232
Live Gamertag/Friend lista.
-
#112 hello tudsz küldeni infot. [email protected] -
Suffering #111 Még engem se kapott el a bannolás. pedig már egy jo ideje ki van flasheltetve.
Gamertagom: Tomi155
Vegyetek fel létszi. -
Olcsi2 #110 milyen kell? 3 honapos kodot 4700ert tudok most kuldeni. -
FoToS #109 Sziasztok régi motorosként a bannolást is túléle FoToS33 :)
[email protected]
Aki tud live kártyát az mondjam ár meg hol vehetek mert nem találok sehol :( -
david4u #108 WWW.PLAYSTATION360.BLOG.HU Eladó xbox 360 játékok,a lista folyamatosan bővül!!! -
Zozo76 #107 Remelhetoleg nem flashelt geppel meg masolt jatekkal... :) -
#106 Üdv!
Pár napja vettem boxot,és most regeltem a Live-ra!
Aki gondol vegyen fel :)
gamertag :freak86hun
-
Rena11 #105 én asszem tudom
vegyél fel msn-en
[email protected] -
baxxter8 #104 Akiket esetleg nem érint ez a banolás hullám, azoknak eladó egy 1 éves live feltöltőkártya. Ha valakit érdekel (van ilyen?:)) az írjon az árat megbeszéljük. -
koviprog #103 ti valami álomvilágban éltek??! olvassatok már a BANNED témába is!flashelt xbox-ot tiltja LIVE-ról az MS. tökmind1 ha most nem majd később, tehát saját érdeketekben mostanában ne menjetek fel csak ha megoldódott a probléma. -
sufferingfire #102 felvettem 1 pár embert -
sufferingfire #101 sziasztok nekem is ma lett LIVe om és felveszlek titeket oké?? -
#100 Bocsánat rosszul mondtam!
másolt játékokkal lehet live!-on jáccani.
milyen sebességű neted van?mert lehet azért nem tud kapcsolódni mert kevés neki az net sebessége
-
#99 hi!
Ha kiírt játékokkal akarsz jáccani sztem próbálozz az x-link kai evolution VII-el.Live!-on csak eredeti játékokkal tudsz jáccani.
-
kicsiii #98 Sziasztok!
Nekem lenne egy kérdésem... Én ma regltem magam live on.. És nem tudom, hogy lehet e másolt játékokkal játszani. Fogalmam sincs hogy. Eddig a fifát meg a Gears Of Wart. eddig egyiknél sem sikerült játszani. A GOW nál megtalálja a servereket, de kapcsolódni nem tud, mert mindig azt írja ki, hogy megszakadt a kapcsolat. ez most azért van mert másolt játékkal próbálkozom? nagyon megköszönném, ha tudnátok valami hasznos infót mondani.. előre is köszi. üdv -
sufferingfire #97 na senkisem írrrr?????????????????? -
sufferingfire #96 LOL! akkor ezek szerint nem nagyon érdemes másolt játékkokkal LIVE-on jáccani?
-
Zozo76 #95 Mondjuk hogy olyan update-t kapsz, hogy az MTV1-et nezheted a dashboard helyett a 360-on... :))) -
sufferingfire #94 oké köszi de mien meglepetés érhrt????:D -
Olcsi2 #93 7200 volna a 2100 pont, de sztem varjal meg az update-ig, mert nem tudni, hogy a magyar user-eket mennyire korlatozzak majd az uj letoltesi szabalyok. -
Zozo76 #92 Lehet barmikor, esetleg egy kis meglepi lesz... :))) -
vavalentin #91 Hali Olcsi2!
Ms-pontjaid vannak occo forintért?
THX. -
sufferingfire #90 és akkor kb mikortól lehet másolt cuccal LIVE-ozni???? -
sufferingfire #89 oké köszi -
#88 Nemsokára dashboard frissítés jön szval várj egy picit ezzel a másolttal neten játszok dologgal! Még nem tudni ki tudják-e szűrni a másolt játékokat vagy nem. -
turho #87 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1116192007
amit itt írtam, add tovább friend-jeidnek is.... -
sufferingfire #86 és melyik éri meg jobban? ha másoltal jáccok LIVe-on vagy eredetivel?
-
sufferingfire #85 oké köszi -
#84 Lehet -
sufferingfire #83 sziasztok! másolt játékokkal is lehet LIVE-on jáccani??? -
#82 Sziasztok ! Én is csatlakoztam -
nnnmiki #81 Asszem én is felvehető vagyok...nnnmiki
GOW, PGR3 stb stb...:) -
syscoHUN #80 Na akkor en is becsatlakozom,bar mar vagy 2 hete aktivaltam a accom,ugyhogy hajra emberek:SyscoHUN mi mas.
HUHA -
#79 Fölvettem pár embert. Remélem nem gond.
Tejföl, FoToS, Guardian, Olcsi 2 -
#78 Röviden és tömören : nem igaz. -
#77 Én egy olyat hallottam, h a játékoknak van egy kódjuk amikor felmennek vele a live-ra! Ezt a számot lájták a központba és ügye ha vki xy pistike is föl megy ezzel a számmal akkor bukto vári, h ketten vannak ugyan azzal a számmal fent a ugyanaz a számú játékkal a neten. És akkor mind a kettőt letiltják. (nem tudom érthető-e? remélem igen) -
#76 Nem sokan hanem mindenkiű:D -
FoToS #75 Simán nem fogja tudni,ha csak nem kezdel el olyan játékkal játszani a live ami még meg sem jelent hivatalosan.Akkor van bukta!! CSak mivel Angol vagy amcsi cimen vannak sokan reggelve igy oda fognak menni :) -
#74 Nem kell belelátni. Ha nagyon akarják meg fogják oldani. -
FoToS #73 És aztő honnan fogja tudni ,hogy a te gpedme milyen lemez van? :)Bel látni nem tud!!