232
Live Gamertag/Friend lista.
-
Jak16 #32 Na írtam nekik kiváncsi vagyok hogy válaszolnak-e.
Jó lene, mert sok magyar ismerősőm van, és nem lenne jó elveszíteni őket :D -
#31 Igen. Mivel van hivataolosan Mo-on Xbox360 elméletileg válaszolniuk kellene. -
Jak16 #30 jó, simán elég szerinted ha az MS magyarországra küldöm? Gondlom a microsoft.hu-n nézzek cím után :D -
#29 Nem kell az orrukra kötni. :) Csak kérdezd meg tőlük. -
Jak16 #28 De angol a profilom...mind1 megpróbálok írni egyet. -
#27 Szerintem igen. Csak az tudja megmondani aki már változtatott. De szerintem írj az ms magyarországnak egy e-mailt! Válaszolniuk kellene. Veszteni pedig semmit sem veszíthetsz. -
Jak16 #26 Szevasztok nekem oylan kérdésem lenne, hogy ugye 800 pontért megváltoztathatom a gamertagom(már majdnem full repem van, 1200 pont, szal újat bizti nem csinálok) de van vagy 15 magyar már a friend listámon. ha megváltoztatom náluk is átál automatikusan, vagy újra fel kell venniük ??? -
#25 Hy, hogy lehet kitörölni az XBOX360-on a létrehozott profile-okat?
Köszi -
#24 Hali én is bejelentkezek.
gamertag : teddymac31
COD3,GOW,
FULL kezdö vagyok 1 hónapja van boxom és én is egér+bill párti vagyok :) -
#23 Hali!
Én Korhein néven vok és jöhet bármi de főleg Gow és Cod3 -
#22 Gamertag MrBond0070. Amivel mostanság tolom: Battlefield 2 Modern Combat és Perfect Dark Zero.
Amúgy a Joy engem is totál kikészített az első napon :D Mondom kiba**om az ablakon a gépet. Aztán 2-3 nap után kezdem kapizsgálni a témát. És mostmár nagyon bejön. Pedig több mint 10 éve nyomom a bill+egér kombót. -
zsolt2800 #21 Én is most vettem boxot.K Zsolti néven vagyok,vegyetek már fel friend listára.Multiban az autos játékokat kamázom,de jöhet bármi! -
esceeper #20 Én hursi néven vagyok fent jöhet bármi de autokázni szeretek a legjobban -
#19 Meg kell szokni és akkor jó. Vigasztaljon az, hogy mindenki joyyal megy:)) -
Theodoric #18 Naja, utána belegondoltam, hogy a párezer monster szinkronizálása igencsak tápos sávszélt igényelne. Nemtom te hogy vagy vele, de fps-ben nem tudok célozni olyan gyorsan és precizen mint pc-n egérrel, sőt... látványosan szarul megy mindez :D -
#17 NNnightsnak nincs. Fps-ek meg simán jók:) Mw az egy nagy darab.. -
Theodoric #16 Mikor mivel énis játszok, bár liveon csak fps demokat probáltam ki éshát rájöttem ezeket nem erre találták ki :D
NFS MW van meg ami érdemleges a neten nyomulásra, meg majd a 99nights ha van egyáltalán annak multija...
név: HUN Theodoric -
evikec22 #15 Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi -
Keresztapa24 #14 ATESZ <--- így , végig nagybetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű -
Szeszmester #13 Név: Szeszmester
kedvenc stílus: Gears of War -
Keresztapa24 #12 Én is tolom a gémeket Live-on. Atesz néven. -
Derapo #11 Csak beírod oda,hogy add friend....a nevét akit hozzá szeretnél adni és kész. -
Agreal #10 rá lehet vhogy keresni egymásra?
azt hol kell? -
Derapo #9 Azóta már megtaláltam,asszem az SG. egyre inkább pszihopaták gyülekezete.És ebbe én is beletartozok. -
Olcsi2 #8 Derapo, ez itt nem jott be. Vigasztaljon, hogy az xbox365.hu-nak van egy gamertag topikja, ahonnan akar az egesz magyar Live-os tarsadalmat felnyomhatod a friend listadra. -
#7 elvileg le kéne neki -
#6 Nekem nincs xbox360 most akkarok venni egyet és akkarok venni én is egy xbox live de ez hogyan müködne ha megveném vagy mit kell bekötni jah meg xbox360 le tudja forditani az xbox cd is -
#5 szólj egy moderátornak, hátha megszánnak -
Agreal #4 ez nagyon jó 5let csak ott a probléma hogy sokan inkább újraregelik magukat az ingyen 1 hónap gold miatt és akakor már más is a nevük:) -
#3 ehh :) -
#2 Ban plz! -
Derapo #1 Azért nyitottam ennek új topikot,hogy könnyebben megtalálhassuk egymást a Live rendszeren.Igaz van már Xbox360 topik és voltak benne már kezdemények gamertagok csere-berélésére,de mire a hárommillió hozzászólást átböngészi az ember lemegy a nap.Tehát akinek van X360-a live-al és van kedve, az írja ide ki a gamertagját valami,hogy könnyebben játszótársra leljünk.Valami ehhez hasonló formában kéne:
Gamertag: Tony Soprano76
Kedvenc stílusom: Nincs ilyen:) FPS,Autós,....stb.
Jó játékot mindenkinek.
Ja, ide légyszi semmi másról ne írjatok.Arra ott van
Ez a Topik