232
Live Gamertag/Friend lista.
-
#72 Jelen állás szerint nem. Aztán hogy a jövőben mit találnak ki az más kérdés. -
#71 Amúgy ha másolt gameval nyomom az nagyon gáz? Igaz, h fekete listára tudnak tenni?:O -
#70 Név: Adi01
Játékok: GOW, Crackdown és majd nem sokára beszerzem a PGR3-mat! -
Alblink #69 Oks,oda is bemasolom,csak nehany kerdes ebbe a topicba is tartozott,meg pont ezt olvastam:D. -
#68 Akkor miért nem az Xbox 360 topikban kérdezed? Ez itt a live gamertag topik. -
Alblink #67 Hi,mostanab fogok xboxot venni,és majd live-ozni is akarok,par kérdesem lenne:Core pack+memcardal is mukodni fog,ez a regeles nagyon bonyolult,pc-re vagy eleg a chellora kotni a gepet,kell hoza valami+kabel?Miket lehet letolteni,hogy erdeme e vinyot venni,1 gamnek kb hany megas a mentese?off:DMasolt gamek is gond nelkul mennek,konyu megtalani egymast live-on?Ja és melyik gamek a kedvencetek multiba?A vivala pinataval gamel valaki,és milyen?Elore is kosz.En idaig szinte csak pc-en gameltem,de most mar csak xbox-on fogok,nagyon bejon,nem gondoltam volna hogy a konzolok is igy felfejlodtek. -
#66 tudna valaki segíteni mit lehet tenni E 66 nál ? -
#65 hi!
regelnék , de connection-nél ming MTU failedig jut csak el. tudjátok ez miért lehet ? (chello-m van) -
FoToS #64 egy éves majd érdekel ,de csak később!! -
#63 Nekem nem flashelt szóval nem téma. -
Olcsi2 #62 Az eves 13500, de abbol csak csutortokon kapok.. ;)
Egyebkent van ertelme a 4500-snek is. En szeptemberre saccolom, hogy a flesseloket kivagjak a francba a Live-rol, szal flesses geppel most mar nem vennek evest. Szinten jobban megeri annak, aki most 3 honapig tolja a GoW-ot, aztan legkozelebb majd a Halo3-hoz kell csak neki a Live. -
#61 Kösz nem. Csak 12 hónapos éri meg. A többi az rablás. -
Olcsi2 #60 Szerdan lesznek megint 3 honapos kodjaim, 4500ert. -
#59 Nekem most lejárt a gold és keresek jó áron karit. Csak nem nagyon van rá időm :(
Újat meg nem reggelek annyit megér az a havi 1333 Ft -
FoToS #58 Jó,hogy van ez a topik,de azok akik fent vannak nem lehet játszani :( -
FoToS #57 Akkor most melyik is amit használsz a livon? -
N0rby21 #56 Nem ez a gond, ha az xbox.com-on keresztül regelsz nem adja meg, ha a boxon akkor igen. Nem baj csinálok másik Accountot multizni.
a nevem N0rby21x (a multis) de a N0rby21 -en vagyok mindíg -
#55 Nekem amcsi van azon adott de elhiszem neked. -
#54 Próbáld ki! Kreálj egy angol profilt! -
#53 Ja ez is csak az első három regisztrációra volt igaz anno. A negyediknél már nem lehetett goldot választani. -
#52 Ha boxon csinálod adnia kell. (Ezt eddig én se tudtam.) valószínű nálad is ez a gond. -
#51 Tévedés! Én csináltam egy angol profilt néhány napja és csak silvert ajánlott fel! -
#50 Sajnos nem. -
N0rby21 #49 Kössz :) Én arra lennék kíváncsi, hogy amikor törölsz egy gamertaget akkor rákérdez, hogy meghagyod-e a mentést, ezt nem lehet behozni más accal?
-
#48 Kezd újra a játékot. -
N0rby21 #47 Na csináltam másikat, de ezt már a boxon regeltem, így megy, a probléma az, hogy a mentésem a másik profilban van, mit csináljak? -
N0rby21 #46 Én tegnap regeltem a neten a gamertagem és nem adta meg a goldot -
#45 Nem lehet. Automatikusan adnia kell. -
N0rby21 #44 És ha már megvan a gamertag, de silverrel, akkor lehet még valamit variálni vele? mer ha új gamertaget csinálnék elmennének a mentéseim :S -
#43 Az nem lehet. Minden silver account első hónapban automatikusan gold lesz. Van aki minden hónapban cseréli a gamertaget és így ingyen nyomja live gold-on. -
#42 Ha jól emlékszem valahogy így van:
A regisztráció végén választani lehet a silver és gold előfizetés között. Ha itt a silvert választod, akkor adja meg az 1 hó goldot.
-
N0rby21 #41 Tegnap regeltem de csak silvert adott -
N0rby21 #40 ezt le tudnád írni bővebben? -
#39 válaszd ki a silvert és akkor fogja megadni az 1 hó goldot. -
N0rby21 #38 Sziasztok
valaki segítsen kérem!
A Liveot most regeltem, de annak ellenére, hogy premiumom van, nem kaptam meg az 1 hónap ajándék goldot, ezt hogy tudom aktiválni?
A gamertagom egyébként N0rby21 ha valaki akar Gears of Warozni mert egyenlőre csak az van... -
FoToS #37 FoToS33 néven minden ami multi jöhet :-) -
#36 név: SiLv1o
egyenlőre csak Lost Planet az is csak demo :(, de azt jol tolom -
#35 nev: CSOCSO
jatekok: Rainbow 6, PGR3 (van meg lost planet es gow de annyira nem tetszettek online..) -
esceeper #34 Ha megváltoztatod a gamertagodat nem jár barát elvesztéssel. Sőt még a havarjaid is már az uj néven fognak látni,semmit nem kell csinálniuk. -
Agent Z #33 üdv mindenkinek!
a gamertagom: AgentZFBI
és mindenevö vagyok...