobb őneki lenne a kormányváltás. De ha bele gondolnunk akkor ez enyhén nehezen hihető lenne, mivel egy ilyen sz*r helyzetbe lévő országot senki nem vállalna át. De az tény, hogy valaki ezt a helyzetet kiakarta robbantani, aki akár az MSZP is lehet. Mert ha egy kicsit vissza evezünk akkor emlékezhetünk, hogy már egyszer puccsot hajtottak végre saját miniszterük ellen.

Más részt az, hogy még ezek után Gyurikának van képe másokat okolni és még csak bocsánatot vagy akár egy kis bűntudatot sem mutat, na ez még egy lapát sz*r a pofánkba. Ráadásként valakik még ezt becsületes dolognak tartja azok után is, hogy beismerte azt a tényt, hogy olyan magasról szar ránk (még most is) és semmibe se vesz MINKET még ha tiltakozunk is.

Aztán még itt vannak azok akik azzal próbálják védeni a kis Gyurikát (de persze mindegyik beismeri, hogy nem szimpatizál az MSZP-vel és bandájával, hanem csak szereti megalázni magát), hogy jó loptak (TÖBB EZER MILLIÁRD FORINTOTT) éééésssssss a többiek nem loptak!? De. De ez mentség arra, hogy leváltsuk őket!? Nem inkább támogatni kéne a tüntetőket, akik az országért és érted (még ha megveted őket akkor is) állnak ki, hogy ne lehessen megint egy olyan kormány aki úgy játszik az országgal mintha csak az ő kis játéka lenne (ugye emlékszik még mindenki a „akinek nem tetszik elehet hagyni az országot” kijelentésre) és úgy fosztogassa a kaszát(zsebünket) mintha senkinek nem kellene.

Akik meg „csak” olyan kifogása van, hogy mások így meg úgy annak kéne legjobban támogatni a tüntetést hisz ha már senki sem becsületes mi miért akarunk csöndbe kussolni.

Másrészt az egész randalírozás csak egy provokáció amit próbálnak kézbe tartani. Miért? Azért mert látod szinte már el is felejtettétek, hogy a csendes tüntetők miért vannak kint olyan sokan, hogy az ország gazdasági válságba van, hogy az ország erkölcsi válságba van, hogy ma a becsületet felejteni szeretnék nem szorgalmazni.

EGÉSZ EGYSZERŰEN FELKÉNE FOGNI, HOGY AZÉRT KELL CSELEKEDNI, HOGY NE LEHESEN MEGINT MEGTENNI AMIT EZEK TETTEK.

AKIK ITT A PÁRTOKAT KEVERIK BELE AZOK NEM SZERETNÉNEK EGY BECSÜLETES ORSZÁGBA LÉPNI. ŐK CSAK MINDIG AZ MOTYOGJÁK, HOGY BAROMSÁG MINDENKI LOPP ÉS KÉSZ. MERT ÚGYE MINDENKI MAGÁBÓL INDULL. VAGY NEM… AKOR BIZYONÍTS ÉS NE PÁRTOK HANEM A BECSÜLETT OLDALÁRA ÁLLJ.

Köszönöm, hogy elolvastátok a hozzászólásomat.

• Templar75
    Egyetértünk, nem akarnak senkihez sem tartozni, viszont kihasználják a kialakult helyzetet.
  • taoce
    azért abban remélem egyet értünk, hogy rengetegszer elmondták, hogy sem a fideszhez sem máshoz nem akarnak tartozni..
  • Templar75
    "lehet még egy kérdésem? ezt most abszolút különállva minentől... miért útálják Orbánt sokan? mert vészmadárnak tartják?..."

Én nem utálom, egyszerűen nem szimpatizálok vele már egy ideje.. Volt amikor szimpatikusnak tartottam kb. úgy 94 tájékán. Akkor azt reméltem, hogy más - jobb lesz mint az addigi kormány, politikai vezetés, de sajnos csalódnom kellett.
    Másrészt a fidesz hierarchiája igencsak emlékeztet egy diktatórikus rendszerre (nem azt mondom, hogy ez így van - csak azt, hogy én így érzem). Szerintem a kommunikaciojukkal sincsen rendben minden: mondjuk van egy konkrét dolog amiben igazuk van, ezt a nyilvánosság felé úgy kommunikálják, hogy egy nap x-szer elmondják és ez igy megy heteken keresztül. Szerintem a legtöbb emberben felmerül a kétely, hogy azért kell 100-szor elmondani mert valójában nem igaz amit kommunikálni akarnak. Másrészt az utcára viszi az embereket (ami még önmagában nem lenne baj), csakhogy hagyja hogy a szélsőséges elemek is csatlakozzanak ezekhez az emberekhez, akik meg radikalizálni akarják a tömeget.
  • neoG
    Szevasztok! Hétköznapi példa (már akinek hétköznapi lesz:DDD): kocsmai iszogatás közben fennhangon ujságolom haveroknak, hogy megcsalom a barátnőmet!Másnap b.nő ki akar dobni,mert a fülébe jutott,amit este mondtam. Én meg majd azzal védekezem, hogy "én legalább bevalottam"(persze nem neki, de az nem számít...), meg "olyan pasi még nem volt aki nem csalta volna meg a nőjét"! Ha repül felém a Herendi, vagy kristálypohár, majd még jól el is verem az asszonyt, mert hát mit képzel!? Én vagyok az erősebb, szal kuss a neve!? Hát ez tök jó.Csak gratulálni tudok a vezéretekhez.Nem azt mondom, hogy tüzzel vassal kergessük el a kormányt, hanem álljon ki a nép elé és mondja azt ami a szalagon van: "HAZUDTUNK" és kérjen sürgőssen bocsánatot.Mert tudtommal még ezt nem tette meg. Holott akibe szorult egy csöppnyi becsület, érzi, hogy ezt kéne tennie!De ez a féreg nem érzi...
    Yardról meg annyit: ők parancsot teljesítettek. MTV-nél nem egy rendőr volt akik -miután már feladták a székházat- békésen elbeszélgettek a tüntetőkkel, hogy szükséges volt e a balhé vagy sem.
    Gyurcsány ne mondjon le.Most már ne kenje másra a szarát.Próbálja talpra állítani az országot. De azért vki menjen oda hozzá és verje meg úgy, de úgy, hogy két hétig ne tudjon felkelni a kórházi ágyából, aztán ott majd elgondolgkodik.Kössz, hogy meghalgattatok.Tsá!
  • taoce
    anglia királynője egyszer azt mondta: ahhoz hogy a birkát le tudjuk nyírni, előbb enni kell neki adnunk... helet h a fidesz is lopott, nem kétlem, sőt ez is biztos.. de hgoy "enni" adott a birkáknak az is biztos. nekem tök mindegy lenne ki kormányoz. le is szarnám a politikát. csak a fizetésekkel legyenek arányosak a beszedendő pénzek. mondják, hogy az árak kezdenek olyanok lenni mint az euban, lassan a fizetéseknek is kéne...
  • taoce
    "persze ezt nem fogják nyíltan bevallani (mint Gy.F. tett)" javíts ki ha tévedek de nem azután "vallotta be", hogy kikerült a hangfelvétel?
  • taoce
    Templar75!

"1998-2002 Fidesz kormány: Széchenyi Terv -> szigorúan csak azoknak akik közel álltak az akkori politikai felsővezetéshez"

nemtudom hogy mennyire volt a párthoz közel az a nagyvázsonyi plébánia, aki ebből a pénzből épített fel egy ifjúsági szállót...biztos bele lehet valamit magyarázni...
    egyébként a hangfelvételt meghallgattam, el is olvastam...

lehet még egy kérdésem? ezt most abszolút különállva minentől... miért útálják Orbánt sokan? mert vészmadárnak tartják?...
  • bnfront
    A lényeg hogy még a szar is jobb Gurcsánynál. + Azok után amit mondott???? Minimum mongyon lééé.
  • Templar75
    Tudsz pillanatnyilag jobbat, helyette?
    Talán Orbán? Te tényleg elhiszed hogy járulék meg adócsökkentésekkel annyira fellendül a gazdaság, hogy ennek következtében annyira megnövekednek az állam
    bevételei hogy az államadósságunk mértéke drasztikusan csökkeni fog és egy kanyi államháztartási hiány sem lesz?
    Mondjuk, ha így történne én két lehetőséget látok:
    1. amit most kommunikál a fidesz csak süket duma (magyarán hazudik mint a vízfolyás - hogy hatalomra kerüljön), persze ezt nem fogják nyíltan bevallani (mint Gy.F. tette), és maradnak a megszorító intézkedések, azzal a különbséggel hogy akkor már ők lesznek a hatalmon.
    2. tényleg komolyan gondolják.... Ez talán még szomorúbb lenne, mintha hazudnának, mivel akkor totális csődbe jutna az ország.
  • taoce
    azt elismerem h a hir tv jobb oldali... de te akkor azt ismerd el, hogy a tv2, az rtl klub, a tv1 és már lassan a duna tv is (hogy nagyokat említsünk csak) nem a pártatlanságukról híresek, sőt...
    én ki merem jelenteni hogy nem mondok roszat mások háta mögött. a legnagyobb mértékben elítélem a dolgot. vagy ha úgy mondom hogy nincs ott akkor tudatom a többiekkel, hogy ezt el lehet mondani...
    másrészről meg szerintem egy politikus bizony nem teheti meg mindíg azt amit egy átlag ember. lehet azzal védekezni, hogy mások is meg hétköznap is szoktunk hazudozni (én is), de egy politikus akár milyen helyzet is van, nem teheti meg. x, y azért szavaz rá, mert úgy gondolja, ő az akiben BÍZOM, ő az, aki az én érdekeimet a legjobban képviseli. ez egy óriási feladat!!!! nem lehet azoknak hazudni, akik bíznak bennünk... ez egyszerűen felháborító dolog... ha pl te megbízol valakit, hogy itt van, 100ft, vegyen a boltban neked kenyeret, az később visszajön, és azt mondja nincs, 10 percel később elmész a bolt előtt és látod h van, nem leszel dühös? vagy ha ne agy isten megvakulnál és megkérnél egy másik embert, hogy vezessen át az úttesten az pedig bevezet az autók közé, nem leszel rá dühös?
    persze egyszerű lenne rám mondani, hogy mocskos narancsos vagyok, jobboldali bérenc, besorolni valahova, mert azzal könnyen le lehet oltani, de azt kell mondanom hogy éppen az ellenkezője lehetett rám igaz régebben (ha már tényleg kényszerű valamilyen párthoz sorolódni), liberálisnak mondhatnám magam...
  • Templar75
    Loverman:
    Az MTV hirvezetoje azt nyilatkozta kb ugy 2 napja, hogy a felgyujtott kocsikban ket uj (darabonkent 15 MFt-ot ero) hirados kamera volt.
    Mellesleg az MTV kozintezmeny es ezert vonatkozik ra a kozbeszerzesi torveny. Te hallottal mar olyat, hogy kozbeszerzesen hasznalt dolgot vesznek?

Tacoa:
    "az egész nem más miatt tört ki, mint Gyurcsány Ferenc miatt. ha esetleg elfelejtetted volna a szöveget akkor hallgasd meg mégegyszer..."
    Te végighallgattad egyszer is elejétől a végéig a teljes beszédet, vagy elolvastad? A jelenlegi ellenzék vezetőinek szerintem ugyanakkora ebben a felelőssége, és nem azért mert utcára vitték az embereket, hanem azért mert tudatosan féremagyarázzák azt a pár mondatot (kiemelték a szövegkörnyezetből).

"többszáz MILLIÁRD forintokat vettek ki a zsebeitekből..."
    Szerinted ezt csak ez a kormány tette meg? Emlékeztetőül 1990-1994 MDF kormány privatizáció. Szerinted ezen hány ezer milliárd forintot buktunk?
    1998-2002 Fidesz kormány: Széchenyi Terv -> szigorúan csak azoknak akik közel álltak az akkori politikai felsővezetéshez. Lakáshitel támogatás köztisztviselőknek -> nem egy olyanról tudok akik akkoriban vettek hitelre lakást (úgy hogy már volt sajátjuk) és most ezek a lakások albérletnek vannak kiadva... Postabank konszolidáció... Torgyán Földművelési és Vidékfejlesztési miniszter... Soroljam még? Csak az utolsó tétel 300 MFt-ot vitt el a semmire a magyar adófizetők pénzéből.

A rendőrök MTV-nél történt "határozatlan" fellépéséről: szerintem ez politikai döntés (vagy nem döntés) eredménye. Van egy olyan érzésem, hogy a rendőri
    vezetők nem merték bevállalni a határozott fellépést az elején (ami nem meglepő), és csak amikor már idáig fajultak a dolgok akkor volt meg
    a kellő eltökéltség mind a rendőrség mind a politika felsővezetésében.

• fonak
    Bocs, de ennek az álszent képmutató f.szkalapnak mennie kell. Ő verte a mellét, vádolta hazugsággal Orbánékat, közben ő is hazudott (ahogy a sajátjainak be is vallotta, de ha nem "szivárog ki" a felvétel, akkor is már nyilvánvaló volt). Orbán is hazudott, ígért olyan dolgokat, amiről tudni lehetett, hogy nem lehet betartani stb. De Gyurcsány, aki erkölcsi felsőbbségként viselkedett a fidesszel szemben, a vitában lehazugozta Orbánt, hogy rémisztgeti az embereket mert nem lesz megszorítás stb... És ez a beszéd, erre nincs mit mondani. Egy ilyen után félre kell állnia. Tudod, mindeki belepisil a medencébe, de ő most a trambulinról csinálta! :)
  • Akuma
    Te (és mások) nyílván soha nem mondtál semmi rosszat mások háta mögött... Ugye? Ezt Gyurcsány nem publikusan mondta, hanem valamilyen társasági körben! A beszét szituáció nem ismert, csak 1-2 kiragadott mondat Gyurcsánytól! Lehet, hogy volt oka ezt mondani. Ha kikerül a teljes felvétel, a kezdő köszönéstől az elköszönésig, akkor lehet megmondani, hogy van e igazán ok a felháborodásra! Így csak kiragadt mondatok ezek, amik erőteljesen rossz irányba befolyásolják az embereket, nyílván szándékosan és nem véletlen.

Én is mondtam már sokfélét olyat, amit mások elött soha nem mondanék, mert ez a privát véleményem, csak arra tartozik, akinek elmondom.

Mellesleg én végig a Hírtv-t néztem, köztudottan jobboldali csatorna, vagy nevezhetném Fidesz csatornának is mindenféle sértés nélkül.

Én nem hiszek el mindent amit kimondanak, átgondolom a dolgokat és akinek nincsen szürkehályoga az belelát a dolgok hátterébe. Orbán miért nem mondja azt, hogy ne törjenek zúzzanak, de jelenlenek meg a tüntetők minnél nagyobb létszámban? Mert minnél nagyobb káosz van, nekik az annál kedvezőbb! Mert jönnek a választások, és ez nekik kedvező!

Egyébként te mégis mit gondolsz, hogy a rendőr azért van, hogy játszadozzanak velük???

Ja még valami, ha már idéztek egy mondatomat, akkor idézzétek a hozzá tartozó szövegkörnyezetet, mert úgy járok, mint most Gyurcsány és úgy érzem, hogy már rám is újjal mutogattok. De mit is várhattam volna. Szóval gondolkodjatok el a dolgokon.

Még egyszer megkérdezem, Orbán Viktor Úr miért nem mondta IDŐBEN, hogy Gyurcsány nem mond igazat??? Talán mert igazat mond?

Én is mondtam már olyat kosarazás közben, hogy sz@rok vagyunk, de ideje belehúzni, közben meg nem voltunk sz@rok csak épp nem dobtunk még annyi pontot, amennyire képesek lennénk.
  • taoce
    csak olvasom, olvasom a hozzászólásokat.... uram isten!!! ennyi emberen ellenző van...

kedves 5i!

olyan sok mindent mondtál teljes áttekintés nélkül, hogy már szinte megijedek. már napok óta, sőt az első alkalommal is teljesen elhatárolódtak a vandál cselekményektől azok a CSENDES TÜNTETŐK, akikről te beszélsz. tudom mert eddig mindegyik napon kinn voltam a Kossuth téren, s aznap este a szabadságtérre is átmentem. a legtöbbje aki zúzdát csinál az egészből, részegek, izomagyak, vagy focidrukkerek, meg persze aki tartozni akar valahová. azért nézzd meg az arányokat és aztán irogass.. a téren kinn vannak 15ezren zúznak 400-an (max) véleményem szerint azt a pár százat kéne egyszerre elkapni.
    másrészről azt nem tagadhatod hogy ez az egész nem más miatt tört ki, mint Gyurcsány Ferenc miatt. ha esetleg elfelejtetted volna a szöveget akkor hallgasd meg mégegyszer, és mégegyszer és mégegyszer. elég egyértelműen fogalmaz... ha nem találod akkor írj nyugodtan privátban, elküldöm mailben.

harmadik dolog: hogy ez nem hasonlítható 56-hoz?? (ezt már nem nálad olvastam) az a baj h csak azt mondja pár ember amit a tv-ben vagy rádióban hall... én beszéltem akkor dolgozó riporterekkel, emberekkel. ti igen? azt mondták h ugyan ezek történtek a rádiónál is anno és ugyanilyen tüntetésnek indult az egész...

azt meg hogy a javíttatáson sír a szátok komolyan nem értem, akkor meg nem sírt, amikor (ahogy azt Tom aHawk is mondta)többszáz MILLIÁRD forintokat vettek ki a zsebeitekből. csak most sír a szátok?... eléggé meglepő..

kedves akuma!

látom te is a tv-ből szerzed a mondataid... nem baj csak akkor ne tüntesd fel saját véleményként... a gyűlés szervezésnél a rendőrség elsődleges felelőssége, a rend fenntartása. ezért ez a nevük REND-ŐRSÉG. olvass utána. meg fogsz lepődni! nem mondom h a gyűlés szervezőjének nincs semmi felelőssége, de elsődleges felelősség a rendőröké...

egyébként nem értem az embereket, ilyen gyorsan ELFELEJTITEK, hogy volt ez a hangfelvétel? nemtudom ti hogy vagytok vele tényleg, de engem baromira irritál a dolog...
  • Loverman
    a kocsival együtt ért 16 milkát te állat... és mivel a kocsi kb 10 milkás volt, a kamera már nem 16... pici gondolkodást..
  • tntcoder
    >>Aki emlékszik a Gyurcsány-Orbán vitára, ott Gyurcsány a tényeket sorolta!

Ha a tényeket sorolta volna, akkor nem kellett volna hazudniuk a választási hadjáratban - és ezt nem én találtam ki, hanem kijelentette és utólag is vállalja.

Az pedig, hogy Gyurcsánynak mennie kell, az személyes felelősség. Ettől ugyanúgy megmaradna a mostani parlamenti többség és alakíthatna kormányt pl. Horn Gyula is
  • Akuma
    Amerikában és oroszoknál már kieresztettek volna néhány tár lőszert...
  • Akuma
    A rendőrök meg remélem szétverik a rongálókat! Nem csoda, ha már betelt náluk a pohár! Kiváncsi lennék melyik őtök állna tégla zápor alá!
  • Akuma
    Gyűlést csak úgy szabadna szervezni, ha a gyűlést szervező válalja a felelősséget a következményekért! Ha már az anyagi hátteret nem is, ami mellesleg már több 100 milliós kár és költség.

EMBEREK! Egy esetleges kormány váltás nem oldja meg az ország pénzügyi gondjait!!!!! Csak káosz lenne, és Orbánék újjal mutogathatnának hátrafelé, hogy nem ők tehetnek róla, közben nyugodtan meg lehet nézni, hogy mi volt kormány váltás elött és után!!!!

Aki emlékszik a Gyurcsány-Orbán vitára, ott Gyurcsány a tényeket sorolta! Orbánnak egy szava nem volt, hogy nem igaz! Szóval csak ne mutogassanak most újjal, mert legalább annyira tehet a kialakult helyzetről a jobb oldal, mint a bal!
  • 5i
    Megkövetem a rendőröket.

A tegnapi, keddi eseményeket remekül, gyorsan és ami a lényeg határozottan oldották meg. Ez kell a bunkóknak. Ám a baj az, hogy az egész még csak alapjáraton pörög, de szombaton maximális fokozatra kapcsol. Gyűlést szervezni, mikor egy 10000 fős tömeget sem tudnak irányítani? Felelőtlenség.
  • Terayon
    Már csak egy kérdésem lenne a tüntetőkhöz és a vandálokhoz..
    Reggelente nem kéne dolgozni menni???
    Vagy ők is munkanélküli segélyen élnek ??
  • Broafka
    ööö, mi köze van ennek a mozihoz?
    filmet csinálnak a Gyurcsány forradalomból? :D
    jee :P
  • Laci54
    izé közszolgálati na
  • Laci54
    áá hát ez a közszogas
    ági TV...
  • kev
    Ki fogja kifizetni a kárt ? Az adófizetők.
    A vandál kisgyerek (mivel ő még nem dolgozik, de rombolni azt már tud), apukájának és anyukájának a fizetéséből is vonni fogják. A baj, az hogy nem csak tőlük..:((
  • herrherry
    Már bocs, si, with all my respect, azok a szegény rendőrök, ha tovább keménykednek meghalnak! Majd mindegyik sérült volt, és akkor ez volt az egyetlen 'jó' választásuk, és nem is lett több sérülés. Erősítés meg sehol nem volt még akkor! Hozzátenném, nem szeretem a rendőröket, de itt azért sztem nincs igazad.
  • joebacsi
    van egy tippem, hogy te csak a média alapján ítéled meg az eseményeket, nemigazán vetted a fáratságot, hogy megnézd a saját szemeddel, így szépen bedőlsz a túlzásoknak...neizgulj, az emberek nagyrésze ugyanolyan birka mint te, szépen lehet terelgetni...dehát ezvan :)
    másik meg, hogy ezekután kétszer meggondolják legalább a tévé marketingesei, hogy csinálnak egy hasonló viccesnek szánt plakátot: