Meghalt Steve Irwin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RIP steve<#rinya>#rinya>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
mindenesetre nagyon sok emberrel szeretette meg az élõvilágot és ez jó
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
RIP
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Rip
Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ez sem szép dolog, de nem himbálta... amit írtál az inkább egy fókuszba, vagy blikkbe való mondat. ezekben divat túlozni, hogy nagyobbat üssön az eset...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
jah, és amúgy éppen vacsoráztam, úgyhogy duplán hányingeres szituáció volt
ha az embernek van két gyereke + pénze is elég + saját állatkertje, akkor már igazán felnõhetne
én azon csodálkozok hogy eddig húzta
REAL MADRID
ezt akár bannernekis be lehetne tenni
REAL MADRID
RIP
Önmagam paródiája vagyok.
Létrehozta a nagy Ausztrál állatkertet,fejleszgette,elkötelezett híve volt az élõvilág megmentésének,megismerésének.
Mindig megnéztem a mûsorait,mert vicces is volt,de soxor látszott,hogy igenis veszélyes,és néha megizzadt õ is a szitukban.
Ledöbbentett a hír,amikor megláttam reggel a neten:-(
Pont egy rája végzett vele.Megannyi veszélyes kalanddal a hátamögött.
Sajnos az óceán ilyen..egy rossz pillanat és azmebernek annyi.Ott nemtudsz úgy reagálni,mint esetleg szárazon.Egy kobra elõl is kitérhetsz,de a vizben..
Nem felejtünk el Steve Irwin!
RIP
Go Jeff Go!!!!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
RIP Steve
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
RIP
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
így már vágom énis.naon nagy arc volt...R.I.P
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sokat köszönhetnek az állatok és állatkertek az õ hozzáállásának, életfelfogásának.
Nem felejtünk, Steve!
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sajnalom hogy csak angol van meg.
En igenis birtam a burajat... szerintem naon jol csinalta amit csinalt.
RIP :(