232
Live Gamertag/Friend lista.
  • melinda75
    hello tudsz küldeni infot. [email protected]
  • Suffering
    Még engem se kapott el a bannolás. pedig már egy jo ideje ki van flasheltetve.

Gamertagom: Tomi155

Vegyetek fel létszi.
  • Olcsi2
    milyen kell? 3 honapos kodot 4700ert tudok most kuldeni.
  • FoToS
    Sziasztok régi motorosként a bannolást is túléle FoToS33 :)
    [email protected]

Aki tud live kártyát az mondjam ár meg hol vehetek mert nem találok sehol :(
  • david4u
    WWW.PLAYSTATION360.BLOG.HU Eladó xbox 360 játékok,a lista folyamatosan bővül!!!
  • Zozo76
    Remelhetoleg nem flashelt geppel meg masolt jatekkal... :)
  • FRe4k
    Üdv!
    Pár napja vettem boxot,és most regeltem a Live-ra!
    Aki gondol vegyen fel :)
    gamertag :freak86hun
  • Rena11
    én asszem tudom
    vegyél fel msn-en
    [email protected]
  • baxxter8
    Akiket esetleg nem érint ez a banolás hullám, azoknak eladó egy 1 éves live feltöltőkártya. Ha valakit érdekel (van ilyen?:)) az írjon az árat megbeszéljük.
  • koviprog
    ti valami álomvilágban éltek??! olvassatok már a BANNED témába is!flashelt xbox-ot tiltja LIVE-ról az MS. tökmind1 ha most nem majd később, tehát saját érdeketekben mostanában ne menjetek fel csak ha megoldódott a probléma.
  • sufferingfire
    felvettem 1 pár embert
  • sufferingfire
    sziasztok nekem is ma lett LIVe om és felveszlek titeket oké??
  • DJS8
    Bocsánat rosszul mondtam!
    másolt játékokkal lehet live!-on jáccani.
    milyen sebességű neted van?mert lehet azért nem tud kapcsolódni mert kevés neki az net sebessége
  • DJS8
    hi!
    Ha kiírt játékokkal akarsz jáccani sztem próbálozz az x-link kai evolution VII-el.Live!-on csak eredeti játékokkal tudsz jáccani.
  • kicsiii
    Sziasztok!
    Nekem lenne egy kérdésem... Én ma regltem magam live on.. És nem tudom, hogy lehet e másolt játékokkal játszani. Fogalmam sincs hogy. Eddig a fifát meg a Gears Of Wart. eddig egyiknél sem sikerült játszani. A GOW nál megtalálja a servereket, de kapcsolódni nem tud, mert mindig azt írja ki, hogy megszakadt a kapcsolat. ez most azért van mert másolt játékkal próbálkozom? nagyon megköszönném, ha tudnátok valami hasznos infót mondani.. előre is köszi. üdv
  • sufferingfire
    na senkisem írrrr??????????????????
  • sufferingfire
    LOL! akkor ezek szerint nem nagyon érdemes másolt játékkokkal LIVE-on jáccani?
  • Zozo76
    Mondjuk hogy olyan update-t kapsz, hogy az MTV1-et nezheted a dashboard helyett a 360-on... :)))
  • sufferingfire
    oké köszi de mien meglepetés érhrt????:D
  • Olcsi2
    7200 volna a 2100 pont, de sztem varjal meg az update-ig, mert nem tudni, hogy a magyar user-eket mennyire korlatozzak majd az uj letoltesi szabalyok.
  • Zozo76
    Lehet barmikor, esetleg egy kis meglepi lesz... :)))
  • vavalentin
    Hali Olcsi2!
    Ms-pontjaid vannak occo forintért?
    THX.
  • sufferingfire
    és akkor kb mikortól lehet másolt cuccal LIVE-ozni????
  • sufferingfire
    oké köszi
  • Zsoltika 007
    Nemsokára dashboard frissítés jön szval várj egy picit ezzel a másolttal neten játszok dologgal! Még nem tudni ki tudják-e szűrni a másolt játékokat vagy nem.
  • turho
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1116192007
    amit itt írtam, add tovább friend-jeidnek is....
  • sufferingfire
    és melyik éri meg jobban? ha másoltal jáccok LIVe-on vagy eredetivel?
  • sufferingfire
    oké köszi
  • Zsoltika 007
    Lehet
  • sufferingfire
    sziasztok! másolt játékokkal is lehet LIVE-on jáccani???
  • MoLc
    Sziasztok ! Én is csatlakoztam
  • nnnmiki
    Asszem én is felvehető vagyok...nnnmiki
    GOW, PGR3 stb stb...:)
  • syscoHUN
    Na akkor en is becsatlakozom,bar mar vagy 2 hete aktivaltam a accom,ugyhogy hajra emberek:SyscoHUN mi mas.
    HUHA
  • Adi
    Fölvettem pár embert. Remélem nem gond.
    Tejföl, FoToS, Guardian, Olcsi 2
  • tejföl
    Röviden és tömören : nem igaz.
  • Adi
    Én egy olyat hallottam, h a játékoknak van egy kódjuk amikor felmennek vele a live-ra! Ezt a számot lájták a központba és ügye ha vki xy pistike is föl megy ezzel a számmal akkor bukto vári, h ketten vannak ugyan azzal a számmal fent a ugyanaz a számú játékkal a neten. És akkor mind a kettőt letiltják. (nem tudom érthető-e? remélem igen)
  • Attila8805
    Nem sokan hanem mindenkiű:D
  • FoToS
    Simán nem fogja tudni,ha csak nem kezdel el olyan játékkal játszani a live ami még meg sem jelent hivatalosan.Akkor van bukta!! CSak mivel Angol vagy amcsi cimen vannak sokan reggelve igy oda fognak menni :)
  • Zsoltika 007
    Nem kell belelátni. Ha nagyon akarják meg fogják oldani.
  • FoToS
    És aztő honnan fogja tudni ,hogy a te gpedme milyen lemez van? :)Bel látni nem tud!!