Meghalt Steve Irwin

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iko
: (

spam. sry

Muki100
Kicsit hülye volt de egyedi is, színvonalas mûsör + jófej ember
RIP steve<#rinya>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ZilogR
õ volt az, aki a saját csecsemõ korú gyerekét belógatta vmi vadállatnak? szomorú... mindenesetre én is lestem ezt-azt tõle, bár nem kedveltem a megszállott stílusát... azért, hogy sírva vígadjunk: a South Park-beli paródia nagyon jó... :) (gyk: "és most bedugom a hüvelykujjam ennek a tehénnak a segg...be") :) ;)

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Szegény :( R.I.P

Met
régen sokat néztem a mûsorát, aztán amikor bemutatták, hogyan is készül a mûsor egy kissé csalódtam benne, az egyedül a sivatagban meglátom a kígyót és kifárasztom abból áll, hogy amikor már nagyon ideges a kígyó akkor berakják egy hûtõládába és lenyugszik

mindenesetre nagyon sok emberrel szeretette meg az élõvilágot és ez jó

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hunbasser
sztem meg csak baszogatta a krokodilokat,na de mind1,rip

ReaL MaDRid x siempre

Mike
Szerintem Steve nagyon jófej volt, jópofa dumákat nyomott, lehetõleg mindig eredetiben néztem. Mondjuk mindig veszélyesen élt, egy ilyen baleset sajnos mindig benne volt a pakliban :(

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punker
Flém OFF!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Met
azért az egy kicsit túl lett lihegve hála a sajtónak (szokás szerint)

RIP

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

dzsuvajoe
NAccerû ember veszeett oda sztem es az iylenek mint real madrid sztem qssoljon es huzzon a picsába

Rip

Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!

Nyugodj békében Steve <#shakehead>

REALista
Azért nem kell túlozni!!!<#ejnye1>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ch_Slater
a himbálta egy kicsit tulzás. ugy ment oda egy krokodilhoz, hogy a bal karján ült a gyereke, miközben a jobbal egy húsdarabot adott az állatnak. és enyhén oldalazva ment oda, hogy a gyerek hátrébb volt.
ez sem szép dolog, de nem himbálta... amit írtál az inkább egy fókuszba, vagy blikkbe való mondat. ezekben divat túlozni, hogy nagyobbat üssön az eset...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

REALista
Szerintem inkább te vagy idióta!Ne add már elõ hogy annyira megrázott téged a halála!Egyébként izgalmas volt az élete azt csinálta amit szeretett ráadásul valahogyan meg kell halni!!!

direkt kereste a bajt, pl. egyik részben fogott egy kígyót, de nem a fejénél, a kígyó többször beleharapott a karjába, ömlött a vér, erre csak annyit mondott : Nem mérges, nem mérges! majd alig bírták leszedni róla
jah, és amúgy éppen vacsoráztam, úgyhogy duplán hányingeres szituáció volt

ha az embernek van két gyereke + pénze is elég + saját állatkertje, akkor már igazán felnõhetne
én azon csodálkozok hogy eddig húzta

sztem tuti vette egy kamera :(

REAL MADRID

A cikk azt írja, hogy a rája csak védekezésre használja a farka végén lévõ tüskéket. Valószinüleg Steve, nem bírt a kísértésnek ellenállni, hogy puszta kézzel kapja el az állatot..Erre már csak õ tudna válaszolni.

A legjobb

ezt akár bannernekis be lehetne tenni

REAL MADRID

RIP

Önmagam paródiája vagyok.

:o(

MrSpock
Nagyszerû ember, volt,aki szerette, az élõvilágot.
Létrehozta a nagy Ausztrál állatkertet,fejleszgette,elkötelezett híve volt az élõvilág megmentésének,megismerésének.
Mindig megnéztem a mûsorait,mert vicces is volt,de soxor látszott,hogy igenis veszélyes,és néha megizzadt õ is a szitukban.
Ledöbbentett a hír,amikor megláttam reggel a neten:-(
Pont egy rája végzett vele.Megannyi veszélyes kalanddal a hátamögött.
Sajnos az óceán ilyen..egy rossz pillanat és azmebernek annyi.Ott nemtudsz úgy reagálni,mint esetleg szárazon.Egy kobra elõl is kitérhetsz,de a vizben..
Nem felejtünk el Steve Irwin!
RIP

Go Jeff Go!!!!

[Walaki]D`Lair
szegény

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Glpetyus
:(

Yeltzin
kár érte, de valszeg õ sem kívánhatott magának ennél "szebb" halált

RIP Steve

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

circa
Jó arc volt, én is szerettem<#rinya>

:(

OrioN the S
<#rinya>

RIP

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Setve Irwin

így már vágom énis.naon nagy arc volt...R.I.P
REALista
Nem gondoltam volna hogy egy rája fogja okozni a halálát!!!:(

Sephi
Hogy a picsaaba... erted tonna mergezo hullo es pokok es minden... ott ugral krokodilok kozt. Es akkor egy kurva raja.... paaah!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gz8
A szomorú hír már több helyen van magyarul, itt és itt.

Sokat köszönhetnek az állatok és állatkertek az õ hozzáállásának, életfelfogásának.

Nem felejtünk, Steve!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
http://www.news.com.au/couriermail/story/0,23739,20349534-952,00.html

Sajnalom hogy csak angol van meg.

En igenis birtam a burajat... szerintem naon jol csinalta amit csinalt.

RIP :(

← ElőzőOldal 5 / 5