Százmilliót meghaladó kár a Szabadság téren
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kamu kárösszeg ?
látszik, hogy nem vagy tisztában a TV kamerás dolgokkal kapcsolatban...
látszik, hogy nem vagy tisztában a TV kamerás dolgokkal kapcsolatban...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Az MTV egyik megsemmisült kocsijában volt egy új digitális kamera a hozzá tartozó felszerelésekkel, ezek együttes értéke meghaladja a 16 millió forintot."
Ha ez igaz, én amondó volnék, hogy azt az embert, aki egy utcán parkoló autóban, éjszakára kint hagy 16 millás cégtulajdont, azt azonnal és indokolás nélkül ki kell rúgni, valamint ellehetetleníteni számára a további elhelyezkedést.
Egyébként hogy ekkora ordas kamu kárösszegtõl nem sül le a képe a TV elnöknek, az kb. akkora szégyen mint maga a rombolás.
Ha ez igaz, én amondó volnék, hogy azt az embert, aki egy utcán parkoló autóban, éjszakára kint hagy 16 millás cégtulajdont, azt azonnal és indokolás nélkül ki kell rúgni, valamint ellehetetleníteni számára a további elhelyezkedést.
Egyébként hogy ekkora ordas kamu kárösszegtõl nem sül le a képe a TV elnöknek, az kb. akkora szégyen mint maga a rombolás.
Hali csak annyit szeretnék mondani a témába, hogy igen akik csak buliból mennek ki és dobálják a rendõröket és zavargást keltenek azok tényleg vandálok. De ezek csak nagyon kis százalékok a tüntetõknek SÕT a "csendes" tünetetõk elhatárolodnak tõlük. De sajnos a média csak a zavargást mutassa és nem a csendes tüntetést (na vajon miért?). Más részt aki azt a 10 (vagy 100) milliós kárért sírja ki a szemét annak csak azt tudom mondani, hogy akkor nézze már meg hova tûnt több EZER milliárd forint az állam kaszából (vagyis a zsebünkbõl). Elég ha csak a Malév eladásából származó aszem 560 milliárd forintot kérjük számon ami elvileg belendítette volna a gazdaságot. Na hova tûnt??? Vagy ha maradunk a MTV-nél (ami elvileg közszolgálati mégse engedték a csendes tüntetõk (és nem a vandáloknak akik utánuk jöttek) vezérének, hogy beolvasson egy petíciót) akkor kérjük már számon az ott dolgozó vagy 500 elnök és helyettestõl, hogy mi a francra kaptak õk több milliós kielégítést csak azért mert ott dolgozott vagy 1 évig? Más részt az ellenzék akarta!? Hát nehezen hiszem mivel foggal körömmel tiltakoznak, hogy nehogy véletlenül tényleg megbukjon a kormány mert akkor õk is szarba lennének mivel üres a kasza és akkor ugrott a népszerûség. Ezért nyugotan ellehet hinni itt párt függetlenek voltak kint, Magyarok. De itt ne a vandálokra gondolj akik pár százas nagyságukkal elnyomták a több TÍZ EZRES (akár SZÁZ EZRES) csendes tüntetõket. Más részt KÉREM a hirtelen reflexbõl reagálok elsõnek gondlokodjanak és járjanak utána a dolgoknak aztán reagáljanak. Ezt nem vegyétek sértésnek. Mert sajnos amióta én figyelemmel követem a politikát (Kb. 6 éve) (na nem a párti propagadát és rizsát hanem ami a hátuk/hátunk mögött zajlik) azóta sajnos rákellet jönnöm, hogy bizony itt nem minden úgy van ahogy hisszük, még ha tudtuk is hogy a politika hazug.
És még egy kérés. A politikailag elfogultak hozzászólásit szerintem ne vegyétek figyelembe mert nem juttok tovább a szidjuk egymást halára és jól köpjünk mindenki szemébe stíluson.
És legvégül 😊 én sem értem minek kell ide ez a politikai kis írás.
És még egy kérés. A politikailag elfogultak hozzászólásit szerintem ne vegyétek figyelembe mert nem juttok tovább a szidjuk egymást halára és jól köpjünk mindenki szemébe stíluson.
És legvégül 😊 én sem értem minek kell ide ez a politikai kis írás.
Valóban így van, viszont akkor nyakukba kéne varrni az egészet.
Börtönbüntetés elõtt fizessék meg, és állítsák helyre a károkat.
És mivel az adózók pénzén mûködik a tévé, feltételezem ebbõl fizetik az épület költségeit is, így fizessenek kártérítést ezért is.
És végezetül ilyet ép elméjû ember nem csinál, saját költségükön kezdjék meg pszichiátriai kezelésüket is. <#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Börtönbüntetés elõtt fizessék meg, és állítsák helyre a károkat.
És mivel az adózók pénzén mûködik a tévé, feltételezem ebbõl fizetik az épület költségeit is, így fizessenek kártérítést ezért is.
És végezetül ilyet ép elméjû ember nem csinál, saját költségükön kezdjék meg pszichiátriai kezelésüket is. <#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)
tévérovat, csókolom.
Mi köze van ennek az informatikához, tudományhoz, technikához?<#nemtudom>#nemtudom>
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Jóérzésû intelligens ember nem nyeli le azt hogy "Tüntessenek csak. Ha megunják majd csak hazamennek." De amúgy ezt a törés-zúzást valóban nem kellett volna. Továbbá nem kellene mindent az ellenzékre kenni. Nincs rá bizonyíték. Igaz ellene sem.
Vandalizmus helyett egy országos sztrájk kellene, ilyen traktoros útlezárásos, semmit nem csinálós. Csak egy napig. A gazdaság leállna, a Feri meg düböröghetne tovább.
Mellelsleg egy ilyen cikk vajon miféleképpen kapcsolódik a tudományhoz, technikához vagy az informatikához? Úgy hogy elloptak számítógépeket meg ilyeneket? Hát nemtom. Mellesleg abban sem vagyok biztos hogy elvitték ezt a sok kacatot az mtv székházából. Mondani bármit lehet.
Vandalizmus helyett egy országos sztrájk kellene, ilyen traktoros útlezárásos, semmit nem csinálós. Csak egy napig. A gazdaság leállna, a Feri meg düböröghetne tovább.
Mellelsleg egy ilyen cikk vajon miféleképpen kapcsolódik a tudományhoz, technikához vagy az informatikához? Úgy hogy elloptak számítógépeket meg ilyeneket? Hát nemtom. Mellesleg abban sem vagyok biztos hogy elvitték ezt a sok kacatot az mtv székházából. Mondani bármit lehet.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Jóérzésü, intelligens ember nem ezt a formáját használja a tiltakozásnak... És vajon kinek használ ez? A jobboldalnak (történetesen az ellenzék), akik buta, primitív huligánokat uszítanak (ismét a foci, éljen éljen) kárt okozni. Alább egy link, amit érdemes elolvasni: http://napjaink.blogspot.com/
MJ rulz Pink Team The Only One
Vitatkoznék veled, hogy mégis ki keltette a zavarokat...
Rövid leszek, mert ennyit érdemelnek. HULIGÁNOK, nem tüntetõk, akiket kihasznál az aktuális ellenzék, hogy zavart keltsenek. És ez nem politikai hozzászólás, nem kell "leemeszpézni", hanem objektív. <#banplz>#banplz> a fas..ládáknak
MJ rulz Pink Team The Only One
Szerintem meg az a legfelháéborítóbb, hogy mindezt AZ ÉN PÉNZEMBÕL (is) FOGJÁK FELÚJÍTANI! Az én fizetésem 40%-ból, amit adónak beadok. Menjenek a búsba... Nem azért dolgozom, hogy ezek a barmok után takarítsak! Karóra mindet! (a vandálokat) <#gunyos1>#gunyos1><#duma>#duma>
<#gun>#gun><#levele>#levele><#violent>#violent><#boxer>#boxer> és a legrosszabb hogy azthiszik,hogy most ezzel forradalmat váltotttak ki... pedig gyurcsány nem megye sehova...(jah,és ha valaki engem úgyhív hogy gyurcsány,azt megölöm(György=Gyurcsi...))
← ElőzőOldal 2 / 2