232
Live Gamertag/Friend lista.
-
Renátó1985 #192 sziasztok vegyetek fel egyenlőre MW2 és bad company-val játszom hamarosan halo3 odst-is
Renato Misak a gamertag -
katarnatar23 #191 Vegyetek fel nyugodtan
Gamertag:boronkaigabor
Játékaim pillanatnyilag: Halo3, halo3 ODST, Halo wars, Gears of War 2, Soul Calibur 4, Ninja Blade, N3, Far cry 2, Resident evil 5, Xblades,HP5,Lips, asszem ennyi
VEGYETEK FEL !!! -
#190 AntiHero HUN: Főleg majd MW2-vel fogok "mostanába" nyomúlni. -
orkester #189 Sziasztok! Vegyetek fel bátran játéktól függetlenül,ki tudja mit hoz a jövő.:) Játékaim: Bf1943, NHL2K9, Burnout P., Brothers In Arms-HH. Gamertag: orkesterUK -
Casell #188 Kösz, megtaláltam :D -
piamania #187 NÉzz szét az Xbox360 topicban.A napokban írta be valaki az árakat. -
Casell #186 Helo!
GT: Casell66
Játékaim: GTA4, CoD4, L4D, Bunrout Paradise, NFS Undercover, Naruto: Rise of a Ninja, Naruto: The Broken Bond, (Fable 2-t akarom megvenni)
Vegyetek fel!
Valaki nem tudja honnan lehet olcsón live előfizetést venni? Kösz. -
piamania #185 Hi!
wolves004 a gamertagom.Még nincs sok játékom,sőt szinte csak a BurnoutParadise.De kölcsönben nálam van az Euro2008,Dirt2-vel demóban tudok menni,októberben jön a Forza3,addig valahogy kitartok.De ha gondolja valaki és megvannak neki az előbb említett játékok,akkor szívesen vegyen fel és játszunk egyet.A Xboxot nem csak én használom,hanem többen is,de bármelyikünkkel lehet játszani.CSáó -
vlalla #184 NFS SHIFT-et valaki nyomja? Aki igen az jelöljön be
Lal666ler -
Ortok #183 Sziasztok
BF:1943
Forza 2
Red Faction Guerilla
Fight Night 4
Cod4
ezekkel játszom aki úgy gondolja vegyen fel
gamertag :ortok -
vlalla #182 Üdv!!
Nem tud vki mondani valamit egy olyan gondra h xbox vs router? pppoe-m van és ha modemet kötöm rá simán akkor van net, ha routert akkor nincs...beállítottam mindent amit lehet (ip,mask...) de semmi
Gamertag Lal666ler
játék: Far cry 2 szigorúan és kegyetlenül -
#181 Ha esetleg valaki szeretne online INGYEN játszani akkor arra is van lehetőség Lan ban ONLINE kapcsolodni !!Csak legyen egy routered és egy bekapcsolt pc !
A részletekről itt !! -
phoenix0222 #180 http://cod4xboxgamers.elivepage.com -nem csak cod játékosoknak!,ha megakarsz ismerni mégtöbb magyart x-live on -
#179 Sziasztok! Szeretnélek megkérni titeket hogy akinek van kedve velem nyomulni az alábbi játékokkal akkor az fel vehet:.
COD 3
MOH Airborne
AA 3
BF2:MC
PGR 3
gamertagom:. ExemptGrunter -
Mka #178 Sziasztok!
-Call of Duty:World at war
-Grand Theft Auto IV
-Need Fory Speed:Carbon
-Need For Speed:Most wanted
-Gears Of Wars
Ezekkel szoktam liveon játszoatni :)
Akik szeretnének velem játszani az jelöljön be(gamertagom): Zen0 (nulla van a végén :P) -
Spanqli #177 Sziasztok!
World at wart nyomom,szeretnék kitartó játékostársakat :)
Gamertag:Spanqli -
Jeru #176 Hello!
Gamertag.: SlickSlyT
Vegyetek fel ha akartok.
Mostanában ezekkel szoktam játszani.:Saints Row 1-2,GTAIV,NBA street: Homecourt,Far cry 2.
-
Internorby #175 Sziasztok vegyetek fel nyugodtan Gamertag: internorby -
Legrant #174 CoD 4-5, GTA IV játékosok vegyenek fel: Legrant91 -
#173 Hello!
Gamertag: KisaHUN
van par jatekom, bar idom csak jovohettol lesz, vegyetek fel ha...
-
Swat4011 #172 Cod 4,Saints Row 1-2, illetve PGR 3 gamertag: Swat4001 -
#171 :D istenem....(erősen nem ajánlatos végre hajtani) -
markidlive #170 nekem is volt ilyen.az a lényeg vegyed ki a cd a gépből,
tekerd be két törölközővel és indítsd el a gépet míd le nem áll,
és próbáld addg mig nem lesz jó.de azis lehet hogy még
jobban tönkremegy.
sok szerencsét hozzá nekem bejött. -
#169 Ki lehet kapcsolni, így LIVE-ra nem jelentkezik be automatikusan. Xbox Guide gonbot lenyomva a "kismenü"-ben (Settings) van valahol, keresd meg. -
#168 Hun Bogyi007
Aki gondolja nyugodtan felvehet. Gears of War, Burnout Paradise Ultimate Box, Pgr4 bármikor mehet. :D -
szakidevil #167 Bocs hogy ide írok de ha esetleg valakinek lenne ötlete az alábbi problémára kérem írjon!
Az xbox a játék elindítása után kb két perc múlva megáll nem pörgeti tovább a lemezt!Mi lehet ennek az oka??? -
#166 Üdv.
Attól hogy kihúzom a kábelt, még panaszkodik hogy nem tud a LIVE-ra menni, de ha olyan profil van ami nincs beregisztrálva, akkor meg sem próbál fellépni a LIVE-ra.
-
markidlive #165 sziasztok.aki akar halo 3 ,vagy far cry 2-ni az jelöljön.
gamertag:markidlive -
#164 Ki húzod a gépböl a net kábelt ? :P -
#163 Üdv.
Én be vagyok regelve Live-ra, de ezt meg akarom szüntetni, hogy ne akarjon csatlakozni mikor belépek a profilommal.
Meg lehet ezt oldani anélkül, hogy törölném a profilt?
Köszönöm.
-
#162 Victor881103 -
#161 whiter866 -
#160 kilencnad
Szívesen játszanék Halo3-at, Castle Crashers-t, Bionic Commando-t, SoulCalibur IV-et, esetleg Forzát (ebben ölég béna vagyok :P) -
#159 proxim86
Nyugodtan vegyetek fel! -
#158 Üdv!
Engem is nyugodtan vegyetek fel!
Joni99Vi -
Gyureszka #157 sziasztok
Gyureszkah
vegyetek fel :D -
ocsi3 #156 Sziasztok:
ocsiHU
-
#155 GamerTag: Lunatic HUN -
#154 Akarom mondani 1 évre nem egy hónapra:D -
#153 Üdv ismét:D Lejárt az egy hónapom, bannolás miatt meg nem fogom befizetni a 14 rongyot az egy hónapra, így új Gamertagom: xxxAtisskxxx aki akar vegyen fel, van jópár játékom, azzal nem lesz gond! pl:C.O.D wordl at war, fifa09, pes09, need for speed undercower.....