232
Live Gamertag/Friend lista.
  • Zsoltika 007
    Jelen állás szerint nem. Aztán hogy a jövőben mit találnak ki az más kérdés.
  • Adi
    Amúgy ha másolt gameval nyomom az nagyon gáz? Igaz, h fekete listára tudnak tenni?:O
  • Adi
    Név: Adi01
    Játékok: GOW, Crackdown és majd nem sokára beszerzem a PGR3-mat!
  • Alblink
    Oks,oda is bemasolom,csak nehany kerdes ebbe a topicba is tartozott,meg pont ezt olvastam:D.
  • Zsoltika 007
    Akkor miért nem az Xbox 360 topikban kérdezed? Ez itt a live gamertag topik.
  • Alblink
    Hi,mostanab fogok xboxot venni,és majd live-ozni is akarok,par kérdesem lenne:Core pack+memcardal is mukodni fog,ez a regeles nagyon bonyolult,pc-re vagy eleg a chellora kotni a gepet,kell hoza valami+kabel?Miket lehet letolteni,hogy erdeme e vinyot venni,1 gamnek kb hany megas a mentese?off:DMasolt gamek is gond nelkul mennek,konyu megtalani egymast live-on?Ja és melyik gamek a kedvencetek multiba?A vivala pinataval gamel valaki,és milyen?Elore is kosz.En idaig szinte csak pc-en gameltem,de most mar csak xbox-on fogok,nagyon bejon,nem gondoltam volna hogy a konzolok is igy felfejlodtek.
  • SkunkliX
    tudna valaki segíteni mit lehet tenni E 66 nál ?
  • SkunkliX
    hi!

regelnék , de connection-nél ming MTU failedig jut csak el. tudjátok ez miért lehet ? (chello-m van)
  • FoToS
    egy éves majd érdekel ,de csak később!!
  • Zsoltika 007
    Nekem nem flashelt szóval nem téma.
  • Olcsi2
    Az eves 13500, de abbol csak csutortokon kapok.. ;)

Egyebkent van ertelme a 4500-snek is. En szeptemberre saccolom, hogy a flesseloket kivagjak a francba a Live-rol, szal flesses geppel most mar nem vennek evest. Szinten jobban megeri annak, aki most 3 honapig tolja a GoW-ot, aztan legkozelebb majd a Halo3-hoz kell csak neki a Live.
  • Zsoltika 007
    Kösz nem. Csak 12 hónapos éri meg. A többi az rablás.
  • Olcsi2
    Szerdan lesznek megint 3 honapos kodjaim, 4500ert.
  • Zsoltika 007
    Nekem most lejárt a gold és keresek jó áron karit. Csak nem nagyon van rá időm :(
    Újat meg nem reggelek annyit megér az a havi 1333 Ft
  • FoToS
    Jó,hogy van ez a topik,de azok akik fent vannak nem lehet játszani :(
  • FoToS
    Akkor most melyik is amit használsz a livon?
  • N0rby21
    Nem ez a gond, ha az xbox.com-on keresztül regelsz nem adja meg, ha a boxon akkor igen. Nem baj csinálok másik Accountot multizni.

a nevem N0rby21x (a multis) de a N0rby21 -en vagyok mindíg
  • Zsoltika 007
    Nekem amcsi van azon adott de elhiszem neked.
  • tejföl
    Próbáld ki! Kreálj egy angol profilt!
  • tejföl
    Ja ez is csak az első három regisztrációra volt igaz anno. A negyediknél már nem lehetett goldot választani.
  • Zsoltika 007
    Ha boxon csinálod adnia kell. (Ezt eddig én se tudtam.) valószínű nálad is ez a gond.
  • tejföl
    Tévedés! Én csináltam egy angol profilt néhány napja és csak silvert ajánlott fel!
  • evid
    Sajnos nem.
  • N0rby21
    Kössz :) Én arra lennék kíváncsi, hogy amikor törölsz egy gamertaget akkor rákérdez, hogy meghagyod-e a mentést, ezt nem lehet behozni más accal?
  • evid
    Kezd újra a játékot.
  • N0rby21
    Na csináltam másikat, de ezt már a boxon regeltem, így megy, a probléma az, hogy a mentésem a másik profilban van, mit csináljak?
  • N0rby21
    Én tegnap regeltem a neten a gamertagem és nem adta meg a goldot
  • Zsoltika 007
    Nem lehet. Automatikusan adnia kell.
  • N0rby21
    És ha már megvan a gamertag, de silverrel, akkor lehet még valamit variálni vele? mer ha új gamertaget csinálnék elmennének a mentéseim :S
  • Zsoltika 007
    Az nem lehet. Minden silver account első hónapban automatikusan gold lesz. Van aki minden hónapban cseréli a gamertaget és így ingyen nyomja live gold-on.
  • evid
    Ha jól emlékszem valahogy így van:
    A regisztráció végén választani lehet a silver és gold előfizetés között. Ha itt a silvert választod, akkor adja meg az 1 hó goldot.
  • N0rby21
    Tegnap regeltem de csak silvert adott
  • N0rby21
    ezt le tudnád írni bővebben?
  • evid
    válaszd ki a silvert és akkor fogja megadni az 1 hó goldot.
  • N0rby21
    Sziasztok
    valaki segítsen kérem!
    A Liveot most regeltem, de annak ellenére, hogy premiumom van, nem kaptam meg az 1 hónap ajándék goldot, ezt hogy tudom aktiválni?

A gamertagom egyébként N0rby21 ha valaki akar Gears of Warozni mert egyenlőre csak az van...
  • FoToS
    FoToS33 néven minden ami multi jöhet :-)
  • HUNMarcus
    név: SiLv1o
    egyenlőre csak Lost Planet az is csak demo :(, de azt jol tolom
  • CSOCSO
    nev: CSOCSO
    jatekok: Rainbow 6, PGR3 (van meg lost planet es gow de annyira nem tetszettek online..)
  • esceeper
    Ha megváltoztatod a gamertagodat nem jár barát elvesztéssel. Sőt még a havarjaid is már az uj néven fognak látni,semmit nem kell csinálniuk.
  • Agent Z
    üdv mindenkinek!
    a gamertagom: AgentZFBI
    és mindenevö vagyok...