64
  • neoG
    Elösször is: tényleg nem volt korrekt dolog így szétbombázni az MTV-t.
    Másodszor: a magyar hogy tüntetett eddig?picit kiállt az út szélére,meg élőlánc itt ott egy két óráig, oszt hazamentek.Szerintetek most csak úgy sportból mentek át a Szabadság térre?És mivel kártyát nem vittek, hát nekiálltak megtámadni az MTV-t?gy.f. is felk*rta a nép agyát, hát még az hogy a KÖZszolgálati TV nem volt hajlandó beolvasni a petíciót.
  • Zoliz
    Egyáltalán van amikor a biztosító fizet? Vagy mindent kimagyaráznak?
  • Zoliz
    Jajj de sajnálom azt a 16 milliós kamerát fél év múlva fel annyit se érne.
  • 5i
    Üdv mindenkinek.

Egész nap ezen a dolgon töröm a fejem és egyszerűen nem értem. Szarrá vernek egy kormányzati épületet, megverik a rendőröket, tegnap autókat gyújtanak fel és még akadnak, akik - ők a már sokszor emlegetett Csendes Tüntetők közé tartoznak - ezt helyesnek tartják!

Aztán tegnap egy interjújában Orbán az egész helyzetet a '89-es rendszerváltáshoz hasonlítja.

Kb. ez a két dolog fogott meg. Akkor lássuk a véleményemet. Először is az "MDF-et fenyegető - szervert feltörő - oszt jó napot" Fidesz vezetőjéről szólnék. Ha jól tudom az utóbbi két évben Vikike 4 szavazásopn is vereséget szenvedett. Savanyú a szőllő, apjának tuti kell egy újabb bánya. Aláírja az öt parlamenti párt az "elutasítjuk az erőszakot" hülyeséget, majd 2 órával később Orbán Gyurcsányt nevezi meg a felelősnek (és persze ez fordítva is megtörtént). Aztán a már említett interjúban, mikor a riporter megkérdezi, hogy ő hogyan oldaná meg a hiányok kérdését, a válasz: "Nem értem a kérdést."

Nekem nem azzal van a bajom, hogy emberek tüntetnek, mert az szabad. A békés gyülekezés joga mindenki számára fent áll. De a rendőrökre támadni és egy épületben több 10 milliós kárt okozni... Az egy szar dolog. Az ilyenek nem emberek. Kirabolják a büfét, lenyúlják a laptopokat (a rohadt kis roma a kamera előtt futott ki a cuccal) és még kikérik maguknak a BÜDÖS CSŐCSELÉK kifejezést.

Azért itt említenm meg a rendőrök "helytállását". Szégyen gyalázat. "Most béke van"???? Ilyet mondd a bent randalírozó rohadékoknak a kijelölt parancsnok? Öcsém! Most legyen kemény a zsaru. Mikor átfutok a piroson vagy valami akkor bezzeg odajön kötöszködni. Most meg sírva fut ki a hátsó kapun. 100 ezer forint a sérülteknek? Anyádat. Ez a dolgod. Vele jár. Szégyen.

El kellene fogadni, hogy van egy Konvergencia-program, amit vagy elfogad Brüsszel vagy nem. Ha nem, szarban vagyunk és Magyarországot kidobják az EU-ból. Ha elfogadják, akkor jöhet bárki, bármelyik párt a programot VÉGIG KELL CSINÁLNI!!! Mert Brüsszel számon fogja kérni. És 14. havi nyugdíj osztogatásával nem fog csökkenni a GDP.

Gyurcsány pedig tartson önkritikát és távozzon. Elvesztette a szavahihetőségét. Az MSZP-nek vége.

Én személy szerint egyik pártnak sem vagyok a bármikor elővehető csicskása. Viszont undorító politikusaink vannak. És ezt el kell fogadni.
  • Tompika007
    mivel már nincs ute-ftc meccs így muszály valahol rombolni az mindegy hogy hol mit csak legyen valami!Sok rohadék huligán!
  • Morden23
    Forradalmárok, az baszdmeg. És a sok prosztónak még van pofája '56-ot felhozni, mint hasonlítási alap.

Bemenni egy épületbe, és kilopni a laptopokat, meg felzabálni a büfét. Na ez aztán a magas színvonal, olyan dolog, amire minden tudatos MAGYAR büszke lehet. Meg macskakővel beverni emberek fejét.
    Ilyen remek "forradalmi" tettek tudatában még van képük "aki magyar, velünk tart" sallangokkal élni? Aki EMBER, az nem csinál ilyet.

Gratulálok. Ez az ország újfent sikeresen megmutatta, hogy a legnagyobb hangúak, a leginkább "politikailag tudatosak", a legcselekvőképesebbek nem többek, mint hajnalok hajnalán félrészegen lődörgő suttyók. Ha ez a nagybetűs magyarság, akkor megérdemelnek egy tapsot.
  • Hegyikecske
    Sztem is...
  • 00000000000000
    Na mindegy. Ez a vandalizmus tényleg szörnyű meg minden hasonló.
    De ez az okozat. Mi volt az ok??
    ORbán Viktor aki csak havonta mondjuk egyszer kétszer szólalt meg? Vagy az aki négy éve van kormányon, nemcsinált semmit, végighazudott négy évet. MAjd le k**** zza az országot.
    Szerintem az utobbi miatt történtek az események és folytatódni is fognak nem ugy ahogy szeretett miniszteretlnökünk mondta: "Lehet tünteni a parlamnet előtt. MAjd megunják. Hazamennek."
    Tehát értitek. Erre mit mondjon az ember.??
    Nagyon nem szoktam politizálni mert még nem kell nekem de ebben a témában ugy érzem nekem is kijár egy kis szólásszabadság..
  • Cat #16
    Sztm is ki kéne rugni azt, aki kinnhagyja egy parkoló autóban éjszakára.
  • Farontolepke
    Igaza van.. drága dolog ám ;)
  • bertino
    kamu kárösszeg ?
    látszik, hogy nem vagy tisztában a TV kamerás dolgokkal kapcsolatban...
  • Zedas
    "Az MTV egyik megsemmisült kocsijában volt egy új digitális kamera a hozzá tartozó felszerelésekkel, ezek együttes értéke meghaladja a 16 millió forintot."

Ha ez igaz, én amondó volnék, hogy azt az embert, aki egy utcán parkoló autóban, éjszakára kint hagy 16 millás cégtulajdont, azt azonnal és indokolás nélkül ki kell rúgni, valamint ellehetetleníteni számára a további elhelyezkedést.

Egyébként hogy ekkora ordas kamu kárösszegtől nem sül le a képe a TV elnöknek, az kb. akkora szégyen mint maga a rombolás.
  • Tom aHawk
    Hali csak annyit szeretnék mondani a témába, hogy igen akik csak buliból mennek ki és dobálják a rendőröket és zavargást keltenek azok tényleg vandálok. De ezek csak nagyon kis százalékok a tüntetőknek SŐT a "csendes" tünetetők elhatárolodnak tőlük. De sajnos a média csak a zavargást mutassa és nem a csendes tüntetést (na vajon miért?). Más részt aki azt a 10 (vagy 100) milliós kárért sírja ki a szemét annak csak azt tudom mondani, hogy akkor nézze már meg hova tűnt több EZER milliárd forint az állam kaszából (vagyis a zsebünkből). Elég ha csak a Malév eladásából származó aszem 560 milliárd forintot kérjük számon ami elvileg belendítette volna a gazdaságot. Na hova tűnt??? Vagy ha maradunk a MTV-nél (ami elvileg közszolgálati mégse engedték a csendes tüntetők (és nem a vandáloknak akik utánuk jöttek) vezérének, hogy beolvasson egy petíciót) akkor kérjük már számon az ott dolgozó vagy 500 elnök és helyettestől, hogy mi a francra kaptak ők több milliós kielégítést csak azért mert ott dolgozott vagy 1 évig? Más részt az ellenzék akarta!? Hát nehezen hiszem mivel foggal körömmel tiltakoznak, hogy nehogy véletlenül tényleg megbukjon a kormány mert akkor ők is szarba lennének mivel üres a kasza és akkor ugrott a népszerűség. Ezért nyugotan ellehet hinni itt párt függetlenek voltak kint, Magyarok. De itt ne a vandálokra gondolj akik pár százas nagyságukkal elnyomták a több TÍZ EZRES (akár SZÁZ EZRES) csendes tüntetőket. Más részt KÉREM a hirtelen reflexből reagálok elsőnek gondlokodjanak és járjanak utána a dolgoknak aztán reagáljanak. Ezt nem vegyétek sértésnek. Mert sajnos amióta én figyelemmel követem a politikát (Kb. 6 éve) (na nem a párti propagadát és rizsát hanem ami a hátuk/hátunk mögött zajlik) azóta sajnos rákellet jönnöm, hogy bizony itt nem minden úgy van ahogy hisszük, még ha tudtuk is hogy a politika hazug.

És még egy kérés. A politikailag elfogultak hozzászólásit szerintem ne vegyétek figyelembe mert nem juttok tovább a szidjuk egymást halára és jól köpjünk mindenki szemébe stíluson.

És legvégül :) én sem értem minek kell ide ez a politikai kis írás.
  • Keem1
    Valóban így van, viszont akkor nyakukba kéne varrni az egészet.
    Börtönbüntetés előtt fizessék meg, és állítsák helyre a károkat.
    És mivel az adózók pénzén működik a tévé, feltételezem ebből fizetik az épület költségeit is, így fizessenek kártérítést ezért is.

És végezetül ilyet ép elméjű ember nem csinál, saját költségükön kezdjék meg pszichiátriai kezelésüket is.
  • Keem1
    Helyesbítenék: "Film, DVD hírek" rovat
  • winnie
    tévérovat, csókolom.
  • HuAn82
    Mi köze van ennek az informatikához, tudományhoz, technikához?
  • Luise
    ezek csak brahiból tombolnak, a bulit látják az egészben. és még gyurcsányt sem akasztották fel!
  • szivar
    Jóérzésű intelligens ember nem nyeli le azt hogy "Tüntessenek csak. Ha megunják majd csak hazamennek." De amúgy ezt a törés-zúzást valóban nem kellett volna. Továbbá nem kellene mindent az ellenzékre kenni. Nincs rá bizonyíték. Igaz ellene sem.

Vandalizmus helyett egy országos sztrájk kellene, ilyen traktoros útlezárásos, semmit nem csinálós. Csak egy napig. A gazdaság leállna, a Feri meg düböröghetne tovább.

Mellelsleg egy ilyen cikk vajon miféleképpen kapcsolódik a tudományhoz, technikához vagy az informatikához? Úgy hogy elloptak számítógépeket meg ilyeneket? Hát nemtom. Mellesleg abban sem vagyok biztos hogy elvitték ezt a sok kacatot az mtv székházából. Mondani bármit lehet.
  • csuszi
    Jóérzésü, intelligens ember nem ezt a formáját használja a tiltakozásnak... És vajon kinek használ ez? A jobboldalnak (történetesen az ellenzék), akik buta, primitív huligánokat uszítanak (ismét a foci, éljen éljen) kárt okozni. Alább egy link, amit érdemes elolvasni: http://napjaink.blogspot.com/
  • vg
    Vitatkoznék veled, hogy mégis ki keltette a zavarokat...
  • csuszi
    Rövid leszek, mert ennyit érdemelnek. HULIGÁNOK, nem tüntetők, akiket kihasznál az aktuális ellenzék, hogy zavart keltsenek. És ez nem politikai hozzászólás, nem kell "leemeszpézni", hanem objektív. a fas..ládáknak
  • gomb2
    Szerintem meg az a legfelháéborítóbb, hogy mindezt AZ ÉN PÉNZEMBŐL (is) FOGJÁK FELÚJÍTANI! Az én fizetésem 40%-ból, amit adónak beadok. Menjenek a búsba... Nem azért dolgozom, hogy ezek a barmok után takarítsak! Karóra mindet! (a vandálokat)
  • gyuri12
    és a legrosszabb hogy azthiszik,hogy most ezzel forradalmat váltotttak ki... pedig gyurcsány nem megye sehova...(jah,és ha valaki engem úgyhív hogy gyurcsány,azt megölöm(György=Gyurcsi...))